Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szpájki
itt nem azon volt a hangsuly hogy kezdö nem kezdö... azt leszarom... nem kell ahhoz pro gw-snek lenned hogy értelmeset tudjál kérdezni meg hogy eltudd olvasni a faqot... értelmes kérdés meg az amit nem kérdeznek meg két oldalanként és nincs benne a faqban.meg ha visszanézed volt akinek válaszoltam értelmesen.

Azér te is mindíg igyekszel benne lenni<#vigyor2>

Nefürgyé le!

Kettõt kérek.

Nefürgyé le!

Szaruman
Az inkás kiállítást én is láttam, tényleg elég érdekes😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

roblee
Tényleg felesleges, igazad van!
A sport mára már meg volt. Egész nap takarítottam. 😊
Pihenés képpen egy kicsit netezek miközben mézédes dinnyét falok. Aztán zuhany és indulunk a párommal, meglátogatunk néhány múzeumot Bp-en. Dzsingisz Kán, Inkák kincse, ingyen fagyi az Iparmûvészeti Múzeumban...szóval érdekes lesz.<#nyes>
Aki teheti, menjen el. Megéri!
Jó kedvem van, még a Szpájkihoz hasonlók sem tudják elrontani.

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

Jah sajnos néha nekem is elegem lesz ebbõl ami itt zajlik... pedig már nem sokat(sokszor) olvasom ezt a forumot... de van amit én sem tudok szó nélkül hagyni.
Azért köszönet azoknak az embereknek akik jóvoltából oldalanként legalább egy használható info (ha nem is a "tapasztalt", hanem a kezdõ játékosoknak) található itt...

sry

Tényleg: Banner (de legalább a link) csere vagy eltávolítás nem lesz? Azt ki intézi itt? vagy kinek kell szólni? Mert eléggé (le)minõsítõ ami az (ex) magyar community oldalon történik... Vagy azt ki szerkeszti? (nincs több "gyökér" kérdésem <#nyes><#banplz>)

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

R34N
"(lehet könnyebb lenne, ha kevesebb lenne/lett volna a flame)" - mondod mindezt ugy, hogy épp hozzájárulsz egy flém folytatásához.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

"apa kezdõõõdik"

Szerintem ennél jobban nem kell elzavarni... megnézted mikor szólt ide utoljára?
"...mert félek hogy nekem is ekkora arcom lesz..." már nem kell félned...
szerintem ennyi erõvel húzhatsz te is innen a p.csába, csak olvasd vissza a saját hozzászólás(ai)odat <#wave>
Érdekes, hogy vannak egyesek akik kezdõ (általad "gyökér"nek nevezett) kérdésekre is tudnak normálisan válaszolni... mellesleg elég nehéz egy 200 oldalas forumban értelmes válaszokat találni (lehet könnyebb lenne, ha kevesebb lenne/lett volna a flame)

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

annyira felesleges ez az egész...

mindenki menjen sportolni 😛

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Szpájki
dehogy csüggedek én 😊 egyszerüen nem vagyok képes ilyen divatos szavakat kiejteni a számon mert félek hogy nekem is ekkora arcom lesz mint Robleenak. Roblee: Mi lenne ha már elhuznál innen a picsába? kurván nem vagyunk kiváncsiak a gyökér kérdéseidre. olvasgass faq-ot vagy nézd meg a micimackót vagy a teletábit... azok még neked való müsorok. beszélgess más topicokban az emberekkel, mondd el nekik ki sértette meg a pici lelkedet, biztos majd kisegitenek a lelki válságbol. végülis aki normális abba én se kötök bele... majd gondolkozz el hogy mért is nyitogatják feléd a bicskákat.. indulj el azon a vonalon hogy TE vagy a gyökér

SZEG007
WTS guild invites for bronz cape guild 15k😄

Sok van, megalakulnak összeszednek 2-3 tagot, aztán rájönnek hogy nincs értelme...😊
Normális, aktív guild már kevés van (Mo-n).

Kedvenc hírdetésem: - Magyar Luxon céh tagokat keres, az elsõ 5 jelentkezõ officer lesz. (Van cape és nem sokára lesz GH is)

Ezen lehasaltam, de a külföldiek is kiirogatják ezt a cape-s gh-s dolgot, mintha az olyan nagy dolog lenne. 😄

GW: Dor Von Hun [HD]

- mint égen a csillag 😊

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

nekem sem volt nehéz 13 évesen értelmesnek lenni =)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Mehetnék én is estleg a -be?Klankodex-et ismerem + a Black Eagles site-ot is sokat olvasgattam már.Vinnék 2 karit bár még alacsonyabb szinten vannak.Most egy W/E karakterrel szoktam Solo-ba nyomulni de szeretnék nálatok tag lenni!!Este felkereshetnélek ingame?
very thx

