Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Győri Devi
komolyan te most az figyeled hogy mennyi az ékezeti hiba meg hasonlok? ez egy forum és nem egy nyelvtan szakkör

やられたらやり返す。倍返しだ!

Természetesen "és"-el nem kezdünk mondatot.

Zomil
"flame-et" ilyen szó a magyar helyesírásban nem létezik xDDDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

persil
5 percembe telt "megkeresni" azokat a hibákat😉
És mint mondtam jelenleg kénytelen vagyok itt ülni és nyomni a melómat, ezért közben akarva-akaratlanul is megnézem írt-e valaki.

És ne is reménykedj nem szítok flame-et csak azért mert beszólogatsz, emo-köcsög nem tetszett, ezért írtam neki, de ennyi😊

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Lord Elassar
Szegény megkeseredett kocka azzal tölti az idejét, hogy helyesírási hibákat keres mások írásában^^ gl and hf neki

Hát te nagyon kemény arc vagy.

persil
De csak mert én ilyen vagyok, ebbe is belekötök😄DD
Ha valaki á-t és é-t tud írni, akkor í-t is tud😛

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

persil
Most HOMOboy még skizofrén is?😄
Mert neki írtam😛PP

moralosan - jah, ráérek, nagyrészt gépen melózok szóval van idõ😄
Meg most kocsira várok, megyek próbálni.
(nem, nincsen sofõröm, csak lusta voltam jogsit szerezni😄 )

azé' látom neked is van szabadidõd 😛

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

semmivel nem fogsz ravenni, hogy ekezetekkel irjak egy angol billen ^^
persil
"jojo" ---> Ez egy játék, tudod le kell dobni, és visszahúzza az a kis gumis kötél.
"irok" ---> Ez helyesen írok.
"birom" ---> Ez is hosszú í.
"ienek" ---> Ez a szó nem létezik a magyar nyelvtanban.
"menöznek" ---> Hosszú õ.
"forumon" ---> Fórum helyesen.
"egy emot" ---> Ez micsoda? Olyan van, hogy egy autó, egy kalap, egy rapper, egy rocker, de mi az, hogy egy emo?
"valszeg" ---> ???

Van több kérdésed HOMOboy?
És hidd el nekem, a hozzád hasonló 14 éves depis kis bunkóknak nem egy nagy feladat sem beszólni, sem beverni😉

DirtyGab3sz
Én csak az élettapasztalatra alapoztam....a felfogás az más tészta!!!

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

StRucC555
"Ahhoz még Te pisis vagy,hogy megitélj bárkit is" - ehez emg csak annyit hogy lehet akár egy18 éves kis pisis is éretteb felfogásu mint egy 30-as ... mind1 😊

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

DirtyGab3sz
Tévedsz!Bõven vagyunk 30 fölöttiek(csak a klánunkban vannak 15-en!)!Ahhoz még Te pisis vagy,hogy megitélj bárkit is!<#kuss><#duhos2><#action><#bdead>

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

Szpájki
micsoda üzleti titkok vannak itt<#wow1>

spatz
plusz reklámozzák a Nightfall próba verziót és DVD dobozon a Factionsról van kép..<#rinya><#rinya>

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

dougO
wehheee Ti fejlesztitek a Rush for the Bombot?? 😄D
Én vagyok a player 3 😄D
Többit megbeszélhetjük privátban ha gondolod, nem tartozik a nyilvánosságra 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

budán a mamutban és a westendben is találsz koponyás slip-ont ^^

Na ez csúnya volt.<#rinya>

Bocsi nemtudom hogy hol lehet ilyen cipõt venni.<#shakehead>

Zomil
értem én, bár nem is vagyok oda gs-ért 😊 csak érdeklödtem

egyébként meg ez nem csak azt bizonyitja h fingjuk sincs gw-hez hanem h még angolul sme tudnak rendesen 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
És nálad!
So, Fuck off!

Þór vígi þessi rúnar

de érdekes erröl a hétvégrõl még számos online újság megemlékezett pedig szokványos hétvégérõl volt szó nyílván nem voltak hírek és valamit kellett írni ...

segítek eredetileg erröl lenne szó:
Lucky Weekend Planned 13 March 2007
Starting at Noon PST on Friday, March 16, PvP players will earn double Faction and Gladiator Points in Arenas. Plus, with a bit o' luck, PvE players may find a unique drop or two in missions and explorable areas. These opportunities will run through 11:59 p.m. PDT on Sunday, March 18.
hivatalos oldalról vágtam ki nyílván
ebböl leszúrhetõ hogy a gs-nek fingja sincs mi a gw de nem kell aggódni majdnem mind így van ezzel
sõt azt kell hogy mondjam nem ez az egyetlen játék amirõl hülyeségeket írnak de legalább ne írnák ...

pl az ilyen cikkek miatt kedves zom barátom:
az égetõ ok kérdésem milyen hétvége is ez?

