Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sehogy. Csak akkor tudsz kilépni, ha a guildben mindenki online.
lol azt szeretném hogy bene vok egy guildba és ki szeretnék lépni és soha nincs fenn az admin hogy kidobjon hogy tok kilépni ?? help pls
Ez most nem lehúzás akar lenni, de ugye nem mondod komolyan, hogy lvl20as karid van, egy fõként pve beállítottságú segítõkésznek ismert guild tagja vagy (ha jól látom, hogy ), akiknek van egy egész jó honlapjuk is, és nemmelesleg oda le is van írva (magyarul), és nem ismerted az (expert) salvage kit-et???? <#shakehead>... na mind1
Ajánlom a guilded honlapját... nagyon jól le vannak ezek a dolgok írva ott.

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

nem csak az 😛

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Az after shock nagyon odacsesz XD

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Köszönöm,így már értem.Most lesz bõven mit Salvage-elnem😊thx az infót ;-)

De igen.. Oriza le is írta, hogy mire😊
+Ha nincs pve karaktered és be akarsz lépni everfrostba akkor is kell pénz..😛
SZEG007
pvp karinak nem kell pénz

Igen fel lehet oket hasznalni csak elobb ki kell szedni beloluk, expert salvage kittel.
Rakok storageba pénzt a pve karakteremmel, és kiveszem belõle a pvp karakterrel <#vigyor>... de minek pénz a pvp karakternek?

Jah... expert salvage kit-nek hívják, amivel választhatsz, hogy melyiket (melyik rúnát, inscriptiont stb) akarod belõle kivenni...
Egyébként Moralosan üzenetében szerepel a "salvageolás" "kifejezés" valószínû feltételezte, hogy ezt már tudod...

Múltkor volt olyan, hogy vki hírdetett henchway party-t és 1k-t ajánlott a kilépõknek...

Nefürgyé le!

Storagebõl, hall of heroes gyõzelebõl, ebayrõl, alliance battlesbõl, tournament token eladásból, hirtelen ennyi jut eszembe...
hy azt szeretném kérdezni hogy pvp karinál honan lehet pénz szerezni?
Nem értem mit akarsz ezzel.Ezeket már kiválogattam és tudom-tisztában vagyok az értékükkel.
Arra lettem volna kiváncsi,hogy fellehet e õket használni mint a rúnákat.Nah,mind1 majd kitalálom mit lesz velük.

Fogod, megnézed RÚNA ÁRUSNÁL mennyi az értéke, és aszerint salvageolsz...
Gondolkodni sosem árt, baromi sokaknak meg sem fordul a fejükben az esetleges összefüggés.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Én eladnám a merchantnak.

Nefürgyé le!

Ezekkel a Salvage Item-ekkel mit kezdjek?

Én még csak a felénél tartok az 1 gigás peccsnek, de most már megvárom.
Másik elõnye, hogy ilyen nagy, rengeteg új hiba lett, lesz mit javítaniuk.
Nem fognak unatkozni, fõleg hogy még mindig a szerver eléréssel is gond van.

Jó lett a Party panel.Nézzetek rá.

Új Update elérhetõ!
Update Notes

dougO
576ban remélem most is ingyen adják a preordert 😊))
Tehát felesleges a többi helyen perkálni!
Aki tud konkrét infót szóljon pls thx.

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

EmThor
hát akkor megyek is, thx 😊

Az online azt jelenti, hogy online játék.
Amúgy azt kapod, amit leírtál, szóval ne parázz.

EmThor
cdgalaxisban van GWEN, de 6 ropi és oda van írva hogy online, ez most mi? hogy még preorder sincs raktáron?

mert most kapnék egy dobozt 6 ropiért, ingyen sneak peak hétvége, + "ingyen" (tehát további fizetés nélkül) felmarkolhatom a full-t aug.31-én nem???

thx

Hp/Nrg/Xp bar tök mind1, nagyjából sejtsd csata közben h mibõl mennyid van. A lényeg h elég nagy legyen a compass, és a target skillhasználatát is bazinagyra vedd, jó hogyha mindig a szádba ugrik, ha használ valamit.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

<#mf1><#vigyor1>valamit akartam irni aztan megsem tettem a 0 meg valahogy idekerult<#vigyor3><#beka2>

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Mindenki aki raer, kuldje el pls, hogy neki hogyan van elrendezve a GW kepernyoje, mert en most szeretnem testre szabni az enyemet, es kivancsi vagyok, hogy Ti hova rakjatok a HP/Energy/Skill/XP Bar-t, Hero-k tulajdonsagait, stb. Remelem sok kep lesz, elore is koszonom!

hoy ehh

Az a pinged, vagy az iq-d Alyr? <#vigyor1> Esetleg a 37fokban józanul eltöltött percek száma? Vagy csak annyira mûvészire sikerült ez a hozzászólásod, hogy nem értem? <#nyes>

Atisz
Kerülni akarod a konfrontációt meg a magyarázkodást, mi? <#hehe>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

0

bardocz
rákatintasz a neved melleti négyzetre és leave guild
hogy lehet kilépni egy klánbol ?? sürgõs

Get a life!

bardocz
hát ha már van akkor igen😊
Zomil
ha bemegyek az 576-ba és leörendelem gwen-t akkro ugye már lehetk apni pre-orderes doboz-t?😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

bardocz
nekem simán megy a gém,bár nekem még régebben eltünt zöld pontocska<#fejvakaras>
quad
vicc , ha event van jatszani se lehet? vagy mi a csocs? kezdem szanni a dolgot ;(

vennék egy Hajkor's flame-et ha lehet
küldj pm-et

A türelem rozsdát terem.

Hát, ha valaki akar kurzikiába kalandozni az pm: Sister Reyna

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Na most nincs sehol 1 pve fanatik sem😄 Mindeggy nem is baj ugyis a hencsekre fejlesztik lassan a jatekot...

nekem mára megjavulni látszott. 75 - 300 ping között ingadozott, fölé nem ment. Tegnap még a 40.000 nem volt ritka!
*küldi

3. alkalommal is kidobott arborstone kóldi végén, 16k pinggel

2009 évig vagy 2009-es ping-ig? Az utobbi néha néha már meg van. 😄DD

GW: Dor Von Hun [HD]

eltakaroggggy<#nevetes1>

Nefürgyé le!

Keresek tarsakat Hard mode ,Tyria guardian title szerzeshez. Aurora Gladetol tudnek csatlakozni ,vagy tudtok csatlakozni hozzam.

jó ez 😉 nem kell ide gw 2, legalább 2009ig nem
JaSoN HuNTeR
jó,jó inkább jöjjön a GW2😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

spatz
Elõ lehet rendelni Mo-n:

GW:EN elõrendelés

Tartalma:
Access is provided to the following:

* The Guild Wars: Eye of the North Sneak Peek Weekend
* 10-hour/14-day trial access to all three Guild Wars campaigns

In-Game Items
Each player who purchases a Prerelease Bonus Pack will receive the following items:
* The Glacial Blade
* The Hourglass Staff
* The Darksteel Longbow

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

SZEG007
van egy olyan guild aminek a neve Catapult Suicide Cult szerintem érdeklödjetek tagfelvétel után😊