Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Srácok!Összepakoltam egy Necro buildet,lécci próbáljátok ki,és véleményezzétek!!Már AB-n használtam párszor,ott tetszett a csapatnak!Természetesen Stonereaper a staff amit igényel!PvE-ben is használható,ha van jó healer/prot aki tápol,annyi a külömbség, hogy egy rebirdth van az envenom helyett!
Véleményt pls!Be akarom dobni a guildwikinek,hátha kiteszik!
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Még nem átvett, de már elõrendelésben megvásárolt GWEN KULCS eladó! Ár: 5000 HUF
Átvétel módja: írsz egy privát üzenetet, hogy igen, neked kell a kulcs; majd idõpont egyeztetés után -amennyiben Pesten jársz- elmegyünk a dobozért a CDgalaxisba, te azonnal megkapod a még lezárt kulcsos papírt én meg lelépek a dobozzal.
Új account, új élet.
Már vagy fél éve megvettem a GW Nightfall-t aztán abba hagytam vmiér és nem emlékszem accountra meg a pass-ra, de ha megveszek egy másik guildwar-t akkor ott took csinálni egy accountot ami mind2 GW-hez jó lesz?
Most azt akarják,hogy átteszik addig a Hero-im míg nem csinálunk 1 új teljes regisztrációt.
Csak azt nem értettem,hogy õk fognak vagy nekem kell<#confused>#confused>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Hívd fel haverod,hogy kicsit erõltesse + magát és próbáljon eszébe jutni a mail-cím és a Password a bejelentkezéshez!
Hát sok szerencsét hozzá!
Engem nagyon felbõszítettek a hozzá nem értésükkel(vagy a nemtörõdömségükkel😞
Bajban vagyok! Vettem egy havertol egy GW-t, dobozban, szépen, mindennel együtt, de nem nagyon akar összejönni az account gyártás, mert õ az övét már elfelejtette, viszont nekem meg nem engedi, hogy újat csináljak, mondván "access key already in use"... na most mit tegyek??? Írjak a supportos kollegáknak aztán majd kitalálak vmi okosságot?
1. Nem gázoltál a lelkembe.
2. Írtam a hozzászólásban, hogy szüksége lesz a NF hero-kra. Még nem találkoztam olyan LS-el, aki real palyer-ekkel szerezte volna meg ezt a title-t (ui rengeteg a PvE-ben is béna játékos és akinek van egy csöpp esze és erre title utazik az nem vállal be egy kezelhetetlen gyenge láncszemet a csapatba). Akivel beszéltem az mind hero way-el szerezte, viszont az 1.337.500 XP öszzelapátolásáig megtanulta normálisan használni-kezelni a herokat.
3. A felsolt titlek szépek, de akkor is megszerezhetõk, ha hibázol (meghalsz). A Legendary Surivor-nél csak egyszer hibázhatsz és az egyben az utolsó is (lévén azt hibát semmiylen módon nem hozhatod helyre, max. ha törlöd a karaktert és újraindítod).
A PvE titlekkel az a baj, hogy nem adnak semmilyen, a játékban a csapattagokra ható pozitív tulajdonságot (mint pl. a Lightbringer title). Így gyakorlatilag értéktelenek és valóban csak mutogatásra jók.
A Survivor pl. adhatna szintenként +5% életerõt vagy +5 armort a többi csapattagnak, ha az van kitéve a név alá stb. (lenne még pár ötletem).
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
Jól van ez ígyis elég korrekt amit leírtál kieg.-nek.Nemsokban tér el az elõzõ verzióktól.De jó ez így.
