Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a noobokat nem az elitnek kell tanítani, hanem az anetnek kellene
Evolve or die?
- vagy átléped vagy válaszolsz rá izomból valami jó beszólósat és akkor mehet a flame ami senkit nem érdekel legfeljebb néha megmosolyogja az ember
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
valaki örül valaminek akkor a reagálásod egybõl az ,hogy nyilvánosan bejelnted,hogy leszarod
visszamehetnél hibákat keresni ahhoz jobban értesz
専用アダプタ
Ami kiváltotta a flame-t az az, hogy ilyen gyõzelmet nem SZOKTAK "nagy dobra verni". Ezeket a buildeket fame farmolásra használják a játékban, és minden 'normális' játékos utálja, kivéve, amikor õ is fame-t farmol <#vigyor2>#vigyor2>. 'Elrontja' a játékélményt és nem csak a vesztes nem tanul belöle sokat, hanem a gyõztes sem (sõt a gyõztes talán még kevesebbet), és ehhez nem kell 'profinak' lenni, hogy az ember(gyereke) rájöjjön.
Az más kérdés, hogy ezt szépen is le lehet írni, de hát ez van.
Chickaboom:
Nem fogok elnézést kérni a mások által tett, szinvonalon aluli hozzászólásokért. Én mindig is próbáltam szinvonalasan válaszolni a kérdésekre. Fórumokról/honlapokról/közösségekrõl: Általában minden guild egy közösség és épitenek maguknak honlapot/fórumot. Az aláírásomban benne volt a (volt)guildem honlapjának linkje, és itt még mások is így tesznek, vagy guildwars.lap.hu (gugli?) és akkor nem csak az SG-t találod meg egy év alatt.
és én sem vagyok az "elit"
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
A guildtársaim és én pl szívesen segítenénk bárkinek, akik kezdõbbek nálunk, vagy csak simán segítségre van szükségük, de ez a fórum nem alkalmas ilyesmire, már régóta. Persze mi se vagyunk profik, csak próbálunk aktívan gvg-zni, és minnél jobb eredményeket elérni, felfejlõdni a legjobbakhoz, néha több, néha kevesebb sikerrel. Részmegoldás lehet, amit Devil hozott fel #24675-ben, ha bárkinek bármilyen kérdése van, vagy segítségre van szüksége pvp-vel kapcsolatban , bátran fordulhat hozzánk a fórumunk publikus részén, ha tudunk segítünk. Flamelni vagy fikázni nincs értelme, mert ki fogjuk törölni, akkor meg minek 😊
Evolve or die?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A magyar guildek nyomoráról sajnos nem sok információm van, egyebekben a Chaos Theory honlapján leginkább Hoh-gyõzelmek screenshotjait láttam, amiért itt már volt, aki kapott hideget-meleget. Ettõl függetlenül erre lenne jó ez a fórum, hogy oda irányítson el, ahol neked tetszõ témákról beszélnek, ha az a GVG, akkor arról, ha meg a Vizunah Square hard mode-ban, akkor arról.
Csak azért írtam körülbelül egy év olvasgatás után, mert tök jó lenne, ha ez a fórum egy normális bevezetõ volna az újonnan érkezetteknek, meg maradna némi kötetlen GW-s csevej, és innen szét lehetne szortírozni az új játékosokat aszerint, hogy ki mire érez kedvet, elhivatottságot. Egy éve játszom, de a magyar communityhez - pusztán az ezen a fórumon talált viszonyok alapján - nem volt gusztusom közeledni. És az itt olvasható okosságok szerintem közrejátszanak abban is, hogy ha valaki magyarul szólal meg a GW-ben, eszem ágában sem jut elárulni, hogy értem, és a chatbe egyetlen magyar szót nem írtam le soha.
Miközben mindenki sír, hogy a PVP-guildekben nincs utánpótlás, az elsõ fórumon, ahova egy kezdõ GW-s, késõbbi potenciális klántag ellátogat, folyamatos anyázásban, kiröhögésben és noobozásban van része. Legalább az ajtóban lehetnénk egy kicsit udvariasak, hadd ne tudja mindenki, bent mi van. Egy ilyen közösségnek is szerkezete van, elõször úgyis a PVE-vel kezdi mindenki, meg Rurik herceggel FDS-estül, az még nem jelenti azt, hogy késõbb ne lehetne belõle tisztességes midliner. Ebben a folyamatban a HOH-gyõzelem próbakõ, egyszerûen azért, mert a HA az elsõ nagyobb volumenû, szervezett csapatmunkát igénylõ PVP-forma, minél többen lépik át ezt a küszöböt, annál több tapasztalt - nem feltétlenül kitûnõ, de legalább tapasztalt - játékos van, aki utánpótlásként számításba jöhet.
