Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

quad
ja eleg sok van nezzetek meg rankor campot meg a kornyezo varosokat erdemes. real playert nem latni csak a kifele meno mo/w-ket

quad
en csak uwzni szeretnek plusz attribot nem 😊

R34N
tévedés, farmerbotok terén még ha nem is most éli a fénykorát (az ugyebár az elona's reach farm feltalálásakor volt) még mindig nagyon jol áll a játék. csak körül kell nézni bergenben, ToA-ban, droksban, stb. tele van az egész játék rohadt farmerbotokkal.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Látod, jobban járnál, ha pveonly lennél<#hehe> Mi gondod volna az imba paragonokkal? Semmi...

Nefürgyé le!

Kicsit mintha haldokolna ez a game minden téren, látszik hogy nem fizetös.

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

nöpö 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Rip
Akkor igen. Ilyen ez a világ...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Tsippsy2
akkor ezt a game-t meg kell venni?
és csak úgy játszható?

\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"

- nekem 2 proph. karim van, mondjuk rég megvolt velük a +30 attrib. pont mielõtt átmentem velük máshova, egy assasinnal próbálkoztam a proph. területén de nem kaptam meg a plusz pontot adó küldetéseket (mondjuk addigra már ascendelt volt az is), amit te írsz olyat még nem próbáltam

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

quad
aha tehát csak prop-ban ;( de egyébként nem tom mer régebben úgy csináltam , hogy propban keztem aztán factions-ban megcsináltam a closer to the stars cimü missiot és onnantól már ascendeltem is 😊

sztem tudja

A spiritwayt is ráhúzták másra úgy emlékszem szóval az se lenne egyedi elnevezés. Annyiban jó, hogy iwaynek hívják mert hasonló a müködése igy nem kell most leírnod hogy heavy melee pressure with spirits and necro healers
Azert iway mert az az "I Will Avenge You" skill kore epult a build roviditese.

jajj nemtom miert kell kiforgatni azt a szot, hogy iway, az volt regen a nagy meno heavy fizikál dmg warrioros build es elneveztek ugy, hogy iway, es amiota szetnerfeltek es nem lehet hasznalni az osszes ilyen tipusu heavy fizikal warrioros buildet igy hivjak...ennyi.
Zomil
mint ahogy már lentebb irtam eleve mondjuk ami menöbb ha-ba arra ráirják h iway😄
de a pontosabb kifejezés az h spiritway 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SZEG007
ja és az iway alapja az hogy a w/r által hozott petek végtelen mennyiségü neergiával látják el a healer nekrokat(soul reaping), itt annyi a különbség hogy magasabb beast masterys R/W-ok vannak, és a nekrok energiaellátását a ritu spiritek extrán táplálják ergo ez ugyanaz mint a te standard iway-ed csak sokkal hatékonyabb
másik ezzel a hozászolásoddal leleplezted magad mert még a te "standard iway"-ed müködési elvét se tudod mert ha tudnád nem irtad volna be hogy ez nem iway

SZEG007
franc essen beléd Ati nem játszol fél éve de aktuális játékmechanikai ügyekbe beledumálsz, énse irok be baromságokat a Silk Road, vagy WoW forumra, mert fogalmam sincs hogy müködik a játék, de te idejösz, és ránézel egy screenshotra, és beböfögsz valami baromságot olyan dologrol amirül fogalmad sincs.
Gondolkoz egy kicsit hogy fél év alatt hány update volt, és rájösz hogy ez a játék már nem az amivel te játszottál(pvp szempontjábol).

És annyiszor fogok beszolni neked ahányszor baromságot böfögsz a forumra, ha esetleg nem tetszik el lehet huzni, de akkor se fogom szo nélkül hagyni az idiotaságaidat

Így igaz, lehetne, de nem teszik és hidd el nekem, hogy mostanában ezt a felállást hívják és hívjuk iwaynek. Mivel a klasszikus iwayes felállásokkal napjainkban nem találkozunk. Elmúlt, vége van (hálistennek) és most itt van helyette ez a másik szemét és tovább keseríti az életünket HA-ban. Gondolom ezért is az iway elnevezés ismét.

Nefürgyé le!

