Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- eddig így ment de a tendencia szerint ez csak rosszabb lesz, 10 hozzászólásból lassan 9-et figyelmen kívül kellene hagyni, vagy ezzel más mit tud kezdeni?

a noobokat nem az elitnek kell tanítani, hanem az anetnek kellene
Evolve or die?

- vagy átléped vagy válaszolsz rá izomból valami jó beszólósat és akkor mehet a flame ami senkit nem érdekel legfeljebb néha megmosolyogja az ember

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

umm, bocs persil?

valaki örül valaminek akkor a reagálásod egybõl az ,hogy nyilvánosan bejelnted,hogy leszarod

visszamehetnél hibákat keresni ahhoz jobban értesz
Én szivesen megosztok akárkivel akármilyen buildet ha van idöm rá ingame :>N E O K I L L E R

専用アダプタ

Kiemelted a tényként közölt részt a hozzászólásomból, és arra válaszoltál. Sajnos ez már 2éve így megy, de szerintem ahhoz képest a közelmúltban egész 'normális' volt ez a fórum.
Ami kiváltotta a flame-t az az, hogy ilyen gyõzelmet nem SZOKTAK "nagy dobra verni". Ezeket a buildeket fame farmolásra használják a játékban, és minden 'normális' játékos utálja, kivéve, amikor õ is fame-t farmol <#vigyor2>. 'Elrontja' a játékélményt és nem csak a vesztes nem tanul belöle sokat, hanem a gyõztes sem (sõt a gyõztes talán még kevesebbet), és ehhez nem kell 'profinak' lenni, hogy az ember(gyereke) rájöjjön.

Az más kérdés, hogy ezt szépen is le lehet írni, de hát ez van.
Chickaboom:
Nem fogok elnézést kérni a mások által tett, szinvonalon aluli hozzászólásokért. Én mindig is próbáltam szinvonalasan válaszolni a kérdésekre. Fórumokról/honlapokról/közösségekrõl: Általában minden guild egy közösség és épitenek maguknak honlapot/fórumot. Az aláírásomban benne volt a (volt)guildem honlapjának linkje, és itt még mások is így tesznek, vagy guildwars.lap.hu (gugli?) és akkor nem csak az SG-t találod meg egy év alatt.
és én sem vagyok az "elit"

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Silverynek igaza van, akik "komolyabban" foglalkoznak a pvp-vel (én értelmezésemben ez az aktív gvg-zést jelenti, vagy esetleg HA), azok töredéke írogat erre a fórumra, éppen a színvonal alacsonysága miatt. Akik itt pvp-seknek nevezik magukat, és fikázzák a "kezdõ pvp"-seket és a pve-seket, azok valójában már nem foglalkoznak érdemben ezzel a játékkal, nincs semmi közük a "komoly" pvp-hez. Szerintem tudod kikre gondolok. Éppen ezért nem kéne általánosítani, hogy köcsög fikázó pvp-sek.

A guildtársaim és én pl szívesen segítenénk bárkinek, akik kezdõbbek nálunk, vagy csak simán segítségre van szükségük, de ez a fórum nem alkalmas ilyesmire, már régóta. Persze mi se vagyunk profik, csak próbálunk aktívan gvg-zni, és minnél jobb eredményeket elérni, felfejlõdni a legjobbakhoz, néha több, néha kevesebb sikerrel. Részmegoldás lehet, amit Devil hozott fel #24675-ben, ha bárkinek bármilyen kérdése van, vagy segítségre van szüksége pvp-vel kapcsolatban , bátran fordulhat hozzánk a fórumunk publikus részén, ha tudunk segítünk. Flamelni vagy fikázni nincs értelme, mert ki fogjuk törölni, akkor meg minek 😊

quad
te tenyleg asd mar el magad valami szemettelepre.

ja... es jo melyre.