Szóval kicsit több türelmet már.
- engemet nem érdekel, hogy ez a topic top10-be kerüljön, egészen egyszerûen elegem van a #24658-as és hozzá hasonló hozzászólásokból. Most ugyan én is OFF vagyok, de amikor ezt a topicot olvasnám akkor nem ilyen emberileg számomra minõsíthetetlen böfögésekre vagy volt guild tagok parttalan pocskondiázására lennék kiváncsi, vagy hogy mennyire szar a gw meg aki játszik még vele az is csak szar alak lehet...
- talán fórumtroll a megfelelõ kifelyezés ami itt is sok emberre illik, teljesen mindegy mirõl van szó õ csak a magáét akarja mondani megállás nélkül lehetõleg minél több ember megsértésével vagy a másik semmibe vételével. Nem sokat lehet tenni ellene, én ennyit tudtam, hogy elmondtam a véleményemet, ha sikerül még tovább süllyeszteni a hozzászólások szinvonalát legfeljebb nem olvasom többé, de ha 1 retardált hozzászólással kevesebb lesz legközelebb szerintem már megérte koptatni a billentyûket
//ha lenne a topicnak gazdája, a nagyon kirívó beszólásokat simán törölhetné szerintem
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
nem értem azokat én sem, akik csak a flame kedvéért járnak ide és csak fikázni tudják más örömét és eredményeit, mert lehet, hogy nekik mindennapos a hoh gyõzelem, de van olyan, akinek ez nem adatik meg
amikor elõször nyertem hohot kifejezetten örültem és büszke voltam, fõleg azért, mert pve guild létünkre nyertünk (saját builddel)
szerintem az idejáró tapasztalt, überpro pvpseknek nem oltogatni kéne az ittenieket, hanem segíteni õket, még akkor is ha n00b kérdéseket tesznek fel néha, tisztelet a kivételnek
やられたらやり返す。倍返しだ!
Akik meg igen, azok általában egymást "fikázzák", mint régrõl ismert(általában megutált) ex-guildtársakat, ami nem is feltétlenül "vérremenõ" szócsata, hanem poén.
Az "új" pvpseknek csak annyit, hogy kezdõ (2-3fõs) 'pvp' guildek kreálgatása helyett, esetleg lehet egy 'neves' guildhez csatlakozni, és ott könnyebben megy az infocsere, és nem döglik ki sorra az összes magyar guild (mert ugyi jelenleg van vagy 2-3? ladderen)...
Érdekes, hogy már ez kb a 2-3. 'generációváltás' a magyar communityben, de ez utóbbi váltás a legsiralmasabb... Egyszerüen képtelenek egyesek beilleszkedni közösségekbe, elfogadni a segítséget.
Ettõl kezdve ne várja el senki, hogy egy ismeretlen (sokaknak ingame neve sem derül itt ki) publikus fórumba, majd pvp buildeket fog látni.
...arról ne is beszéljünk, hogy a comunity oldala is meghalt... bár gw2.hu jó próbálkozás, tetszik, és elég gyorsan töltõdik (értelmes) tartalommal is.
Ennek ellenére az értelmetlen 'fikázás' tényleg elitélendõ, de ez a forum általában (mindig) a flame miatt került esetleg top10-be.
