Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azér te is mindíg igyekszel benne lenni<#vigyor2>#vigyor2>
Nefürgyé le!
Nefürgyé le!
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
A sport mára már meg volt. Egész nap takarítottam. 😊
Pihenés képpen egy kicsit netezek miközben mézédes dinnyét falok. Aztán zuhany és indulunk a párommal, meglátogatunk néhány múzeumot Bp-en. Dzsingisz Kán, Inkák kincse, ingyen fagyi az Iparmûvészeti Múzeumban...szóval érdekes lesz.<#nyes>#nyes>
Aki teheti, menjen el. Megéri!
Jó kedvem van, még a Szpájkihoz hasonlók sem tudják elrontani.
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Azért köszönet azoknak az embereknek akik jóvoltából oldalanként legalább egy használható info (ha nem is a "tapasztalt", hanem a kezdõ játékosoknak) található itt...
sry
Tényleg: Banner (de legalább a link) csere vagy eltávolítás nem lesz? Azt ki intézi itt? vagy kinek kell szólni? Mert eléggé (le)minõsítõ ami az (ex) magyar community oldalon történik... Vagy azt ki szerkeszti? (nincs több "gyökér" kérdésem <#nyes>#nyes><#banplz>#banplz>)
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Szerintem ennél jobban nem kell elzavarni... megnézted mikor szólt ide utoljára?
"...mert félek hogy nekem is ekkora arcom lesz..." már nem kell félned...
szerintem ennyi erõvel húzhatsz te is innen a p.csába, csak olvasd vissza a saját hozzászólás(ai)odat <#wave>#wave>
Érdekes, hogy vannak egyesek akik kezdõ (általad "gyökér"nek nevezett) kérdésekre is tudnak normálisan válaszolni... mellesleg elég nehéz egy 200 oldalas forumban értelmes válaszokat találni (lehet könnyebb lenne, ha kevesebb lenne/lett volna a flame)
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
mindenki menjen sportolni 😛
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Normális, aktív guild már kevés van (Mo-n).
Kedvenc hírdetésem: - Magyar Luxon céh tagokat keres, az elsõ 5 jelentkezõ officer lesz. (Van cape és nem sokára lesz GH is)
Ezen lehasaltam, de a külföldiek is kiirogatják ezt a cape-s gh-s dolgot, mintha az olyan nagy dolog lenne. 😄
GW: Dor Von Hun [HD]
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
very thx
bár az igaz h a lámák fizetnek havi 100k-t egy aranyköpenyes guildnak h nekik is az legyen...ami még gázabb😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
- wtf? Ez valami farmer guild?
- nekem a legnagyobb gondom a guildekben az inaktivitás (néhányban megfordultam az elmúlt 1-2 évben), de a maximum elvárás az legfeljebb factions gyûjtésére vonatkozott. Mondjuk amikor alliance csatin spammolják a WTS-t akkor simán lelépek róla, de ha az ingerküszöbömet túllépi a guild csati színvonala azt is elhagyom bár ez mostanában nem jellemzõ 😊
Hõst jelent az elõbbi hsz-omban.Én arra gondoltam.sry
- Nighfallban vannak hõsök (hero) amik átvihetõek más területekre is, viszont ezek szintje szinte senkit nem érdekel
- amivel te játszol azt érezheted hõsnek (néha úgy is szólítják), de csak simán character vagy avatár a neve mivel konkrétan hero-n mást értenek a játékban
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Milyen guild az amelyikbe idokozonkent goldot kell befizetni ? 😊
Ilyenbe alapbol nem lepnek be.
Add meg a karinevedet es elbeszelgetunk in-game aztan meglatjuk hogyan tovabb. Estenkent fent szoktam lenni.
Addig is olvasd el a klankodexunket, ez nagyon fontos.
www.blackeagles.hu
GW:Delia Von Duchovny, Duch The Icemaster, Duchovny The Hunter ... [BEG] Officer http://www.lelkes.home.sk/beg/ http://www.lelkes.home.sk/homesolar/
Gorla:thx a linkeket de nem jött össze a tagfelvételem.
Ha valaki segítõkész lenne ez ügyben,hogy ingame elintézzük azt megköszönném.
Látom sok céh van de mégis azt szeretném,hogy ne kelljen hetente vagy akármilyen idõközönként gold-ot vagy akár platinát befizetni.lvl-em még nem engedné ezt meg!Nagyon köszönöm
★ 汤姆 李
😄
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Nah,van hely számomra valamelyik guildban?
★ 汤姆 李
Lvl 13 Warrior a Hero-m.Mehetek most valakihez?Köszi
★ 汤姆 李
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
専用アダプタ
Kérlek ne az életkor-rol olvass le mindent!Itt mindenbe belekötnek?Véletlenül rosszul irtam.Na bumm,összedöl a világ.Amugy kiváló vagyok nyelvtanbol(nem akarok dicsekedni),ha nem hiszed el,kérdezd meg a tanáromtol😊.És ne köss bele hány éves vagyok.Tölem te lehetsz 60 éves is,én akkor is még csak 13 vagyok.Lehet hogy még nem tudom ugy kifejezni magam,és nem értek meg mindent,de emiatt ne érezd magadat nagynak.Egyszer én is felnövök.
Be Positive! MMO GAMER
Amugy meg apronet, vatera, ilyenek, attol h ide beirod, még a kutya sem fog feléd szagolni, tekintve h ebbe a topicba az extrém erös idegzetüeken és a félidiotákon kivül nem igen néz be senki, és annak is elmenne a kedve rövidesen.
Iwatori Earthshaker Lvl 48 Minstrel - Callidus - Daughter of the Feared Tinormi
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Amugy én nagyon megszivom ha nem tom eladni ezt,de ez már az én problémám.
Be Positive! MMO GAMER
Amugy én nagyon megszivom ha nem tom eladni ezt,de ez már az én problémám.
Be Positive! MMO GAMER
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Látom nem nagyon kedveltek.Mind1,nem mondok uj érveket Reannal szemben,ugyse érne semmit.Tehát akkor:mennyiért adjam?tán 10ezerért?
Be Positive! MMO GAMER
Normális hangnemben feltett kérdésekre is tapló stílusban válaszolnak egyesek.
A Stalker topikban pl. a 30-adjára feltett "where is the family rifle?" kérdésre is készséggel válaszolnak (vagy ha nem tudják a választ, legalább nem ordítanak le).
Mert a hozzád hasonlók a bicska-nyitogató stílusotokkal elûzitek.
Olyan nagymenõnek akarsz látszani, de sajnos nem jön össze. Még nem értél meg erre. Mindig ezzel a '10 éves' dumával jössz, de úgy néz ki, hogy te még azt sem éred el.
Más topicokban miért tudnak normálisak lenni az emberek? Miért tudnak értelmesen válaszolni? Itt néhány ember olyan nagyra tartja magát, de mire?<#nemtudom>#nemtudom>
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
- ha 4 óra alatt nem is, de egy hosszabb hét vége alatt simán el lehet érni a 20-as szintet, úgyhogy ez valóban nem lehet mérvadó (pláne ha valaki FS-ben vagy NF-ben kezdi, vagy LA-ból átkóvályog oda ahogy én szoktam csinálni 😊 )