és nem, nem én vagyok az elit
a noobokat nem az elitnek kell tanítani, hanem az anetnek kellene
Evolve or die?
Zomil
igen ez lenne a legjobb megoldás 1 házigazda csak attol féle tul sokat kéne tisztogatni😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Én értem, hogy az ember inkább nem osztja meg a buildjeit, de akkor meg mi az, amit annyira hiányolnak néhányan, hogy minden hozzászólás csalódást kelt bennük, mivel nem arról szól, amirõl egy színvonalas fórum színvonalas beírásának szólnia kellene? Arról nem is beszélve, hogy a build nem minden, idáig külföldön már eljutottak néhányan, ezért lehet a legjobb játékosoktól is tanácsot kérni, mert hiába van a legjobb skillbar a kezedben. Ha nincs meg az a gyakorlat meg innováció, akkor nem fogod leverni azt, akitõl a tanácsot kaptad. Ugyanis a GW még mindig nagyobb részben szól a skillrõl, a gyakorlatról, csapatversenyben az összeszokottságról, mint a buildrõl. Hogy ezt belássuk, akár az RA-nál sem kell továbbmenni, ahol egy közepesen pancser bandát az R9 assa tizenöt perc alatt visz el a gladi pontig, feltehetõleg nem a buildje miatt, amit egyébként minden második tinédzser is játszik.
A magyar guildek nyomoráról sajnos nem sok információm van, egyebekben a Chaos Theory honlapján leginkább Hoh-gyõzelmek screenshotjait láttam, amiért itt már volt, aki kapott hideget-meleget. Ettõl függetlenül erre lenne jó ez a fórum, hogy oda irányítson el, ahol neked tetszõ témákról beszélnek, ha az a GVG, akkor arról, ha meg a Vizunah Square hard mode-ban, akkor arról.
Csak azért írtam körülbelül egy év olvasgatás után, mert tök jó lenne, ha ez a fórum egy normális bevezetõ volna az újonnan érkezetteknek, meg maradna némi kötetlen GW-s csevej, és innen szét lehetne szortírozni az új játékosokat aszerint, hogy ki mire érez kedvet, elhivatottságot. Egy éve játszom, de a magyar communityhez - pusztán az ezen a fórumon talált viszonyok alapján - nem volt gusztusom közeledni. És az itt olvasható okosságok szerintem közrejátszanak abban is, hogy ha valaki magyarul szólal meg a GW-ben, eszem ágában sem jut elárulni, hogy értem, és a chatbe egyetlen magyar szót nem írtam le soha.
Miközben mindenki sír, hogy a PVP-guildekben nincs utánpótlás, az elsõ fórumon, ahova egy kezdõ GW-s, késõbbi potenciális klántag ellátogat, folyamatos anyázásban, kiröhögésben és noobozásban van része. Legalább az ajtóban lehetnénk egy kicsit udvariasak, hadd ne tudja mindenki, bent mi van. Egy ilyen közösségnek is szerkezete van, elõször úgyis a PVE-vel kezdi mindenki, meg Rurik herceggel FDS-estül, az még nem jelenti azt, hogy késõbb ne lehetne belõle tisztességes midliner. Ebben a folyamatban a HOH-gyõzelem próbakõ, egyszerûen azért, mert a HA az elsõ nagyobb volumenû, szervezett csapatmunkát igénylõ PVP-forma, minél többen lépik át ezt a küszöböt, annál több tapasztalt - nem feltétlenül kitûnõ, de legalább tapasztalt - játékos van, aki utánpótlásként számításba jöhet.
Szóval kicsit több türelmet már.
ez a forum általában (mindig) a flame miatt került esetleg top10-be
- engemet nem érdekel, hogy ez a topic top10-be kerüljön, egészen egyszerûen elegem van a #24658-as és hozzá hasonló hozzászólásokból. Most ugyan én is OFF vagyok, de amikor ezt a topicot olvasnám akkor nem ilyen emberileg számomra minõsíthetetlen böfögésekre vagy volt guild tagok parttalan pocskondiázására lennék kiváncsi, vagy hogy mennyire szar a gw meg aki játszik még vele az is csak szar alak lehet...
- talán fórumtroll a megfelelõ kifelyezés ami itt is sok emberre illik, teljesen mindegy mirõl van szó õ csak a magáét akarja mondani megállás nélkül lehetõleg minél több ember megsértésével vagy a másik semmibe vételével. Nem sokat lehet tenni ellene, én ennyit tudtam, hogy elmondtam a véleményemet, ha sikerül még tovább süllyeszteni a hozzászólások szinvonalát legfeljebb nem olvasom többé, de ha 1 retardált hozzászólással kevesebb lesz legközelebb szerintem már megérte koptatni a billentyûket
//ha lenne a topicnak gazdája, a nagyon kirívó beszólásokat simán törölhetné szerintem

