Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl ott van a dervish ami dynamit és tök ugyanaz, meg ugye a para jackson😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Þór vígi þessi rúnar
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
Semper Fidelis
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Pet guide by Jenosavel and Epinephrine
Ha igaz, akkor viszont gratula mert ez ráadásul még hasznos információ is.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
Na, pet ügyben tud valaki válaszolni? (#24605)
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Bomber<#vigyor3>#vigyor3>
sztem beszélgessünk...melyik jobb a pvp vagy a pve?
😄DDDDD
kösz
Zenei orientációtól függõ minõsítést pedig hanyagolni kéne, semmit nem jelent hogy ki milyen zenét hallgat, ugyanúgy lehet jó/rossz, értelmes/buggyant az illetõ.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Hogy a nyavajába tudom elérni, hogy a kiskedvenc ne "játékos" legyen?
Szereztem aligátort, az egy fokkal vadabbnak néz ki, mint a flamingó meg a varacskos, de ez is csak "playfull" nem tudok vele mit csinálni
-.-"
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
😄
Nefürgyé le!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
専用アダプタ
Amúgy lehetne a topic neve Flame wars is.
Részemrõl ennyi😉
"mert nem más, mint idióta 15 évesek lilára festik a hajukat és felvagdossák az ereiket, ha szar íze van az epres fagyinak."
Kb. a töltelék ( mint Te ) ennyit lát mindenben, a rockerek vörösboros kólára szétverik egymást, a rapperek meg bõnadrágban dzsojáznak. Szûk látókörû kis paraszt vagy. Menj dolgozni, az talán jobban megy.