Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Nem is tudtam...
Mit kell csinalni erte?
hoy ehh
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
le a kalappal elötted😊
mien vidkari?
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
területeken szórakozni.Four Centaurs of the Apocalypse
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Þór vígi þessi rúnar
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Tehát, feature nem kerül bele, marad hátra az apróságok, szépitések és a lényeg: TESZT, BALANCE!!!
Ez visz el irgalmatlan mennyiségü idõt!
Þór vígi þessi rúnar
[/cserf][/fülünyúl]
Én azt olvastam a Múlthavi PC Guruba hogy már a GW2 80% kész van!!!!???Vagy ezek már ennyi hülyeséget hordanak össze?Nem értem...DE ha 80% akkor miért 2009be jelenik meg?😄 Mint ez nekem magas😄 Valaki oktason ki.
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Nefürgyé le!
Médiában még ma is árulnak ingyenes mmorpg-t... lehet kéne egyet venni és beperelni õket?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Én nem azt mondtam, hogy INGYEN van?
<#kuss>#kuss><#kuss>#kuss><#kuss>#kuss>
Na mind1, ezt itt hagyjuk abba <#unalmas>#unalmas>
Nem mintha elkérném azt az 1 Ft-ot.
Þór vígi þessi rúnar
Nefürgyé le!
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
az 10 klántagnál már 10 ft XD
Remélem érzed, hogy ez felesleges okoskodás...
Figy. kétféle "konstrukcióban" árulják pre-ordert:
- teljesen ingyen odaadják, de nem is adnak érte semmit (nem garantálják, hogy megkapod GWEN-t), és a játékért majd fizetned kell
- fizetsz, mikor átveszed pre-ordert (tök8 mi van a számlára írva, tõlem lehet kismacska is), de a számla igazolás arra, hogy GWEN-t már ingyen kapod.
Szóval ha már olcsóságról van szó, akkor minden esetben ingyen van a pre-order...vagymi... (egyébként az eredeti kérdés volt hülyeség)
Nekem pl Pre-order szerepel a számlán, de a számlaszám viszont igazolás arra, hogy GWEN-ért már nem fizetek...
Amúgy meg semmi sincs inygen...
Én erre válaszoltam, hogy INGYEN van. Nekem legalábbis INGYEN volt.
Szóval a "nagylelkû" 1 Ft-os biznisznél is jobban jársz, ha rendeled. Így legalább megjelenéskor kezedbe nyomják a GWEN-t.