Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Rean-nél a pont: "GW esetében ez a "tubozás" a PvP title-ök, nevezetesen a champion és a hero title magas szintje lehetne"

a karik szart sem érnek egyedül a magas pvp title-jü acc-ot lehet eladni bolti ár felett

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jó nagy baromság szvsz, ha az ember 20-as karit akar plusz pénzért, az vagy fizet valami koreai kockának, vagy játékon belül keres powerlvl-t.

Mégegyszer mondanám: full unlockkal érne valamennyit, de pár kari 20 skillel nem ér kakit se.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Atisz
Amit írsz az igaz... csak nem ennek a játéknak az esetében.

Itt ugyanis a lvl 20 ~ 1 hét (de ez akár 2-3 nap is lehet ha elõtte különbözõ teljesítménynövelõ és tudatmódosító szereket használsz). Ez pedig nem indokol akkor felárat.

Ha pl. a Silkroad vagy Lineage 2 topikba írod ugyanezt, ahol is magasabb szinteken az 1 lvl ~ 1 hónap az átlag, nos akkor igazad lenne.

Itt csak a collector's edition a lényeges, ami indokolhatja hogy drágábban adod. Illetve ha ismeretlenekkel akarsz játszani, akkor a magasabb rank.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

R34N
eléggé el vagy tévedve, barátom.

egyik: arra például nem gondolsz hogy mi van ha az illetönek nem tetszik vagy idiotának találja a karid nevét, ha nincs kedve egy "Janos Ice" vagy hasonlo debil nevü karival játszani?

másik: aki játékot vesz az azért veszi mert érdekli, kezdö, alig tud vmit a játékrol. az ilyen embernek semmi nem ér egy 20-as kari mert csak belecsöppen egy olyan rakás dolognak a közepébe amiböl semmit nem ért, sokkal jobban jár ha az elejétöl kezdve szépen végigtolja. olyan meg nincs hogy vkinek nincs rá ideje, ezt a játékot akármennyi ideig lehet játszani ha vki két év alatt éri el a 20-as szintet az két év alatt éri el, nem fog ezért olyan accot venni amin már vannak 20as karik.

harmadik: HASZNÁLT a CD, ki van nyitva a doboz, össze van csokizva a kiskönyv, stb. semmit nem tudsz használtam drágábban eladni mint vadonat ujan. vegyük pl egy auto példáját, a 2 éves kocsit olcsobban tudod csak eladni mint az ujat akkoris ha azota vettél bele uj üléshuzatot vagy egyéb olyan cuccot ami elhasználodott. ellenben ha a kocsi fel van turbozva, akkor drágábban is el lehet akár passzolni. a GW esetében ez a "tubozás" a PvP title-ök, nevezetesen a champion és a hero title magas szintje lehetne. nem a szánalmas huszas kari amit kb 3 ora alatt meg lehet csinálni.

ha igazad lenen akkor ez lenne a világon a legnagyobb üzlet. veszek 10 accot, mindegyikre tolok 3db 20-as karit, egyenként egy nap alatt és 10 nap alatt keresek 70.000ft-on azzal hogy ültem a gép elött és játszottam. na ne nevettess.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Szaruman
Egy lecsengõben lévõ játékot nem fogsz tudni bolti ár fölött eladni pár szar kari miatt az accon.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

TQ cheater
Sziasztok!
Olvastam amit irtatok;nem értek nagyon egyet a rossz véleményekkel.A cuccaim sokat érnek.R34N:szerinted aki megveszi a játékomat le fogja törölni a karikat?Szerintem nem.Pont azért veszi meg,mert egész jo karik vannak az acc-on.Itt nem a CD a lénye,hanem az acc.A cd-t is adom,de a lényeg az,hogy a karik rajta mien jok.Vannak olyan emberek,akik pont a jo karikért veszik meg,azért hogy azonnal egy 20-assal kezdjenek.Ennek az az oka,hogy talán az illetönek nincs elég ideje ahhoz,hogy felvigye a kariját.Amugy pedig(szerintem) a játék maga is a 20-as szinttöl kezdödik el igazán.Én személy szerint még nem láttam olyan boltot,ahol fejlesztett karikkal árulták a CD-t.
Lehet,hogy az emberkének utána kell olvasnia hogy mien is a játék(nyilván nem tud mindent,kivéve ha már volt accountja),de ez neki nem kerül semmibe.
Ennyit erröl;ezzel az egész szöveggel arra akartam kijukadni,hogy a vevönek nem átok ez a "használt" dolog.Ez neki csak jo.
Akinek pedig az a véleménye,mint neked,R34N,az vegye meg a boltban a játékot,és kezdjen egy karit a legelejéröl.

