Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Csatlakozz külföldibe (ajánlom a németeket és a lengyeleket, többségük rendkívül barátságos), a magyarok mindenhol csak belviszályt szítanak. Elég ha megnézed az itthoni politikai kultúrát. Hmm, ebbõl lehetne egy szép tanulmányt írni hogy vajon az utóbbi évek vad politikai cstározásai hatnak-e vissza a mindennapi életre vagy fordítva? Esetleg egyeseknél zsigerbõl ered?

Én GW-ben azt "szerettem", hogy naponta hülyéztek le olyan emberek akik nem hogy nem ismertek, de még 1 mondatot sem hallottak tõlem. Persze én is hibás voltam, mert túl késõn kapcsoltam hogy mire megy ki a játék...

Egy szó mint száz, vagy a barátaiddal csinálj guild-et (akiket ismersz, nem csak hiszed, hogy ismersz), vagy vmi külföldi guildbe csatlakozz.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Szerintem mar elferditve hallottad a tortenteket..Csoka elment mert nem birta elviselni ,hogy nem erdekel a sirasa es mondtam neki hogy maradhat ha akar, de el is mehet mert nem erdekel(vagy valami hasonlo)
Akiket meg kirugtam okkal tettem(inaktiv volt pl),Vagy monthly tournamenten elmetek ketten abbol 1 a csapatban volt igy heten szerencsetlenkedtunk,de mivel nem szolt hogy elmegy meg semmit nem mondott ezert kirugtam a testverevel egyutt(ketten mentek el),szerintem ezt barki megtette volna..De ezek szerint dicseretet erdemeltek volna?
Aztan elment masnapra mindenki uj guildbe hatha ott hirtelen megszalja oket valami es megtanulnak rendesen jatszani..Hat sok sikert hozza de szerinte az NMA sorsara jut az is, mert tenyleg voltak tehetsegesek is nalam de a tobbseg verhalalnoob..ez az igazsag!!

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Szaruman
Mesélj kedves juan, mi történt a gw háza táján? Szerencsére én már rég kiszálltam, h a lotroval szopjam a faszt. Mivel ott is elég töketlen a magyar közösség...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Mi lenne ha csinálnánk egy saját guildet? 😊 Annyian vagyunk itt akik keresnek, hogy érdemes lenne meggondolni. 😄
Igen igen, igazad van, éppen ezért a módszerekbe nem mentem bele, mert hallottam a történtekrõl.

Nefürgyé le!

Annyit azért leírok, hogy ilyen gerinctelen módon még nem láttam leadert viselkedni, pedig a játék megjelenés óta voltam már pár guildbe. Tudod amikor egy fiam korabeli gyerek úgymond hatalmat kap, egybõl mindenki fölött képzeli magát és elkezd istent játszani az emberi jómodorról megfeledkezve.
Én meg nem találok egy guildet sem ahol egyáltalán lenne PvP! 😄 A **szom kivan már. Szal ha tudtok ilyet szóljatok. Úgy kell könyörögni hog ha vagyunk 8an, de aztán jön a kérdés mi az a "build"! 😄( PvE ellen semmi kifogásom, azt is kell nyomni )
Tegnap végigtoltuk TOMBot ketten + 3 hero + 3 hencs. Victo's Battle Axe meg Kole's Torment esett! 😛

Itt nem teljesen errõl volt szó 😄 Majd wisp-be elmesélem, mert nem akarok itt személyeskedni.
Tudom, hogy nem rólam van szó, ez csak néhány gondolat a másik oldalról is: Mindenki másért játszik, ezt már tudjuk a pve vs. pvp vitákból többszörösen<#finom> Vki "pro guildet" akar, vki lazulni és egy jót fájtolni, másvkik kizárólag pve-znek( szerintem belõlük van a több). És van egy kisebb csoport, ami szinte csak pvp-zik. Ezen belül "leszek pro" és "nem leszek pro" guildekben váltogatják egymást, azok, akik még úgy gondolják, hogy van egy kis remény eredményes magyar gvg guild összehozására. Ez szerinted rossz dolog? Én pl. ezek közé tartozom, de eddig még csak kevés alkalommal sikerült és sajnos egyre kevesebb erõfeszítést teszek érte, pillanatnyilag guildem sincs. Ez van, "halódik a gw", ahogy írtad is. Más kérdés a módszer, ahogyan ezt csinálják, ebbe nem megyek bele, mert jó módszert én sem tudok, ha tudnék, már megcsináltam volna.<#integet2>

Nefürgyé le!

nembaj van máááááááásik... és mivel a remény hal meg utoljára, én meg idejalista vagyok, hát reménykedek vannak még értelmesek, kikkel lehet egy jót fájtolni ha lazulni akarok😊

Üdvözöllek ideát
Zomil
én inkább azt mondanám h gyorsan, de biztosan 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
"Kérem szépen a gw lassan, de biztosan halódik... "
EGYETÉRTEK!!!!!

Þór vígi þessi rúnar

Kérem szépen a gw lassan, de biztosan halódik... nem ez az elsõ guild ami feloszlik szerény személyem környezetében, de az már lol, hogy még mindig megy ez a "pro guildet" alkotunk ééééééésssss nem veszünk ám be akárkit (hja még csak nem is magamra gondolok, én pvp absztinens lettem, nekem túl sok volt a tesztoszteronból) sõt kérem még kirugjuk aztat is aki nem emelkedett megfelelõ magasságokba magyar pvpmezõnyünk baromi erõs területén.
Gondolom felismeri magát akirõl szó van.
Uff belõlem az igazságérzet rég elfeledett motivációja beszélt...

