Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Armani
mostmár minek szüntesse be? Mostmár rengeteg lehetõség van gyorsabban pénzt keresni mint a farm szvsz fölösleges farmolni

Semper Fidelis

pl szüntesse meg a farmot
DirtyGab3sz
Kösz errõl nem tudtam, de van pár ötletem mit csináljon az ANET.....

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

Hello!

Akit érdekel egy magyar GW-s oldal az nézze meg ezt: www.worldofguildwars.hu

Sajnos ez már így van egy ideje, a flag rendszer bevezetése óta. A rendszer figyeli a karaktereid mozgását, és ha többször egymás után ugyanazt az útvonalat járod be és ugyanazokat a szörnyeket ölöd meg, triggerelõdik a rendszer és flag-et kapsz. Minél több flag-ed van, annál szarabb a drop, egy idõ után pedig (ahogy te is tapasztaltad) teljesen elfogy. Azt hogy mennyi flag-ed van, sajnos nem tudod megnézni viszont lehet csökkenteni a számukat. Az egyetlen biztos módszer, amirõl tudok, az a mission-ök teljesítése. Nehézségtõl függõen 1-3 flag-et minuszolnak le. Idõvel magától is fogynak a flag-ek, de akkor nagyon sokáig nem szabad farmolni (hetekig). Nagyon valószínûnek tartom egyébként, hogy különbözõ PvE feladatok végrehajtásának is pozitív hatása lehet: gondolok itt vanquishre, dungeon-ök teljesítésére, stb stb...
DirtyGab3sz
Egy számomra furcsa dologról kérdeznélek benneteket!!
Nem tudom ki szokott farmolni HM-ban esetleg 55-ös monkkal, vagy nekroval....de nálam rettentõmód visszaesett a dropp!!(több szokásos farmhelyenis)
Van hogy 5-8 kör alatt sem esik semmi gold, max egy xarabb lila,vagy kék cuccos...
Mi a véleményetek???Szerintetek az ANET nyult hozzá a solo-farmokhoz, vagy csak nekem van rossz napom???(3 napja)

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

Omg Lego Mezzes Out minipet kell nekem

専用アダプタ

SZEG007
jó nem attol lesz ha megnyeri😊

Akkor leszel jo ha megtanulod a skilleket, azok ujratöltödési idejét, jjol mozogsz a térképen, jo a reflexed, és van taktikai érzéked.Persze ez csak pvp-re vonatkozik, pve-hez nem kell jonak lenni, csak lemásolni egy farm buildet a forumokrol😊

pl.: elindulsz egy bajnoksagon es megnyered, havi tournament(8v8,1v1) es most van ez az uj rawr cup is.
Sziasztok!
Jó ez a játék?Új vagyok...Mitõl leszek jó benne?
Nem, szerencsére megoldódott csak nem ott kellett beírni ahová a fileplanetes link mutatott, hanem ingame. Kafa kis játék!!

"There are only 5,000 trial keys available, so act now"
Lehet az a gond hogy lecsúsztál róla 😞

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

TasManXT
Kellene csak nincs hozzá elég vas. 😄

psn: TasManHUN

ehh...nekem nem fogadja el a kódot valamiért!😞

okés 😊 köszöntem
prophecies

Atisz
Logikusan az elsõt (prophecies).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Rip
Prophecies.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

még olyan kérdés hogy ha elõrõl akkarom kezdeni melyiket érdemes megveni

ui:köszöntem a linket
szép napokat volna egy olyan kérdésem hogy van e valami kipróbálható verzió a játékról ja meg a kiegészítõk most akkor hogy is mûködnek melyik mit tartalmaz meg ilyenek

plz az oktatást priviben kérném 😊
elõre is köszi
Tabula Rasa? :-)

TasManXT
Eladó guild wars account minden kieggel, sok extrával. Szeged környiek elõnyben. Érdeklõdni priviben.

psn: TasManHUN

Koszi ez alapjan sikerult. Hihetetlenul egyszeru volt. Pont a legdurvabb hibakat kovettem el. (pl Life Spion elso helyen) 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

GuildWiki - Guide to defeating doppelganger

Itt nézd meg. Nem a páncélzat számit, meg runák, hanem a skillek. Vigyél egy csomó Health beáldozos skilt, de te ne használd õket, hagyd hogy használja. Aztán vigyél még condition effektes skilleket, de ezeket se használd. Vogyél Insidious Parasite, ezt viszont használd. De részletessen ugy is megtalálod a fenti linken.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sziasztok, a Augury Rock Mission-ban a Doppelgangert hogyan gyoztetek le? Varazslo kasztosok erdekelnenek. lvl 20-as nekroval eselyem sincs. Hiaba 60 as pancel meg runak meg minden. Ugyanazokat a skilleket hasznaljuk, de o megis megol. Van valami tukk?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Köszi😊
Senji's Corner nevû helyen. Beszél a Senji nevû fazonnal, aki 500g-ért átváltja neked.

Factionsben hol?
le kell gyöznöd önmagad a sivatagban

A türelem rozsdát terem.

Mit jelent az, hogy ascendesnek kell lennem?
http://gw.gamewikis.org/wiki/Secondary_profession
Factionsbe pontosan hol tudok másodkasztot váltani?
Köszi
Carlos
Looking For Group.
Csapatot keres egy küldetéshez az, aki ezt kiabálja.

Þór vígi þessi rúnar

Mi az az LFG mission?
errõl beszélek, nabwéjeket kivéve semmit nem érint

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Ranger
- Energizing Wind: increased Energy cost to 15; decreased duration to 30..90 seconds; decreased Spirit's level to 1..6.
- Fertile Season: increased Energy cost to 15; decreased Health bonus to 50..150; decreased armor bonus to 8.
- Magebane Shot: functionality changed to: "If this attack hits, it interrupts target foe's action. If that action was a Spell, it is disabled for 5 seconds. This attack cannot be blocked."

nemis csintak neki semmit

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Engem viszont zavar a Rangernek update. 😞

Ismét jól sikerült a skill update, a splites asassinokat biztos nagyon fogja zavarni hogy a skillek recharge olnak ha lejár a recall.

専用アダプタ

Köszi<#kacsint>
Hogy te mekkora gecaj vagy <#kocsog><#banplz><#eplus2>
or NOT <#mf2>

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Ha arra gondolsz amiket a /bonusitems (/bonus vagy vmi hasonló) parancsal kapsz, azokat nem lehet eladni, mert "customizálva" vannak arra a karakteredre, amelyikkel generáltad õket.
Te viszont magadnak bármenyiszer beírhatod, akár a lvl 1-es "vadiúj" karakterednek is.

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

nem tudom, de szólj, ha sikerült eladnod...
Mennyiért veszik még meg?
Mennyiért érdemes eladni a bonus itemses tárgyakat?<#kerdes>
Netes bejött de az se volt egyszerü. 1 óra múlva küldte ki a confirm pw-t e-mail-re, a regisztráló oldal pedig 30 perc után elavul. Kezdhettem elõröl.