Ui.:Ainek kell a játék az csak nyugodtan szoljon😄

Be Positive! MMO GAMER

Szpájki
olcsy11 felhasználói adatlapja

Regisztráció idõpontja: 2007. 01. 29.

én mondjuk nem regelnék be januárban, hogy juniusban flamelhessek egyet... de ez nem zárja ki azt hogy vki gonoszkodik.<#gun>
ugyis lelécel egy idö után mint a többi gyökér (lásd arni, roblee stb stb..)

stalkernek igaza van !!! De azért ez a srác is nagyon kemény...én is egyedül kezdtem mégis van 1 rendes accom mindennel,mi szem-szájnak ingere!Mit szóltok a mai jó kis ele nerfhez?Végülis bevert minden más sp és kurz/lux skillt,úgyhogy muszáj volt...de azért ez egy kicsit túlzás,így már kb. semmire nem jók (monk a mainem,nem elfogult vagyok)
elém is van,de nem tudtam kipróbálni,mivel tegnap indultam rá az 1-es allegiance title-re...na mind1 go Faithless 😛
CS-t nem oltogatni, ahhoz úgy látszik te vagy a primkó =)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

R34N
igazábol akkor mindenki jol jár. én élvezem ha vkit leolthatok, ha az a vki is élvezi hogy leoltom akkor tiszta haszon, mindenki boldog. felidegesiteni meg ugysem fogom magam ilyeneken...

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

R34N
olcsy11 te aztán a toppon vagy. 14 évesen te tényleg ennyire visszamaradott vagy szellemileg vagy ráhazudtál 3-4 évet az igazi életkorodra?
a GW-t sajnos nem a 60-as IQ-nál kisebbel rendelkezöknek találták ki, ráadásul minimális önálloság és kreativitás meg helyzetfelismerés is szükségeltetik hozzá, amikböl ugy látom neked nem jutott tul sok.
inkább szerezd be a counter strike nevü remekmüvet, abban csak menni kell elöre és löni a gonoszakat, az valo a magadfajta primitiv embereknek.

amugy: jah RP, sajna reggel még aludtam, most ébredtem xD

SZEG007
Ez egy álneves valaki aki most csak rajtatok röhög, szerintem nem kéne reagálni ezekre a baromságpkra

Lord Elassar
Minek neki válaszolni? O.o tuti fakereg

Hi!
Elöre is elnézést az off-ért..
Eladnám szép állapotban lévö guildw.-factions&nightfall collectors- gámáimat;mindkét box kitünö karcmentes,minden tartozékával,alig játszottam velük..15 rúgóra gondoltam a kettöért de az ár alkuképes..akit érdekel hagyjon elérhetöséget priviben és megkeresem..thx és mégegyszer bocs az offért.
szerintem játszál valami oktató jellegû játékkal, mert szvsz az mmorpg-k nem retardáltaknak van kitalálva
Carlos
Atyavilág ez már nekem is sok...
14 évesen igy tolod? LOL.
Mentés...broáfka...ha lecsapnak akkor load vagy mi?
Szerintem senki sem fog segiteni neked gyakorlatban. Sikitozz ingame, hátha valaki megszán...

Þór vígi þessi rúnar

Szaruman

az emberem neve Dragon Jane

valaki segitene gyakorlatban???

Faki
Nanézdmá, még a végén saját magad kezded oltogatni <#eplus2>

Bocs nem neked ment, hanem Atisznak, neked bizonyára vmi gonoszat akartam írni, de már elfelejtettem, h mit.
Héhé, még a végén összekeveri a Pve monkommal 😛😄
amugy meg most leszek 14

a nagybátyámtol kaptam, de csak ugy megvette

Most muszáj kicikizni????
Télleg nemértem a játékot, aközelemben nincs senki aki érti!

Amúgy a kistesod hányéves????

Szpájki
de utálom ezeket a 10 éveseket akik csak divatbol játszanak online rpg-ket... meg akitöl kaptad a játékot nem tudja elmagyarázni élöben az alapokat?

hogyan kelll menteni????