Armani
Voltak jelentkezõk

Meg, ha veszel accot utána letörlöd az összes karit ami rajta volt onnantól kezdve ki nyúlná le istenem...

Semper Fidelis

Zomil
kivételesen igazad van xD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szaruman
Használt. Garancia mi rá, h nem nyúlod le? De sok sikert az eladáshoz. Ha találsz vmi balekot, aki megveszi ennyiért, szólj, akkor én is meghirdetem az enyémet.

Armani
Meséld el kérlek, hogy 4x7 mennyi...(Ez postaköltség mentes)
Akárhogy számolom 28k és akkor az még csak account, ha odamész boltba érte.

Semper Fidelis

Szaruman
Start menü > Futtatás (nem qrvát) > cmd (beírod a futtatásba) > format c: > jön pár buta kérdés, azokra a válasz: igen.

Kapcsolold ki a vírusírtót, vagy a tüzfalnál állítsd be a kivételeknél a gw-t.
amugy megsupport

FANTOM

Győri Devi
Je ne sais pas! (ha már nyelveknél tartunk XD)

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Vagy pedig kiír egy 058-as hibát! Az mit jelent?
Mért van az, hogy egy hónapja játszottam a GW-vel, most be akarok lépni, és egy óra alatt se sikerül neki!!! Ez miért lehet?
A német nelvóráról eszembe jut egy idézet amit egy másik forumon láttam:
"Can people stop speaking ****ing klingon in local chat"
"ENGLISH PLEASE! I DONT SPEAK SAUERKRAUT/KARTOFFELN!!!"

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Zomil
egy csöppet sok, mert az oké h r11-ért meg r4ch-ért 30k-t lehet kérni de ez messze van attol😊

Szaruman
nem sok érte 25k? Annyiért zsírújat kap az ember, kockázat nélkül.

Armani
Elado GW acc...

prop,factions,nf,gwen

r4 hero(félúton 5 ig)

Irányár 25k

Karakterek akiket érdekel leirom

PM en jelentkezz,ha érdekel

Semper Fidelis

Szaruman
Legalább 1 kis nyelvóra😊

off
a sorrend jó, mivel kérdõ mondat, csak sprechen a megfelelõ szó, nem sprachen
ennyi 😊
on

JaSoN HuNTeR
nem jó a szórend

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Szaruman
Én nem wowozok, csak akkor épp flame volt😉 Lotrozok, de ott is érdekes a magyar community.

Most én is wowozom már, de GW régen sokkal jobb volt 😊

Szaruman
Rémlik vmi. 3 éve volt a nyelvvizsga, német nyelvû szöveggel azóta nem találkoztam😊 Legalább a szart jól írtam?

Rip
Sprechen 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Szaruman
Még mindig szarul írtam? Régen volt már az, h én németet tanultam.

Atisz
Na menj neki még1x, hátha összejön majd...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Szaruman
Sprachen, csak álmos vagyok<#vigyor>

Szaruman
Spachen Sie deutsch? Scheisse^^

KB 4000óra...😄 Azért léptem ki mert nem éreztem jól magam a guildben, nem tetszett a légkör. Nem volt kedvem naponta órákat elbaszni arra, hogy pár német balfasz felidegesítsen.
mondjuk tényleg elég röhelyes
Szaruman
Kész b*zmeg, leborultam a székrõl a röhögéstõl😄

Atisz
Mondja a fantom, akinek eddig még egy épkézláb hsz-ását sem lehetett itt olvasni...

mindenbender
már nem azért de te hülye is vagy, mindegy...
Atisz
Ja, én is ezek miatt hagytam abba 😄

Szomorúan olvasom.
Amúgy nem elég motiváció neked a sok magyar pro PvP klán? 😄
Állandó harmónia és elégedettség uralkodik az összes guildnél, az eredményességrõl már nem is beszélve. 😄D

Carlos
Egyenlõre csak Destroyer fegyvereket tudsz berakni.
Title-ket is be tudsz rakni, ezek folyamatosan update-elõdnek, ha szintet lépsz vele.
Minipetet is be tudsz rakni, ez egyértelmü.
Hero-kat csak akkor, ha speckó armor van rajtuk.
Páncél csak 15K-s vagy annál nagyobb értékü lehet (obsidian/fow).

Þór vígi þessi rúnar

dougO
Miért léptél ki?
Hány órád fekszik ebben az accban? 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Sziasztok,

Eyeo Of North profik help!
Hall Of Monuments hogy müködik pontosan. Kasz ilyen izéket ( 😄 ), melynek fejében le tudod engedni a zászlókat a különbözõ állomásokon. 3at már meg is tudtam tenni.
Hogy lehet berakni a fegyókat konkrétan? Ha berakom lehet e cserélni? Vag yautomatikusan bent van minden? Hogy lehet berakni a páncélt?
Nem tom de nekem nem világos?
VAgy le kell engedni az össze zászlót és utána lehet ki be rakosgatni? ( bat valami title szobrokat tudtam pakolgatni ) 😄DDD
Ne hari de ez a hely teljesen összezavart! 😄
Köszke!
meg tüzfalnál sem árt

A türelem rozsdát terem.