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

gratu armani és csapata <#eljen>
nem értem azokat én sem, akik csak a flame kedvéért járnak ide és csak fikázni tudják más örömét és eredményeit, mert lehet, hogy nekik mindennapos a hoh gyõzelem, de van olyan, akinek ez nem adatik meg
amikor elõször nyertem hohot kifejezetten örültem és büszke voltam, fõleg azért, mert pve guild létünkre nyertünk (saját builddel)
szerintem az idejáró tapasztalt, überpro pvpseknek nem oltogatni kéne az ittenieket, hanem segíteni õket, még akkor is ha n00b kérdéseket tesznek fel néha, tisztelet a kivételnek

Győri Devi
gratu a HoH gyözelemért ha megint mentek és nincs meg a 8 ember csak szolj 😊

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Ugye a Judit nevû kutyát nem a barátnõjérõl nevezte el a tulaj?
Szerintem ne általánosíts! Az "elit" pvp társaság töredéke sem jár ide...
Akik meg igen, azok általában egymást "fikázzák", mint régrõl ismert(általában megutált) ex-guildtársakat, ami nem is feltétlenül "vérremenõ" szócsata, hanem poén.
Az "új" pvpseknek csak annyit, hogy kezdõ (2-3fõs) 'pvp' guildek kreálgatása helyett, esetleg lehet egy 'neves' guildhez csatlakozni, és ott könnyebben megy az infocsere, és nem döglik ki sorra az összes magyar guild (mert ugyi jelenleg van vagy 2-3? ladderen)...
Érdekes, hogy már ez kb a 2-3. 'generációváltás' a magyar communityben, de ez utóbbi váltás a legsiralmasabb... Egyszerüen képtelenek egyesek beilleszkedni közösségekbe, elfogadni a segítséget.
Ettõl kezdve ne várja el senki, hogy egy ismeretlen (sokaknak ingame neve sem derül itt ki) publikus fórumba, majd pvp buildeket fog látni.
...arról ne is beszéljünk, hogy a comunity oldala is meghalt... bár gw2.hu jó próbálkozás, tetszik, és elég gyorsan töltõdik (értelmes) tartalommal is.
Ennek ellenére az értelmetlen 'fikázás' tényleg elitélendõ, de ez a forum általában (mindig) a flame miatt került esetleg top10-be.

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Team Chaos Theory-nak van sajat public foruma, aki segitsegre vagyik PVP terén nyugodtan johet szivesen segitunk mindenkinek.

Team Chaos Theory Public Forum
Zomil
tök igaz amit irtál csak a magyar "pvp-sekkel" aki komolyabban üzi az ipart esze ágában sincs tanácsot osztogatni a "nooboknak", ami nagyon sozmoru dolog mivel azért ez külföldön nem igy van ott szivesen segitenek egymásnak, de láthatod csak az löki a dumát aki eddig is szivesen beszolt és leugatott másokat, ha ennyire unatkozik akkor ott van a jobb keze....és igen szánalmasok vagytok, mert lehet valakinek öröm h sorban 2szer nyer hoh-ot nektek nem az és? nem kell beirni ha nem tudtok értelmeset irni inkább be se irjatok.

még Persilhez annyit füznék hozzá, h ö itt a legszánalmasabb, h miért? trendi-böl fikázik, ha már más is akkor ö is pedig pár hete még akkor marhaságokat kérdezett, és pl. én mégis tudtam válaszolni neki, nem röhögtem képen nem noob-oztam, értelmesen válaszoltam neki, erre most beszol egy olyan dologért amit lehet h 2év mulva se fog elérni...tudod ez a szánalmas

