Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

/report

na beindult a spicli rendszer

A türelem rozsdát terem.

Faki
Mielött nagyon felpörögsz, vedd észre hogy szívatnak..

ja ott legalább mozogsz is

A türelem rozsdát terem.

sugok vmit: paintball -> pvp !😊)

alias Mr.M@ff1@

amúgy jólenne indokolni is miért hülyeség a pve...

De ne gyere azzal hogy unalmas mert a luxonokat/kuzickokat leverni is unalmas egy idö után...a HA-ról nem is beszélve mert elmegy fél órád mire összekaparsz egy partyt

A türelem rozsdát terem.

elfelejtettél pár lényeges szót:
SZERINTEM pl

ja és tartsd meg magadnak a véleményed mert nem hiszem hogy bárki is kiváncsi rá

A türelem rozsdát terem.

az elöbb lemaradt: <#taps><#nyes><#nyes>
Tudtam, hogy ez bejön
Zomil
akkor inkább már GW egy rakat fos XD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DirtyGab3sz
Fogadjunk idén lettél 14....azon a szellemi szinvonalon vagy legalábbis!!
Szerintem anyukádék gyereket szerettek volna, de Te jöttél...szegények....
Miért fáj az Nektek pisisek, hogy van aki nem PvP-zik??Hmmm????
Mind1..nem süjjedek le a szellemi szinvonalatokra, mert rutinból jobbak vagytok!<#mf1><#mf1><#lama>

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

R34N
a PvE egy rakat fos, DirtyGab3sz te meg menj vissza ettint vagy trollt vagy mittudomén mit farmolni, hogy legyen szép ruhája a karidnak meg csilivili kardja meg amit akarsz. de a PvE akkoris nooboknak valo. az olyanoknak mint te.

aki nem PvPzik az kapjabe.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Zomil
most jobban érzed magad?😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DirtyGab3sz
Naja...okés, de ahogy Te írtad le az rendbenvan...
A kiscsirke meg csak ócsárol....
Én mindíg találok uj kihívást a Pve-ben,AB-zek rendszeresen, ennyi elég nekem!Ne egy taknyos kölyök mondjon már rólam(másokról is) véleményt,miközben fingja sincs hogy ki vagyok!Vágod ugye?<#gonosz1>
Higgyétek el 30 fölött,asszonnyal,gyerekkel, már az is élmény ha 2-3 órát tud az ember tolni!!<#nyes>

Nagy ostobaságot jelentettél ezzel ki😊
Gratulálok,lol<#shakehead>

Lord Elassar
Azabaj, hogy igaza van nincs semmi kihivás benne !! hiába adom el a mini gwent nemjött ki a fow polócska az árából..... farmolni meg uncsi 😮<#ejnye1>

DirtyGab3sz
Te meg szánalmas vagy kiscsirke.....<#crazya>
Nem mindegy Neked ,hogy ki mit csinál????
<#conf>
Szeretem,amikor ekkora piti fos dolgokon marakodik pár IQ-light!!
Nõljetek már fel gyerekek!!!!

Na igy mindjárt jobb XD.

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

De egy hülye buzi vagy te hallod, a pve amúgy is szar, és mindenki hülye aki pve-zik
Zomil
hát kb 100k körül van, de lehet már lejebb ment az ára

Carlos
oooops. Persze. Az leamardt. Tehát full maxos és Zodiac és Req 8.

Þór vígi þessi rúnar

Faki
Legalább egy 15^50 van benne? Mert ha van akkor egy drágább minipetre becserélheted <#vigyor>

Carlos
Akkor énis kérnék egyet!

Zodiac Longbow
max dmg (req 8)
20/20
+30 hp

mit kóstál egy ilyen?

Þór vígi þessi rúnar

Hülye PvP kocka!
Nálunk napi 7-8 Player mindig aktív(Online)!
Más Guildban?

Zomil
de legalább lenne mit olvasni 😊
az már gáz ha ebben a topikban még flém sincs...
látszik h mindenki megunta a játékot 😊

Atisz
Te élvezed az értelmetlen vitákat? Hmm, ok.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Zomil
berakjak egy fow-os képet? 😄DD
akkor legalább mindenki elkezdene fikázni XD

Amugy vki feldobhatna vmi baró flame-t mert unalmas ez a forum.
318g
Zomil
nem hiszem h sokat ér😊

Kérnék tisztelettel egy price checket egy req 9 energy storage Hct10/Hsr10 platinum wand-re!

