Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

72 órát. Augusztus 24.-26.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

DirtyGab3sz
Hali!
Srácok!Összepakoltam egy Necro buildet,lécci próbáljátok ki,és véleményezzétek!!Már AB-n használtam párszor,ott tetszett a csapatnak!Természetesen Stonereaper a staff amit igényel!PvE-ben is használható,ha van jó healer/prot aki tápol,annyi a külömbség, hogy egy rebirdth van az envenom helyett!
Véleményt pls!Be akarom dobni a guildwikinek,hátha kiteszik!

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

dougO
Tudja valaki mettõl meddig fog tartani pontosan a GWEN sneak peak?

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
Amikor megjelent az Survivor title (2006 aprilisában) még sehol nem voltak hero-k...soo én már láttam LS-t aki nem hero-kkal csinálta 😊)

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Rubint
bingó 😊

Zomil
gonodlom a bonus hülyeség miatt😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rubint
Mert online store-ból akarom megvenni... viszont a dobozt meg szeretem felrakni polcra. 😊 Szóval akinek nem számít a doboz az egy ezressel olcsóbban juthat hozzá.

Ventura82
Nah... sikerült! Megvan az account. Csak kivertem a srácból<#vigyor> Megtörtént a jelszóátírás is. Mondjuk nem a support érdeme!

Zomil
minek neked a doboz kulcs nélkül?😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rubint
Sziasztok!

Még nem átvett, de már elõrendelésben megvásárolt GWEN KULCS eladó! Ár: 5000 HUF

Átvétel módja: írsz egy privát üzenetet, hogy igen, neked kell a kulcs; majd idõpont egyeztetés után -amennyiben Pesten jársz- elmegyünk a dobozért a CDgalaxisba, te azonnal megkapod a még lezárt kulcsos papírt én meg lelépek a dobozzal.

Ha nem emlékszel, akkor azt elvesztetted örökre.
Új account, új élet.

Hi all!
Már vagy fél éve megvettem a GW Nightfall-t aztán abba hagytam vmiér és nem emlékszem accountra meg a pass-ra, de ha megveszek egy másik guildwar-t akkor ott took csinálni egy accountot ami mind2 GW-hez jó lesz?
Nem hiszitek el de megint belefogtam a support-ot irogatásba pontosabban õk kezdeményeztek mail-be.lol
Most azt akarják,hogy átteszik addig a Hero-im míg nem csinálunk 1 új teljes regisztrációt.
Csak azt nem értettem,hogy õk fognak vagy nekem kell<#confused>

Akkor szerintem nem lesz gond.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ventura82
Ja bár, sajnálnám, ha nem játszhatnék vele. Már unalmamban elolvastam a kézikönyvet, meg mindent amit neten találtam hozzá... már csak kéne egy mûködõ account. Na majd kiderül. Közben várom a supportos mailt is azért.

Annyiért dísznek is jó<#buck>
Hívd fel haverod,hogy kicsit erõltesse + magát és próbáljon eszébe jutni a mail-cím és a Password a bejelentkezéshez!

Ventura82
Na akkor vendetta lesz, ha tényleg eladta! Amúgy annyira ismerem, hogy ne csináljon ilyet. Ha meg így van, akkor buktam egy ezrest...<#wilting>

Jujj,az durva lenne<#shakehead>

Ha peched van a haverod külön eladta az accountot másnak.

Ventura82
Hát én sem tudom, mindenesetre bízom benne, hogy megoldják. Ha nem akkor max megyek vissza Linage II-zni. Vagy megveszem még 1x, boltból, a srácot meg felakasztom, vmi jó magas fára.<#violent>

EmThor
király megyek is be érte galaxisba 😄

Nem tudom neked ezt,hogy fogják megoldani ha nekem nem tudták az ennél kisebb problémámat összehozni:-)
Hát sok szerencsét hozzá!
Engem nagyon felbõszítettek a hozzá nem értésükkel(vagy a nemtörõdömségükkel😞

Ventura82
Csak a GW-t. Hát jah, mondtam én is neki, hogy elverem 😄 Amúgy az e-mail címe már rég nem az amit akkor használt, szóval így meg vagyok lõve. Viszont írtam mailt a supportnak, írtak is vissza, hogy adjam meg a kódot, meg hogy milyen verzió, aztán majd talán tudnak segíteni.

Epic fail

Hát ez szívás. Elég .... haverod van, ugyanis accountot csak egyszer azaz egyszer tudsz létrehozni. Ha õ elfelejtette akkor a mailcímén keresztül le kell levelezin a jelszót a supportal és utánna ezeket átírhatod, karaktereit törölheted, vagy felhasználhatod. Csak a GW-t vetted meg vagy a Factions-t, Nightfall-t is?

