Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Elassar
Végre vanmit olvasni =)

SZEG007
flém nélkül nincs élet ezen a forumon😊

Lord Elassar
flém...

10% ftw én még gw zek.

専用アダプタ

Én nem akarlak bátnani de
Én örülök, hogy a gw játékosok azon 10%ba tartozom, akik a Rangerrõl nem hiszik azt, hogy CSAK egy íjjász... ha te szeretsz abba a 90%ba tartozni aki igen, akkor rendben.
és még mindig de:
Itt azért cáfoltunk meg egy páran ebben a kérdésben, mert tisztában vagyunk a ranger mûködésével (jópár EZER óra pve rangerkedés és párszáz+ gvg rangerkedés után mondom ezt). És te még mindig állítod, hogy a ranger egy íjjász, mikor képességei által sokkal több.
Általánosságban rólad (ahogy a fórumról megismertelek):
TE vagy az, aki nem fogadja el, hogy nincs igaza (szinte sosem fogadod el ezt, ha nincs igazad), és ezért jön elõ ilyen esetekben ez a kérdés, hogy nem is játszol... ennyi.

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Szaruman
Atisz alkot. A minderbenderit!

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Atisz
Megint ez az ész osztás... volt egy kérdés (hogyan lehetne magyarítani a ranger-t) és én adtam egy választ (a GW-ben betöltött elsõdleges szerepe szerint íjász-nak). Azóta néhány kötekedni kívánó személy próbál alázni, elég kevés sikerrel.

Szerintem ez elég egyértelmû.

Namost ha neked erre az a válaszod, hogy játsszak GW-vel, akkor még szerényebb IQ-val rendelkezel mint gondoltam...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

a Ranger "alapfegyvere" a íj, ezt nem kérdõjelezte meg senki. Persze ettõl a ranger még nem íjjász... A ranger nagyon jó alapképességgel rendelkezik ahhoz, hogy a legjobb íjjász váljon belõle a játékban... De ezenkívül pl a legjobb trapper, vagy Thumper (tudod mi az? vagy akkor még nem volt mikor te játszottál???)

jah és ha már támadjuk az aktív játékosokat: Jólenne, ha játszanál kicsit a játékkal, vagy ha nem, akkor mit osztod itt még mindig az "észt" a játékkal kapcsolatos kérdésekben? Odáig ok., hogy közösségi "általános" dolgokhoz hozzászólsz, mer' valamikor a közösséghez tartoztál, és sokan ismernek (bár én nem, csak hírbõl), de hogy itt kötözködsz olyan aktív játékosokkal, akik minden nap gw világában (is) élnek,...
nah mind1 megint te vagy a "legokosabb", aztán gw-t nem láttad lassan másfél éve mûködni... gratulálok!

Atisz
Te pedig gondolkozz el hogy jelen esetben jó-e abban a 10%-os kategóriában lenni...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Kezdj el GW-zni és rájössz hogy jó e vagy sem.

専用アダプタ

Atisz
Na hát akkor én még annyit tennék hozzá: meggyõzõdésem, ha 100 ember közül ingame megkérdezném hogy GW-ben mi a ranger alapfegyvere, 90 azt válaszolná hogy: az íj. Persze tudom hogy ezen topik hsz-inak nagyrésze valószínûleg a maradék 10%-ba sorolható. Hogy ez jó-e vagy sem, nos ezt mindenki döntse el saját maga.

