Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ah...értem bár nos én oylanra gondltam ami pve-ben is és pvp-ben is meglálja helyét sok dot amibe belehal az ellenfele stb amit nehezen hilelnek ki, mégis csk van ilyen kaszt.

Get a life!

Mostanában vmi SMTP szûrést alkottak, hátha kevesebb lesz a spam, de annak mi köze lenne a GW-hez?

Nefürgyé le!

Húha...
8v8ban nincs olyan, hogy nincs ellenfele... Épp ez lenne a lényege gwnek, hogy a kiválasztott "taktika", 8ember buildje (egyben értelmezve) jól mûködjön...De ez még 4v4re is igaz.
Vannak bevált (szavaiddal élve "brutális") buildek 1-1 kaszthoz, de mivel nincs 1v1 pvp (hacsak nem guilden belül 1v1ezel), ezért nem értelmezhetõ így ez a kérdés, ahogy feltetted sztem.
Szóval lehet akármilyen brutális builded pvpben, ha a melletted lévõ 3, vagy 7 ember nem illik a te egyén buildedhez...

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Pvp-re meika legjobb kaszt ?? mármint roleplayingbe cvsinálok egy karit és csak pvp-zek majd meiket ajánjátok ??? ami kib*szott brutális....nicns ellenfele stb...

Get a life!

*hibás

és ezt a "T" is tudja? Vagy csak te tudod úgy?... Mert amirõl nem tudja hogy gibás azt nem is fogja javítani...

Zomil
én ugy tudom h t-genya frissitett vmit és az nem tetszik a gw-nek

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Talán ha kis közvéleménykutatás után kiderülne, hogy "T" van a dologban... és esetleg, ha nem csak én hivnám fel az ügyfelest, és ha esetleg még venné valaki a fáradságot megnézni egy pingtesztel, és akkor talán pontosabb infoval tud szolgálni az ügyfelesnek.... Mert T-izét baromira nem érdekli, ha Mo-ról 1 ügyfél nem tud játszani egy valamilyen olnine játékkal (mondjuk kifogtam vasárnap egy rendes ügyfelest, de nem lettem okosabb)
Tisztelet persze a kivételnek, aki megtette.
Egyébként én voltam fent délelõtt, nekem megjavulni látszott, elég normálisan tudtam játszani, igaz a régi átlag 100as pingem 200-300as volt, de ez már tûrhetõ... Amúgy nemtom a dolog pontos okát, meg lehet azóta megint sz.r lenne nálam is, de sajnos majd csak este tom megnézni...
GW Supportal én nem tudok foglalkozni... ahhoz gyenge az angolom, de atlán azt is lehetne...
De ugye lehet hogy nem holmi hatodrangú fórumon (mint ez) kéne panaszkodni, ha jól gondolom?

Nem sok köze volt az eventnek hozzá. A ping plotter még itt egy magyarországi állomáson mutatott egy kis (100%) packet loss-t egy szervernél idõnként. És ez az event végével sem szûnt meg, egy picit talán javult, de érdemben játszani nem igazán lehet (legalábbis interrupter vagy infuser kari ne legyél).

Nefürgyé le!

Mert meg van minden baszva...

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Zomil
😄DDDD
igen még mindig játszhatatlan, egyszer 100a pingem aztán hirtelen felugrik 1000-re...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SZEG007
hát uzgy tünik továra is játszhatatlan a GW....

SZEG007
vége az eventnek, és ujra játszhato a játék éljen!!!

Carlos
A botok farmolnak maguknak.
Elõre triggerezett parancsokat hajtanak végre, nem kell hozzájuk nyúlni.
Elinditja és farmol egész este.

Þór vígi þessi rúnar

amúgy ezek a botok miért vannak? farmolnak velük?

A türelem rozsdát terem.

SZEG007
a magyarokat kiszemelték teszternek igy minden magyar IP-röl ingyenesen lehet majd hozáférni cserébe nekünk kell jelenteni a bugokat😊

Nálam is akad "néha egy kicsit"...

<#szomoru2>

<#worship><#eljen>

Get a life!

necronak masodlagos kepessegek : http://gw.gamewikis.org/wiki/Secondary_professions_for_a_Necromancer
Necro skillbarok es egyebek: http://gw.gamewikis.org/wiki/Necromancer

volt valamikor gw.hu-n is leiras de nemtom mi lett vele, magyar oldalt masikat nemnagyon tudok <#rinya> , remelem megy az angol <#vigyor2>
Tombi
igen az aion készitöi kiemelték hogy direkt a magyar piacra csinálnak egy havidijmentes változatot kevesebb pályával és csak 1 választhato karakterrel.

😊)

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

már biztos hogy MO-n havidíjmentes lesz?
Vagy meik a játékb a legütösebb variáció, és miért ? (nem tudok dönteni)

Get a life!