Zomil
hát igen sztem elég szánalmas pl havonta pénzt kérni a tagoktól

bár az igaz h a lámák fizetnek havi 100k-t egy aranyköpenyes guildnak h nekik is az legyen...ami még gázabb😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Atisz
Sok céh? Régen voltak, ma már nem hiszem hogy olyan sok lenne...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Szép célkitûzés, de az ilyen jellegû online játékokban sajna mindig ilyen típusú küldetések vannak (kivéve Everquest)...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

ne kelljen hetente vagy akármilyen idõközönként gold-ot vagy akár platinát befizetni
- wtf? Ez valami farmer guild?
- nekem a legnagyobb gondom a guildekben az inaktivitás (néhányban megfordultam az elmúlt 1-2 évben), de a maximum elvárás az legfeljebb factions gyûjtésére vonatkozott. Mondjuk amikor alliance csatin spammolják a WTS-t akkor simán lelépek róla, de ha az ingerküszöbömet túllépi a guild csati színvonala azt is elhagyom bár ez mostanában nem jellemzõ 😊

Hõst jelent az elõbbi hsz-omban.Én arra gondoltam.sry
- Nighfallban vannak hõsök (hero) amik átvihetõek más területekre is, viszont ezek szintje szinte senkit nem érdekel
- amivel te játszol azt érezheted hõsnek (néha úgy is szólítják), de csak simán character vagy avatár a neve mivel konkrétan hero-n mást értenek a játékban

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Duchovny
Hello

Milyen guild az amelyikbe idokozonkent goldot kell befizetni ? 😊
Ilyenbe alapbol nem lepnek be.
Add meg a karinevedet es elbeszelgetunk in-game aztan meglatjuk hogyan tovabb. Estenkent fent szoktam lenni.
Addig is olvasd el a klankodexunket, ez nagyon fontos.
www.blackeagles.hu

GW:Delia Von Duchovny, Duch The Icemaster, Duchovny The Hunter ... [BEG] Officer http://www.lelkes.home.sk/beg/ http://www.lelkes.home.sk/homesolar/

Nincs valaki aki ingame bevenne 1 guild-ba?
Gorla:thx a linkeket de nem jött össze a tagfelvételem.
Ha valaki segítõkész lenne ez ügyben,hogy ingame elintézzük azt megköszönném.
Látom sok céh van de mégis azt szeretném,hogy ne kelljen hetente vagy akármilyen idõközönként gold-ot vagy akár platinát befizetni.lvl-em még nem engedné ezt meg!Nagyon köszönöm

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

dougO
"The other dictum we carried with us into the development of GW:EN was that quests should be varied and fun. We wanted to avoid designing any delivery (or “fedex”😉 quests at all. In fact, we put a sign on the door to the quest design area that said: “Every time you make a fedex quest, Abaddon will feast on puppy eyes.” We want the quests in Eye of the North to present players with new goals, new challenges, and new ways to play the game."
😄

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
Nah végre egy értelmes 13 éves. <#eljen>

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Itt vagy itt nézz körül.

Hõst jelent az elõbbi hsz-omban.Én arra gondoltam.sry
Nah,van hely számomra valamelyik guildban?

az a character amire te gondolsz, a hero az mást takar.
Factions kliens-el játszok és érdekelne 1 Guild-ba lépés.Természetesen Magyar ha létezik.
Lvl 13 Warrior a Hero-m.Mehetek most valakihez?Köszi

Zomil
hé ne lopkodd az aláirásom xD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Soha ne vegyél be altató és hashajtót egyszerre. 😊
R34N
okos enged, szamár szenved. és mivel az okosak engedtek, most a hülyék uralják a világot.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az Ö szintjükre, és ott legyöznek a rutinjukkal.

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

TQ cheater
Kedves szaruman,a bölcs!

Kérlek ne az életkor-rol olvass le mindent!Itt mindenbe belekötnek?Véletlenül rosszul irtam.Na bumm,összedöl a világ.Amugy kiváló vagyok nyelvtanbol(nem akarok dicsekedni),ha nem hiszed el,kérdezd meg a tanáromtol😊.És ne köss bele hány éves vagyok.Tölem te lehetsz 60 éves is,én akkor is még csak 13 vagyok.Lehet hogy még nem tudom ugy kifejezni magam,és nem értek meg mindent,de emiatt ne érezd magadat nagynak.Egyszer én is felnövök.