Ventura82
Üdv mindenki!
Bajban vagyok! Vettem egy havertol egy GW-t, dobozban, szépen, mindennel együtt, de nem nagyon akar összejönni az account gyártás, mert õ az övét már elfelejtette, viszont nekem meg nem engedi, hogy újat csináljak, mondván "access key already in use"... na most mit tegyek??? Írjak a supportos kollegáknak aztán majd kitalálak vmi okosságot?

Ezen nem veszünk össze. A Survivor titlét kétségtelenül kockázatos megszerezni, de az általam felsorolt titlékhez sztem jóval több kitartás kell.

Ez az utolsó hozzászólásom a title-s dologhoz és befejeztem.

1. Nem gázoltál a lelkembe.

2. Írtam a hozzászólásban, hogy szüksége lesz a NF hero-kra. Még nem találkoztam olyan LS-el, aki real palyer-ekkel szerezte volna meg ezt a title-t (ui rengeteg a PvE-ben is béna játékos és akinek van egy csöpp esze és erre title utazik az nem vállal be egy kezelhetetlen gyenge láncszemet a csapatba). Akivel beszéltem az mind hero way-el szerezte, viszont az 1.337.500 XP öszzelapátolásáig megtanulta normálisan használni-kezelni a herokat.

3. A felsolt titlek szépek, de akkor is megszerezhetõk, ha hibázol (meghalsz). A Legendary Surivor-nél csak egyszer hibázhatsz és az egyben az utolsó is (lévén azt hibát semmiylen módon nem hozhatod helyre, max. ha törlöd a karaktert és újraindítod).

A PvE titlekkel az a baj, hogy nem adnak semmilyen, a játékban a csapattagokra ható pozitív tulajdonságot (mint pl. a Lightbringer title). Így gyakorlatilag értéktelenek és valóban csak mutogatásra jók.
A Survivor pl. adhatna szintenként +5% életerõt vagy +5 armort a többi csapattagnak, ha az van kitéve a név alá stb. (lenne még pár ötletem).

StRucC555
Sajnáltos módon leszoktak ezekrõl a trailerekrõl amik igazán meghozták a hangulatát a gw-nek .. a lineage 2 T1 még mindíg alkalmazza ezeket és elég nagy sikere is van a dolognak.Valjuk be magunknak igencsak megindító elmény egy jó trailert végignézni akár többszöris mikor megragadja az embert.

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Zomil
nf-nél nagyon hiányoltam a cinematik trailert és ezek szerint gwen-nél se lesz😞

Biztos jól jött neki és gondolom nem utasította vissza<#kacsint>
Jól van ez ígyis elég korrekt amit leírtál kieg.-nek.Nemsokban tér el az elõzõ verzióktól.De jó ez így.
Kicsit más téma:Akkor most nemtudom mi lesz nekem Nightfall-al mivel még nem kezdtem bele.Viszont csábít a legújabb rész.<#nemtudom>

Igen, kapsz hozzá egy lemezt, és arról feltelepited a GWENt. Van benne egy kártya a koddal, egy poszter (ami a térkép), egy kiskönyv GWEN leírás meg egy reklámfüzet. A lemezen ott van a GWEN intro, ami nem intro, hanem ami GWn is fenn van az ingame video, meg a dungeon video. Azaz nincs olyan movie mint a Prophecihez, meg a Factionst-hoz.
Mivel ez nem Collector változat, ami úgy tudom nincs is, így semmi egyéb bonus nincs hozzá (hacsak a preordert nem tekintjuk annak). Amúgy én amikor átvettem a GWENt adtak hozzá még egy preorder tokkal, lemezzel és koddal együtt. Haver nagyon örült neki. 😊

Guild Wars Account(egyben vannak):
- Guild Wars Prophecies (Core edition - tehát doboz nélküli, csak serial, PlayNC account-al)
- Guild Wars Factions (Collectors edition - naptár már nincs meg)
- Guild Wars Nightfall Pre-order Edition
- Guild Wars Nightfall (Standard edition)
500 óra játékidõ, 3 minipet, poszterek, 9 KARAKTERHELY/4 maxos karakter, armorok, zöld fegyverek, stb. Kérésre screenshot-ot küldök. msn: [email protected]
Budapesti átvétel elõny.

Irányár: 20000, eredetileg 28k körül lenne
Update is megvan hozzá?Gondolom azt már ellehet végezni.Vagy?
Ja és mit kaptál hozzá?Bonus Disk?Game audio disk esetleg jár mellé?

Zomil
igen él csak nyári álmát alussza 😄

máris személyeskedsz ^^

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Faki
ez meg értelmes hozzászólás
Hol írtam kiccsávó hogy hosszú teleregényt fogok írni?

terjedelmes sztori volt

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Rip
"megcsinizni" muhahahaa, ez milyen már!! 😄

(Elnézést azoktól, akiket most ezzel megbántottam.) (<#idiota>)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Na itthon most betáraztam a GWEN-t. Nem olyan nagy nekem most 4.2G körül van a GW mindennel együtt. Csak nem emléxem elötte mennyi volt de asszem 3 valamannyi Giga. Szóval sztem kevesebb mint 1G a Gwen vagy kb annyi.

(meg a boltban adtak hozzá mégegy pre-realise pakkot 😄D)

Egy hülye kérdés ha itt tartunk: van a Factionban az a Quest hogy "Raze the Roost"
Na már most ebben 2 platina forg kézen-közön NPC és player között. Az NPC át lehet verni, ha az Accept elött ledobod a földre a lovét, Acceptálod, majd felveszed a földröl a 2K-t (ergó odaadtad a nagy semmit az NPC-nek). És utánn felveszed a "jogossan" neked járó 2 platinát rewardként a végén (azaz nem csak a 10.000XP kapod meg hanem plusz 2K-t is).

Ezért nem jár ban az Anettõl? Mert én emiatt még nem csináltam meg egyik karakteremmel sem ezt a küldit (rendessen sem, mert még hátha).

Nem tudom ti mostanában találkoztatok-e ilyennel, de én az utóbbi idõben kettõvel is. Nem tudom diret csinálják-e vagy sem, de nagyon "humoros" nekrók kurva sok minionnal egy nagyon durva csata közben disconnectálnak. Nagyon jó érzés, ha életben mardásért küzd a party és egy raklap minion hirtelen ráagrózik egy Flesh Golemmel az élen. Mi mindkétszer megúsztuk, de eltudom képzelni, hogy egy ilyen kiteszi a partyt a missioból.
Ekkor mondta egy party társ, hogy neki nem ez az elsõ ilyen nekrós csapat társa (akkor még nekem az volt az elsõ).

grindolás az összes pve title
Duchovny
Mondjuk a maxos titlekre kitalalhatott volna az Anet valami jobbat is mint a favor meghosszabitasa.

GW:Delia Von Duchovny, Duch The Icemaster, Duchovny The Hunter ... [BEG] Officer http://www.lelkes.home.sk/beg/ http://www.lelkes.home.sk/homesolar/

Faki
Na ezekrõl az survivorokról nekem is van történetem.
Mission közben megindult a HP-ja lefelé, beszart, kiikszelte a GW-t. Ez a gyökér title se jó semmire, max arra hogy másokat szopassanak vele.
Mondjuk én magasról nagyívben teszek a title-ekre, valahogy nem kötnek le a farmoljunk, izzadjunk felesleges dolgokért csak azért hogy aztán mutogassuk kockaságunk. Bár aki örömet szerez benne...

Nem akartam a lekedbe gázolni, te nyilván (meg még jópáran) tisztességesen, kemény melóval szerzted meg. De be kell látnod, hogy vannak gerinctelen survivorok is akik csesznek elõre szólni.
Az elfutást, meg nem úgy értem, hogy odébb fut aztán késöbb felhúza a partit (ahogy a normális), hanem kilép, vagy map-travelezik egyet.

"Fasza kemény csávó" itt pozítiv értelemben próbáltam használni. "Fasza kemény csávó" titlét (jó értelemben), nálam az Obszidián vértesek, Legendary Guardian, Legendary Cartographer, Legendary Vanquisher kapják meg (nekem ez egyik sincs meg amúgy).

Egyébként pedig a Survivor, mint Túlélõ kifejezés eleve magába foglalja a józan ítélõ képességet és helyzetértékelést, vagyis tudod, mikor kell futni vagy milyen harcba nem érdemes belekzdeni (a közhiedelemmel ellentétben a Survivor nem egyenlõ a Super Man-el).

Ugye nem kell tovább ragoznom, hogy megértsd, mirõl beszélek?

Fasza kemény csávó=idióta. Aki nem képes felmérni, hogy milyen esélyei vannak egy PvE küzdelemben, az haljon meg.

Nekem a fasza kemény csávóról az a monk jut eszembe aki ész nélkül, a mana kifogyásáig gyógyítja a csapat utolsó, kilátástalan küzdelmet folytató tankját ahelyett, hogy elfutna és késõbb (miután a mobok szétszéledtek) visszajönne és feltámasztaná a csapattagokat.

Szóval csak óvatosan ezzel a "fasza, kemény csávó" kitüntetéssel, mert lehet sorolni az ellenpéldákat.

Csak azért óvatossan. 😊
Ne felejtsd el, hogy alapvetõen te kúrtad el, amikor nem figyeltél az accountoknál.

A survivor ranghoz, még kell pofa is, hogy othagy a bandát ha szorukl a hurok...

Nekem errõl a titlérõl nem az jut eszembe, hogy fasza kemény csávó, ha nem hogy jól futó nyuszi. Ha valaki magánzóban csinálja oké, de ne partyzon össze olyanokkal, akiket késöbb ott hagy; "bocs, survivor".
Amugy két titlét tartok ökörségnek; a survivort meg a Defender of Ascalon-t. Mondjuk ez utóbbiban legalább becsülöm a megszállotságot meg a kitartást, holott hülyének nézem az illetõt.