Necromancer és Elementalist vagyok ! Meika jó talentek és jó skillek amiket használjak ? jelenleg 8as szintu vagyok de nem értek semmihez...elöre is köcce

Get a life!

bardocz
köszi benéztem,azt hittem ez egy rövidítés és nem néztem keresõbe
TQ cheater
Egy karácsonykor kijövö,valszeg havidijas rohadt jo MMORPG van topicja is,ha érdekel nézz be.

Be Positive! MMO GAMER

bardocz
az mi?csak mert érdekel😊
TQ cheater
És mivel balkán vagyunk,az AION is havidíjmentesen fog kijönni,de csak nálunk😊

Be Positive! MMO GAMER

SZEG007
ja ráfizetsz 1-2 ezret ha online vásárolsz, és még posztert, meg kis GW manualt se kapsz+ ráfizetsz még 1-2 ezret ha itthoni bolti árhoz képest, mert valmilyen oknál fogva magyar boltokba eddig mindig pár ezerel olcsobban kerültek a GW játékok a nemzetközi árhoz képest(valoszinüleg azért (mert tudják hogy még m indig balkán vagyunk)<#vigyor0>

Zomil
szvsz nem is lenne gond a trade chat használatával ha vmi feltünöbb szine lenne:S

Ha storebol veszed es euroban fizetsz, akkor kb 6 euroval tobbet fizetsz, mintha usd-ben fizetnel.
39.99 USD vs 34.99 EUR
1 USD = 182.12 HUF
1 EUR = 247.69 HUF

GG

Ha ügyesen a store ból rendeled meg az új kieget, simán meg is van a Bonuspack, mivel az csak októbertõl v novembertõl elérhetõ.
R34N
soha nem is szabadott. nem hiába találták ki a különbözö chateket, nem azért volt eddig sem Local chat hogy oda spammolja a sok idiota a tradelését.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

egyik barátomat 3 napra kitiltották a játékból, mert rossz channelbe írta a tradelni valóját (nem tudta,hogy már nem szabad) szoval most lemarad eventrõl, és megussza a laggot 😄

Győri Devi
mindig is sok volt ott és sosem bannolják öket...

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Zomil
nekem a rekordom 51k ping kb 10percen keresztül 😄

Jó reggelt!😊
Granite citadelt meg ellepték a botok

A türelem rozsdát terem.

hát nálam Domains of secretsnél (ss/lb farming) a partyból több embernek lost communcationt írt ki meg belaggolt

(volt egy 32k ms ping is:S ma)

A türelem rozsdát terem.

- végül eljutottam Sorrowba, közben kilépett még vagy 10x de visszaengedett (ha nem is mindig elsõre) 😞 Sima internet errort írt, semmi hibakód
- lag esetén eddig tudtam mozogni, de most semmit se mozdult legfeljebb egyhelyben forgott
- többieket kérdeztem, senki másnak nem volt hasonló baja a guildbõl

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

SZEG007
azért van lagg mert beindult a broadwalk game megint, és még a nagyanyám kutyája is ott hagyta afk karakterét a játékban.....

Zomil
hatalmas lag volt délután nem tudom én kiléptem, délben még minden jó volt, erre délután toltál lagg volt az egész zöld pöttyöt nem is láttam:S

- ma eddig több mint 20x vágott ki a játék (megáll a karakter és se tõled se hozzád), ez kicsit több mint ahányszor az elmúlt 2 évben összesen kivágott, ez egyedi jelenség nálam vagy más is tapasztalt hasonlót? (Gránit citadellából akarok eljutni Sorrowba, szóval elvileg a fesztivál se zavarhat be)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Carlos
ok. 😊

Þór vígi þessi rúnar

SZEG007
bocsánat GW2-t akartam irni😊

Carlos
Augusztus 31-ig?
Höhö...

Þór vígi þessi rúnar

SZEG007
havidij nélküli játéknak már eddig is ilyen apro kiegészitökel kellet volna operálnia, anet marketing team hiányában erre csak most jöttt rá.
EoTN kijöveteléig még számithatunk jopár ilyen apro csomagra szerintem...

R34N
sajnos igen...

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Carlos
Kurvul a gíldvórsz, kurvul...

Þór vígi þessi rúnar

- a kieg. online megvétele nagyjából fedezné a költségeket, engem jobban aggaszt a pay-pal (vagy milyen) fizetési mód, meg itthoni dobozos verzió estleg olcsóbb mint online venni (amikor elõször és utoljára akartam online vásárolni (gw-vel kapcsolatban) legalábbis ez volt a helyzet)

Lord Elassar
elsõ? zamagád Alyr oda vágtok mindenkit ezé érdemes volt az EMP böl kilépni^^