Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De. A három földrész nagyvárosában, akármelyikben (Lion A., Kanineng C., Kamadan). Ha belépsz kiírja kit kell keresni, ha GWEN-ezni akarsz.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mr Manson
Nem tudja valaki pontosan hogy lehet megkezdeni az EN-t? (Melyik quest?)

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Atisz
A trial (szlengesebben: tribál<#vigyor3>) verzió próbaverziót takar, ezáltal ingyenes. Valamit sztem elnézhettél.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Az oké, nem is boltban kell megvenni, hanem az access key-hez nem jutsz hozzá! Azt csak egy ismerõstõl szerezhetsz, aki már megvette a játékot, és ahhoz kapott egy ajándék trial-t. Nem? Rosszul mondom?

Mert a trial azért trial mert ingyenes! ha esetleg elmondanád hol/kinek kell fizetni talán elörébb jutnánk...

FANTOM

Miért?

hülyeséget beszélsz

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Hi!
Szeretném kipróbálni a játékot, fel is tettem a trialt, viszont kiderült, hogy még a 14 napos trialt is csak fizetés után kapom meg.. akkor hol itt a free trial? Vagy vhol lehet szerezni ilyen 25 számjegyû access-key-t? Persze trial-ost. Kössz

Nem tartalom kezelõ rendszerrel csináltam, ebben minden saját munka!

Igen tudom még nincs sok dolog rajta. De sokmindent tervezünk még rá!

Ok,köszi akkor 1 nap lesz mostantól fogva és le is jár majd😊

14 napig, azonbelül csak 10 oráig!! szal jáccol vele 8orát egy nap, van még 13 napod és 2 orád! azt a két orát lejáchatod a 13 napon belül

10 órát. de ezt a 10 órát 14 nap alatt kell lejátszanod

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

1 Factions trial kulcsal 14 napig és azonbelül 10 órát használhatom vagy órában nincs megszabva csak napban?

Hát egy héttel ezelõtt még volt trialom, de a hétvégére elfogyott. Haver örült neki.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

nem wow-zunk 😄

Chrystopher
Valaki majd egy trialt pls, ha adnak hozzá! Egy WoW trilal tudnám viszonozni(már ha érdekel is itt bárkit a WoW :/ )

ja ok

Tombi
holnap reggel 9:00-tól 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

ma éjfél után 1 másodpercel lehet GW:EN- ezni ?😄

Győri Devi
pontosan Zomil pontosan 😊

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Duchovny
😊
Csináltam egy jó kis Guild Warsos honlapot
Ebbol gondoltam hogy kesz van.
Akkor a munka meg csak most kezdodik 😊

GW:Delia Von Duchovny, Duch The Icemaster, Duchovny The Hunter ... [BEG] Officer http://www.lelkes.home.sk/beg/ http://www.lelkes.home.sk/homesolar/

Ventura82
Jó lesz az a honlap, még csak néhány napja lett kész, úgyhogy szerintem hagyjunk idõt Solo-nak, gondolom õ sem idõmilliomos 😊

Duchovny
Hali
Nem rossz, csak tartalom meg nagyon keves van benne.
Design egy dolog, de tartalom nelkul mindenki csak egyszer nezi meg.

Milyen CMS -t hasznalsz?

GW:Delia Von Duchovny, Duch The Icemaster, Duchovny The Hunter ... [BEG] Officer http://www.lelkes.home.sk/beg/ http://www.lelkes.home.sk/homesolar/

Ezek közül egyedül az Age of Conan amelyik lázba hoz egy kicsit (meg a GW2 természetessen). Ha sikerülne áthozni a hangulatát, az nagyon jó lenne. Azt lehet kipróbálom majd.

Helló mindenkinek!!!

Csináltam egy jó kis Guild Warsos honlapot. Pls nézzétek meg. Szerintek milyen lett? Darkguild

Tudom,azért írtam,hogy nem jobbak a másféle mmo-k ennél ;-)
Mind2 nagy esélyes lesz de talán igen,Aion lesz a trónos😊
De ezzel még ráérünk egyenlõre GWENT-ot akarok!

Chrystopher
Aion-ról nem is hallottam. Igaz nem vagyok egy nagy Game-Hunter. GW pedig CORPG/Competitive Online Role-Playing Game/. Topik címét elba**ták.
WoW-ot és Lotrot próbáltad? Van mind2höz Trial lehetõség...

Zomil
a gw CORPG 😄 nem pedig mmo
és aion ütni fog mindent😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nekem GW-nál nem tetszik jobban semelyik más MMORPG(párat már kiprószáltam de egyse kötött így le mint ez).Szerintem best a GW!
Amik most egyértelmû nyerõk lesznek a közeljövõben:GW2,Aion,Age of Conan.
Azthiszem megjelenési sorrendben vásárlója leszek mind3-nak:-)
Viszont elég drágák lesznek szerintem😞

annyira nem
Chrystopher
Nem rossz, nem rossz. Én megvettem, toltam 1 hónapig és most 'pihen' visszamentem WoW-ozni. Most meg visszajöttem GW-zni 😄 Lotroval 1 a bajom. Nagyon nagy a területe, úgymond alacsony a népsûrûség és nagyon zabálja a gépet..

