Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nefürgyé le!
専用アダプタ
a prok közül meg nagyon kevesen vannak akik hajlandók irányítani, tanítani, segíteni (tisztelet a kivételnek) sõt van aki közli, hogy úgy nem is jáccik, ha nem hasonszörû prokkal mehet, akkor honnan lenne utánpótlás??? he?
Utolérni négy rész iszonyat mennyiségû skillmennyiségének tudását, a mozgást elsajátítani, a folyamatos build és egyéb változásokat figyelemmel követni, tod mit, ha most kellene elkezdenem neki sem állnék pvpzni még ha iszonyat tehetség lennék akkó se...
tényleg furcsa, hogy nincs utánpótlás....azt hiszem tényleg nem mutattunk vmi joo péládt. Én már 11 hónapja nem játszottam komolyan gvg-t, örülök is valahol neki, mert akkor ez nem csak egy játék volt sajnos nálam... 😊 Sztem vagyunk/voltunk még ezzel így páran...😊
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Amúgy én se akartalak sértegetni, és a kort nem a játék, hanem a naívság megítélése miatt hoztam fel. A játékot persze hogy ismerheti jobban bárki, aki többet játszott vele, még ha ifjú titán is az illetõ. <#vigyor2>#vigyor2>
Sztem megadtam a kellõ tiszteletet, sosem volt egy rossz szavam hozzátok. Nem hiszem, hogy befolyásolja a kor, hogy mennyit tud meg vki errõl a játékról, pusztán értelmi képesség kérdése. Én sem tudok többet mint ti csupán másképp látom a dolgokat. Úgyhogy részemrõl akkor kiszállok.
ps: forumon sokszor agreszívnek vagy arrogánsnak tûnik amit írok pedig nem az (kivéve ha flame)
Nefürgyé le!
És lassan ott jár a pvp közösség, hogy egyik guild sem tud naponta 8fõt összehozni. Pedig van összesen annyi, futná még 2-3ra is, látszik ez a 'pug' gvgkbõl.
Csak mivel eddig "széthúztunk", most nehéz megbékülni, és elfogadni, hogy ennyien vagyunk, ilyen képességekkel, és sajnos már nem jön az utánpótlás. De azért még próbálkozunk... <#vigyor2>#vigyor2>
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
Nefürgyé le!
Szóval aki nem úgy gondolkodik mint te, az naív. Tök logikus.
Látod én is naív vagyok, mert én még hiszem, hogy létezik ilyen.<#vigyor2>#vigyor2> Amit Hubert a #26705-ben leírt, szerintem a legjobb megközelítése a kialakult helyzetnek.
Nefürgyé le!
És Chaosthundernek is, hiszen egy jó csapat nem jöhet létre úgyhogy nem figyelünk a másikra és elveszítjük a türelmünket vele szemben, mert nem tanul olyan gyorsan, mint az átlag.
Másrészt azt a jelenséget máshol is megfigyeltem, hogy a magyar community képtelen kialakítani olyan guildeket hosszú távon, amik PL benne lehetnének huzamosabb ideig a top100-ban, vagy azért ismerik sokan, mert sokat tartanak HoH-t és kreatív, új buildeket találnak ki.
Szvsz azért nincs olyan guild, ami hosszabb távon eredményt tud felmutatni, mert a sok "pro" összeveszik valami marhaságon és kiakadnak egymásra, ahelyett, hogy értelmes emberek módjára aludnának rá egyet és higgadt fejjel megbeszélnék, és legközelebb nem fordulna elõ ilyen surlódás.
Attól még, hogy te nem látod át factions óta létezik ez a probléma. Ajánlom gwguru olvasását top gvg-k játszását, hogy legyen háttérinformációd.
