Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Nefürgyé le!
専用アダプタ
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
és csak úgy játszható?
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
A spiritwayt is ráhúzták másra úgy emlékszem szóval az se lenne egyedi elnevezés. Annyiban jó, hogy iwaynek hívják mert hasonló a müködése igy nem kell most leírnod hogy heavy melee pressure with spirits and necro healers
de a pontosabb kifejezés az h spiritway 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
másik ezzel a hozászolásoddal leleplezted magad mert még a te "standard iway"-ed müködési elvét se tudod mert ha tudnád nem irtad volna be hogy ez nem iway
Gondolkoz egy kicsit hogy fél év alatt hány update volt, és rájösz hogy ez a játék már nem az amivel te játszottál(pvp szempontjábol).
És annyiszor fogok beszolni neked ahányszor baromságot böfögsz a forumra, ha esetleg nem tetszik el lehet huzni, de akkor se fogom szo nélkül hagyni az idiotaságaidat
Nefürgyé le!
Õ már régóta csak azért skubizza sg GW topikját hogy nekem beszóljon, ha meglátja a hsz-om.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Szerintem olvasd át még egyszer, és ha ezek után azért mersz ugatni, mert nem tetszik a fórum színvonala, akkor magadra vess😉
Gondolom ezt másképp lehetett volna vele közölni.
És ahogy Atisz mondta, magadat minõsítetted.
Épp kezd visszaállni a fórum a gw-re, erre nagyon fontos volt elkezdeni lámázni😛
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Ennyi erõvel el lehetne nevezni iway-nek egy olyan felállást is ahol mondjuk 7 necró és 1 w/r van.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Nefürgyé le!
Tudom mi a klasszikus iway (a trapper rangeres, illetve a ritus) és ez kurvára nem az.
A te minõsítésedtõl én most eltekintenék, mert arra sem vagy méltó...
Energy +7
Chaos damage: 7-10 (Req. 4 Illusion Magic)
Halves skill recharge of spells (Chance: 20%)
Energy +5 (while health is above 50%)
Health +25
Minden fikázástól mentesen szerintem annyit ér amennyit a merchant ad érte és azért nincs benne a guru price checkben, mert nem maxos, ezért gyakorlatilag senkinek sem kell.
Nefürgyé le!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Hidd el nem vagyok hülye, tudom hol kell keresni, csak nincsen benne.
De "csak egy kis logika kell hozzá" és meglátod, hogy az elona-i zöldlista még nincsen frissítve😊
De azért köszi szépen!
Hmm gw... jaaa harcosok meg minden, oksa beugrott😄
Rahti's Staff
halves skill recharge of spells 20%
+5 energy 50%
+25 hp
Ez mit ér?O.o Elsõ(és egyetlen zöld cumóm)
Elõre szólok, hogy ha 3 aranyat ér az sem baj, nem kell fikázni csak mondja meg aki ért hozzá😄
és mostmár ideje a gw-röl is beszélgetni 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Elõször is azért mert valaki "noob" sosem szóltam meg senkit, ezt vissza is olvashatod. És igen, kérdeztem marhaságokat, fogok is, kénytelen vagyok, mert magam is noob vagyok a játékhoz xP
És "amit én életemben sem fogok elérni" arról csak annyit, hogy félreértettél, pont azt az illetõt próbáltam "védni" aki örült, hogy hoh-ot nyertek, és egy másik bunkónak írtam csak, hogy ne aljanépezzen, pláne, hogy köze nem volt a témához.
Remélem így tiszta😛
Nefürgyé le!
Tudsz valami jó guildet? eddig 2 esélyes a dolog, de egy már 'befutó'nak látszik ma eldõl, ha gw-hez jutok valszeg
Szeretnék sûrûn gvgzni néha HAzni. 4v4 arénát nagyon unom már...
Chickaboom: oké <#peace>#peace> <#vigyor>#vigyor>
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
Arról már nem is beszélve, hogy játékról lévén szó, nem feltétlenül szellemi fogyatékos, aki rosszabbul játszik, hanem esetleg nem ebben akar a legjobb lenni, oszt posz.
Silv3ry: semmi bajom nics sem veled, sem mással. Amit akartam, azt megtaláltam eddig is. Nincs szükségem buildekre, mielõtt még többen - kedvesen - felajánlanák; nem vagyok oda a fame-farmért; egyszóval ne vegye senki durva támadásnak, amit eddig leírtam. Kicsit több türelmet egymás eránt, ennyit kértem.
Amit láthatólag páran le is vettek, ennyi volt a cél.
gg
Nefürgyé le!
Én próbálok szerencsét, aztán majdmeglássuk.
Az ellen nem tudok mit tenni, hogy vannak ilyen emberek. Legfeljebb az általam moderált fórumon, és ezért itt kár is felhúzni magam rajta.
De ha ennyire fáj: beindult a magyar comunity új közösségi oldala, moderált fórummal, kicsit leljebb van a link, a készítõ "szájából".
Azokat csak a guildtársak számára tettem ki, hogy irigykedjenek, hogy nekik nem jutott a sigilekbõl, amikor egyik este csak úgy elindultunk HA-zni, és õk nem jöttek. Valójában kb havonta egyszer megyünk guildesen HA-zni, mert gvg guild vagyunk, de arról milyen screenshotot rakjunk ki?😊 Tudom, hogy senkit nem érdekel, csak tényleg félrevezetõek a hoh képek.
Nefürgyé le!