Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
<#eljen><#worship><#nevetes1>

Þór vígi þessi rúnar

<#zavart2><#merges2><#falbav>
Most nem tök mind1, hogy Pre-Orderért fizettél, és a GWEN-t hozzák inygen, vagy most fizettél a Pre-order kiszállításakor, de a számlán GWEN szerepel? <#fejvakaras>

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

A pre-order változat elvileg ingyen van. Én PC-Dome-nál rendeltem, másnap reggel már a kezembe nyomták (pedig szombathelyen lakom), és csak a GWEN-t kellett fizetnem és a szállítási költséget. Pre-orderre egy fillért se számoltak fel.
Carlos
Kérdeztek valamit, válaszoltam.

Þór vígi þessi rúnar

Ha csak nálad,és csak klántagoknak,de már nincs. Akkor most mi van? Ja semmi.Király csávó vagy.<#wow3>

A nyúl egy igazi jellem,ott ül a fűben,mégsem szívja.

Carlos
Nálam. De sajnos már nem lehet.
Csak klántagoknak bizniszelek.
Kemény 1 Ft áron van preorder.

Þór vígi þessi rúnar

Én is irtam nekik mailt,én sem kaptam választ.Megrendeltem a cd-galaxistól,és két nappal késõbb már meg is kaptam.

A nyúl egy igazi jellem,ott ül a fűben,mégsem szívja.

Atisz
Jéé tényleg? Nem mondod...

Azért kérdeztem, mert elképzelhetetlennek tartom hogy annyi cigány dolgozzon a postán. Ráadásul nem kell feftétlenül máris cigányozni, ha eltûnik pár dolog...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Írd, természetesen érdekel (már az ide esõ részét).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Zomil
irtam mailt 2 napja 576-nak de basznak válaszolni szoval nem tudom h náluk mikor lesz

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

dougO
hali

hol lehet most legolcsóbban a GWEN preorderhez hozzájutni?
576-nál van vmi hír?

köszi

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Zomil
programozoi😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

grat, milyen szak?

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Zomil
egy kis off:

jejeje ugy néz ki felvettek az ELTE-re 😄

Carlos
VIZIPISZTOLY II

Þór vígi þessi rúnar

StRucC555
csak békésen fürdõzök 😄 ! "vizipisztoly 2"

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

SZEG007
nemzetközi futár szolgálatok közül elvileg van olcsobb is és talán mág csomag se kerül rossz kezekbe.

Carlos
Mert Deltás vagy!

Þór vígi þessi rúnar

StRucC555
nekem már hozzá is van adva 😄

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

quad
es ez nincs is igy , meglepoen keves brazil dolgozik a postan

EmThor
megvan 😊

nos igen

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

csak vicceltem...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Kata
Nem akartam azt írni, hogy tolvaj cigányok (=brazil) pakolják a csomagokat, mert nem akartam rasszista felhangot adni a dolognak. Megint mindenki más értette rajtad kívül.

Egyébként nem lett meg a csomag, a feladóhoz sem ért vissza. Valamelyik ellopta...

[/cserf][/fülünyúl]

Az még hagyján hogy herokal missiózik...
De GvG-n, ami ugye "Player" versus "Player", bejönnek 4emberke és 4hero (még jó, hogy minimum 4 player kötelezõ)... És ugye olyan karaktereket adnak gép kezébe, amiben jobb a gép pl "reflex" (interrupt)... tiltanám ki a pvprõl a herokat és a hencsiket... lassan gvg-n is NPCket kell írtani... <#zavart2>

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Olvasd már el az elejét is plz, hogy mit írtam. Thx.
tehát az új ember megveszi a GW:Nightfall online szerepjátékot, hogy herokkal missziózzon <#idiota>

