Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SchG
El tudnátok mondani a játék lényegét és azt hogy melyik rész a legjobb?

Chrystopher
Legalább hülyeségeket ne mondjál -.-

Zomil
azért ezek is lehetnek motiváciok😊 pl egy fow armor megszerzése v title-k összekaparása és nem biztos h mutogatásra kell😊 ezek is célok amit az ember kitüzhet magának
és az csak félig igaz h nincs benne motivácio😊 van benne csak azok engem meg már nem érdekelnek😄

egyébként sztem most gwen-nel tuti el leszek megint pár honapig kellemesen csalodtam benne, a táj teljesen visszaadják az alap hangulatát, és ami nekem nagyon bejön az a videok, sztem az nf és fc átvezetö videoi borzalmasak de a gwen-esek nagyon tetszenek😄 és az egész box, tournament, örült küldetések megfogtak😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

cenobite
Rendben, hozzáadtam. 😊

gamertag: kenobita

Na jól van akkor, 😊 már megijedtem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Amúgy mit lehet még csinálni a kimaxolt titlekkel és a drága fegyverekkel csinálni, azon kívül, hogy mutogatni?

Nefürgyé le!

Azt kihagytad, hogy egy feltöltõkártyát muszáj venni, mert az alaphoz járó ingyen hónap csak akkor lesz aktív, ha egyszer töltöttél.

- WoW feltöltõkártya (60 napos) - 8K
ezt add még hozzá légyszives.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én nem, abból már kinõttem, éppen ezért írtam, hogy semmi értelme. Viszont sokan igen.

Nefürgyé le!

cenobite
Khmm...
WoW alap: 6k
Kieg: 9k
Ittene.

A BC-t nem muszáj megvenned -ha akarod megveszed, ha akarod nem elsõ körben-, nekem is csak az alap van meg és még bõõõõõõven van idõm a kieg-ig.

Peace!

gamertag: kenobita

Uh...
Te azért játszol, hogy mutogasd mid van?!?

TQ cheater
Hali!

Ha már arrol van szo,hogy megunjuk....én nálam ez mindig ingadozik.Most ujra játszom,holnap meg már lehet hogy megunom,és ez igy tovább ingadozik.Alig van title-m,nincs fow armorom,így hát lenne még dolgom,de kedvem nem nagyon van hozzá,meg idö se.Imádom a GW-t,és ha nem is vagyok nagy játékos,jól elszórakoztam vele,és sztem ez a lényeg.Amugy collectors edition-om nincs,GWEN meg se lesz,de GW2-re már készülök.Remélem javitani fognak az elözö rész hibáin(nincs olyan sok),de a játék alapja meg feelingje megmarad az elsö részböl.

Be Positive! MMO GAMER

Azér untad meg mer nincs benne semmi motiváció...
Drága ruha, drága fegyver, drága minipet, maxos titlek? Minek? Villogni, nuboknak mutogatni? Semmi értelme.
Nálam amúgy 4300 óra körül, kocka-e vagy?<#vigyor2>

Nefürgyé le!

Chrystopher
WoW egészpontosan:

Alap játék= 10K + Burning Crusade(kiegészítõ)=10K //szinte muszály megvenned, mert ebben van 2 uj faj es a +10 szint, a szakma és rengeteg dolog. es akkor + havi 3200Ft - 3500Ft (ugye bár az Euró ingadozása.) 12.99euro / ho.

Egészpontosan, ha elkezdenél WoWozni es kieget megvenned(amire sajnos ra vagy kenyszeritve) akkor osszesen 56.300 magyar penz. +/- lehet kicsit, de 50+ tuti es akkor meg nem is Collector Edition. Burning Crusade Collector edition 36.000 Ft 😮

Zomil
hát igen az nekem is nagyon hiányzik a legjobb colletor extra cucc ahhoz van a világito kéz😊 az legalább feltünö és az összes kasztnál müxik

én 3000órát😄DDDD
talán ezért untam meg? 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

EmThor
alap GW-bõl nagyon hiányzik a gyûjtõváltozat 😞

de amúgy detto mint a Tied és ha volt sok kihagyás is, imádom a GW-t, tudom nem sok, de közel 800 órát öltem bele, és nem bántam meg!!