Kicsit más téma:Akkor most nemtudom mi lesz nekem Nightfall-al mivel még nem kezdtem bele.Viszont csábít a legújabb rész.<#nemtudom>#nemtudom>
Mivel ez nem Collector változat, ami úgy tudom nincs is, így semmi egyéb bonus nincs hozzá (hacsak a preordert nem tekintjuk annak). Amúgy én amikor átvettem a GWENt adtak hozzá még egy preorder tokkal, lemezzel és koddal együtt. Haver nagyon örült neki. 😊
- Guild Wars Prophecies (Core edition - tehát doboz nélküli, csak serial, PlayNC account-al)
- Guild Wars Factions (Collectors edition - naptár már nincs meg)
- Guild Wars Nightfall Pre-order Edition
- Guild Wars Nightfall (Standard edition)
500 óra játékidõ, 3 minipet, poszterek, 9 KARAKTERHELY/4 maxos karakter, armorok, zöld fegyverek, stb. Kérésre screenshot-ot küldök. msn: [email protected]
Budapesti átvétel elõny.
Irányár: 20000, eredetileg 28k körül lenne
Ja és mit kaptál hozzá?Bonus Disk?Game audio disk esetleg jár mellé?
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
(Elnézést azoktól, akiket most ezzel megbántottam.) (<#idiota>#idiota>)
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
(meg a boltban adtak hozzá mégegy pre-realise pakkot 😄D)
Na már most ebben 2 platina forg kézen-közön NPC és player között. Az NPC át lehet verni, ha az Accept elött ledobod a földre a lovét, Acceptálod, majd felveszed a földröl a 2K-t (ergó odaadtad a nagy semmit az NPC-nek). És utánn felveszed a "jogossan" neked járó 2 platinát rewardként a végén (azaz nem csak a 10.000XP kapod meg hanem plusz 2K-t is).
Ezért nem jár ban az Anettõl? Mert én emiatt még nem csináltam meg egyik karakteremmel sem ezt a küldit (rendessen sem, mert még hátha).
Ekkor mondta egy party társ, hogy neki nem ez az elsõ ilyen nekrós csapat társa (akkor még nekem az volt az elsõ).
GW:Delia Von Duchovny, Duch The Icemaster, Duchovny The Hunter ... [BEG] Officer http://www.lelkes.home.sk/beg/ http://www.lelkes.home.sk/homesolar/
Mission közben megindult a HP-ja lefelé, beszart, kiikszelte a GW-t. Ez a gyökér title se jó semmire, max arra hogy másokat szopassanak vele.
Mondjuk én magasról nagyívben teszek a title-ekre, valahogy nem kötnek le a farmoljunk, izzadjunk felesleges dolgokért csak azért hogy aztán mutogassuk kockaságunk. Bár aki örömet szerez benne...
Az elfutást, meg nem úgy értem, hogy odébb fut aztán késöbb felhúza a partit (ahogy a normális), hanem kilép, vagy map-travelezik egyet.
"Fasza kemény csávó" itt pozítiv értelemben próbáltam használni. "Fasza kemény csávó" titlét (jó értelemben), nálam az Obszidián vértesek, Legendary Guardian, Legendary Cartographer, Legendary Vanquisher kapják meg (nekem ez egyik sincs meg amúgy).
Ugye nem kell tovább ragoznom, hogy megértsd, mirõl beszélek?
Nekem a fasza kemény csávóról az a monk jut eszembe aki ész nélkül, a mana kifogyásáig gyógyítja a csapat utolsó, kilátástalan küzdelmet folytató tankját ahelyett, hogy elfutna és késõbb (miután a mobok szétszéledtek) visszajönne és feltámasztaná a csapattagokat.
Szóval csak óvatosan ezzel a "fasza, kemény csávó" kitüntetéssel, mert lehet sorolni az ellenpéldákat.
Ne felejtsd el, hogy alapvetõen te kúrtad el, amikor nem figyeltél az accountoknál.
Nekem errõl a titlérõl nem az jut eszembe, hogy fasza kemény csávó, ha nem hogy jól futó nyuszi. Ha valaki magánzóban csinálja oké, de ne partyzon össze olyanokkal, akiket késöbb ott hagy; "bocs, survivor".
Amugy két titlét tartok ökörségnek; a survivort meg a Defender of Ascalon-t. Mondjuk ez utóbbiban legalább becsülöm a megszállotságot meg a kitartást, holott hülyének nézem az illetõt.