Ez lemaradt:
Tehát gwben akár egy warriorból, vagy egy elementalistából is tudsz íjjászt csinálni... ugyan úgy, mint ahogy Tumphert (utóbbinak nem sok köze van az íjjászathoz)

A kósza teljesen jó fordítás a Rangerhez, vagy van még a Vándor kifejezés pl gw2-hun, sztem az is megfelelõ, ha már mindenképp "magyarusul" szeretnénk mondani (bár én sem tartom helyesnek a fordítást... maradjon csak az a neve, aminek kitalálták).
Miértis: egy íjjász mióta áll feltétlenül közeli kapcsolatban a természettel (spiritek, állatszelídítés, csapdák)??? Mellesleg a ranger "köznyelvi" fordítása is kötõdik a természethez (erdõr, vadõr).
Jah és a Rangernem nem is a Marksmanship (íjászat) az elsõdleges attribja (tulajdonsága), hanem az expertise.

jól megy a szavak kiforgatása csak a gondolkozás okoz gondot úgy látom, na mind1...

MuldR: ahány pontot raksz az expertise-re annyiszor 4%-kal kevesebbe kerülnek az energy igényes skillek, wikin/gw2.hu-n részletesen elolvashatod, hogy konkrétan mire és mire nem hat ez az attrib

SZEG007
erre van ott a gw2.hu, vagy egyéb fansitok.

Tévedtem mégis jó téma hogy a ranger ijjász e? XD<#worship><#worship>

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Miert, mit csinal az Expertise? Soha egy pontot se tettem ra, mert feleslegesnek tunt. Meselj! 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Jah amugy tényleg gáz hogy valakinek ez téma hogy a rangert rangernak kell e hivni vagy trapper, toucher, thumper, pack hunter, rao sin, netán runner nak. /gvg ben még lehet látni interrupt rangert is amugy a pvp többi részében nem mert a ranger a noobway ek elengedhetetlen kelléke lett mert iszonyat sokoldalu. Egyébként szerintem sokkal érdekesebb hogy a legutóbbi nerf után ismét hódit a sokak által kedvelt classic IWAY/zergway. Gáz hogy mindenkinek az aktuális WAY-t kell játszani ahelyett hogy inkább anti noobway-t nyomna./az ujj iway-t röhögve veri egyébként egy átlag balanced is mert igen alacsony a szinvonala.

Atisz
Tehát akkor geri222, mint hallod a ranger alapfegyvere a kalapács illetve egyéb fegyverek, íjásznak tehát véletlenül sem nevezhetõ.

Huh, még jó hogy csak segíteni szerettem volna és nem valami komolyabb dologról volt szó. Ám egyesek úgy tûnik még ebbe a könnyed témából is vitát tudnak szítani. GG, téma részemrõl lezárva.

SZEG007
expertise az a vonal ami lehetövé teszi hogy a ranger kihasználja a kalapácsot, vagy egyéb fegyvereket, ez az atrib vonal ami nélkül még a saját iját se tudná használni efektiven szerintem elég egyértelmü hogy butaságot beszélsz, csak nehéz beismerni.

Atisz
Nem ezt mondtam. Ha a srác mindenáron le akarja vminek fordítani a rangert a GW-s oldalán, akkor az íjász a legmegfelelõbb szerintem.

Győri Devi
jó akkor panasszal fordulok majd a gw supporthoz hogy a rangert irják át marksmanra és akkor 100%osan mondható íjásznak

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Próbáld ingame rofl.

Atisz
Megtettem, a kérdésem még mindig áll. De ha már idézgetünk:

Az, hogy ki mivel kombinálja - az a saját szíve joga. De attól még a kaszt alapesetben íjász.

olvasd el még egyszer alaposan, hgoy mit írtam

Atisz
Ok, akkor várom a listát azokról a skillekrõl amit közvetlenül (tehát csak azzal) tud használni az általad említett fegyverekkel.

most látom, hogy pár hiba került a szövegbe, sry, siettem

attól, hogy van marksmanship attribja nem azt mindig azt használja
csatlakozom Mad Pig-hez, és igazat adok neki
amúgy közvetlenül tudja használni a dárdát, hammert, staffot, minden a másodlagos kaszton múlik és mint tudjuk nincs gw kari másodlagos kaszt nélkül
továbbá nem feltétlenül íjász, mert tud trappelni, amihez nem kell íj, tudja használni az állatkáját, amihez szintén nem szükséges az íj, és még futni is tud (mielõtt bárki férleértené futó skillekkel), amihez szintén nem kell íj
szóval?