Elõre is thx
Atisz
Hát szerintem aki el akarja adni, az az egész pakkot szeretné hozzádvágni, nem csak 1 részt 😛
Azért sok sikert hozzá, hátha van vki akinek csak ez van meg és ezt akarja eladni...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

ööö a kerdesem az lenne, hogy nightfall agy faction elado vkinek van? igy elfekvõbe bontatlanul otthon az asztalon?😊) mert 7k-t nem kivankozok kiadni erte...

alias Mr.M@ff1@

spatz
Több is van:
Ladák

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Sziasztok,

Nightfallban hol van az a fullos láda amibõl sok pénzt meg cuccokat lehet kiszedni? 😊

Köszi a helpet!
Eladó GuildWars Prophecies+Factions+Nightfall account, dobozostúl, mindennel, ami benne volt. Karaktereknél fegyverek, festékek, minden elit unlockolva.
ár: 10.000Ft

pnorby

DirtyGab3sz
Ráadásul, az én dráááága asszonykám kidobta a papiruszt..aszitte szemét-fecni a gép melett az asztalon....áááá!
Drága asszony!<#crazya>

Jah... és az mikor jelent meg szted? egy éve?... azóta tudod mennyien kértek már Trial kulcsot? ...nah annyi nem volt benne <#circling>

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Aki megvette a Nightfall kiegészitöt annak mindenkinek van benne 2 trial key.....1 alap+faction és 1 nightfall

nekem tuti van trial kulcsom mert meg nem adtam senkinek...alap+factions csak az a baj hogy nem talalom sehol

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

A klienst innen szedd le. Ez a 'hivatalos'. Majd szépen töltöget utána játék közben.

A trial key-el az a gond, hogy a mostani kieghez nem adtak (pontosabban maga a megvett kulcs trial, amennyiben nincs meg egyik rész sem, de ebbe ne menjünk bele), uh. az utolsó trial key osztogatás már elég régen volt.
Sajnos az itt korábban (#24441) megadott link sem mûködik már trial kérésre... talán supportnak emil, ha már senkinek sincs... passz

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

DirtyGab3sz
Hali!!
Mi szivesen látunk bárkit!
Hun Horda
Csak magyarok vagyunk, kb 70-en,sajna egyre kevesebb az aktív tag,pláne a suli kezdete óta, de igyexünk<#nevetes1>
Ingame keress Dark Death Lady néven rám, vagy hivatkozz rám Rex Lynthanix -nél, aki a Leader!

valaki plss tudna küldeni nekem guild wars trial cd kulcsot megköszöném <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Én is egyetértek. Ezzel együtt nekem tetszik a gwen, szerintem pofásra sikeredett. A szetek téleg randák, viszont a szemüveg meg a ninja sapka kifejezetten jó cucc, de tetszik az új láva kesztyû is 😊. (bár nem hiszem hogy kifarmolom).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ehhh... pedig egy jó mesmer build nekem is jó lett volna. 😞

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Carlos
Örülök. Én csak szivok velük. Valahogy nincs érzékem hozzá, vagy nemtom...

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
lol nekem 1-2 kivétellel mind elsöre ment és a kedven mini game-em a polimock😄

Carlos
Álltalában nem értek veled egyet, de most mindenben igazad van!
Számomra is csalódás egy kicsit a gwen, de azért elvagyok vele.
Per pillanat a polymock-kal van tele a ...mindenem... Az mekkora gyökérség. 3-4 bukta után legszivesebben áttolnám a klavot a monitoron.

Þór vígi þessi rúnar

hi all! valaki tudna e segíteni nekem. oan goondom lenne hogy ki szeretném probálni a guild warst és nem találok sehol trial cd keyt . meg hogy mit kellene hozzá tulajdon kép leszedni mert találtam csomó clientet .

SZEG007
Egyszer végigtolod a küldiket ami elég élvezetes
valamivel nagyobb a vegetácio a területeken mint régebbi részeken, és megspékelték pár uj tüzefektel a játokot ami elég pofásra sikeredett.

a beharangozott rengeteg dungeon elég unalmassá válik egy idö után
hiszen 4-5 egyedi van köztük összesen, és a maradékot csak öszevagdalták a pár egyedi teremböl ami sajnos nagyon feltünöre sikeredett szerintem.
a rejtet kincsek is be voltak ugye harangozva mint nagy ujitás hát ez tbnyire 100gold, ami természetesen mindig ugyanott találhato igy 2. alkalomra már nem is annyira rejtett😊

anet uj ötlete hogy rákéényszeriti az embereket a pont farmolásra szörnyek agyatlan hentelésére az uj "kössünk mindent norn, asura.... title függüvé mert az fun" hát nem fun hanemkifejezetten idegülö 4534534 Charrt lecsapni csak hogy egy armort vehes.
Minigame 1x fun amugy semmi értelme nincs mert a reward alacsony igy alternativát se nyujt a title szedéshez.
a questek töbsége türhetö, de nem elegendü ahoz hogy a megfelelö title-t megszerezd
az uj egyedi armorok egész jok (szemüveg, fejkendö), de a set-ek töbsége kritikán aluli 1-2 kivételtöl eltekintve
És persze van pár uj skill is amik nem adnak tul sokat a játékhoz kivéve talán a Pve only skillek