Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én GW-ben azt "szerettem", hogy naponta hülyéztek le olyan emberek akik nem hogy nem ismertek, de még 1 mondatot sem hallottak tõlem. Persze én is hibás voltam, mert túl késõn kapcsoltam hogy mire megy ki a játék...
Egy szó mint száz, vagy a barátaiddal csinálj guild-et (akiket ismersz, nem csak hiszed, hogy ismersz), vagy vmi külföldi guildbe csatlakozz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Akiket meg kirugtam okkal tettem(inaktiv volt pl),Vagy monthly tournamenten elmetek ketten abbol 1 a csapatban volt igy heten szerencsetlenkedtunk,de mivel nem szolt hogy elmegy meg semmit nem mondott ezert kirugtam a testverevel egyutt(ketten mentek el),szerintem ezt barki megtette volna..De ezek szerint dicseretet erdemeltek volna?
Aztan elment masnapra mindenki uj guildbe hatha ott hirtelen megszalja oket valami es megtanulnak rendesen jatszani..Hat sok sikert hozza de szerinte az NMA sorsara jut az is, mert tenyleg voltak tehetsegesek is nalam de a tobbseg verhalalnoob..ez az igazsag!!
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Nefürgyé le!
Tegnap végigtoltuk TOMBot ketten + 3 hero + 3 hencs. Victo's Battle Axe meg Kole's Torment esett! 😛
Nefürgyé le!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Gondolom felismeri magát akirõl szó van.
Uff belõlem az igazságérzet rég elfeledett motivációja beszélt...
Meg, ha veszel accot utána letörlöd az összes karit ami rajta volt onnantól kezdve ki nyúlná le istenem...
Semper Fidelis
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Akárhogy számolom 28k és akkor az még csak account, ha odamész boltba érte.
Semper Fidelis
amugy megsupport
FANTOM
やられたらやり返す。倍返しだ!
"Can people stop speaking ****ing klingon in local chat"
"ENGLISH PLEASE! I DONT SPEAK SAUERKRAUT/KARTOFFELN!!!"
専用アダプタ
prop,factions,nf,gwen
r4 hero(félúton 5 ig)
Irányár 25k
Karakterek akiket érdekel leirom
PM en jelentkezz,ha érdekel
Semper Fidelis
a sorrend jó, mivel kérdõ mondat, csak sprechen a megfelelõ szó, nem sprachen
ennyi 😊
on
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Amúgy nem elég motiváció neked a sok magyar pro PvP klán? 😄
Állandó harmónia és elégedettség uralkodik az összes guildnél, az eredményességrõl már nem is beszélve. 😄D
Title-ket is be tudsz rakni, ezek folyamatosan update-elõdnek, ha szintet lépsz vele.
Minipetet is be tudsz rakni, ez egyértelmü.
Hero-kat csak akkor, ha speckó armor van rajtuk.
Páncél csak 15K-s vagy annál nagyobb értékü lehet (obsidian/fow).
Þór vígi þessi rúnar
Hány órád fekszik ebben az accban? 😊
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Eyeo Of North profik help!
Hall Of Monuments hogy müködik pontosan. Kasz ilyen izéket ( 😄 ), melynek fejében le tudod engedni a zászlókat a különbözõ állomásokon. 3at már meg is tudtam tenni.
Hogy lehet berakni a fegyókat konkrétan? Ha berakom lehet e cserélni? Vag yautomatikusan bent van minden? Hogy lehet berakni a páncélt?
Nem tom de nekem nem világos?
VAgy le kell engedni az össze zászlót és utána lehet ki be rakosgatni? ( bat valami title szobrokat tudtam pakolgatni ) 😄DDD
Ne hari de ez a hely teljesen összezavart! 😄
Köszke!
A türelem rozsdát terem.