Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
専用アダプタ
ui.: tudod...3wari és 3para szopat😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Grati <#buck>#buck>
A nyúl egy igazi jellem,ott ül a fűben,mégsem szívja.
Elso gyozelmunk a fennallasunk ota!!
A türelem rozsdát terem.
Þór vígi þessi rúnar
A türelem rozsdát terem.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Az EN-t nem fogom megvenni.Ezért kérlek titeket,ha kijön,aggyatok egy kis felvilágositást a történeti és faji háttéröl(linkek is jok lehetöleg magyarul),hogy fel tudjak készülni a GW2-re!
Elöre is kösz!
Be Positive! MMO GAMER
Gyere fel MSN-re dumálnirég láttalak 😊)
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Ha valamit szeretsz, akkor nem 1 ezres lesz a szük keresztmetszet!
Szerintem.
Þór vígi þessi rúnar
34.99 EUR = 8,596.62 HUF, ez dragabb mint amennyi a tobbi resz volt 😄
Bellevue, WA., July 2, 2007—NCsoft® and ArenaNet® announced that Guild Wars: Eye of the NorthTM, the first ever expansion to the subscription-free Guild Wars® franchise of fantasy online role-playing games, will be released to the public on August 31, 2007. The Guild Wars: Eye of the North expansion will be available for an expected price of $39.99 in North America and €34.99 in Europe, as well as through the NCsoft store at PlayNC.com and in the Guild Wars in-game store.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Kicsit hiányzik a régi bagázs, úgyhogy gondoltam visszajövök kicsit nosztalgiázni 😊
Hogy állnak a magyar guildek? Történt valami érdekes? 😊
Meg két magán jellegû kérdés, akinek van egy kis infója a Ghostly Heroesról és/vagy Power of My Rangersrõl, az keressen meg privátban pls 😊
Minden chapterhez van egy kód amit hozzáadhatsz az accountodhoz és így aktíválod azt a "földrészt" (Prophecies, Factions, Nightfall). Külön is regisztrálhatod, de sok értelme nincs.
Szerintem te külön regelted õket, így más-más accounton vannak,bár ha írsz a supportnak megoldják neked az összefûzést.
Na már mindegy,úgyis tervezem Nightfall beszerzését.Majd megyek oda😊
Viszont azt a kliens-t majd hozzáadom jelenlegi Factions Acc-omhoz.
Sejtem ez lesz a teendõm😊
専用アダプタ
専用アダプタ
Légyszives segítsetek a következõ problémámban:
Régebben játszottam Prophecies-el.Ugye beregisztráltam az aktiváló kulcsal majd használtam és egyszer uninstall volt.
Nah most nemrég feltelepítettem Factions-t regeltem a kulcsal és használom.Gondoltam minap,hogy kellene az alapgame is hozzá ezért telepítettem de nem tudom használni az alap kliens-t😞
Például kari generálásnál ugye pve-t választok majd megjelenik a 3 földrész,hogy melyiken kezdenék de a prophecies(ami világosan jelenik + mint factions)nem enged tovább hanem el akar vinni az official site-ra.
Nem értem ezt mi lelte.
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Egyébként az a 10k meg már annyira nevetségesen alacsony összeg a 3 részért, h nem is érdemes beleölni fáradságot, h eladd....én beleöltem a gémbe több mnit 17 honapot, és ha odaadnám vmi jöttmentnek, akkor az árábol szinte még 2 gömb fagyira sem futná..
Amugy sok sikert az eladáshoz, én olyan 14k-ra hirdetném, ami korrekt is (mm a 3 részt, nem magát a tényt h r7) Egyik barátom is ennyiért adott tul rajta, bár akkor még nem lehetett a Pro+Factionst 10k-ért venni ujonnan.
Iwatori Earthshaker Lvl 48 Minstrel - Callidus - Daughter of the Feared Tinormi
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Ilyen problémám nekem is volt, videokártya RAM túlmelegedés okozza, vedd ki és porold át, aztán próbáld ujra, mert különben a probléma mindig visszaköszön és csak az ujrainditás segit. Remélem segiteni fog.
Iwatori Earthshaker Lvl 48 Minstrel - Callidus - Daughter of the Feared Tinormi
nem csoda h sokra vitte, mi neveltük ki XDD
Angel O F Twilight || Team Chaos Theory[hent] www.hent.co.nr
Az miért van, hogy a grafika téglalapos (téglalapokra szakad)és nem egységes, egybemosódó a grafika. Ez miért van?
Angel O F Twilight || Team Chaos Theory[hent] www.hent.co.nr
Nem tudná nekem valaki ide leírni a W/Rt uw solo farm buildet atribokat meg azt hogy hogyan használatos? Elõre is thx!