Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rip
Mink? Mink be tudunk.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Hát még most se tuok belépni:S Tik betudtok lépni:S????
EmThor
azért már a GWEN-en érezni a hangulatot, honnan hova jutottuk (már aki tudja 😉 és nekem már a GWEN nagyon kiforrotnak tûnik, szóval I'm just a happy bunny ^_^

apropó nyúl: be lehet fogni? thx

Hello all

Nem tudjátok miét nem tuok csatlakozni amikor belépnék kiírja connecting..... pedig tuti jól írtam be a jelszot meg mindent.<#banplz><#banplz><#help><#help>
Atisz
Így legyen!
Én remélem hogy kicsit egyedibbé teszik a karakterek és a felszereléseket, ne legyen mindennek szabvány tulajdonsága, legyenek különbözõek, jól megkülönböztethetõek, egyedi speciális képességekkel. A skillbar-t is megnövelném, hogy több variácó legyen és ne legyenek annyira lekorlátozva a lehetõségek.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Rip
Szerintem ez nem jó. Inkább kiábrándító. Na persze pénz beszél, kutya ugat.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

EmThor
hát mit mondjak, nagy pápaság ez a GWEN, gyönyörû dallamok, grafika, és full hangulat, Tyria-t már anno nagyon megkedveltem, így utólag factions + nightfall helyett lehet hogy a már meglevõ kontinenst kellett volna (igaz jó alaposan), de bõvíteni az egységesebb világ érzetét keltve? bár ez meg más eladási modellt vonhatott volna maga után, mind1 sosem derül ki, lényeg hogy a GWEN valami olyan hangulatot áraszt számomra, mint a Prophecies <#worship>

Zomil
ez jó😊
és érdekes dolgokat lehet megtudni
sajna az item duplázásrol lemaradatam😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
arról ne is beszéjünk h maikor a gw indult akkor még nem játékot adtak ki hanem egy tesztet, kiváncsiak voltak rá h az emberek kajolnának-e ilyen stilusu mmo-t, ami véleményem szerint sikerült is nekik mivel nagyon sok pozitiv visszajelzést és 3millio játékost kaptak ugy érzem az igaz kiforrott játékmenet a gw2-be lesz amibe már megprobálnak mindenféle apró 5letet hangulatemelést belevinni, pl.: ugyebár kiderült h a trade rendszert amit ök elképzeltek nem müködik,ezért már a 2-be 99% h bekerül aukcios ház, áru stand stb.
kiderült h 20lvl nagyon kevés gw2 meg lesz emelve kb 50-ig
és ugy gondolom h a fegyvereket nem korlátozzák le ennyire vagyis nem csak a skinnek lesz értéke 😊)
én legalábbis igy látom a helyzetet, de ha vki régi cikkeket olvas még az alap gw-vel ott el is mondják a fejlesztök h ez még csak egy proba

ugyhogy megtanultam factions ota h nem szabad egy kiegtöl sokat várni amig nem tudnak a rendszeren gyökeresen változtatni

szvsz minden elképzelés, minden uj 5let csak a gw2-be fog megvalosulni
jah és ugye marketing is vhogy át kell csábitani a 2-be az embereket😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SZEG007
Faki
Nem értem egy kiegtõl miért kell világmegváltót várni. Egész jól sikerült a hangulatot eltalálni.
Grafikán csiszoltak egy pindurkát, dungeon cucc se lett rossz a végén lévõ tápos szörnyeivel és utána jön a jól megérdemelt nagy ládikó 😊
Boxolás és ezek a spirit cuccok, amikor valami állatféle skilljeit kapjuk, az is elég jó poén lett. A többiról meg még nem is tudunk, de mégis milyen más tartalom hiányozhat egy ilyenfajta gamebõl? Hátas? Horgászás? Szakma? Setgrindelés? 80 fõs raidboss ölés? Wow féle questrendszer?
WoW-ot még mindig nem tudom miért kellene a GWnek legyûrnie, még mindig 2 teljesen más játék. Wow-ban nagyon faszán tolják a blizzardosok, hogy kifarmolod magadnak hónapokon át az imba cuccokat, majd egy huszárvágással szintet emelnek és kezdõdik minden elõrõl.
Kiegyensúlyozatlan kasztokról nem is beszélve, szal nem minden a WoW.

Anetesek felépítettek egy egész korrekt világot, még annyira nem qrvultak el, ha ezt így folytatják és hasonló színvonalon kiadják a gw2-õt, akkor nagyot fognak kaszálni.

Ez már 1 éve is tény volt.
A gw pve-jével az lesz mindig is a gond, hogy nincs miért grindolni. Eléred gyorsan a 20-as szintet szerzel green weaponöket, végigjátszod a történetet és ennyi. Onnantól csak nagyon gyenge a motiváció, hogy elkezdjél farmolni fow armorért vagy egyéb másért. Míg ezzel szemben szemben a wowban a 70-es szintet elérni már hosszú idõ, tradeskill fejlesztése, instancezés, és raidek. Szvsz szerintem a content megvan csak nincs motiváció, hogy megcsináld. Minek vanquishelj vmit ha nem leszel nagyobb, erõsebb, jobb. Ennek ellenére sztem a kieg magához képest ötletes és vicces, 1-2 hónapig el lehet vele lenni.

