Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
FANTOM
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Szeretném kipróbálni a játékot, fel is tettem a trialt, viszont kiderült, hogy még a 14 napos trialt is csak fizetés után kapom meg.. akkor hol itt a free trial? Vagy vhol lehet szerezni ilyen 25 számjegyû access-key-t? Persze trial-ost. Kössz
Igen tudom még nincs sok dolog rajta. De sokmindent tervezünk még rá!
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
やられたらやり返す。倍返しだ!
Csináltam egy jó kis Guild Warsos honlapot
Ebbol gondoltam hogy kesz van.
Akkor a munka meg csak most kezdodik 😊
GW:Delia Von Duchovny, Duch The Icemaster, Duchovny The Hunter ... [BEG] Officer http://www.lelkes.home.sk/beg/ http://www.lelkes.home.sk/homesolar/
Nem rossz, csak tartalom meg nagyon keves van benne.
Design egy dolog, de tartalom nelkul mindenki csak egyszer nezi meg.
Milyen CMS -t hasznalsz?
GW:Delia Von Duchovny, Duch The Icemaster, Duchovny The Hunter ... [BEG] Officer http://www.lelkes.home.sk/beg/ http://www.lelkes.home.sk/homesolar/
Csináltam egy jó kis Guild Warsos honlapot. Pls nézzétek meg. Szerintek milyen lett? Darkguild
Mind2 nagy esélyes lesz de talán igen,Aion lesz a trónos😊
De ezzel még ráérünk egyenlõre GWENT-ot akarok!
WoW-ot és Lotrot próbáltad? Van mind2höz Trial lehetõség...
és aion ütni fog mindent😛
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amik most egyértelmû nyerõk lesznek a közeljövõben:GW2,Aion,Age of Conan.
Azthiszem megjelenési sorrendben vásárlója leszek mind3-nak:-)
Viszont elég drágák lesznek szerintem😞
A nyúl egy igazi jellem,ott ül a fűben,mégsem szívja.
Viszont mint utolsó kieg-ként biztosan jó lehet!Hát igen talán az Intro-k kihagyása okozhat kis csalódást.De nemsok az ára,jó vétel.
Próbáld ki és ha nemtetszik akkor eladod utána.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Amúgy a logo nem elég feltünõ??
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
,,Azt kihagytad, hogy egy feltöltõkártyát muszáj venni, mert az alaphoz járó ingyen hónap csak akkor lesz aktív, ha egyszer töltöttél. '' <-- Ez a rész hibás csak, bár a GC is 7K körül van, de legyen igazad.
Tehát: Feltöltõkártyát NEM muszáj venni... Beírsz egy kamu bankkártya kódot és jó. Ha kell adok én kódot. Verification kodot nem kell megadni..
,,mert az alaphoz járó ingyen hónap csak akkor lesz aktív, ha egyszer töltöttél.'' <-- Nem kell semmit sehova tölteni, ugyanis ha GC-t adsz meg akkor arrol nem vonja le. Ha bankkartya szamot adsz meg azt pedig meg se terheli... Kamu kodot beirsz es csokolom mind a 20 ujjat...
Kifejtsek esetleg meg valamit? 😊
Guild Wars óta már nem is érint. 😄