Gondolom a Pre-Order kódokért és csak az Aktivációs kulcsokért.

lotro...Kicsit jó lehet...Irigyellek!
oké, megnézem, amugy én lotro-zok 😄

lol megyek seedelni <#wow1>

A nyúl egy igazi jellem,ott ül a fűben,mégsem szívja.

Szóval meg venném én 7kért mert valóban nem sok, sõt, szinte olcsó!De ha lenne zsém már rég meg vettem volna.Mondjuk ha lennem pénzem akkor LOTRoval nyomnám mert nagyon izgalmasnak találom az egészet, de még sajna nem játszottam vele...HA lesz pénzem meg veszem, de valszeg inkább valahogy a Reneszánszig(http://www.renaissance-mmorpg.com édemes megnézni mi is ez, magyar fejlesztésû game is nagyon jók az ötleteik) kivárok MMORPG terén, mert még nem játszottam Online gamekkel...Addig meg Jön a Witcher magyar szinkronnal meg jün a Fallout három, talán lesz addig már az Oblivionak a folytatása is...Sajnos nincs pénzem így Onlineolni, mert itthon "élõskodik" még szüleimen és nem engedhetjük meg magunknak úgy hogy még zenélek már egy jó ideje és nem sok kell már csak az új gityóra(két éve gyûjtöm a pénzt) Szóval akkor ez így felejtõs!Csak akkor azt nem értem hogy miért töltik le ennyien ezt a gamet netrõl fölöslegesen(torrenttel 1 nap alatt lejött) Szóval csak van valami kis kapu...Vagy nincs?
okké, lehet hogy megveszem, ha nem teccik odaadom a bátyámnak max😄 csak az is gond hogy most lesz suli és sokat kell tanulni... napi 4ora angol..

Szerintem érdemes beszerezni.Mondjuk a Guild-ban hétvégén nem túlzottan szórták az infókat róla(de lehet azért mert lekötötte õket és idõ nem volt rá😊.
Viszont mint utolsó kieg-ként biztosan jó lehet!Hát igen talán az Intro-k kihagyása okozhat kis csalódást.De nemsok az ára,jó vétel.
Próbáld ki és ha nemtetszik akkor eladod utána.

sziasztok! én sokat GW-ztem mindhárommal, 2005 karácsonyán kezdtem el a simát. nagyon tetszett, bátyámmal játszottam sokat. utána persze megvettem a factionst, azt egy ideig untam is és nem jöt be annyira...nem tetszett az a japán "téma" nekem.... a nightfall is megvan, áprilisban vettem és azzal sokat játszottam , volt egy 20as warrirom, csak az NF-t toltam végig (barátokkal sokat) de utána nagyon meguntam azt az életet...nemtom mér...érdemes most megvennem a GW:EN-t? lesz benne vmi más is ami megfog fogni?mert eddig soxor meguntam...GW:EN_re kiváncsi vook de nemtom hogy értelme lenne megvveni most nekem, most pillanatnyilag nem gwzek mer unom.. és nem tom eldönteni

Atisz
No igen ez a bazi nagy ellentmondás GW-ben: csapatmunkára épül és egóra gyúr...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Rip
"access generator" Muhahahaa!
Amúgy a logo nem elég feltünõ??

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Zomil
bemész a boltba és 7ezerért megveszed ami egyáltalán nem sok

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

fasza, akkor fölösleges letölteni a gamet igaz?
Sehonnan mert csak eredeti kóddal megy lol.
Sziasztok!Az a kérdésem lenne honnan tudok letölteni access generatort a játékhoz!Köszi
Chrystopher
Akkor kifejtem..

,,Azt kihagytad, hogy egy feltöltõkártyát muszáj venni, mert az alaphoz járó ingyen hónap csak akkor lesz aktív, ha egyszer töltöttél. '' <-- Ez a rész hibás csak, bár a GC is 7K körül van, de legyen igazad.

Tehát: Feltöltõkártyát NEM muszáj venni... Beírsz egy kamu bankkártya kódot és jó. Ha kell adok én kódot. Verification kodot nem kell megadni..

,,mert az alaphoz járó ingyen hónap csak akkor lesz aktív, ha egyszer töltöttél.'' <-- Nem kell semmit sehova tölteni, ugyanis ha GC-t adsz meg akkor arrol nem vonja le. Ha bankkartya szamot adsz meg azt pedig meg se terheli... Kamu kodot beirsz es csokolom mind a 20 ujjat...

Kifejtsek esetleg meg valamit? 😊

Hmmm... ezt nem tudtam.

Guild Wars óta már nem is érint. 😄

Persze hogy az vagyol, sõt, dedokaéder 😄.
Faki
Valszleg arra gondolt hogy wow vásárlásakor nem kell GC, mivel ha beírsz egy fake bankkártyaszámot akkor is játszható (én pölö így toltam).

Melyik része hülyeség, fejtsd ki légyszives.