Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Elõször is: Elnézést kérek minden olyan felhasználótól, akit irritál e hozzászólásom tartalma. A kérdésem a következõ: letöltöttem a TRIAL verzióját a játéknak, csak is azért, hogy megnézzem, megy-e a gépemen. Viszont kér egy serial kódot, amit én sehol nem találtam meg a neten. Szóval, meg van-e valakinek ez a serial kód?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
degáz
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Keresek egy játékostársat, aki szeretné végigtolni Hard Mode-on a játékot (vanquish és mission-ök). Hangsúlyozom nem végiglootolni, végigtolni akarom. 😊
Ehhez mindössze egy lehetõleg healer Monk (legalább 8-as sunspear) karaktert keresek, akinek mindhárom kontinenshez nagy arányú hozzáférése van (értsd: a legtöbb helyszínt meglátogatta),
20-as szintû távolsági hero-kat tud felmutatni (Razah-t beleértve, bár õt megszerezni tudok segíteni), továbbá hajlandó xFire-en keresztül kommunikálni és közösen csapatot kialakítani.
Utóbbinál persze erõltetni fogom az általam eddig magányosan játszott alap taktikát, de meggyõzhetõ vagyok. Cél a hatékonyság és a gyors haladás.
IGN: Friar Mamugnano (bár a fórumban egyelõre könnyebben elérhetõ vagyok)
A nyúl egy igazi jellem,ott ül a fűben,mégsem szívja.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Na mind1,hátha valaki értékeli,h van egy ilyen oldal is-....
Be Positive! MMO GAMER
Be Positive! MMO GAMER