Sztem a helyzet pig+rp véleménye együtt. Kis közösség annál kevesebb pvp-s. Természetes, hogy néhányan nem kedvelik egymást de itt nem tudsz hova menni mert nincs annyi guild. Kénytelenek voltak más személyiségû és más céllal rendelkezõ játékosok együtt játszani. Holott mondjuk angol nyelvterületen kapásból odébb állhattál és kereshettél egy mentalitásodnak és szintednek megfelelõ guildet. Nincs itt szó arról, hogy most a magyarok nem tudnak öszetartani, csak nincs elég ember ahhoz hogy kialakuljanak a megfelelõ társaságok (top10, top100, fun csapatok). Pve-ben jóval egyszerûbb hiszen alig vannak kötöttségek ilyen téren, és nem is jelent semmi akkora kuhívást, hogy most azért guildet kelljen kreálni. Továbbá nehezíti a korkülönbség, a gvg sokáig tartó idõt igénylõ megtanulása a megfelelõ guild kialakítását.
ps: Sokat számít egy guild sikerességében, hogy megérti miért és hogy játszák az adott meta-t
Azt felejtitek el, hogy létezik egy-két megfoghatatlan kifejezés, mint az alkalmazkodás, az élni és élni hagyni szisztémája, az empátia, meg hasonló erõteljesen elhanyagolt emberi tulajdonság itt a virtuális világban. Tök mind1, hogy gw vagy más.
Miért nem lehetnek együtt azok az emberek, akik csak úgy snasz bírják egymást, játékigényüktõl függetlenül. Végül is már kiment a divatból a fanatikus faj és egyébutálat... Nem fogsz olyan csapatnyi embert találni, aki mindig ugyanakkor ér rá, ugyanolyan jó pvps jjja és bírják is egymást, hasonlóan gondolkodnak stb. Ilyen ugyanis jóreggelt nem létezik. Valaki inaktív éééés? Muszály ledörgölni a palettáról, úgyis a lista alján van... nem tud elég jól játszani, nem ismeri a ctrl billentyût? Mondtad neki, hogy van olyan, eleget mondtad? Van aki csak úgy tud jól játszani, ha folyamatosan irányítják, de akkor tud.
Merthogy vannak vezetõ típusúak, és vannak közkatonák. Még jó...
Nem gyõzöm hangsúlyozni, hogy csak annyi volna a lényeg, hogy egymás alapos lebarmolása helyett némi empátia segítségével egy jó kis csapatot kéne összehozni ebben a szükös kis játékvilágban, nem pedig magyarvándort játszani guildrõl guildre...
A külföldi guildekben amikben voltam roppant megértõek voltak, elmagyarázták elõtte a stratégiát, amit a végén én is kiegészíthettem és még hallgattak is rám. Sõt, még hajlandóak voltak egyetlen hülye barom miatt (vagyis miattam) angolul beszélni, mert ugye nem tudok németül... és ez nem egyedülálló eset volt, ezért mertem felhozni a németeket példának.
Egyébként engem sem izgat már a GW, csak a témához kívántam hozzászólni.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Nálunk azért tudják rendezni mert lassan 2 éve megvan a közösség ami együtt játszik és barátok szinte mindannyian. + guildtalik stb És nálunk nõ a leader <#zavart1>#zavart1> 😛
Semper Fidelis
Amúgy sírok az ilyen vitáktól "haldoklik GW jajjmileszmost". Get a life! Emberek, ez egy J-Á-T-É-K! Ha ilyen szinten részét képezi egy játék az életeteknek, érdemes elgondolkodni, hogy valamin változtatni kéne. szvsz.
Mondjuk lehet, hogy engem azért nem érdekel a legkevésbé se ez a téma, mert már túlvagyok rajta (4 éves Wolf ET múlt), és nem is vagyok hajlandó foglalkozni vele.
Azt csak halkan jegyzem meg, hogy lassan 2 éve megy a sírás, hogy GW haldoklik (igen, volt aki már fél évvel a játék megjelenése után rázendített erre a nótára).
hoy ehh
Hiába mondod meg neki mit kéne csinálni ha egyszerüen nem képes végrehajtani azt és 10x-re is levágják.