Én mindenkinek alap GW-t ajánlom elsõre. Volt 4-5 haverom, akik ráuntak valami ingyenes keleti roncs mmo-ra és kérdezték tõlem, melyiket vegyék. Prophecies-t ajánlottam és tutira bejött nekik.
Az tényleg igaz, hogy most már nehezebb party-t találni, de ahogy észrevettem, ez mind a 3 résznél így van. Szóval mindenképp erõsen ajánlott, hogy találj magadnak egy segítõkész guildet, akik segítenek majd a húzósabb küldikben meg a játék megtanulásában.
Amúgy komoly érv a Nightfall mellett a hero-k. Ezek olyan gép által irányított játékosok, akiket te szerelhetsz fel és te állíthatod össze a skilljeiket. Rendkívül hasznosak, és sokszor könyebb is haladni velük mint a normál playerekkel...
upc...bár a ping napszakonként változik - egész nap kb este 7ig 30-50 utána 100körül 2-3órán át.
quad
en dolgoztam postan , ha akarod leirom privatban milyen az OLK (gyk: orszagos logisztikai kozpont)

I FrosT I
OO
Asszem mindegy ^^

Angel O F Twilight || Team Chaos Theory[hent] www.hent.co.nr

SZEG007
30-50 az átlag pinged eu csapat ellen? mert ha igen akkor milyen szolgáltatonál vagy?

Atisz
Hehe, azt megnéztem volna (mármint ahogy kivered a balhét) <#vigyor3>
Szerencséjük, hogy nem voltam ott. Általában nem szoktam balhékat kirobbantani, de ha már van egy, abba szívesen beszállok (általában a kisember oldalán). A postával mondjuk nem szokott gondom lenni, én a bankokban szoktam jelenetet rendezni...
Amúgy honnan veszed hogy a posta is "brazil gépsort" használ?

viccelsz?

igen, pont ugyanúgy, mint Shing Jea Monastery-ban...

A torment hihetetlen ötletes, a szenvedés és kín állomásait remekül tükrözi.
ki játszik már ott? XD

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Sztem a Factions története jobb, mint a Nightfallé(bár az alap mind2õt veri), de a Nightfall játszhatóbb sztem; nincs az a nagy ugrás benne, mint a Factionsba Seitung Harbor után. A Propheciest nem szeretem, mer igaz hogy pre-searing ascalon a legszebb hely a játékban, de a tutorial túl hosszú és vontatott, mert eltart nagyjából a sivatagig. Hátrányod annyi lesz h nem mehetsz a többi kontinensre, ez is a Nightfall mellett szól, mert most ott van piac, gond nélkül meg tudsz venni ott mindent.

Sima a legjobb imo
Kata
Most tulajdonképpen mit akartál mondani?

[/cserf][/fülünyúl]

Igaz. Akkor úgy kérdezem meg: a Faction és a Nightfall van olyan hosszú és jó, mint a sima Guild Wars, illetve lesz-e valami hátrányom, ha a sima GW nincs-e meg? A három közül melyik a legjobb? (Gondolom mindegyik, de csak az egyikre van pénzem)
1: nem kiegészítõ
2: még ott van a Factions is

Na most már mind1 most logoltam be és már normális 30-50😊
Tombi
nalam eleg rossz a ping 3-400 körüli régen jo volt 100 körül.

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Hi! Szerintetek melyiket éri meg megvenni, az alap Guild Warsot, vagy a kiegészítõjét, a Nightfallt? Ugyanannyiba kerül, és nem tudom, hogy melyik jobb.
nekem tökéletes a ping már több, mint egy hete 60 és 300 között mozog, várostól, districtõl függõen

Vannak másnak is ping problémái (400-800) úgy 2hete? REmélem nem csak nekem és vmit fognak javítani...:\
titan farm hozza atm a legtöbb lóvét sztem

firehands
erre nem mondanám, hogy igénytelen munka, milyen szépen ki vannak dolgozva a varrások is, na meg a kesztyû sem rossz.
végülis elvileg a prophercies folytatása,viszont van hó, úgyhogy nincs más kúltúra, nem kell keleti stílusú armort csinálniuk, csak egy dunnát rakni az armorok alá.