Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
専用アダプタ
hoy ehh
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
kösz a segitséget
やられたらやり返す。倍返しだ!
Persil: te meg már ügyes gyerek vagy mert játszottál hasonló játékokkal, söt a macrot is ismered valamint helyesirás javitoként is kitünöen remekeltél! de haveromnak ez az elsö rpg-je.... azért gondolni kell az ilyenekre is.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Pl.: Nightfall-ban a zónák közti átjárók sokkal látványosabban van megvalósítva meg több fényesítést használnak (glowing effect vagy minek hívják, végülis emiatt olyan szép a Guil Wars világa).
Prophecies min. követelmény:
Windows XP/2000/ME/98, Intel Pentium III 800 MHz vagy más egyenértékû, 256 MB RAM, CD-ROM meghajtó, 2 GB szabad hely, ATI Radeon 8500 vagy GeForce 3 vagy 4 MX sorozat 32MB VRAM-mal, 16-bit hangkártya, billentyûzet és egér, internet kapcsolat (min. 56K)
Nightfall min. követelmény:
Windows XP/2000/ME/98, Intel Pentium IV 1 GHz vagy más egyenértékû, 512 MB RAM, DVD-ROM meghajtó, 3 GB szabad hely, ATI Radeon 8500 vagy NVIDIA GeForce 3 sorozat 64MB VRAM-mal, 16-bit hangkártya, Billentyûzet és egér, Internet kapcsolat (min. 56K), DirectX 8
én is alapot ajánlom, számomra az volt a legélvezhetöbb történet szempontjábol is
és böven a játék felénél jársz mire eléred a maximum szintet, szépen bele lehet jönni a játékba
nem ugy mint pl factions-ba h a 3. coopnál bevágnak eléd lvl 25-ös szörnyeket és ha assasin vagy megszenvedsz vele
nighfallnál ami nagyon nem jött be az pedig az h nagyon sokat kell gyalogolni, míg ez az alapjátéknal egyáltalán nem okoz gondot, nf-nél volt h eléggé szenvedtem mire eljutottam a térkép egyik végéböl a másikba
szoval nekem még mindig az alap játék a kedvencem, ajánlom h szerezz egy kedves guild-et és akkor pláne mindig lesz ember ha nagyon elakadnál😊
Grafikailag van különbség közöttük?(lehet, hogy szõrszálhasogató vagyok, de nekem ez is fontos)A szenvedésrõl meg annyit, nem vagyok teljesen kezdõ mmo-zó
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
R34n, nekem nem jön be (annyira) a proph😛PP Persze ízlések és pofonyok.
A 6 kaszt meg bõven lefedi a többi játékban létezõ kasztokat, pláne, ha figyelembe vesszük a free játékokat, amikben "nincs nagy" választék😄
(silkroad, kal etc... 😄)
SZóval ha csak mondjuk a nightfall-t veszem azzal is tudok játszani ugye?
Nem csak kiegészítõk ezek amikhez kell az alap(prophecies vagy mi)?
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Szinte kiprovokáltam ezt a választ!
Tapasztalt játékos guildet keres.
csá, nem röhögni! 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Kérlek, fejezd be...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
de a feeling, ami szerintem az egyik legfontosabb még mindig a propechies odalán áll. meg hát azt sem tudom elképzelni hogy vkinek abbol a 6 core professionböl ne tetszen egy sem. a hat szerintem kb lefedi a más MMORPG-ben (igen, tudom, hogy a GW nem mmorpg) létezö kasztokat, van ott minden, gonosz nekro, lövöldözös ranger, gyogyitos monk, brutálsebzös elementalist, nagy buta warrior, másikat baszogatos mesmer. mi kell még? 😊
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Sztem vedd meg 11900-ért cdgalaxisban a prophecies+factions pakkot, azzal jársz a legjobban.
Az aktuális témákhoz éppen azért nem is fûzök kommentárt, mert fogalmam sincs róla. De ha régi dolgok kerülnek elõ és valaki 20-adjára (is) mellébeszél vagy olyan dolgokról állít mást amire elég jó rálátásom volt, akkor ahhoz engedtessék már hozzászólnom. Ha jól emlékszem többek között ez lenne a fórum lényege.
enjoy
Angel O F Twilight || Team Chaos Theory[hent] www.hent.co.nr
(lehet azért, mert régen elég sok free forever szeméttel játszottam és a factions-rõl ezek a koreai meg kínai szarok jutnak eszembe😄)
Befejeztem...
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce