Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
És mint mondtam jelenleg kénytelen vagyok itt ülni és nyomni a melómat, ezért közben akarva-akaratlanul is megnézem írt-e valaki.
És ne is reménykedj nem szítok flame-et csak azért mert beszólogatsz, emo-köcsög nem tetszett, ezért írtam neki, de ennyi😊
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Ha valaki á-t és é-t tud írni, akkor í-t is tud😛
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Mert neki írtam😛PP
moralosan - jah, ráérek, nagyrészt gépen melózok szóval van idõ😄
Meg most kocsira várok, megyek próbálni.
(nem, nincsen sofõröm, csak lusta voltam jogsit szerezni😄 )
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
"irok" ---> Ez helyesen írok.
"birom" ---> Ez is hosszú í.
"ienek" ---> Ez a szó nem létezik a magyar nyelvtanban.
"menöznek" ---> Hosszú õ.
"forumon" ---> Fórum helyesen.
"egy emot" ---> Ez micsoda? Olyan van, hogy egy autó, egy kalap, egy rapper, egy rocker, de mi az, hogy egy emo?
"valszeg" ---> ???
Van több kérdésed HOMOboy?
És hidd el nekem, a hozzád hasonló 14 éves depis kis bunkóknak nem egy nagy feladat sem beszólni, sem beverni😉
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Én vagyok a player 3 😄D
Többit megbeszélhetjük privátban ha gondolod, nem tartozik a nyilvánosságra 😊
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
egyébként meg ez nem csak azt bizonyitja h fingjuk sincs gw-hez hanem h még angolul sme tudnak rendesen 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Lucky Weekend Planned 13 March 2007
Starting at Noon PST on Friday, March 16, PvP players will earn double Faction and Gladiator Points in Arenas. Plus, with a bit o' luck, PvE players may find a unique drop or two in missions and explorable areas. These opportunities will run through 11:59 p.m. PDT on Sunday, March 18.
hivatalos oldalról vágtam ki nyílván
ebböl leszúrhetõ hogy a gs-nek fingja sincs mi a gw de nem kell aggódni majdnem mind így van ezzel
sõt azt kell hogy mondjam nem ez az egyetlen játék amirõl hülyeségeket írnak de legalább ne írnák ...
az égetõ ok kérdésem milyen hétvége is ez?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Húb***meg!
Igaz!!!
Kevertem a saját játékunkkal!!!
Rush for the Bomb játékosteszt.
"Nem találtuk az feladat leríró képernyõt" -> egytõl különbözõ ember nem tud olvasni a pálya indítása elõtti képernyõn és nem találják a Tab billentyût sem! És az egyéb finomságok, melyekrõl lerí, hogy 5 percet foglalkoztak a játékkal.
Þór vígi þessi rúnar
ez nem is igaz
csak az eye of the north-hoz fog kelleni az egyik
ui.: miért röhögtette ki magát a gs?😊
Amennyiben ezután is tetszik a játék, akkor meg kell venned az alapjátékot ez a CD Galaxisban 7000 Ft.
A kiegészítõk az alap játék nélkül nem mennek!
Nincs havidíj.
Þór vígi þessi rúnar
Ha viszont rámhallghatsz, akkor rááldozod azt a pénzt, mert nem olyan borzalmas, és 100x igényesebb mint a "free" játékok.
A privát szerverekrõl(nem is tudom, guild wars-hoz létezik egyáltalán...?) meg mindenki tudja, hogy mire lehet számítani.
A másik meg, hogy minden jobb érzésû EMBER, akinek az IQ-ja több egy döglött kacsáénál az szánalmasnak tartja az úgynevezett emosokat, ami nem más mint egy kitalált szarság. Ne beszélj úgy róla, mint ha évezredes hagyománynak örvendõ életforma lenne, mert nem más, mint idióta 15 évesek lilára festik a hajukat és felvagdossák az ereiket, ha szar íze van az epres fagyinak.
Szerintem egy lehetõséged van, mégpedig, hogy jó messzire elhúzol a fórumról és csöndben vagdosod magad otthon meg sírsz a tokio hotel posztered elõtt, mert ahogy látom szerencsére a fórum többsége nem tolerál sem téged, sem a hozzád hasonló szûklátókörû tizenéveseket😄
Nem max sebzésû arany cuccok inscripition-el és upgrade-ekkel csak úgy hozzávetõlegesen milyen árban vannak amúgy? O.o
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
OFF:
- miért jó az emo torta?
+ felvágja magát
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM