Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most nem tök mind1, hogy Pre-Orderért fizettél, és a GWEN-t hozzák inygen, vagy most fizettél a Pre-order kiszállításakor, de a számlán GWEN szerepel? <#fejvakaras>#fejvakaras>
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
A nyúl egy igazi jellem,ott ül a fűben,mégsem szívja.
Csak klántagoknak bizniszelek.
Kemény 1 Ft áron van preorder.
Þór vígi þessi rúnar
A nyúl egy igazi jellem,ott ül a fűben,mégsem szívja.
Azért kérdeztem, mert elképzelhetetlennek tartom hogy annyi cigány dolgozzon a postán. Ráadásul nem kell feftétlenül máris cigányozni, ha eltûnik pár dolog...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
hol lehet most legolcsóbban a GWEN preorderhez hozzájutni?
576-nál van vmi hír?
köszi
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
jejeje ugy néz ki felvettek az ELTE-re 😄
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Egyébként nem lett meg a csomag, a feladóhoz sem ért vissza. Valamelyik ellopta...
[/cserf][/fülünyúl]
De GvG-n, ami ugye "Player" versus "Player", bejönnek 4emberke és 4hero (még jó, hogy minimum 4 player kötelezõ)... És ugye olyan karaktereket adnak gép kezébe, amiben jobb a gép pl "reflex" (interrupt)... tiltanám ki a pvprõl a herokat és a hencsiket... lassan gvg-n is NPCket kell írtani... <#zavart2>#zavart2>
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
Az tényleg igaz, hogy most már nehezebb party-t találni, de ahogy észrevettem, ez mind a 3 résznél így van. Szóval mindenképp erõsen ajánlott, hogy találj magadnak egy segítõkész guildet, akik segítenek majd a húzósabb küldikben meg a játék megtanulásában.
Amúgy komoly érv a Nightfall mellett a hero-k. Ezek olyan gép által irányított játékosok, akiket te szerelhetsz fel és te állíthatod össze a skilljeiket. Rendkívül hasznosak, és sokszor könyebb is haladni velük mint a normál playerekkel...
Szerencséjük, hogy nem voltam ott. Általában nem szoktam balhékat kirobbantani, de ha már van egy, abba szívesen beszállok (általában a kisember oldalán). A postával mondjuk nem szokott gondom lenni, én a bankokban szoktam jelenetet rendezni...
Amúgy honnan veszed hogy a posta is "brazil gépsort" használ?
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
2: még ott van a Factions is
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
erre nem mondanám, hogy igénytelen munka, milyen szépen ki vannak dolgozva a varrások is, na meg a kesztyû sem rossz.