Atisz
Köszi Persil, hagyd csak.
Õ már régóta csak azért skubizza sg GW topikját hogy nekem beszóljon, ha meglátja a hsz-om.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

persil
Most nézem, hogy nem is stalker, hanem moralosan, bocs xD

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

persil
Stalker, Oriza köszi szépen!😊

Szerintem olvasd át még egyszer, és ha ezek után azért mersz ugatni, mert nem tetszik a fórum színvonala, akkor magadra vess😉
Gondolom ezt másképp lehetett volna vele közölni.
És ahogy Atisz mondta, magadat minõsítetted.

Épp kezd visszaállni a fórum a gw-re, erre nagyon fontos volt elkezdeni lámázni😛

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Atisz
Mondom a klasszikus iway...

Ennyi erõvel el lehetne nevezni iway-nek egy olyan felállást is ahol mondjuk 7 necró és 1 w/r van.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Ezt hívják mostanában iwaynek. Esetleg spiritwaynek, de az iway az jobban ráillik<#vigyor2>

Nefürgyé le!

Atisz
Az iway alapja a w/r. Hányat látsz a képen? o.O
Tudom mi a klasszikus iway (a trapper rangeres, illetve a ritus) és ez kurvára nem az.

A te minõsítésedtõl én most eltekintenék, mert arra sem vagy méltó...

Rahti's Staff

Energy +7
Chaos damage: 7-10 (Req. 4 Illusion Magic)
Halves skill recharge of spells (Chance: 20%)
Energy +5 (while health is above 50%)
Health +25

Minden fikázástól mentesen szerintem annyit ér amennyit a merchant ad érte és azért nincs benne a guru price checkben, mert nem maxos, ezért gyakorlatilag senkinek sem kell.

Nefürgyé le!

SZEG007
Ati te láma honnan tudod hogy mi iway, és mi nem? AMIKOR NEM IS JÁTSZOL!

Atisz
Semmi szükség nincs rá. Amirõl írsz mindössze mentalitás és egy minimális szintû közösségi tudat kérdése, ami jelenleg a magyarokból minden téren hiányzik...

Atisz
Lol, ez nem is iway 😛

Atisz
Flatulálok.

és épp ezért nincs a guru listáján

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

amúgy megnéztem wikin, kezdõszigetzöld, tehát max 500g az ára 😊

nightfallban sunspear ranklépésnél automatikusan megkapod... legkönnyebb +30 attrib

- mindegyik karakter a saját helyén tud csak felemelkedni (ascendálni). FS-ben már a kezdõ szigeten van legalább 1 +15attrib.-os küldi, de talán a másik is ott van (nagyon hamar max. attrib.-os lesz a karakter) NF-ban nem tudom (de a kezdõ szigetre tippelek ott is)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

persil
Te tényleg nem érted azt a mondatot, hogy nincsen benne?
Hidd el nem vagyok hülye, tudom hol kell keresni, csak nincsen benne.
De "csak egy kis logika kell hozzá" és meglátod, hogy az elona-i zöldlista még nincsen frissítve😊

quad
nekem olyan kerdesem lenne ha prop-ban inditottam a karimat akkor csak propban tudok ascendelni vagy a tobbi kampanyban is? ha a tobbiben is akkor Elonaban hol tortenik az ascend?

Csak egy kis logika kéne hozzá.

Zöldeknél: Hol esett.
Ha Elonában,
Ha Canthában,
Ha Tyriában.

persil
Nincs benne😄 Legalábbis én sehol sem találom😛
De azért köszi szépen!

persil
Hehe nincs semmi, legalább megbeszéltük xD

Hmm gw... jaaa harcosok meg minden, oksa beugrott😄
Rahti's Staff
halves skill recharge of spells 20%
+5 energy 50%
+25 hp
Ez mit ér?O.o Elsõ(és egyetlen zöld cumóm)
Elõre szólok, hogy ha 3 aranyat ér az sem baj, nem kell fikázni csak mondja meg aki ért hozzá😄

Zomil
hm igazad van sorry csak nem volt egyértelmü számomra 😄

és mostmár ideje a gw-röl is beszélgetni 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

persil
"valaki örül valaminek akkor a reagálásod egybõl az ,hogy nyilvánosan bejelnted,hogy leszarod " ---> Ez nem én voltam, olvass vissza.

