Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Hát végülis csak 1 évet játszottam vele kb. kisebb-nagyobb megszakításokkal, tehát miért is tudnám jobban mint néhány ember aki azt sem tudja ki vagyok.
Ha te vagy a többség, akkor pedig nem számít az az egyes.
Na jó,abbahagyom....
Be Positive! MMO GAMER
Viszont ha sok nem hülye mondja hogy hülye akkor az illetö tényleg hülye😊
És ha sok hülye mondja a nem hülyére hogy hülye akkor a hülyéknek nincs igazuk,de annyian vannak hogy a nem hülye a végén belehülyül xD
Be Positive! MMO GAMER
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Addig amíg ilyeneket nem lehetett pvp karaktereknek unlockolni (venni), addig az ment, hogy mindenki fejlesztette a pve karaktereit pvp képesre, szerzte/vette/farmolta nekik a szép tárgyakat/armort, hogy aztán gvg jól nézzen ki observeren. 😊
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
A pve karakternek az van, amit találsz/veszel neki, hisz pvenek ez a lényege. Ölöd a szörnyeket, esik belõlük tárgy, eljutsz városba, csinálod a questeket, és kapsz cuccokat, skilleket... Mindenkinek így van szép "cucca" (kinek mi a szép). De ezek a dolgok semmivel sem jobbak (értékekben sebzés stbstb), mint a többi.
Egyébként igen. Ha egy pvp karinak generálsz bármit, az customized lesz a nevére.
Kar, az eletbe nem lesz normalis cuccunk igy 😞
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
2. passz... de gondolom accountra veszed, nem karakternek, tehát igen. viszont pve karinak pvp cuccokat nem tudsz berakni, csak ha találtál vele/vetted/kaptad
Vannak még aktív magyar guildek. Ebben ajánlom a gw2.hu-t ott általában az aktív emberek írogatnak, valamint van guildet keresek topic is a fórumban.
1. tudtok valami helyet, ahol buildek le vannak irva? Konkretan jo W/Mo es N/Mo build erdekelne. Wiki csak annyit ir, hogy letezik ilyen hogy build 😞
2. A GW storeban megvasarolhato PvP item kitet meg tudom venni roleplaying karinak is?
Esetleg azt meg tudom tenni, hogy inditok egy pvp karit, azzal megveszem, es atadom a Roleplay kariknak?
Vannak meg magyar aktiv klanok, ahova esetleg kellhet ket ember?😊
Nem vagyunk addictok, de azert napi 2-3 orat toljuk vele. Hetvegen ofkoz tobbet.
ha meg nem megy, akkor nem kell megérteni, csak fogadd el
A karakterem neve pedig Mindbender volt, ami azon kívül hogy jobban hangzik, még értelemmel is bír. Ez biztos sok volt jópáratoknak így egyszerre, de semmi gond. Hagyok egy kis szünetet.
mindenbendernek:
Megint fogalomzavarban vagy, amire te gondolsz az az archer, és a guild hallok külsõ õrei. Persze 18 perc után megunják a dolgot és gyõzelem vagy halál alapon kirohannak a flagstandhez farkasszemet nézni az ellenfél csapattal és a piros vagy kék hasonmásaikkal (klónozták õket, nem kétséges, mindegyik egyformán néz ki, és ugyanazt a 2+vod skillt használja). Na látod, õk tényleg csak primitív íjászok, nincs sok közük a játékosok által játszott rangerhez.
Ezt már biztos belinkelte vki korábban, de lehet, hogy másik fórumon volt: mindenbender
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Gratulálok!
"Persze a GW-ben betöltött szerepe szerint nyugodtan nevezhetjük íjásznak..."
やられたらやり返す。倍返しだ!
専用アダプタ
Nefürgyé le!