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
Team Chaos Theory Public Forum
még Persilhez annyit füznék hozzá, h ö itt a legszánalmasabb, h miért? trendi-böl fikázik, ha már más is akkor ö is pedig pár hete még akkor marhaságokat kérdezett, és pl. én mégis tudtam válaszolni neki, nem röhögtem képen nem noob-oztam, értelmesen válaszoltam neki, erre most beszol egy olyan dologért amit lehet h 2év mulva se fog elérni...tudod ez a szánalmas
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ha ezen a fórumon visszalapoz valaki, több HOH-gyõzelmet bemutató képet is talál, vagyis ez valamilyen szinten dicsõségnek számít, persze, nem a tapasztalt GVG játékosok szintjén, mert az egy jóval összetettebb játékforma, aminek sokkal kevesebb kiaknázható hézaga van. Mindenesetre a HOH, áll, ahogy áll, de fontos része a GW-nek, én nem rúgnék bele valakibe csak azért, mert büszke egy HOH-gyõzelemre, csinálta bár Iway-jel, Spiritway-jel vagy Hemingway-jel. Nagyon jó, hogy a HOH gyõzelem valakinek mindennapos dolog, de az szépen menjen a Team Everfrost ellen legénykedni, mert neki az a pálya. Érdekes, hogy ezen a pályán olyan irtózatos eredményeket nem látok.
Ez a játék sokat köszönhet a nem hardcore játékosoknak, de a hardcore gamereknek is tartogat kihívást, ez benne a pláne. Aki nem akar minden este a számítógép elõtt ülni, az soha nem lesz olyan tapasztalt PVP-s, mint aki ezt az idõt hajlandó rászánni, ezért gyakran csak a PVE, vagy a primitív PVP-formákkal tud foglalkozni, mint amilyen az RA, vagy az AB. Ilyenformán nem az a szánalmas, hogy valakinek az itt leírtak nem mondanak újat, és ettõl boldogtalan, hanem az, hogy beugrik ide, mint egy olvasószerkesztõ a hétévesek helyesírási versenyére, és nekiáll ujjal mutogatni, hogy jé, milyen könnyû feladat, nektek még ez is kihívás?
A GW annyira kicsi szemétdomb, szóval aki rá tudja szánni az estéit, az királykodjon a tournamenten, majd nézem observeren, és dobog kis magyar szívem. Ha meg tényleg a színvonalas, érdemi párbeszéd hiányzik, akkor lehet egy GW-PVP fórumot nyitni, és mindenkit leugatni, aki bekopogtat toucher-buildért. Attól félek, hogy az a fórum, mellesleg, üres volna. Eddig is megvolt a lehetõség, hogy értelmesen beírjon a PVP közösség, meg lehet számolni, hogy hányszor tették.
Itt meg maradhatna béke, nyugalom, meg a néha betoppanó arcok azzal, hogy mikor menjenek át Pre-Searingbõl, elvégre a PVE-snek is muszáj lenéznie valakit.
Peace
kicsit sajnálatos , hogy idáig fajult ez a forum napok óta nincs más csak az egymás oltása. Érdembeli játékélményt próbáltak megosztani az itt jelenlévõkkel és csak a fika lett belõle megint. Nehéz elhinni , hogy ilyen primitív emberek járkálnak ide régebben is volt flém meg fikázás , de az legalább olyan szintû volt hogy elgondolkodott rajta az ember , vagy épp ellenkezõleg gondolkodás nélkül szétröhögte az agyát. Ami most megy az ovodába illõ és egyáltalán semmi hangulatot nem fest le , szimplán ratyi az egész. Ne aggódjon aki még ebbe is beleakar kötni , nem fogok sokat irni ide. 😊
- néhány hozzászólásból a csöpögõ irigységet vélem felfedezni, nekem kb. ezzel lehet elvenni bármitõl a kedvemet, "ha nekem nem jó akkor dögöljön meg a más tehene is". Akinek ez szólna úgyse érti... 111
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Én büszke vagyok arra hogy Bamboochaékat vertük, aranyköpenyeseket vertünk, Hellast vertük
Jah és Zom egyébként kösz ^^
(Nemrég te is beraktál amúgy hasonlót de te legalább nem fikázol)
A többi szerencsétlen meg magát jellemzi
Semper Fidelis
Egyébként meg mit kell nyomni a "hú de szánalmas vagy..." szöveget?
Gratula, de ezért nem kéne másnak beugatni, pláne, hogy csak teret adtál a brmbel szerû barmoknak a flame-eléshez.
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Ui: sztem ciki iwayel nyerni, és utána még hirdetni is. Olyan szinten szánalmas vagy...
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
egyébként grat
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
megérinthetlek???
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Köszönöm a Guildemnek
És persze köszönjük a beugrónak
Személy szerint a 7 es vagyok 😊

Semper Fidelis
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV