Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dehogy, nem érdemes, az csak egy teljesen felesleges primary attribute...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

spatz

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Gladiator
a mesmernél érdemes a fast castingra pontokat dobni? én nem látom, hogy bármivel is gyorsaban varázsolna...

Kata
Látom, mindenki ezzel jött. Ugyan igaz, de az ember zsebében nincs mindig egy vízzel teli kád a zsilettpenge mellett. <#beka3>

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Mekkora egy fütykös vagy!

Þór vígi þessi rúnar

Ertsetek mar meg ,hogy meg nincs kieg<#vigyor1><#beka3><#lama><#taps><#beka2>

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Carlos
Höhö... Nekem a prophecies-bõl nincs simám. De a két kiegbõl megvan mindkettõ.

Þór vígi þessi rúnar

Akkor en mit szoljak, 3 CE es 3 sima doboz mellett most ket ugyanolyan lesz. Hujjenek fognak nezni, hogy 1 jatekot 2x veszek meg. Oszt tenyleg 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Atisz
Nem is. A lógatás helyett a kád víz a legprofibb. Na de elég ebbõl, különben is a csuklóvágás nem trendi...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

SZEG007
ha már emo a téma akkor egy kötelezö darab: Tickle me emo

100k

Nefürgyé le!

szegény Orizából már fejvadász lesz itt a végén 😄
quad
az emós egyik szeme sír a másik meg a haja.
mi a kedvenc filmje az emosnak? A penge.

Kata
Pont hogy nem szívlelem az emósokat, nekik szoktam ilyen részletes tanácsokat adni. Igen, mocsok rasszista vagyok. 😛 És különben se szójjá be, mert lefizetem Orizát, hogy legközelebb megint katapultozzon le. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
figy azt nem tudjátok h az 576-nak van-e pre-order-e? mert én voltam ma a mammut-ban de nem tudnak róla semmit :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jújújújújújújújjjj Kata azért emó skill bevillant 😄
Zomil
ehh de szép lett a login képernyö, és a zene is nagyonbejövös😄
+ a grafika ism intha szebb lenne😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tombi
CE minipet sem lesz akkor 😞

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Gyárts te egy CE dobozt, van már 3, abbol ki tudsz indulni 😄

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Carlos
Mekkora kakiság, hogy nem lesz CE.
Azért még reménykedem...
Télleg hülyén fog kinézni a 3 CE mellett egy sima. Sux.

Þór vígi þessi rúnar

<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

na ettöl kajak rosszul lettem <#vomit>
winona
nem most, hanem a megjelenéskor nem volt elég belõle.
SZEG007
amazon.com-on lehet venni

winona
nekem úgy rémlik, hogy elég nagy hype volt talán a Factions CE körül - legalábbis, hogy nem gyártottak eleget az elsõ körben, s sokan nem kapták meg idõben, hiába rendelték meg elõre.
winona
lehet, hogy az alapjátékot egészíti ki történetileg és területileg, de ha jól tudom, akkor a többihez is megveheted. de tök mindegy, nekem továbbra is furcsa, hogy kiadnak 2 folytatást, aztán a 3. meg másmilyen.

talán már õk is inkább a GW2-re gyúrnak?
winona
<#crazya> akkor nem tudnék gépelni, meg nehézségekbe ütközne a 3 CE doboz kinyitása is! <#crazya>

de ne parázz, aki ilyenen megsértõdik, az se normális! <#vigyor2>
SZEG007
Factions, meg nightfall CE máig kaphato a boltokba igy egyértelmü hogy a pár hozád hasonlo fanatikusnak nem gyártanak le valami extra cuccot mert nem érné meg pénzügyileg szerintem

SZEG007
meleg vizbe se árt rakni akkor aztán ultra gyors😛

hiszen* 😛

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Hát rohadtul nem olyan, mint az eddigi 2.

Nézd, a "kiegészítõ" szó állatira találó ide, hiszen a GWEN az alapjátékot egészíti ki, területileg és történetileg. Sokkal, de sokkal pve-sebb, mint az eddigiek, hiszen 150 új skill lesz tzakkumphakk, ebbõl 50 pve only, a maradék meg a 8 kaszt között oszlik el.
Karaktert pedig nem tudsz indítani, nem is lesz új kaszt, ezért kell majd valamelyik az eddigi 3 közül.

Szóval az elsõ mondatod enyhe túlzás ^^.

Kata
Csak hülyéskedek természetesen, sértõdés ne essék.

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
lol 😄

Kata
Ha az ereidet esetleg fel szeretnéd pattintani, akkor a csuklótól 3 centire kezdd a vágást, és hosszában úgy 5-7 centin keresztül. (Elõtte paskold meg nyitott tenyérrel a területet, akkor kicsit kiemelkedik a véna). Félig ülõ pozícióba helyezkedj, de a megnyitott kezet mindenképpen a földre lógasd. Így a leggyorsabb és leghatékonyabb.

[/cserf][/fülünyúl]

winona
tudjátok, olyan ez, mintha 3 éjszakát töltenél Winonával <#szeret>, de aztán a negyedikre már csak az egyfogú Mari nénit kapnád <#idiota> - a "használata" ugyanaz, de hát a körítés... <#rinya>
winona
<#guluszem1> szóval ez az elsõ kieg-lemez? de pont olyan, mint az eddigi nem-kiegek! <#beka3>

amúgy mindegy, hogy minek nevezzük, de szvsz akkor is rossz üzleti döntés, hogy ebbõl nem csinálnak CE-t, mert én pl. simán megvenném +6.000 Ft-tal drágábban, ha raknának bele még pár fölös, semmire se jó, de szép stuffot! <#vigyor2> (pl. képeskönyv, zene-cd, stb)

most elég hülyén fog kinézni a 3 CE mellett egy ilyen sima doboz <#wilting>
Most akkor ez az elsõ kieg? XD

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Kata
<#szomoru2>

[/cserf][/fülünyúl]

Ez lesz az elso kieg, eddig nem volt kieg.Az elso kieg Aug 31. jelenik meg a jatekhoz.Eddig nem volt!Eddig csatolhato vagy kulon is jatszhato kliensek jelentek meg vagy modok hivja mindenki aminek akarja.A kiegeszitokhoz nem szoktak CE kiadni mert minek.

DJ_HELL
Ez az elsõ kieg tehát érthetõ, hogy nem lesz.<#lama><#beka3>

Hell Is Burnin\'

Mivel ez az elsõ kiegészítõ, ezért nem lesz.
<#vigyor><#banplz>

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

ez az elso kiegeszitö azert nem lesz.

<#vigyor2>
Azért nem lesz mert ez az elsõ kiegészítõ lemez<#idiota>
SZEG007
tévedés, eddig ez az elsö kiegészitö a GW-hez.

mert talán ez lesz az elsõ kiegészítõ lemez? <#papakacsint>

A nyúl egy igazi jellem,ott ül a fűben,mégsem szívja.

winona
kivétel ez alól a Guild Wars, ahol minden eddig megjelent kiegészítõ lemeznek volt CE változata.
ezért is érthetetlen, hogy most miért nem lesz...
kinos 😞
akkor lenne mindenkinek vége biztos
nyugi, nem basztál el pénzt és remélem megtartottad a blokkot a boltból, mert ha kijöm az eredeti azzal ingyen megkapod