Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I FrosT I
omfg... 😄
Akkor szeptemberben lehet üres lesz Devil helye 😛
Rangerek jelentkezzetek ^^
------------
semmi oszlásról nincs szó amugy.

Angel O F Twilight || Team Chaos Theory[hent] www.hent.co.nr

Na ez eleg korrekt ar erte😊 És nem 28k 😄

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

cenobite
Eladó GW Prophecies+Factions+Nightfall dobozában, kitûnõ állapotban 4 karakterrel (ebbõl 2db 20-as elég jó cuccokkal) Irányár 10k. Érdeklõdni privátban.

gamertag: kenobita

SZEG007
a hent nem esett szét, csak jegeltük a a sok nyaralo ember miatt
majd szeptemberben lesz ujre elvileg

Szaruman
Az szétesett, ha jól tudom.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Zomil
hm már rájöttem h hülyeséget irtam sorry?😄
gvg buildnek olvastam a guildet😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Minek neked gvg guild? a hent nem jo?

専用アダプタ

Köszi szépen! Látja mindenki milyen aranyos hubert? Többet egy rossz szót se róla!<#ejnye1>
Zomil
www.guildwarsguru.com és hasonlo oldalak😄

de esetleg www.google.hu 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

GVG Guildet keresek! IGN: Little D E V I L.
GVG Guildet keresek! IGN: Little D E V I L.
bardocz
itt nézd meg,azt a misst még nem csináltam
Titan
Skacok!

Van egy küldim, Botanical Research (NF). Mit kell csinálnom? Megyek amerre mutatja és hiába van felkiáltó jel a tag felett, elhajt... 😞
De már eszrevettem, hogy a scoutok is elhajtanak...😞
Mit kéne csinálnom? Lightbringer pontokat kell szereznem (jelenleg 1-es szinten)? Ha igen, akkor azt hol és hogyan?

Titan
Muhahaha!
Lagalább visszaadod utána... Rendes dolog tõled! 😄

Zomil
"és te most menö vagy?"
"igen"

ez kész<#idiota><#banplz>

kicsit elkésve de grat matriarchnak és guildjének az aranyköpenyért
Faki
Naná, nem vetted észre hogy Szarumános logója lett, amin a bácsi nagyon csúnyán néz?

Szpájki
akkor örülök<#taps>

Szaruman
Igen.

Szpájki
és te most menö vagy?

Kapsz egy üzenetet a progitól, miszerint vegyél accountot az online storeban... De amugy ahonnan hivatalosan letöltöd, le van írva szépen pontokba szedve... ha nem tudsz angolul normálisan,(mint pl én sem vagyok perfekt) akkor pl webforditás.hu (nem reklám akart lenni). De azért minimális angol tudás kell a játékhoz.

Szerinted ehhez itt kérdezni kell?? Fõleg meg hogy a bannerban ott van hogy nincs tört verzió!!!???
Van még 1 lehetõséged... Megveszed boltban...
Valahol látod kiírva, hogy play free??

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

A klienssel önmagában nem kezdesz semmit, ha nincs hozzá aktivációs kódod, ami a játék dobozában lelhetõ fel egy kártyán.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Carlos
Apa kezdõdik...

Þór vígi þessi rúnar

Szaruman
Ez kész😄

egyébként meg nem vok fasz, nem vettem meg a Guild Wars-t, hanem leszedtem a a Client-et a honlaprol és onnan inditottam el csak ezért irtam ide!!!!
na ide figyel te k'cs'g!!Ne ugass be mert, letépem a pofád és a kezedbe adom!!
I FrosT I
LoL, RP ezt most komolyan? 😄😄😄
Csak annyit akartam mondani: ki beszél 😄

Angel O F Twilight || Team Chaos Theory[hent] www.hent.co.nr

MIkor nekem azvolt, akkor a szolgáltató cseszett el valamit, aztán másnapra mindig megjavult, a telefon után.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Szaruman
Ez valami vicc egyébként? Vagy ide kb minden 3-4. napon betéved valami fasz? (statisztikailag erre elhanyagolható esély van)

Olvasd el a bannert és utána kérdezz.
Ha mégis vettél már, akkor sajnálatos, hogy egy accountot nem tudsz létrehozni.

De ezt irja:Your account is not currently authorized to play Guid Wars.If you wish to continue playing, please click the ENTER STORE button above and purchase appropriate Guild Wars campaign!

Ezt irja ki és nem irja ki a Create gombot se, most mi a franc van???
Az email cím amirõl registráltál az account név 😊 jó játékot!
ÖHhH...Acces Key-t honnan lehet szedni a GW-hez??Elvileg van már accountom csak a passwordot adtam meg és nincs account name-m, mit csináljak??Kérlek , ha tudsz segiteni....
Nekem IP cím frissítés megoldotta ezt a problémát, próbáld meg, hátha segít.
helloka!hogyan lehet accountot csinálni a hivatalos honlapon??
http://www.guildwars.com/support/downloadclient/
Hello!!! Az acountot hol lehet csinálni a hivatalos honlapon??
Zomil
a flame-röl is lehet flame-et inditani?😄DDD

SZEG007
mondja ezt az egyik rendszeres flame résztvevö😊

bardocz
rakhatod újra sajna :S
sziasztok!
annyi gondom lenne, hogy nem enged fel a GW, code 058-at meg valami internet routing issue-féle hibát ír ki... másnak is van ien problémája?
Carlos
Nekem nem volt gondom vele.

Þór vígi þessi rúnar

spidey91
A Original gém megy Vistan??

Gépem ati X1900 4200

- átlag sg.hu szinvonal (vagy esetleg szavazhatnánk, alatta vagyunk-e vagy még így is felette...)

eltudd olvasni a faqot
- milyen FAQ-ról van szó, mert én még azt se találom (külföldi oldalak többsége tiltva van innen meg egy csomó magyar is)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

quad
ti se vagytok kulonbek , csak nem karomkodtok.
ugyanolyan balfek az osszes ember aki ebbe az elcseszett topikba rendszeresen ir.

Szaruman
Mer ezzel menõ lesz. Legalábbi az õ korosztályában.

Carlos
Miért kell csúnyán beszélni Spike?

Þór vígi þessi rúnar

Szpájki
nekem tök 8.... már rég lezártam magamba az ügyet, de ha mindenki felhozza naponta a témát....én mondjuk kurvára leszarom miröl folyik a téma... dobj fel egyet és csatlakozom ha tudok

Furcsa hogy hetek óta ez a téma nem lehetne valami érdekesebb? vagy ez igy jo?

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;