Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem pedig rohadtul nem így volt eddig

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

SZEG007
nekem az uj drakescale jobban bejön, és a monk armorok is tetszenek valmint ha jol látom kapunk majd egy olcsobb(remélhetöleg), és szebb nöi fow armort😊

Carlos
Lamó kérdés:
Pénzhiányom van, viszont van egy csomó idõm.
Hol lehet/érdemes farmolni mostanság, ami meg is éri a rá forditott idõt?

Þór vígi þessi rúnar

R34N
nade mégis, ha ránézel a ranger obsidianra meg a 15k drakescale-re nem az jut eszedbe hogy pont ugyanugy néznek ki, ellenben itt ez a borzalom most amin kb annyi a változás hogy a szarv a jobb vállon véseteket kapott meg az alapszin zöldesebb/kékesebb lett és semmi más! pontosan ugyanugy néz ki mint a drakescale 15k. kb 10 perces munka lehetett ilyenné átalakitani a meglévö drakescalet...

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

SZEG007
csak öszevetésképpen nöi ranger armorok közül:
Obsidian, ascalon, krytan, fur-lined, fur lined 15k,drakscale, drakscale 15k, Druid 1k, Shing Jea,Kurzick 15k,Istani, Sunspear 1k, sunspear 15k,
ezeknél szinte teljesen ugyanaz az alapmodel egy pár kilogo köldök, vagy csont disz amit talán néhol extrának beraktak😊 de amugy csak textura változik szerintem

TQ cheater
Hali!

Nem kell ezeken az armorokon nagyon meglepödni,mindenki tudta h ilyenek lesznek,Mindig igy van: megvan az alap gw armor,ráraknak egy pár uj cuccot,kicsit hozzáigazitják a témához,oszt kész.Végülis,bármennyire is fontos a változás,mégiscsak a mind a 3GW rész+a GWEN is a GW nagy családjához tartozik,ezért hasonloak az armorok.És én ezt teljesen korrektnek tartom.

Be Positive! MMO GAMER

I FrosT I
nemtudok irni >_<
^^

Angel O F Twilight || Team Chaos Theory[hent] www.hent.co.nr

I FrosT I
Elöször is Kata: Nem ismerlek, nemtom mennyire vagy benne a 3D modellezési dolgokban, de egyáéltalán nem a modellezötöl függ ez az armor dolog, ö csak kap egy blueprintet és az alapján megcsinálja amit kérnek, abban igazad volt hogy nem több egy napnál, de sztem(legalább is én) végeznél 3-al 4-al egy nap, egyáltalán nem nagy munka.
A másik meg, egyáltalán nem rosszak az uj armorok, szép kis kombokat ki lehet majd hozni belölük. Ha meg nem tetszik -> support ^^
Bár sztem egész jók lettek, illik a történethez is. Jah meg a másik, hogy ujratexturázott változat, el kell mondanom hogy mind az 😊 van vagy 3-4 modell(mesh) amire ráhúzzák a texturákat és kész :S
nah csók

Angel O F Twilight || Team Chaos Theory[hent] www.hent.co.nr

Naneee... tegnap egy oldalon keresztül csak erre a kérdésre volt válasz...<#szomoru1> (Remélem csak poén akart lenni <#vigyor>)
---
Egyébként nem értem minek játszunk még ezzel a sz.r, elk.rvult játékkal. 2éve nem csináltak vele semmit, legefeljebb elrontották a skillbalanceot, hogy aztán újra helyrehozhassák... <#vigyor2>

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

a francba. ezért farmolhattam én hogy majd veszek 15k-s armort?
Hat ezek az armorok ratyik<#szomoru1> Mondjuk az eddigi ruhak is csak ujratexturaltak... a gwennel mi valtozott volna😊Minimal munkaval akarnak dolgozni ertheto a kozonseg meg le van s***va

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

DJ_HELL
Szörnyûek...egyszerûen szörnyûek....<#rinya>

Hell Is Burnin\'

Sehogy.