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem lehetne indítani az SG-n egy GW PVP fórumot külön? Azzal elkerülnénk a hasonló helyzeteket. Ott például meg lehetne beszélni színvonalasan buildeket, meg a fegyver-swapet, meg a HOH elkurvulását, vagy akármit, amit a tisztelt elit magyar PVP közösség annyira vágyik megdumálni. Mint ahogy annyi színvonalas gondolattal, felvetéssel gazdagították már ezt a fórumot is, hiszen kitõl tanulhatna a sok láma, ha nem attól, aki a top 100-ban GVG-zik? Egyébként meg lehet nézni az annyira áhított, színvonalas külföldi fórumokat, hogy a ott a top 100 GVG-sek mennyit járnak át gyalázni a jelenleg a komoly balance-problémákkal küzdõ HOH-ban ügyködõket, plána a PVE-résszel tusakodókat. Érdekes, hogy egy EW-kaliberû játékos kizárólag konstruktív kérdések megválaszolásával, illetve felvetésével foglalkozik, nem azzal, hogy nála egyértelmûen kevésbé tapasztalt - vele nem azonos pályán játszó - játékosok teljesítményét fitymálja, míg nálunk a világversenyekrõl rendre lemaradó elit gamer közösség csak abban talál örömet, hogy a versenyezni nem is akaró, vagy arra kevesebb idõt fordító játékosokat cseszegesse.
Ha ezen a fórumon visszalapoz valaki, több HOH-gyõzelmet bemutató képet is talál, vagyis ez valamilyen szinten dicsõségnek számít, persze, nem a tapasztalt GVG játékosok szintjén, mert az egy jóval összetettebb játékforma, aminek sokkal kevesebb kiaknázható hézaga van. Mindenesetre a HOH, áll, ahogy áll, de fontos része a GW-nek, én nem rúgnék bele valakibe csak azért, mert büszke egy HOH-gyõzelemre, csinálta bár Iway-jel, Spiritway-jel vagy Hemingway-jel. Nagyon jó, hogy a HOH gyõzelem valakinek mindennapos dolog, de az szépen menjen a Team Everfrost ellen legénykedni, mert neki az a pálya. Érdekes, hogy ezen a pályán olyan irtózatos eredményeket nem látok.
Ez a játék sokat köszönhet a nem hardcore játékosoknak, de a hardcore gamereknek is tartogat kihívást, ez benne a pláne. Aki nem akar minden este a számítógép elõtt ülni, az soha nem lesz olyan tapasztalt PVP-s, mint aki ezt az idõt hajlandó rászánni, ezért gyakran csak a PVE, vagy a primitív PVP-formákkal tud foglalkozni, mint amilyen az RA, vagy az AB. Ilyenformán nem az a szánalmas, hogy valakinek az itt leírtak nem mondanak újat, és ettõl boldogtalan, hanem az, hogy beugrik ide, mint egy olvasószerkesztõ a hétévesek helyesírási versenyére, és nekiáll ujjal mutogatni, hogy jé, milyen könnyû feladat, nektek még ez is kihívás?
A GW annyira kicsi szemétdomb, szóval aki rá tudja szánni az estéit, az királykodjon a tournamenten, majd nézem observeren, és dobog kis magyar szívem. Ha meg tényleg a színvonalas, érdemi párbeszéd hiányzik, akkor lehet egy GW-PVP fórumot nyitni, és mindenkit leugatni, aki bekopogtat toucher-buildért. Attól félek, hogy az a fórum, mellesleg, üres volna. Eddig is megvolt a lehetõség, hogy értelmesen beírjon a PVP közösség, meg lehet számolni, hogy hányszor tették.
Itt meg maradhatna béke, nyugalom, meg a néha betoppanó arcok azzal, hogy mikor menjenek át Pre-Searingbõl, elvégre a PVE-snek is muszáj lenéznie valakit.
Peace
quad
itt mindenki okos , kemény , és mindenkinél jobb.
kicsit sajnálatos , hogy idáig fajult ez a forum napok óta nincs más csak az egymás oltása. Érdembeli játékélményt próbáltak megosztani az itt jelenlévõkkel és csak a fika lett belõle megint. Nehéz elhinni , hogy ilyen primitív emberek járkálnak ide régebben is volt flém meg fikázás , de az legalább olyan szintû volt hogy elgondolkodott rajta az ember , vagy épp ellenkezõleg gondolkodás nélkül szétröhögte az agyát. Ami most megy az ovodába illõ és egyáltalán semmi hangulatot nem fest le , szimplán ratyi az egész. Ne aggódjon aki még ebbe is beleakar kötni , nem fogok sokat irni ide. 😊