<#banplz>#banplz>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Na de abbahagyom az offolást, mer gyün a minderbender, és följelent a modinál<#nezze>#nezze><#nezze>#nezze>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ahogy én elképzelem: a ranger egy olyan személy, aki közel áll a természethez, így ügyes felderítõ, nyomolvasó, csapdakészítõ, barátságos az élõlényekkel, állatokkal. Ismeri a növényeket, növényzetet. Nem hord durva nehéz vérteket hogy a mozgásban ne korlátozza. Mivel vadász, rendet tart az erdõben, természetben; kilövi a beteg állatokat, vagy ha egy természetes ragadozó túlszaporodik és veszélyeztei az alacsonyabb láncú élõvilágot, megritkítja. Ehhez a legideálisabb fegver az íjj, mert ezzel lehet a legkönyebben becserkészni a vadakat. Tehát olyan magának való személy, aki a természetbõl, a természetért él (nem feltétlenül erdõben). Én így képzelem el a rangert.
Lehet ok is innen veszik az otletet 😊
Nagyon ütöttek, és mivel a gyógyítóim nem bírták, magamra kentem a Troll Kenõcsöt, miközben Természetes iramot használtam. Aztán az NPC dominátorra kilõttem méreg felhasználásával egy széles fejû nyilat, hogy a gyógyítóimja ne tudjon elterelést varázsolni. Majd az orgyilkosra port hintettem, eközben a hõs tûzmágusom meteor esõben elégette a dominátort. Ezek után az Orgyilkos el akart szaladni, de én belelõttem egy lefogást, hogy utolérje a harcos hõsöm, és kizsigerelhesse. <#vigyor>#vigyor>
Éreztem, hogy nem a legjobb összeállításban jöttem, ezért tömlöcbe már nem mentem, inkább megnéztem a TVben az Alkonyadtól pirkadatig-ot.
Amúgy is... sz.r ez a játék. Minek játszunk vele? <#circling>#circling><#banplz>#banplz>
Pemack: koszi az infot, utanaolvasok. (lehet inditok ujra egy rangert, csak slotot kell vennem) 😊
Tényleg, amúgy nem rohadtul mindegy, hogy fordítják le az egyes profession-ök neveit magyarra? Szokta vki a magyar nevükön hívni õket?Szerintem az lesz az a 10% amirõl Atisz beszélt.
Ez kb. olyan, mint egy réges régi AD&D játék során vki aszonta nekem, hogy "mágikus ellenvarázst alkalmaz"->micsinááááááálsz???? Jaaa, magyarul diszpelsz?? Ok, értem..."<#nyes>#nyes>
Amúgy jó reggelt mindenkinek! Én se jáccok már, osztani jötte<#integet2>#integet2>
Nefürgyé le!
専用アダプタ
2. Tudok olvasni: az elején említettél egy jó fordítást (Vándor), de a következö hozzászólásodtól folyamatosan íjjász a ranger jó fordítása állításod szerint.
3. Mindenki elmondta a saját verzióját, te meg mindenkinek válaszoltad (szinte egyesével), hogy de íjjász a ranger az a jó...
4. TE emelted fel egyre jobban a hangod. Lsd: IQra hivatkozás, stbstb
5. Ennyi erövel az elementalistát is hívhatnánk tûzmágusnak a tûzzel egy egész mastery ág foglalkozik ^^
és végül: Én is játszottam Diablo2vel sokáig, meg StarCraftal is, mégsem járok a fóumjukba tanácsokat osztani a népnek, mert már tudom, ha jó is voltam benne (amit nem állítok), már akkor is elfelejtettem, mi hogy van.
Minden nem érintett pedig nézze vissza hogy kezdõdött ez az egész és hogy megint ki(/kik) kezdte el a kötekedést.
Külön neked még1x: soha nem állítottam hogy a ranger elsõdleges tulajdonsága a marksmanship ("az íjjal egy egész mastery ág foglalkozik (marksmanship)"), illetve hogy csak íjász ("a kaszt alapesetben íjász"). Ha kötekedsz legalább tedd pontosan...