Zomil
hát utánaszámoltam és wow sem drága😄DD
eddig 41k költöttem a gw-re: alap 7k, két collector váltaozat 2*14k és a gwen 6k 😄D
ebböl 10honapig lehetne wowozni XD mer ugye alap 10k+1honap és onnantol 3.2k😄DD

pár gw-vel meg 2.5 évet nyomtam szoval nagyon megérte xD

Chrystopher
Egyaltalan nem. sot! WoW 10K + 3,2K / ho szal.. en ma tertem vissza WoW-bol

JaSoN HuNTeR
szerintem nem sok 7k ezért a játékért...

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Zomil
ha neked 7000ft ingyenesnek számit akkor ja 😄D

Colton
ez ingyenes játék? mert a pc guru azt irta hogy igen!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Nem kell valakinek Nightfall acc-ért cserébe?<#crazya>
Vagy mit csináljak vele?

Na most kérdeznék 1-et(elég érdekes).
Volt 1 prophecies gw-m és egy factions gw-m amit külön regeltem be.Support -ot ugye megkértem,hogy füzze össze.
Namost ezt csak úgy tudták megoldani,hogy Prophecies-nek csináltak külön game key-t e-mail címet(kivánságom szerint volt az új mail cím) és jelszót(ezt nekem kellett beírni mikor regeltem a propheciest újból az új game key-el).
Ami érdekes:belépek az új accountommal propheciesbe és lehet ugye kreálni karit factionsba illetve Prophecies-be.
Viszont ha belépek a faction-os accountommal(régivel mert ugye ahoz nem lett nyúlva😊 akkor ott is tudok karit indítani de csakis factions-ba😊lol
Tehát van 1 extra game accom factionshoz?Amit elvileg nem is fogok használni?😄

Zomil
kicsit türelmetlen vagy...
nincs uj kaszt csak 2 uj nép az ausrák és a norn-ok
a gw 2-be viszont már lehet öket is választani karakternek

Chrystopher
Az nem most lesz :/ :S

Erosen gondolkodom, hogy visszajovok es megveszem a 2 kieget, de mennyire van most elet GW-ben? Mennyire eletkepesek a klanok es milyen a szinvonal?
Tudom.. hulye kerdes pont ebben a topicban, de nincs ismeretsegem ahol erdeklodhetnek, hogy megis hogy, s mint

StRucC555
Az uj kieg nem tartalmaz uj kaszot, és igen lesz GW 2 õ 2009 ben lesz a béta tesztje !

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

a guild wars eye of the north ban van uj kaszt? vagy mi az a norn, most hogy van ez, mert én két uj kasztrol hallottam... szal?

Chrystopher
Sziasztok!

A mai nap tudomast szereztem arrol, hogy lesz valami GW2 es amolyan igazi MMO lesz. Nem csak a varosokban lesz elet es hasonlok.

Ez mennyire kacsa? 2005. decembereben GW-ztem utoljara, mert elkezzdtem WoW-ozni, de mar erosen beleuntam.

a guild wars eye of the north ban van uj kaszt? vagy mi az a norn, most hogy van ez, mert én két uj kasztrol hallottam

Jól jártatok, nem? Beraktatok egy fow armort õ meg kirakott kettõt. <#vigyor1>

sztem ez még bug, én is kiraktam oda az elém fow armorját (prophecieses ele) és nekem is egy ritu és egy assa fow armort rakott ki

Zomil
egyébként vicces ez a hall of monuments, beraktam a ranger fow armorom( a ranger még az alap játékban született) erre kirak egy ritu és egy assa fow armort :S

SchG
Sziasztok hol tudom a trialt letölteni és kulcsot szerezni hozzá?

------------------------
Eladó Guild Wars account!
------------------------
(Guild Wars + Factions + Nightfall)
Az accounton:
------------- - 1 db lvl 20-as Elemetalist (perfect green fegyverekkel)
- materialok
- skillek kb. 70%-a felnyitva

Irányár: 15 000 HUF
Átvétel: Postai utánvétel (doboz+játékok+serial kártyák)
Account információk átvétele: Msn vagy Mobil.