Hylia
Ez nem az a dolog, amit "gyakorlatban" kell megmutogatni, álljon valaki melléd és bökjön rá a monitorodon, h accept-et v no-t nyomj?
Egyébként bennem igy már a 3. üzenetednél felmerült, h te valami helyi jopofa spammer gyerek lehetsz, aki most álnéven ontja magábol az észt, ahogy ez a forumokon megszokott, ha igen, akkor ajánlom az iskolapszihiátert, ha nem, akkor sem árt, ha meglátogatod, ö biztos megmutat néhány más jellegü dolgot "gyakorlatban".

Egyébént még kistesom is elboldogult a játékkal, bár kapásbol felvete a W mellé a mezsót sec-nek, de pre searingban kétségtelenül a bleeding+conjure arat.

Iwatori Earthshaker Lvl 48 Minstrel - Callidus - Daughter of the Feared Tinormi

lécci!!!!!!!!!!!

értem! akkor most nem mutatod meg gyakorlatban?

Atisz
*tetszik...

Sõt, mondok jobbat: még felszólító módban sem "teccen", hanem tessen... jó mi? <#vigyor3>

Viccet félretéve: csinálj egy rpg karit, meg egy pvp karit. Az elsõvel bárhova eljuthatsz, kapsz egy jó kis sztorit, megismerkedhetsz a karakterspecifikus skillekkel, megtudhatod mi is az az instance, (ami kb. olyan kaliberû szó mint a file, tehát nincs pontos magyar megfelelõje), illetve találkozhatsz Dynas-szal, a Földkerekség legnagyobb buz... gómócsingjával.
A pvp részben le van limitálva hova utazhatsz, ezzel a karival ugyanis csak más játékosok ellen tudsz csak küzdeni (az rpg-ssel mindent lehet). Addig azonban amíg nincsenek unlockolva skilljeid, rúnáid, fegyverkiegészítõid, addig kissé hendikeppesen fogsz a többi játékos ellen küzdeni.
Ezért érdemes legalább 1x, 1 karakterrel végigjátszani a játékot.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

én nem vok, help!!!!

Legyél önálló, 10 gw-sbõl 9 az!

nincs vlki aki megmutatna mindent mer én ehez full hülye vok!!

ezek mellett kötelezõ skillbarban: endure pain, doylak signet, power slash; mesmer secondary mellett conjure phantom, ele sec mellett flare, monk sec mellett bane signet és mending minimum.

nincs vlki játtékos aki a játékban élõben mutatna meg mindent???

hogy csinálok csapatot?

azon az oldalon belül hol segitesz????

És szerezni kell Fiery Dragon Swordöt meg disznós páncélt.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Ennek a játéknak az a lényege, hogy vidd a karaktered a történetben, fejlõdj, lásd el egyre jobb cuccokkal .

Szerepjáték, junó.

naggyábol tudok angolul, amugy a game teccik

Kaptad, az mondjuk gáz, mert nem biztos hogy olyan játék, ami tetszene neked.
Nekem az angol segített abban, hogy megértsem a játékot.
Kezdõknek itt szívesen segítenek, de a megértéshez angol tudás is kell, mert az oldalon lévõ fordítások, hát nem valami pontosak.

help a gameröl??, msn-en: cimem: [email protected]

most ez kinek szólt?

Szaruman
Rögtön meglátod, ilyenkor még alszanak.

Egyrészt a game-t ugy kaptam
Másrészt nem az angolt hanem a játékot nem értem

Mér kértem rossz helyen help-et????

Türelmes vagyok, szóval érthetõen magyarázom el.

- Egyrészt ellentmondás van a mondatodban:
"tök yol eljátszogatok" <-> "hogy kell jáccani?????"

- Másrészt az ember azért vesz egy játékot, mert érti a lényegét és amiatt játszana vele szívesen. Gondolom angollal se állsz valami jól, ami ehhez elengedhetetlen feltétele.

Ha tényleg játszani akarsz ezzel, itt a remek nyári szünet, hogy megtanuld az angol nyelvet (meg a magyart is lásd fenti példa) és utána sokkal izgalmasabb lesz a játék. Ezt komolyan mondom és amúgy segítségkéréshez kifogtad a legrosszabb helyet.

valaki türelmes segitsen: most meglett a game, tök yol eljátszogatok, de valahhogy nem értem a lényegét, meg hogy kell jáccani?????

Help!!!:-(

msn-en vlki elmagyarázhatná, cimem: [email protected]<#vigyor2><#pardon1><#szomoru1><#buck><#banplz>

hahh ennél jobb helyen nem is kereshetnél 😉
huzat van a szobamban..

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce