Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
hogyhogy?😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ha csak egy kicsivel lejjebb görgetnéd a lapot.... láthatnád mi a szitu az ilyen helyzettel
szal letoltottem netrol 😊 de nincs accountom meg acces keyem honnan tudok szerezni acces keyt ill. hol tudok accountot csinalni

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

szóval ha vkinek van trial kulcsa, plz küldje el nekem PM-ben! naon fontos lenne... és off kikapcs, sorry
Eladom az accomat alap+factions r8 nem kell sok a 9 hez full unlock.Erdelodjetek priviben

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

hát attól függ kinek... nekem drága 😞 és ezért elõször ki szeretném próbálni a trial-al, hogy megéri-e elszórni rá minden összekapart pénzemet 😛
JaSoN HuNTeR
lol egyáltalán nem drága.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

pfff.. akkor egyelõre nekem is 14 napos trial kulcs kell xD
JaSoN HuNTeR
ye

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

a game még mindig 6990 Ft? 😞
dougO
jah 6-7-8 lvl2x-es golemmel 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

macselek
Akkor légyszíves, valaki akinek megvan ez akód elküldhetné privátban. Elõre is köszi.

Zomil
öhm sztem kérjél vkitöl innen mert azt v játékbol lehet kapni v régebben valamelyik oldalon lehetett kapni arra viszont már nem emléxem

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

bardocz
vagy egy cd kulcs kell,vagy 14 napos trial kulcs,nekem sajna már nincsen
macselek
Sziasztok!

Elõször is: Elnézést kérek minden olyan felhasználótól, akit irritál e hozzászólásom tartalma. A kérdésem a következõ: letöltöttem a TRIAL verzióját a játéknak, csak is azért, hogy megnézzem, megy-e a gépemen. Viszont kér egy serial kódot, amit én sehol nem találtam meg a neten. Szóval, meg van-e valakinek ez a serial kód?

A szovinkben levo guild aktiv tagokat keres.van hall akik el akarnak kezdeni gvgzni meg pvpzni remek lehetoseg

Atisz
Persze.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

JaSoN HuNTeR
meglátszik itt is az értelem.Küldhetem Supportnak?

jaj nem is ismered?

degáz

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Atisz
golemway? Az olyan mint a minionway?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

JaSoN HuNTeR
én is irnék egy levelet az Arenanetnek.Hova küldjem?

Nivea
erre gondoltam már. és csak lefotozoma hosszu kodot a dobozt magama dobozal egy mosolyal és megirom angolul h elfelejetetemaz imél cimet?

dougO
A legjobb a golemway meg a noobway xDD

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Próbáld a supportot. Ha megvan az eredeti doboz minden hozzátartozó cuccal, akkor valószínüleg fognak segíteni.
bardocz
hát nem tudok mást,gondolj visza milyen e-mailjeid voltak,ilyet nem illene elfelejteni😛
Nivea
öhöm jo megoldás😄 akkor mégsincs kedvem jáccani 😞

bardocz
veszel újat
Nivea
nekem volna egy nagy problémám, nem tom van e rá megoldás. kb 2 éve nem játszottam a guild warral és most lenne kedvem de elfelejtetem az email cimemet, h tudnék uj accaunt nevet adni?

najóvan ne jokewayezzétek má' szét az sg-t 😛
bardocz
underway-.- 😄
Atisz
Értem én, de a flare-es felállást lehetne pl. úgy hívni hogy all-flare. A spirit-es is spirit spammer, nem spirit way (bár halottam már hogy vki így hívta). A lényeg hogy mindenki megveti az iway-t meg tagadja hogy játszotta, de az elnevezést azért onnan kölcsönzik. Csak erre akartam kilyukadni.

írjunk egy emailt az anetnek, hogy filterelje ki a chatbõl az iway, és egyéb -way végzõdésû szókat, mondjuk az iway lehetne: A Heavy Warrior Build Which Contains Warriors With A Skill Named: "I Will Avanage You!", és akkor már a flarewayt sem kíméljük: A Build With Lots Of Eles Which Ones Uses A Skill Named: Flare, with Attunaments So They Can Spam Flare Rapidly. Ezzel most amúgy burkoltan arra akartam utalni, hogy lehet, hogy hülyeség, de sokkal rövidebb és könnyebb ezeket a buildeket így hívni.
én olyan játékot szeretnék, amiben az értelmelten g-portalos oldal tulajdonoskat lehet jó sok plazmagunnal meg ioncannonnal aprítani
TQ cheater
<#buck>
És aki tört verzioval játszik az Underground?xD

Be Positive! MMO GAMER

Atisz
Látom az iway stílust teremtett. Mostmár mindent le "-way"-eznek? És ha vki kábítószer hatása alatt játszik akkor az highway?

Carlos
Szia. <#wave>

Þór vígi þessi rúnar

Rubint
Van akinek csak ez jut.

kocsog herowayek..

Rubint
Sejtettem, hogy ismerõs vagy. 😊

Carlos
Szia!
Dolgoztál a Mithis-nél?

Þór vígi þessi rúnar

Rubint
Sziasztok!

Keresek egy játékostársat, aki szeretné végigtolni Hard Mode-on a játékot (vanquish és mission-ök). Hangsúlyozom nem végiglootolni, végigtolni akarom. 😊
Ehhez mindössze egy lehetõleg healer Monk (legalább 8-as sunspear) karaktert keresek, akinek mindhárom kontinenshez nagy arányú hozzáférése van (értsd: a legtöbb helyszínt meglátogatta),
20-as szintû távolsági hero-kat tud felmutatni (Razah-t beleértve, bár õt megszerezni tudok segíteni), továbbá hajlandó xFire-en keresztül kommunikálni és közösen csapatot kialakítani.
Utóbbinál persze erõltetni fogom az általam eddig magányosan játszott alap taktikát, de meggyõzhetõ vagyok. Cél a hatékonyság és a gyors haladás.

IGN: Friar Mamugnano (bár a fórumban egyelõre könnyebben elérhetõ vagyok)

nem a scriptek hiánya miatt csodálatos. <#buck>

A nyúl egy igazi jellem,ott ül a fűben,mégsem szívja.

írni kéne megtanulni :/

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

TQ cheater
ha elolvastál volna dolgokat az oldalon,talán tudhatnád mien oldal,és nem néznéd le h nem raktam rá scripteket,és más faszságokat.
Na mind1,hátha valaki értékeli,h van egy ilyen oldal is-....

Be Positive! MMO GAMER

csodálatos.
TQ cheater
KATT!De aztán irni...<#ejnye1><#mf1>

Be Positive! MMO GAMER

ehh -.-

bocs csak félre értettem az egész preorderes cuccot, senkit nem állt módomban átverni, mindenmáshol is visszavontam, bocs zomli
ja bocsi akko XD egész eladást visszavonom😄