És nem lesz CE, mert ez csak egy kiegészítõ.

Nefürgyé le!

Ebbõl nem lesz Collectors' változat?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Carlos
Ez az én szövegem! <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Kell neked állandóan vadító fehérnemüket rendelni!

Þór vígi þessi rúnar

wari armor: kurzick/sunspear 15k torzó, primeval kéz és láb, luxon 1,5k altest.

:/

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Gladiator
hogy tudok pl koreai szerverre, vagy mire csatlakozni? így reggelente nagy a pangás, lehetetlen csapatot csinálni...

Zomil
ejjj de rondák ezek az armorok....hova lett a készitökböl a fantázia?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

R34N
kurvul a gévé, kurvul... nem akarom hangsulyozni hogy "én megmondtam", de én megmondtam... 😛
a következö az lesz hogy majd imba cuccokat lehet venni dollárért az onlány shopban aztán meg már majd max lvl is akkor lehetsz csak ha fizetsz 20 dolcsit. és a gévé is a többi ingyenes mmo (tudom, tudom a gévé nem mmo) sorsára fog jutni.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Kata
Egy 3D modellezõ egy armor mesh-t megcsinál 1 nap alatt nulláról. Ha már van némi segédlete is hozzá, fél nap. Most vagy nincs modellezõ náluk, vagy ennyire nem érnek rá megcsinálni több, mint fél év alatt 30 armort. Úgy látszik 5-10 új szörny modellt képesek ennyi idõ alatt megalkotni, meg kb. ugyanennyi új pályaobjektumot. (A többi ugye adott).

[/cserf][/fülünyúl]

SZEG007
nem fan monka mert egy párat már az E3 prezentácion is bemutatott anet

épp ellenkezõleg, a jelenlegi armorok 90%-a tetszik 😊 de ez az újratextúrázás förtelmes szvsz, eléggé homeless feelinget ad egy-két armor

R34N
remélem ez csak vmi vicc vagy egy tulbuzgo gwfan munkája aki megszerezte valahonnan a forráskodot mert ez egyszerüen nevetséges.

az összes, kivétel nélkül egy már meglévö skinre épül csak kicsit jobban diszitett. van amelyik még szarabb is lett mint az eredetije.

a különbözö handek a warrioron érdekesek, az az egyetlen ami tetszett, a többit elszomoritonak, kiábránditonak és felháboritonak tartom ha valoban eredeti és nem vmi poén vagy fan munka.

SZEG007
akkor te a jelenlegi armorokat is utálhatod, mert szinte mindegyik csak ujratexturázott változata a régieknek😉

legtöbbje nekem igénytelennek tûnik :S

Kata
A postáról inkább egy szót se, jobb ha gyalog elmegy érte... 3 hete várok Angliából egy értékcsomagot, és még nem kaptam meg. Ma kivertem a patáliát a postán, elkezdték keresni nagy kegyesen. Ha ellopták - ami a 'brazil' gépsoraik mellett gyakran elõfordul - akkor úgy jár a posta, mint az MTV székház. <#gonosz3>

[/cserf][/fülünyúl]

SZEG007
EmThor
ha ennyire fáj a posta gyere fel érte

Tombi
bérelnék preordert<#banplz>

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

SZEG007
de itt az éjel-nappaliban van 300 forintért a hütöba ha érdekel

Én a sarki ABC-ben akartam volna megvenni, mert akkor nem kellett volna postaköltséget fizetnem... nem tudtok róla valamit? <#vigyor><#banplz>

Zomil
én 576-ban akarnám megvenni, de ahogy elnézem most az egész 576 hálozat kimaradt a pre-order bulibol ami elég fura...
nem tudtok róla valamit?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
Én kemény 1Ft-ért kapom darabját. <#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

Én múlt hét csütörtökön megrendeltem PC Dome-nál, pénteken kihozták. Kaptam egy számlát 5990 Ft + postaköltségrõ és egyet 600 Ft postaköltségrõl.
Nekem ez annyit jelent, hogy aug. 31-én a kezembe nyomják a pakkot és csókolom. Vagy pár nappal késõbb....
*katapultozni...

