Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a rohadt büdös életbe, most költekezzek storeban, hogy a régóta vágyott Gwen történetet végigjátszhassam? ß*³@{v&#[.... hát ez....<#falbav><#violent><#violent> remélem novemberig még meggondolják magukat...

Zomil

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

omg grat

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Zomil
grat 😊

ui.: tudod...3wari és 3para szopat😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zergway az mi?

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

"guess i was right about zergway is brainless lol"
Grati <#buck>

A nyúl egy igazi jellem,ott ül a fűben,mégsem szívja.

Elso gyozelmunk a fennallasunk ota!!

Az NMA Guild elso HoH gyozelme!!
/forumkepek/2007_07/win.JPG[/IMG

hát annyiért inkább megtartom

A türelem rozsdát terem.

Carlos
Ha úgy vesszük, hogy alap+factions 11.990, és mivel a tied használt, ezért én egy olyan 6-7 ezerre tippelnék.

Þór vígi þessi rúnar

Szaruman
500 forint.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

sztetek egy Propechies+Nightfall(dobozzal mindennel) mennyiért menne el?

A türelem rozsdát terem.

loál, majd õsszel esetleg

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

TQ cheater
aggyatok😄😄

Szaruman nézd meg az életkoromat és minden világos lesz....😛

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Hali!

Az EN-t nem fogom megvenni.Ezért kérlek titeket,ha kijön,aggyatok egy kis felvilágositást a történeti és faji háttéröl(linkek is jok lehetöleg magyarul),hogy fel tudjak készülni a GW2-re!

Elöre is kösz!

Be Positive! MMO GAMER

dougO
Szia Dávid! Üdv a fedélzeten 😊

Gyere fel MSN-re dumálnirég láttalak 😊)

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Na + havidíj mentes is!Simán megéri,remek sorozat<#eljen>

Carlos
Kit érdekel az ára...
Ha valamit szeretsz, akkor nem 1 ezres lesz a szük keresztmetszet!
Szerintem.

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
jaja 😊

az elõzõ részeket is olcsóbban adták Magyarországon, mint mondjuk Németországban, szóval szerintem ez is ~8k lesz

Azt mondtak ez olcsobb lesz nem?
34.99 EUR = 8,596.62 HUF, ez dragabb mint amennyi a tobbi resz volt 😄
Faki
Na egy kis híradás:
Bellevue, WA., July 2, 2007—NCsoft® and ArenaNet® announced that Guild Wars: Eye of the NorthTM, the first ever expansion to the subscription-free Guild Wars® franchise of fantasy online role-playing games, will be released to the public on August 31, 2007. The Guild Wars: Eye of the North expansion will be available for an expected price of $39.99 in North America and €34.99 in Europe, as well as through the NCsoft store at PlayNC.com and in the Guild Wars in-game store.

guild wars-ban csalódnod kellett?

JaSoN HuNTeR
áhh én csak akkor fogok gévézni ha jön a gw2😄<#ravasz1>Remélem abba nem kell csalodnom...<#nyes>majd meglátjuk,mondjuk az Arenanet egy nagyon jó fejlesztõ csapat...<#email>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

quad
talan visszahozza a kedvemet a gw-hez 😊

Zomil

SZEG007
hent top 50-es csapat, de egy sikertelen havi tourny, és a nyár miatt jegeltük, valoszinüleg ösztöl folytatjuk, és ha még itt leszel akkor tuti keresni fogunk valami kaszter posztra😊

Helló srácok, itt Tangsa, már akinek mond ez valamit így 1 év távlatából 😊

Kicsit hiányzik a régi bagázs, úgyhogy gondoltam visszajövök kicsit nosztalgiázni 😊
Hogy állnak a magyar guildek? Történt valami érdekes? 😊

Meg két magán jellegû kérdés, akinek van egy kis infója a Ghostly Heroesról és/vagy Power of My Rangersrõl, az keressen meg privátban pls 😊

Eladnám a mini asurám8aki nem vette meg a májusi GS-t annka itt az alkalom 😊 )na és a propban az utolsó elötti és utolsó missionban kellene help!!!!A nevem Nekro Uriel(nem Necro)vagy Evon Uriel!Thunder Hunos vagyok.Lécci érdeklödjetek!vagy [email protected]
Faki
1kliens van..
Minden chapterhez van egy kód amit hozzáadhatsz az accountodhoz és így aktíválod azt a "földrészt" (Prophecies, Factions, Nightfall). Külön is regisztrálhatod, de sok értelme nincs.
Szerintem te külön regelted õket, így más-más accounton vannak,bár ha írsz a supportnak megoldják neked az összefûzést.