A GWENrõl: Nincs magasabb xp rate. Hero-k sztem nincsenek mind meg, nekem van eddig Vekk, Ogden, Jora, Gwen és Xandra gyanítom több nem igen van. A Hall of Monuments-hez lehet kapni vmi tapestry shred, gyanítom azzal kell unlockolni még nem csináltam meg. A norn reputationt meg az összes questlinet végig lehet csinálni, van néhány dwarf quest, néhány ebon vanguard, és nincs egy asura rep quest. A bejárható terület most nagyjából az északi("far") shiverpeaks. Ja és mindenki kövesse a nyuszikat 😊 nagyjából ennyi.
TQ cheater
Igen,a gamet ki lehet probálni a hétvégén,de csak annak,akinek van Pre-ordere.

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Ja bocs,hogy valami üzenetre válaszoltam,véletlen vot csak ugy magába akartam irni,na mind1

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Hali!

Nem lesz gwen-em,de GW2-m igen.Béna játékos vagyok,még az nf-el is sokat kell foglalkoznom,ugyhogy nincs értelme megvenni a GWEN-t,meg amugy sincs pénzem rá.Olvasgattam a játékrol,tudom milyen.Ennyi elég.
Várom a GW2-t,uj karit fogok kezdeni,nem fogok átvinni semmit,igy sztem még jobb lesz.Hajrá ArenaNet!

Be Positive! MMO GAMER

JaSoN HuNTeR
szóval már online az Eye of The North???

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Carlos
Én egy picit csalódtam úgy a tegnap estét nézve.
Ez szerintem (nekem) édes kevés.
Igaz, szép nagy nyitott terek, de most nem mindegy, hogy egy barlangban vagy egy havas erdõben ütögetek?
Nem mindegy, hogy nagy kõbunkós óriást ütök agyon vagy egy gonosz kis törpét karddal?
A norn rendszer eleinte nagyon aranyosnak hat, de ugyanaz mint a hunt a nf-ban azzal a csavarral, hogy rohangálhatsz mint egy ökör, hogy mikor melyik mit ad. Szóval ez sem nagy szám.
A szólómission-ök jópofák, de ezektõl sem estem hanyatt. Némelyik meg idegesitõ egy kicsit.

Kezd kihalni a kreativitás úgyérzem. Vagy csak egyszerüen A csapat csinálja a GW 2-t, és B csapat pedig a kieget. (A csapat a koponyákból álló team B pedig a vannak ötleteik és néha még használhatók is részleg)

Ez igy nagyon kevés. Sajnos ki kell hogy mondjam, a WoW nyomába sem érünk, akárhogy is akarnánk. Egyszerüen nincs kontent.
Ez a dungeon izé is milyen már. Elsõre megcsináltuk, még csak bónusz sincs (ez lehet, hogy késõbb változik, vagy mi nem csináltuk meg), vagy nincs róla feedback, hogy csináld meg x mp alatt, vagy még a szõröstalpú komát is mentsd meg mellékesen és akkor neked nagyon jó lesz.
Ami a lényeg:

Ez (nekem) nagyon kevés!

Þór vígi þessi rúnar

De elfogadja bármely karaktert erre?Tehát ha Factions-os kari-val lépem végig az új Epizódot akkor az mehet majd GW2-re vagy csakis a Gwen-be kreált jó erre a célra?

Zomil
azt csak ha végigtoltad a game-t

Még 1 kicsit bõvítsük plz(eddig prof.amit írtál<#eljen>):
Intró nem hiányzik?
Ilyenkor magasabb az XP Rate és nagyobb a loot is tehát ez amolyan Tank hétvége?
Nem gond,hogy nincs új kaszt választási lehetõség?
10 Hero megvan?Vagy még egyenlõre nem lehet mind +találni?(Vagy tényleg a Fighting Arena-kban kell unlock-olni õket?)
És még 1 kérdés:Lehet,máris használni a Hall of Monuments-t ahova az eddigi karaktert kell vinni felkészítve GW2-be?

R34N
Nah asszem talán primary questeket végigtoltuk Hubival, nem volt vmi sok amit igy a Sneak Peek Weekendre engedélyeztek, mondjuk ugy kb a GWEN negyedét tudtuk végigtolni.

Tapasztalat: a táj nagyon jo lett, a szörnyek kevésbé, nem vmi változatos a felhozatal, legalábbis a Norn vidékeken tuti nem, meg hát a Charrok sem hatnak már az ujdonság erejével. Norn reputation rendszer nekem nagyon bejött, ujszerü és van benne fantázia, nem csak lekopizták a NF-os "menj oda a csokához azt vedd fel a blessinget" bounty huntingot. Nornok ötletesek, jol ki van dolgozva az egész nép, a maguk hülye barbár felfogásával meg csekély szellemi képességével.
Solo missionök is visznek egy kis szint a játékba, én élveztem mindegyiket.
Négyféle reputation (és ezzel egyetemben a sok és változatos uj PvE skillek) és a 3 mission ág közötti sorrend választásának a lehetösége is tetszett.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Én sokáig nem jutottam még, de nagyon bejövõs a dolog. Maptervezõk nagyon odatették magukat, fantasztikus a táj - mondjuk én egyébként is szeretem Shiverpeaks-t -. Frankó az új story is és a szereplõk is jól össze lettek rakva. Így elsõ blikkre állat lett. szvsz....
DirtyGab3sz
De irigyellek benneteket skacok!!!
Valaki megoszthatná a nem GWEN-ezõ népcsoporttal, mik a tapasztalatok!!
Napersze ha el tud szakadni az accountjától.....

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

Hu az szopás.
Én most fogom indítani mindjárt. Remélem jó lesz.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Duchovny
Masnap elosszor en is csak nevettem, de tegnap mar nem voltam olyan jo kedvu, jol elvagtam magam igy GW:EN premier elott.

GW:Delia Von Duchovny, Duch The Icemaster, Duchovny The Hunter ... [BEG] Officer http://www.lelkes.home.sk/beg/ http://www.lelkes.home.sk/homesolar/

Zomil
xD

Duchovny
Detto
De nekem meg 21:00 -ig kell varnom hogy lejarjon a 3 napos buntetes spammolasert 😞. Kellet nekem WTB -oznom

GW:Delia Von Duchovny, Duch The Icemaster, Duchovny The Hunter ... [BEG] Officer http://www.lelkes.home.sk/beg/ http://www.lelkes.home.sk/homesolar/

EmThor
vissza, meg megtaláltam galaxis oldalán a cuccot, szal van, megyek is be érte!

Atisz
Jaja, minden 1 éves kari kap ilyet. Sámán is van?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Kaptam 1 csomagot régi karimnak állítólag valami szülinapi ajándék:-)
és 1 kis Shaman volt benne.lol,azért az ilyen dolog rendes tõlük!

Éééés megcsinálták!Összefûzték az accountokat<#eljen>
Másfél hétig tartott de most kész van.Kaptam teljesen új game-key-t stb..
Itt is vannak régi Hero-im akiket nem láttam már kb 1 éve<#worship>

Mire?<#vigyor2>

Nefürgyé le!

Bakker... már megy a GWEN és én itt ülök a melóhelyen...
...na nem baj...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

dougO
Messzi Borzoncsúcs - LOL 😄
Köszi Gorla! Nem tudok róla, h kihagytam volna postot, bár lehet elkerülte a figyelmemet. Az zavart meg h ING nem volt kiírva h AM 😊))
Nah akkor megyek is megnézem mi a helyzet ezzel a gwennel 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

DirtyGab3sz
Kösz mindenkinek a válaszokat!!Lehet alakítok rajta....<#worship><#worship><#worship><#worship>

Tombi
üdv, aki szivesen látna egy ritut a gwen hétvége alatt az keressen meg:
9:00 már kezdenék is 😊
IGN: Lord of The Ritual

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

amire szükséged van

EmThor:
Remélem azóta visszaolvastál egy kicsit.

SZEG007
van telefon, email....

EmThor
ahoj,

valaki átvette már a cd galaxisban a teljes, dobozos GW:EN-t? (nem, nem a preordert)

csak mert nem akarok lutrira bemenni. köszi!

dougO
21:01 akart lenni 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
Ennyit tudok, a pontos kezdõ és végidõpont érdekelne GMT+1-ben 😊 Ezt tudja valaki? Mert amit én értelmeztem az 24-én 19:01-kor kezdõdik és 27-én 08:59-kor ér véget feltéve ha most +2-ben vagyunk a nyári miatt, mert nem mindenhol állítják át az órát. Az meg nem 72 óra. Régen ezt faszán követtem, de most kicsit le vagyok maradva. 😊 Aki pontosat tud írjon! thx.

Duchovny
Hali

AB,HvH es TA -ban szerintem hasznalhato de GvG vagy HA-ban szerintem egy kozepes DH-s prot monknak nem okozna nagy problemat.

ha pve be nem is de pvpbe érhet valamit 😊
DirtyGab3sz
Köszi!
Egyébiránt Zomil!!!
Énsem most kreáltam az accountomat tegnap...<#nevetes1><#wave>

Kipróbáltam és egész jó😉
Zomil
nem csak lassan 2.5év gw-zél után már van némi tapasztalatom 😄

Szted 20 perc alatt ki lehet próbálni, letesztelni?
Amugy meg küldel a wikinek, majd õk letesztelik, mielõtt innen küldi el nekik valaki (ha jó ez a build, lehet elplagizálják...lol).

DirtyGab3sz
De most ránézésre,vagy ki is próbáltad?Egyébként köxi!Te vagy az elsõ aki reagál legalább<#rinya>

Zomil
öszintén szolva semmi extra😊