Legszebb öröm a káröröm, mert nincs benne semmi irigység
- néhány hozzászólásból a csöpögõ irigységet vélem felfedezni, nekem kb. ezzel lehet elvenni bármitõl a kedvemet, "ha nekem nem jó akkor dögöljön meg a más tehene is". Akinek ez szólna úgyse érti... 111

Szaruman
Szánalmasak vagyunk, nem szerencsétlenek. Bocs.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Armani
Mondjuk nem nagyon érdekel mások véleménye 😊

Én büszke vagyok arra hogy Bamboochaékat vertük, aranyköpenyeseket vertünk, Hellast vertük

Jah és Zom egyébként kösz ^^

(Nemrég te is beraktál amúgy hasonlót de te legalább nem fikázol)

A többi szerencsétlen meg magát jellemzi

Semper Fidelis

persil
Mit aljanépezel te szerencsétlen? Neked senki sem osztott, szóval okosabb maradsz, ha kussolsz.

Egyébként meg mit kell nyomni a "hú de szánalmas vagy..." szöveget?
Gratula, de ezért nem kéne másnak beugatni, pláne, hogy csak teret adtál a brmbel szerû barmoknak a flame-eléshez.

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Zomil
ez az uj iway, egyébként meg mindent iway-nek hivnak ami most menö(jelenleg spiritway)

Armani
Ez mióta IWAY?

Semper Fidelis

Szaruman
Egy 0 (nulla, zéró) vagy hubert, te aljanép. Alyr, te is.

Ui: sztem ciki iwayel nyerni, és utána még hirdetni is. Olyan szinten szánalmas vagy...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

aljanépek, de édes...
és igen, grat
alyr persil és hubert pet eddig is hozták iqjuk maximumát, most mit vársz ezektõl az aljanépektõl ?😞
Zomil
most öszintén mit vártál? 😄DDDDD
egyébként grat

persil
És ezt most muszáj volt megosztani... -.-"

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Armani
Olyan szinten szánalmasak vagytok...

Semper Fidelis

Gratula!Én még nem nyertem HOHot sose nehéz?Sokat kell kuzdeni? esik ecto utkozben?<#crazya><#gonosz1>Vannak gonosz torpek is?

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Guess what its da real iway!!!
R34N
bazzeeeeg HoH-ot nyertetek??!!!
megérinthetlek???

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Armani
Jah itt védtük meg ^.^

Elfoglaltuk-->Megvédtük-->Kikaptunk xD

Semper Fidelis

Armani
Köszönjük Pixinek az irányítást, Gratulálok az allynak , .
Köszönöm a Guildemnek
És persze köszönjük a beugrónak

Személy szerint a 7 es vagyok 😊

Semper Fidelis

Zomil
jó az aláirásod 😄

Emberek hanyatlik a forum szinvonala..bar eddig sem volt magas, de most meg az eddigi szereny szinvonalat is sikerult alulmulnia...bruhuhu..

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Zomil
loool 😄DDDDDD

igen

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

ez jobb 😊 klatty

watto
hy
ezzel a gémmel csak neten ehet játszani???

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

R34N
lábmegfogos részre gondoltam, azt nem irja a wiki

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Zomil
lol és tényleg 😄

Zomil
tádá a wiki csodákat müvel xD

R34N
férfi ele táncot nem tudja esetleg vki honnan vették? mert valahol már tuti láttam csak nem emlékszem hol... (mellesleg nekem az a kedvenc táncom, olyan idiota hogy az már jo 😄)

SZEG007
Zomil
hát nemtudom, lehet van valahol 😄

Carlos
Jaja. Csak nincs ilyen videó gw-ben. Vagy van?

Þór vígi þessi rúnar