Jah... mint mostani MoDghban a katapultálni <#vigyor>

Szerintem reménytelen erõlködés amit most csinálsz<#integet2>

Nefürgyé le!

Nem... a 99Ft-os Mediás blokkért, csak az 576ban adják neked oda ingyen a gwen teljes verzót. <#vigyor2>

spatz
Ez igy van, ezt is Tõlem tudják...<#wave>
A Médiában árulják a Preordert 99Ft-ért, itt is megkapom blokk ellenében a játékot<#smile><#wink>

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Nah a teljes "történet" remélem érthetõ, bár úgy is megkérdezik majd még páran:
A pre-order tartalma:
- 3 extra fegyver
- a kulcs érvényes mind a 3 elõzõ rész kipróbálására (szokásos feltételekkel)
- lesz valami 7vége, amin már játszhatsz
pontosan, és angolul itt
a Pre-order már kapható.
aug. 31-én megjelenik a játék, és akkor kapsz/veheted meg a teljes GWEN-t. Ha Pre-ordert vettél, akkor számlája ellenében már ingyenesen (postaköltség természetesen külön kell, ha kiszállítást kérsz).
Ez két külön csomag... az elsõ a megadott extrákkal, a második pedig aug . 31-tõl érvényes "simán" csak a GWEN.
Szóval mindenképp ugyanannyit fizetsz (+posta)...

EmThor
értem, köszi Gorla-nak is ^_^

Azt hittem azóta voltál, legalábbis azt írtad elmész megvenni.

Szóval megrendeltem (cdgalaxis), bementem pre-order dobozért, blokkot megkaptam, aug. 31-én vagy késõbb (amikor szólnak vagy kint lesz az oldalon mikor, legalábbis ezt mondta az egyik eladó) megyek be a játékért.

Te mirõl beszélsz??
Preorder az szállítható ki is hozzák...
Maga GWEN még nincs... várható megjelenés aug 31.
Egyéb kérdés???
Az eredeti kérdés arra irányult, hogy most kifizeti GWEN Pre-ordert+posta, utána kell-e/mit kell fizetnie, ha megjön a teljes game...

A Westend meg az Árkád 576 ban is tök sötétek az eladók, annyit tudtak a gwen röl hogy kb összel jelenik meg és már lehet elörendelni online.

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

EmThor
a galaxisnál konkrétan van már GWEN preorder, szal ha bemegyek kapok is egyet a polcról? mert szállíthatóságra azt írják: "azonnal" de nekem gyanús...

A postaköltséget kell csak kifizetned majd. Viszont tatrsd meg a számláját a Pre-order packnak, mivel azzal fogod majd igazolni, hogy nem kell fizetned.
Azt nemtom, hogy most fel fognak-e hívni mikor megérdkezik a játék, vagy külön azt is meg kell rendelned (egyszer így volt, másszor nem), de a számlaszám mind2 esetben kelleni fog...

EmThor
postaktg külön van szerintem

ha cdgalaxistól megrendelem a gwen pre-release packot és kifizetem, akkor, ha megjelenik a gwen a blokk ellenében kihozzák nekem a játékot, vagy azért is külön fizetni kell megint?

Atisz
Pedig de és már a signet-eket is gyorsítja. Igaz, nem a legtáposabb elsõdleges tulajdonság (e tekintetben a ranger viszi a prímet), de attól még roppant hasznos.
Tegyél rá pontot, de ne vidd túlzásba. 9-es érték már jónak mondható (persze ha megteheted akkor tegyél rá 11-et).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.