JaSoN HuNTeR
Emosoknak takarodó!<#duhos2><#action>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

jojo mostmár nem irok többet örüljél csak. csak azt nem birom amikor ienek mint te itt menöznek forumon hogy igy meg ugy pofán rugnának egy emot amikor valszeg életben még beszolni is épphogycsak mernél. tudod gép mögött mindenkinek nagyobb a pofája itt a tökéletes példa nálad.<#action>
Carlos
Ajjjaj!!!
Húb***meg!
Igaz!!!
Kevertem a saját játékunkkal!!!

Rush for the Bomb játékosteszt.
"Nem találtuk az feladat leríró képernyõt" -> egytõl különbözõ ember nem tud olvasni a pálya indítása elõtti képernyõn és nem találják a Tab billentyût sem! És az egyéb finomságok, melyekrõl lerí, hogy 5 percet foglalkoztak a játékkal.

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
"A kiegészítõk az alap játék nélkül nem mennek!"

ez nem is igaz

csak az eye of the north-hoz fog kelleni az egyik

ui.: miért röhögtette ki magát a gs?😊

Carlos
Amennyiben a képek alapján nézted ki magadnak a játékot, de szeretnéd kipróbálni, akkor vedd meg a Gamestar-t (amire most haraxom a hozzáértésük miatt, de azt most hagyjuk, de legalább jól kiröhögtették magukat nálunk), abban van egy trial kulcs, amivel kipróbálhatod a legújabb kiegészitõt.
Amennyiben ezután is tetszik a játék, akkor meg kell venned az alapjátékot ez a CD Galaxisban 7000 Ft.
A kiegészítõk az alap játék nélkül nem mennek!
Nincs havidíj.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
<#eljen><#hehe><#worship>

Þór vígi þessi rúnar

persil
Teljesen ingyenes csak a programot kell megvenni.
Ha viszont rámhallghatsz, akkor rááldozod azt a pénzt, mert nem olyan borzalmas, és 100x igényesebb mint a "free" játékok.
A privát szerverekrõl(nem is tudom, guild wars-hoz létezik egyáltalán...?) meg mindenki tudja, hogy mire lehet számítani.

CSáó! Az lenne a kérdésem hogy hogyan is mûködik a GW server! Elõfizetéses? Vagy csak a játékot kell megvennem és akkor ingyenes? Ha tud valaki privát szervert ha 1általán van, akkor dobhatna 1 linket
persil
Figyelj kisfiam te jöttél ide, egy ide NEM vágó témával ami ráadásul senkit sem érdekel.

A másik meg, hogy minden jobb érzésû EMBER, akinek az IQ-ja több egy döglött kacsáénál az szánalmasnak tartja az úgynevezett emosokat, ami nem más mint egy kitalált szarság. Ne beszélj úgy róla, mint ha évezredes hagyománynak örvendõ életforma lenne, mert nem más, mint idióta 15 évesek lilára festik a hajukat és felvagdossák az ereiket, ha szar íze van az epres fagyinak.

Szerintem egy lehetõséged van, mégpedig, hogy jó messzire elhúzol a fórumról és csöndben vagdosod magad otthon meg sírsz a tokio hotel posztered elõtt, mert ahogy látom szerencsére a fórum többsége nem tolerál sem téged, sem a hozzád hasonló szûklátókörû tizenéveseket😄

StRucC555
nah a konkurecia beszólt 😄D

Hát igen az szánalmas h itt forumon oltogatod az emokat de persze azt is csak divatbol mert amugy fingod nincs az egészrél hát igen gratulálok<#mf2>
persil
Csillagos ötös! xDDD

persil
Nem vagányság kérdése, ami szánalmas, az szánalmas, bõõõõ<#bee1>

Nem max sebzésû arany cuccok inscripition-el és upgrade-ekkel csak úgy hozzávetõlegesen milyen árban vannak amúgy? O.o

StRucC555
<#alien2>ware gép szerintem nem lesz ... max videókarik és GWEN-preoderek vagy hasonlók. De igaz "ajándék lónak ne nézd a fogát", mosolyogj fogak nelkul ha megnyered 😄 !

Carlos
Ajándék csónak nenézd a lapát?
<#idiota>
Én kérek elnézést...

Þór vígi þessi rúnar

De még ha az ATI, a Creative Labs és az Alienware nem is akar az európaiaknak nyereményeket adni, GWEN cd-k biztosan lesznek az eu-s játékban is, abban biztos vagyok 😊
Én egy egérnek is örülnék, tudod: ajándék lónak...
StRucC555
jah hozzánkvágnak majd egy g5 õs egeret .. süti ..

Odaírták, hogy hamarosan érkezik az európaiak, hasonló nyeremény játéka is
StRucC555
nagyszerûû nyomi amerikaik kapnak minden jót... ide katt

Carlos
Meglássuk...
Remélem nem lesz igazad, bár nem a gw miatt megyek ki.

Þór vígi þessi rúnar

te nagyon vagány vagy ecsém 😛

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Carlos
Ehhh...focizni nem fogok!!!

Þór vígi þessi rúnar

- copy-paste is mûködik (régen használtam)

OFF:
- miért jó az emo torta?
+ felvágja magát

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

persil
Vazze ez eszembe sem jutott😄 Pedig a GW nincsen benne az elsõ 10 mmo-ban, amivel játszottam<#buck>
Öregszem nah😄