Vagy az 500. gvg-re se veszi észre valaki ha egy zászlo ott hever elötte,(pedig csak a ctrl, vagy alt bilentyüt kéne néha használni) és csak klikelnie kéne egyet hogy elönyhöz jusson a csapat.
Ne mond azt hogy ezen az emberen tanácsok javtanak, mert nincs igazad, és sokszor ezen az 1-2 emberen megy el mecss legtöbbször ugy hogy saját maga se veszi észre a hibát.
Hogy bizhatnál meg egy ilyen játékostársban?
PS: ha sok benne a typo, akkor az azért van mer itt RITKA szar a keyboard.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
jah és *együtt <#circling>#circling>
Most, hogy minden második ember alapít egy gvg guildet (4-5 aktív taggal) nem lesz "eredményes" magyar gvg/pvp soha többet... Az meg, hogy minden nap kiszemelek az allianceban egy guildet, ahova átmegy 6random ember, hogy ott gvgzen, abból nem lesz semmi, mivel összeszokott csapat nélkül nem lehet eredményt elérni mert abban ugye mindenki egyetért, hogy sikeres gvgzéshez igenis kockulni (nevezzük gaykorlásnak) kell, és eggyütt az a 8-10fõ, hogy láttatlanban is tudd, hogy mit csinál a másik.
Más:
Egyszerûen nem lehet 10-12 olyan embert összeszedni egy guildbe, aki tud gvg-t játszani (vagy képes rövid idõn belül megtanulni), vagy az lesz a vége, hogy a fele ember aki ígérte nem jár fel, vagy sikerül egy teljesen esélytelen gárdát összeszedni... neadj 3-4 napon belül összevész a fele társaság (és ugye a többiek meg "lapítanak" a 4fõs gvg guildjeikben).
Végülis jó játék (volt) ez... két évig nem is láttam más gamet, és el voltam vele, és ebbõl másfelet 1 guildben töltöttem, de egy idõ után belefárad az ember, hogy mindig ugyanaz játszódik le:
más országoknak a "nagy nevû" guildjeik még mindig élnek, lehet lecserélõdött már mindenki, de oda egyfajta elismerés bejutni! Hol van Mo-tól pl XP, Pet, lame és még mittomén kik voltak top100ban anno... lehet élnek még ezek a guildek, de hogy aktív játékos nem sok van bennük az is biztos... Összeveszünk, aztán 1-2fõ kivételével megalapítjuk ua guildet, csak más néven... ezt sem értettem soha... nah mind1 "kitomboltam" magam
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Foga a németek persze hogy nem keresnek más nemzetiségü guildet hiszen ott 80millioan élnek+ egyéb német nyelvterületek lakossága, és internetpenetrácio is magasabb.Az amugy is kevés magyar játékos pedig eloszlik Wow, Fifa, és, 2-3 FPS játék közt igy nehéz jo playereket találni
専用アダプタ
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Nefürgyé le!
Nefürgyé le!
Ha tele lennénk menõ guildekkel, több száz taggal akkor még megérteném, mert megteheted.
Amúgy most jobb, hogy vagytok mittomén 15en? Még nehezebb összeszedni a 8 embert.
Hát már most megmondom hogy a te kis guildednek is annyi ha így folytatod!
Meg kell érteni hogy nem mindenkinek a GW az élete. Van iskola, munka stb stb
Mind1 nem jártatom a pofámat...engem is vágtak már ki azért mert nem léptem be 2 hétig! De amikor azt mondtam GvG alatt hogy gangolnak...akkor megkérdezte a leader hogy mit csinálnak! 😄 Nah ezért már inkább kirúghatta volna magát. Megszervezte úgy a GvG-t hogy 1szer volt elõtte! 😄 😄 😄 😄
Hány németnek jut szébe XY nép Guildjébe csatlakozni!
Amúgy igaz amit írtál, csak én mégis magyarságtudatból vagy nem tom mi a fenébõl, de magyar guildet akarok! Csak van egy normális!?!?!?!