Be Positive! MMO GAMER

Ne csüggedj Szpájki, majd ha te is használod a "NÉPMÛVÉSZETI ELEMEKKEL DÍSZÍTETT KERÁMIA" és a "bicska-nyitogató" szavakat te is olyan nagymenõ lehecc mint roblí.
meg hát aki ide jár, annak már nagy valószínûséggel megvan a játék 😛

Hylia
Hogy mennyiért? Alapjáték+2 kiegészítõ, maximum 14k, egyik ismerösöm is ennyiért adott tul rajta. Én is gondolkodtam, h talán el kellene adni, de ennyiért nevetséges, nem éri meg a beleölt idöt, inkább itt egye meg a polcomon a rátelepült por.
Amugy meg apronet, vatera, ilyenek, attol h ide beirod, még a kutya sem fog feléd szagolni, tekintve h ebbe a topicba az extrém erös idegzetüeken és a félidiotákon kivül nem igen néz be senki, és annak is elmenne a kedve rövidesen.

Iwatori Earthshaker Lvl 48 Minstrel - Callidus - Daughter of the Feared Tinormi

Ez nem vélemény, hogy hero meg champion title-k nélkül nem ér semmit az acc, ez tény. Ezért nincs is értelme vitatkozni vele, nézd meg ebayen. Olyan mintha azzal vitatkoznál, hogy légköri nyomáson 100 celsius fok a víz forráspontja.
Hol irtam volna ha nem itt?Oda irtam ahol te arultad jo hogy nem a WOW topikba..LOL[/img]

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Szaruman
Megnéztem az életkorát. Így minden világos.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

vedte, D-vel <#idiota>

TQ cheater
Bocsi hogy 2x küldtem el véletlen volt tudom béna vok.

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Már bocs,de a Guild Wars fan topicon irod be hogy a játék szar?Poénos.Amugy szerintem még mindig nagyon jo a játék és még sokan játszanak,söt,egyik barátom most vedte meg és kezdte el.Én sem azért adom el mert olyan szar lenne.

Amugy én nagyon megszivom ha nem tom eladni ezt,de ez már az én problémám.

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Már bocs,de a Guild Wars fan topicon irod be hogy a játék szar?Poénos.Amugy szerintem még mindig nagyon jo a játék és még sokan játszanak,söt,egyik barátom most vedte meg és kezdte el.Én sem azért adom el mert olyan szar lenne.

Amugy én nagyon megszivom ha nem tom eladni ezt,de ez már az én problémám.

Be Positive! MMO GAMER

Hat ha azt a hasznalt accot el akarod adni ,annyiert amit irtal akkor egy eleg nagy lamuszt kell talalnod..ellenben a polcodon fog porosodni.erd el az R9-10 lofasz titlet es lehet elmegy akkor kicsit tobbert is bar ketlem.Ezzel a jatekkal mar lofasz sem jatszik igazabol szerintem mindenki abahagyja a sorozatos nerfek modositasok miatt amik tonkrebasszak a maradek jatekelmenyt..

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

TQ cheater
Sziasztok!

Látom nem nagyon kedveltek.Mind1,nem mondok uj érveket Reannal szemben,ugyse érne semmit.Tehát akkor:mennyiért adjam?tán 10ezerért?

Be Positive! MMO GAMER

megbánom bûneimet roblee atya
Atisz
Jó pont... nem csak és kifejezetten Szpájkival kapcsolatban, de egyetértek veled.

Normális hangnemben feltett kérdésekre is tapló stílusban válaszolnak egyesek.
A Stalker topikban pl. a 30-adjára feltett "where is the family rifle?" kérdésre is készséggel válaszolnak (vagy ha nem tudják a választ, legalább nem ordítanak le).

roblee
Megmondjam miért mennek el az emberek innen, kis NÉPMÛVÉSZETI ELEMEKKEL DÍSZÍTETT KERÁMIA?
Mert a hozzád hasonlók a bicska-nyitogató stílusotokkal elûzitek.
Olyan nagymenõnek akarsz látszani, de sajnos nem jön össze. Még nem értél meg erre. Mindig ezzel a '10 éves' dumával jössz, de úgy néz ki, hogy te még azt sem éred el.
Más topicokban miért tudnak normálisak lenni az emberek? Miért tudnak értelmesen válaszolni? Itt néhány ember olyan nagyra tartja magát, de mire?<#nemtudom>

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

- én anno vettem használt accountot (úgy volt, hogy fiammal együtt játszunk), és azért használtat, mert így olcsóbb volt mint egy új. Nem volt rajta karakter, de ha lett volna mondjuk 4xwarrior akkor azokat nagyon jó eséllyel törlöm (ez a kaszt nekem nem tetszik)
- ha 4 óra alatt nem is, de egy hosszabb hét vége alatt simán el lehet érni a 20-as szintet, úgyhogy ez valóban nem lehet mérvadó (pláne ha valaki FS-ben vagy NF-ben kezdi, vagy LA-ból átkóvályog oda ahogy én szoktam csinálni 😊 )

Vennék Guild Wars 2006 Edition Bonus Key-t, akinek van vagy tud szerezni dobjon meg egy privivel.
Carlos
Error=13
<#szomoru1>

Þór vígi þessi rúnar