Elérhetõség:
------------
MSN: [email protected]

winona
másnak is vannak csatlakozási problémái, vagy csak nekem? 058-as kóddal áll le a csatlakozás során. 😞
poén a norn armor, lehet hozzá fél arcot beterítõ barábár tetkot venni
JaSoN HuNTeR
kössz apu😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Jason észrevetted már hogy értelmetlen az aláírásod?
JaSoN HuNTeR
õõõõ😄😄😄 a LVL 100 vagy lehet hogy nem is lesz szinthatár😄😄😄 DE végre ha kiadják az Eye-t akkor már csak az IMBA GW2rõl lesz majd infó😛😛P😛😛:
Huhuuu jó gama lesz az nézzetek utána google-n^^
Mondjuk nincs sok hir de épp elég van most!

Hogy lehet megcsinizni hogy másabb legyen a skill bar meg ahol mutasa az xp-t meg stb ??remélem értitek mire gondolok😄.Elõre is köszönök mindent
végre beléptem xD
Még jó,hogy fizetéskor jelenik meg a GWEN<#crazya>
Elkerülhetetlen lesz,hogy ne vegyem +:-)

Azért hagytam ki mert még nem találtam meg 😊
dougO
Nekem nagyon bejött a GWEN (amit eddig láttam belõle). Hihetetlen joo a hangulat. Tetszenek az 5letek. Pl. A Charr Invaders küldiben, amikor a charrok nyomják csata közben a tigriseket (mintha rank9-esek lennének) az nagyon nagy!!! Kár h már nem tom rájuknyomni a bambit 😄DDDD tiszta régi tomb feeling 😄D

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Atisz
Háát, az a +2 pont elég lenne (többet nem is nagyon lenne lehetõség aktiválni), sokszor nekem pont annyi hiányzott. Ha úgy vesszük a 8 az 7, mert a res signet alap. Esetleg lehetne egy bónusz hely amit, a meccsek alatt lehetne 1 alkalommal variálni (tegyük fel futó skill egy relic-es pályára).

A 2. kommenteddel nem értek egyet, ha nõ a helyek száma a lehetõségek tárháza bõvül (kb. mint a lottó, ha 90 szám helyett ezentúl 92 lenne, akkor kicsit még nehezebb lenne <#vigyor3>)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

TQ cheater
Szoval,Atisz,pont akkor lesz kevesebb lehetöség,ha több hely lesz a skill bar-ban(sztem).

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
A Skill bart én nem,vagy max. 2-vel növelném meg.És meg is mondom miért:
A gw-ben ez a különleges.Csak városban vannak együtt az emberek,jó a pvp-zés,és különleges buildek születnek.Lehet,hogy néha idegesitö,de pont azért raktak csak 8 helyet a skill barba,hogy ne olyan legyen mint a wow,hogy megvan a sok skill egy párat használsz oszt kész.Mert a WoW-ban a skill szempontjábol nincs nagy taktikázás,variáció;csak max. a talentek.A GW-ben pedig buildek születnek,hogy abbol a 8 helyböl kihozzák a kasztnak a legmegfelelöbbet.Ezért a GW játékosoknak megvan a lehetõségük,hogy kiválasszák,milyen kaszttal lesznek,utána hogy melyik attribute-ot vagy attribute-okat vigyék fel,és a legvégén hogy kiválasszák a maguk kasztjának és attribute-jának megfelelö buildjét(mivelhogy ha már van kasztod meg attribute-od akkor is egy csomo lehetöség van,és itt még nem emlitettem hogy lehet 2.kasztod(ez is nagyon különleges a GW-ben)).

Be Positive! MMO GAMER

Kahmut a dervisherot kihagytad, pedig naon "fess" a kopasz feje. Nekem teccik a GWEN, fõleg, mert tyriás a hangulat. Van még mit finomítani rajta, de bízok benne, hogy nem lõtték el az összes puskaporukat a próbahétvégére. Egy darabig legalább megen nem unatkozok.
A nyulakat imádtam, és mivel egy megmaradt a fight végén lehet, hogy be is lehet fogni sajátnak, csak legyen répád, h tudjad etetni...😄
A másik a kukacos dándzsön, hát legyen minimum 5 szintes egy dungeon, és hát hiányzott, hogy még csak eltévejedni sem lehetet, (még én szõke se).De ez a rész azért már teccet.
Az meg pláne, hogy vannak olyan kvesztek amiket végtelenszer meg lehet csinálni 500 rep pontért 1,25k-ért, csini ládáért stb😊 Nna ezt biztos kijavítják...

most veszem észre levették a büntit😄😄
Hát oksy én nem :Sazért köszi hogy válaszoltál