persil
Csak egy mondatot fûzök hozzá, nyugi semmi flame😊
Elõször is azért mert valaki "noob" sosem szóltam meg senkit, ezt vissza is olvashatod. És igen, kérdeztem marhaságokat, fogok is, kénytelen vagyok, mert magam is noob vagyok a játékhoz xP

És "amit én életemben sem fogok elérni" arról csak annyit, hogy félreértettél, pont azt az illetõt próbáltam "védni" aki örült, hogy hoh-ot nyertek, és egy másik bunkónak írtam csak, hogy ne aljanépezzen, pláne, hogy köze nem volt a témához.
Remélem így tiszta😛

Én is csak kínlódok, nem találom a helyem...Vagy a helyem nem talál meg engem, már nem is tudom. 4v4 aréna helyett én magyar pug HA-zok, de ez se az igazi...searing,spirit/iway,paraway,ritu-spike,necro-spike. Csupa fincsi high damage/low brain build. A 2 kill count pálya felborított mindent, ami még mûködött volna netán. GvG-hez meg guild kellene ugye 😊

Nefürgyé le!

Én már többször linkeltem, feltettem dolgokat, vissza lehet keresni. Aki megbeszélni vágyik high-end pvp-t fórumon annak úgyis ott a gwguru, érdeklõdést különösebben nem tapasztaltam. Rengeteg dolgot el tudnának mondani alább említett hentbõl, talán még én is, igény nincs rá különösebben.
Merre járjak? <#vigyor2>
Tudsz valami jó guildet? eddig 2 esélyes a dolog, de egy már 'befutó'nak látszik ma eldõl, ha gw-hez jutok valszeg , hacsak nem kapok addig valami jobb "ajánlatot" <#nyes>.
Szeretnék sûrûn gvgzni néha HAzni. 4v4 arénát nagyon unom már...

Chickaboom: oké <#peace> <#vigyor>

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Egyetértek, sose mondtam, hogy az elit tanítsa a noobokat, azt viszont igen, hogy lehet ahhoz normálisan is viszonyulni, hogy valamiben jobb vagyok. Ha értelmeset-hasznosat nem akarok mondani, akkor minek kell oltogatni? Az oviba sem járunk vissza kinevetni a négyéveseket. Pedig azok is bénák, némelyik még olvasni se tud.
Arról már nem is beszélve, hogy játékról lévén szó, nem feltétlenül szellemi fogyatékos, aki rosszabbul játszik, hanem esetleg nem ebben akar a legjobb lenni, oszt posz.
Silv3ry: semmi bajom nics sem veled, sem mással. Amit akartam, azt megtaláltam eddig is. Nincs szükségem buildekre, mielõtt még többen - kedvesen - felajánlanák; nem vagyok oda a fame-farmért; egyszóval ne vegye senki durva támadásnak, amit eddig leírtam. Kicsit több türelmet egymás eránt, ennyit kértem.
Amit láthatólag páran le is vettek, ennyi volt a cél.
gg
És merre jársz? 😊

Nefürgyé le!

Nem. Az EMP élt, él, és élni fog... <#awink>
Én próbálok szerencsét, aztán majdmeglássuk.

én az ilyeneket átlépem.
Az ellen nem tudok mit tenni, hogy vannak ilyen emberek. Legfeljebb az általam moderált fórumon, és ezért itt kár is felhúzni magam rajta.
De ha ennyire fáj: beindult a magyar comunity új közösségi oldala, moderált fórummal, kicsit leljebb van a link, a készítõ "szájából".

"egyebekben a Chaos Theory honlapján leginkább Hoh-gyõzelmek screenshotjait láttam"

Azokat csak a guildtársak számára tettem ki, hogy irigykedjenek, hogy nekik nem jutott a sigilekbõl, amikor egyik este csak úgy elindultunk HA-zni, és õk nem jöttek. Valójában kb havonta egyszer megyünk guildesen HA-zni, mert gvg guild vagyunk, de arról milyen screenshotot rakjunk ki?😊 Tudom, hogy senkit nem érdekel, csak tényleg félrevezetõek a hoh képek.

És az Emp? Ment a levesbe?

Nefürgyé le!