Nem adtam hozzá<#sir>
Na már mindegy,úgyis tervezem Nightfall beszerzését.Majd megyek oda😊
Viszont azt a kliens-t majd hozzáadom jelenlegi Factions Acc-omhoz.
Sejtem ez lesz a teendõm😊

Amikor be kell irni a dobozban levö kódot akkor van olyan pont hogy -add access key to an exiting account- /tehát hozzáadod a létezö accountodhoz/. vagy -create a new account- /nem adod hozzá/ ,ha nem adtad hozzá akkor külön müködnek csak szal gg.

Hozzáadtad az prophecies account hoz a factions-t vagy ujj e mail on regelted?

Sziasztok!
Légyszives segítsetek a következõ problémámban:
Régebben játszottam Prophecies-el.Ugye beregisztráltam az aktiváló kulcsal majd használtam és egyszer uninstall volt.
Nah most nemrég feltelepítettem Factions-t regeltem a kulcsal és használom.Gondoltam minap,hogy kellene az alapgame is hozzá ezért telepítettem de nem tudom használni az alap kliens-t😞
Például kari generálásnál ugye pve-t választok majd megjelenik a 3 földrész,hogy melyiken kezdenék de a prophecies(ami világosan jelenik + mint factions)nem enged tovább hanem el akar vinni az official site-ra.
Nem értem ezt mi lelte.

I FrosT I
lol 😄😄
<3

Angel O F Twilight || Team Chaos Theory[hent] www.hent.co.nr

R34N
el fog az menni 22-ért simán. föleg a PvP unlock miatt. csak nem itt kell hirdetni hanem kell keresni egy külföldi oldalt ahol esetlegesen télleg van vevö. mert itt nincs.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Hylia
De ez r7 acc, ez elméletben dobna az áron, bár szerintem magyar körökben erre nincs vevõkör (akit érdekel a pvp az már felülröl üti az r5öt, a legtöbb magyar meg ugyis pve/farmer orientált), és azért mondjuk meg öszintén, h az a 7es rank nem éri meg a plusz 7-8 ezret.
Egyébként az a 10k meg már annyira nevetségesen alacsony összeg a 3 részért, h nem is érdemes beleölni fáradságot, h eladd....én beleöltem a gémbe több mnit 17 honapot, és ha odaadnám vmi jöttmentnek, akkor az árábol szinte még 2 gömb fagyira sem futná..

Amugy sok sikert az eladáshoz, én olyan 14k-ra hirdetném, ami korrekt is (mm a 3 részt, nem magát a tényt h r7) Egyik barátom is ennyiért adott tul rajta, bár akkor még nem lehetett a Pro+Factionst 10k-ért venni ujonnan.

Iwatori Earthshaker Lvl 48 Minstrel - Callidus - Daughter of the Feared Tinormi

Szaruman
Nem fog elmenni 22ért, fõleg úgy, h 10 hsz-szel elötte 10ért fölajánlották😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Hylia
Szia
Ilyen problémám nekem is volt, videokártya RAM túlmelegedés okozza, vedd ki és porold át, aztán próbáld ujra, mert különben a probléma mindig visszaköszön és csak az ujrainditás segit. Remélem segiteni fog.

Iwatori Earthshaker Lvl 48 Minstrel - Callidus - Daughter of the Feared Tinormi

ja és 85-90%-os skill unlock
R7-es gw accaunt eladó 3kieg karakterek cucokkal stb biztos ismertek egy páran 😊 Titus vaok csak még nem irtam ide. ha érdekel 22 ropiért a tied.
És ez nem tudod, hogy miért van?
Titan
Ilyet én is tapasztaltam és ha közelebb megyek akkor szertefoszlik...

Zomil
mi szivesen visszavárjuk frost-ot😛
nem csoda h sokra vitte, mi neveltük ki XDD

I FrosT I
Nem én keresek guildet, de majd meglátjuk Dev... 😊

Sziasztok!

Az miért van, hogy a grafika téglalapos (téglalapokra szakad)és nem egységes, egybemosódó a grafika. Ez miért van?
lehet a ragerek helye lesz ures :|
Thx a lot!!!!
I FrosT I

Hi all!
Nem tudná nekem valaki ide leírni a W/Rt uw solo farm buildet atribokat meg azt hogy hogyan használatos? Elõre is thx!