Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
やられたらやり返す。倍返しだ!
te benne vagy a klánba?
やられたらやり返す。倍返しだ!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Ez miatt lettél kitiltva de csak folytatod,lol
http://www.onlinevallalkozas.hu/52699
Na jól van szerintem nem jól értelmeztem:-(
Mind1 azért köszi!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Nem rég kötötték be a netet nálunk, s ki szeretnék próbálni egy jó mmorpg-t, s mindenki ezt ajánlotta meg wow-ot(ami ugyebár ehhez képest a havidíj miatt drága). Ha lehetne akkor én is kaphatnék egy trial key-t, mert nem szeretnék egybõl pengetni érte, mert nem biztos tetszeni fog az mmorpg. Az offline rpg-k bejönnek, ezért is szeretnék kipróbálni egy mmo-t. Illetve olyan linkeket is kérnék ahol valami jó leírások találhatók a játékról, lehetõleg magyar, de az angol is megfelel. Elõre is köszönöm!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Na és akkor az attrib-ok növelésére +oldás?Köszi ha kapok infót:-)
Attribute pontokat lvl 20 után miképpen lehet növelni?
Már elég rég túlléptem a 20-as szintet van is 41 skill pontom ami elvileg elosztásra vár de ezt nem tudom megtenni az Attributes ablakban<#nemtudom>#nemtudom>
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
ilyet sem hallottam még
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Szeretem az ilyen embereket!
req 10 Bramble Blade inscriptelhetõ, 20/20 benne van.
PC valaki? Esetleg offer? 😉
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
やられたらやり返す。倍返しだ!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0