Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
jópofák de gw-ben sztem még nagyobb hasonloság van😊 meg kidolgozottabb
pl ott van a dervish ami dynamit és tök ugyanaz, meg ugye a para jackson😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
Ez nagyon jó (WoW-os):
Táncok

Azért a blood elf tánca nyomokan assasin elemeket tartalmaz...

Þór vígi þessi rúnar

spatz
<#eljen><#taps>

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Elindult a gw2.hu. Magyar leírások, hírek, miegymás 😊 Jó mulatást!
dehogy szar, tök jó

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

spatz
Van egy Mandragor Imp mini petem, mennyit érhet? <#nemtudom>

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

EmThor
ez a zene annyira xar, hogy már jó 😄

Kösz mindenkinek😊

Szaruman
Igen, mer minden elhasznált nrg pont után 2-t sebez a targeten plusszba. Az tök jó, jeeee.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

De a decapitate-es E/w -t conjure flame-el(!) nem veri. Nincs is ahhoz fogható mikor egy ütés 80 energybe kerül!
Carlos
Ja. Ment privi.

Þór vígi þessi rúnar

Szaruman
Csak ha mending és híling táccsot használ elõtte.

R34N
hunderd blédzzel nagyon sokat üt mert szépen világitanak rajta a lángok

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

persil
Köszi szépen 😉

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

DirtyGab3sz
Már olcsó,de ha érdekel olyan kard,csak fagysebzéssel, az a havasokban található....na az kicsit drágább!

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

Armani

Semper Fidelis

15-22-t és sivatgban esnek leginkább azt hiszem. Fiery Dragon Swordnak hívják amúgy, de pár ezer aranyért szerintem venni is tudsz...
Mennyit üt Rurik kardja, és hol lehet beszerezni?

Fõleg, hogy õk is Epi és Jeno Pet Guide-ját rakták fel 😄
Igen az is egy jó oldal, hírbõl ismerem 😊
Zomil
itt már elég régota fenn van a különbözö pet-ek nevelési modja, playfull, dire, agressive stb...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Elég komoly kutatás van mögötte, csak zanzásítottam a lényeget, amit Persil kérdezett (nem én találtam ki, hanem két emberke a szövetségünkbõl). Talán egyszer felkerül magyarul a teljes szövege:

Pet guide by Jenosavel and Epinephrine
Atisz
Ennek elég urban legend szaga volt... <#buck>

Ha igaz, akkor viszont gratula mert ez ráadásul még hasznos információ is.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

DirtyGab3sz
Nah...bakker teret adtál sok ökörnek a mocskolódáshoz!Gratz!

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

Ha Dire petet szeretnél, akkor arra kell figyelni, hogy az állat minél kevesebb sebzést kapjon és minél többet okozzon, miközben szinteket lép. Ha biztosra akarsz menni és van idõd, akkor ha még mielõtt megszelidítenéd, hagyod hogy sokszor megöljön (majd egy hõssel feltámasztod magad) és ezzel lépjen 20. szintre, akkor majdnem biztos, hogy Dire típusú lesz belõle.
persil
A koss hajspray félelmetes xDDDD

Na, pet ügyben tud valaki válaszolni? (#24605)

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

ElfQT
Nincs erre moderator vazze?

Vigyázat, a leopárd harap!

StRucC555
csak ezt nee

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

spatz
Ha valaki még nem látta:
Bomber<#vigyor3>

Szaruman
A pvp szar mer a pve a király. Jeeeee

Zomil
lol xD

sztem beszélgessünk...melyik jobb a pvp vagy a pve?

😄DDDDD

Ma lefarmoltam 122834587346-szorra az uw-t, és csak2 ecto esett.
legyetek szívesek a GW-rõl beszélni a topikban...idejövök,erre mit látok? én sem szeretem az emokat,mégsem ordítozok az utcán,nem írogatom bele minden fórumba,hogy mocskos érfelvágós köcsögök...gw-rõl jöttem olvasni

kösz
Atisz
Ha vkinek kirívóan gyenge a helyesírása, azért be lehet/kell szólni (mondjuk Persil kolléga 8-as felsorolása durva volt, a valszeg pl. teljesen normális).

Zenei orientációtól függõ minõsítést pedig hanyagolni kéne, semmit nem jelent hogy ki milyen zenét hallgat, ugyanúgy lehet jó/rossz, értelmes/buggyant az illetõ.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

persil
Sajna ezt nem mindenki fogja fel...😊

Hogy a nyavajába tudom elérni, hogy a kiskedvenc ne "játékos" legyen?
Szereztem aligátort, az egy fokkal vadabbnak néz ki, mint a flamingó meg a varacskos, de ez is csak "playfull" nem tudok vele mit csinálni
-.-"

StRucC555
Száljatok már le a magaslóról ... fórum igaz, véleményt nyilvánítani szabad ... hogyne lehetne ... de ez nem ez a topic ! <#ejnye1>

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Mi az, hogy "hsz" ilyen nincs a magyar nyelvben, tanulj meg értelmesen beszélni.
😄
Legalább õ dolgozik 😊 Vehetnétek példát róla...

Nefürgyé le!

Lord Elassar
Alap Yeki úr sztem flémelj teis<#beka2>

Rip
GW emberek, GW...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Jo Magyarosan tökmindegy hogy mi van csak vkit lehessen fikázni<#eljen><#taps><#eljen>

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Persze amiben nincs (vagy legalábbis kevés) helyesírási hiba van, abba bele se tudsz kötni, persze ezt jól burkolod a minõsítõs szövegeddel, holott az elõbb köcsögöztél le valakit.
Faki
Törzsek összecsapnak.. ki a faxomat érdekel, hogy ki milyen birkacsordába csatlakozott, azért hogy a másikat ossza? Az meg hogy az EMO valami 14évesek leming csordája, kit zavar?
Amúgy lehetne a topic neve Flame wars is.

persil
Ez a hsz téged minõsített.

Részemrõl ennyi😉

Bõ gatya rulez!

Lord Elassar
Noszi nem csalódtam benned<#worship>

omg. Itt van Persil atya, akinek egy rendszámtábla az avatarja valamint helyesírási hibákba köt bele. Így amit eddig "láthattam" belõled kb. egy mackónadrágos gyökér lehetsz, nem értem miért szidod az emokat mikor náluk is rosszabb vagy.

"mert nem más, mint idióta 15 évesek lilára festik a hajukat és felvagdossák az ereiket, ha szar íze van az epres fagyinak."

Kb. a töltelék ( mint Te ) ennyit lát mindenben, a rockerek vörösboros kólára szétverik egymást, a rapperek meg bõnadrágban dzsojáznak. Szûk látókörû kis paraszt vagy. Menj dolgozni, az talán jobban megy.
az emo kérlek szépen akár tetszik akárnem egy stilus, ugyan ugy mint a rapper vagy a rocker

Tombi
😄DD

jot rögöhtem a hsz-eden. köss már bele ebbe is légyszi. peace 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/