Atisz
Hmm, a rangernek hány skillje kötõdik közvetlenül kalapácshoz, staff-hez, rod-hoz, dárdához? Úgy emlékszem nem sok (0). Viszont az íjjal egy egész mastery ág foglalkozik (marksmanship) - ezért bátorkodtam íjásznak nevezni a GW-ben betöltött szerepe szerint. Az, hogy ki mivel kombinálja - az a saját szíve joga. De attól még a kaszt alapesetben íjász.

Ha gondoljátok regisztrálhattok a fórumunkon😊

SZEG007
nemigazán, mert a ranger mindössze az esetek szerintem kb 60%-ában használ ijat, a sokszor trappel, hammer warrior szerepét tölti be, vagy dárdát hajigál, esetleg nekro, vagy assasin buildet használ.

Atisz
Akkor már erdész, lol 😊

Ranger = Erdõõr, erdõkerülõ.
Csak ez hulyen hangzik.

"Az erdokerulok mindig elol vannak"
("Rangers lead the way! All the way!")

😊)))))))))

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Atisz
Persze a GW-ben betöltött szerepe szerint nyugodtan nevezhetjük íjásznak...

Atisz
Kb. minden magyarra lefordított AD&D cuccban és a Gyûrûk Urában is ranger = kósza. Mindamellett sztem is hülyén hangzik, ha mindenáron le akarjuk fordítani, akkor inkább erdõjáró vagy vándor.

Jó, köszi már kijavítottuk😊Ha mégis látnátok valahol a kósza szót akkor szóljatok

Jól teszed. A kósza az nagyon nem való a rangerre. Ha már valami akkor vadász, de az sem fedi le. A Ranger amolyan öszettett kaszt, nálunk nincs igazán szó, ami lefedné.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Győri Devi
remélem nem szenvedtek sokat a forditásokkal...

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

A fordításokat kijavítottuk. Hamarosan(még ma) felkerülnek a ranger skillek akit érdekel..

Jah valami hasonló...😊

Győri Devi
amugy ez vmi közösségi oldalnak készül vagy minek?

Hello!

Akkor marad a ranger, ha van még öteletetek akkor azt légyszi írjátok az oldal fórumjában lévõ vendégkönyvbe. Köszi!(A kósza hamarosan ki lesz javítva)

Zomil
maradjon a ranger kifejezés 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Győri Devi
szerintem jo a ranger

nem tudom, hogy mi értelme van a kasztok nevét lefordítani magyarra, mert a legtöbbjét nem lehet értelemszerûen - pl. ranger, mesmer, paragon - a többit meg csak max. magyarosítani lehet - pl. elementalista, nekromanta, ritualista, stb. - másrészt a www.gw2.hu -t már elõbb elkezdték és elég gyakran frissítik

Hello!

1. Tényleg van még mit fejleszteni rajta, de szerintem már így is jó.
2. A design az elég szubjektív.
3. Egyáltalán nem klánoldalnak készül.
4. A kószával kapcsolatban pedig ha van jobb ötleted akkor írd le...(ide vagy az oldal fórumában lévõ fórdítás topicba)- talán vadász vagy vándor lehetne még...

Szevasztok.

Hogy tudnám kipróbálni a játékot?

ranger=Chuck Noriss

StRucC555
Érdekes az oldalatok <#hawaii>
van még mit rajta fejleszteni, + a desing sem olyan hanyatvágós, inkább klánoldal ... stlye

És pár dolog fordítás mint pl Ranger = A Kósza ????? mert kötvehiszem 😄

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

DirtyGab3sz
Nemtudom feltûnt-e azon vannnak...
Hogy a jó édes q@&@#&@#&#>&@#&@>#&@#@ annyukat!!!

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/