Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Nem arról van szó ki mennyit játszott általában, hanem a saját karakterével. Valószínúleg a saját fõkarakteremmel én játszottam a legtöbbet. Emiatt bátorkodtam megjegyezni hogy a neve Mindbender. Erre a fantom, azt mondta hogy õ jobban tudja... eh dehát minek is mondom ezt valószínûleg nem fogod megérteni 0-ás szövegértéssel és ha totál figyelmetlen vagy (ellenkezõ esetben nem írtad volna le ezt a hülyeséget).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Szaruman
Én 1.5-2 évet játszottam, mégse pofázok bele mindenbe. Ha a normális közösség belõled állna, akkor már kihalt volna az emberiség. Leülhetsz, 1es.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Atisz
A trollozásról annyit hogy a felvetésemmel egy normális közösségben 90% egyetértene, de itt van 3-4 olyan nímand aki abba is belekötne, ha azt mondanám: "Az ég kék."

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Nahát, szevasz fantom...
Hát végülis csak 1 évet játszottam vele kb. kisebb-nagyobb megszakításokkal, tehát miért is tudnám jobban mint néhány ember aki azt sem tudja ki vagyok.

Ha te vagy a többség, akkor pedig nem számít az az egyes.

Szaruman
Igen.

Szerintetek Prop, Factions vagy a Nightfall a legjobb?
TQ cheater
De még az is lehetséges hogy az egy annyira hülye hogy a többi is meghülyül tõle és a végén mindenki Internet Troll lesz😊

Na jó,abbahagyom....

Be Positive! MMO GAMER

Szaruman
He?<#zavart2>

TQ cheater
Más kérdés ha sok hülye mondja egy másikra hogy hülye mert akkor ütik egymást<#idiota>
Viszont ha sok nem hülye mondja hogy hülye akkor az illetö tényleg hülye😊
És ha sok hülye mondja a nem hülyére hogy hülye akkor a hülyéknek nincs igazuk,de annyian vannak hogy a nem hülye a végén belehülyül xD

Be Positive! MMO GAMER

Zomil
elbasztad olyan nem létezik h NPC csak olyan h NJK (nem játékos karakter) 😄DDDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ez egyébként a pvp only játékosok 'kívánsága' volt, hogy tudjanak õk is rare itemekkel gvgzni/HAzni stbstb.
Addig amíg ilyeneket nem lehetett pvp karaktereknek unlockolni (venni), addig az ment, hogy mindenki fejlesztette a pve karaktereit pvp képesre, szerzte/vette/farmolta nekik a szép tárgyakat/armort, hogy aztán gvg jól nézzen ki observeren. 😊

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Mert a PvP karakternek csak így tudsz cuccokat szerezni (vagy ingame unlockolod, vagy veszed storeban. skilleket is így csinálod neki).

A pve karakternek az van, amit találsz/veszel neki, hisz pvenek ez a lényege. Ölöd a szörnyeket, esik belõlük tárgy, eljutsz városba, csinálod a questeket, és kapsz cuccokat, skilleket... Mindenkinek így van szép "cucca" (kinek mi a szép). De ezek a dolgok semmivel sem jobbak (értékekben sebzés stbstb), mint a többi.
Egyébként igen. Ha egy pvp karinak generálsz bármit, az customized lesz a nevére.

Nem ertem miert nem lehet PvP cuccot atadni. Customized? Vagy csak siman nem dirja hasznalni?

Kar, az eletbe nem lesz normalis cuccunk igy 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

1. http://www.pvxwiki.com/wiki/Main_Page
2. passz... de gondolom accountra veszed, nem karakternek, tehát igen. viszont pve karinak pvp cuccokat nem tudsz berakni, csak ha találtál vele/vetted/kaptad

Vannak még aktív magyar guildek. Ebben ajánlom a gw2.hu-t ott általában az aktív emberek írogatnak, valamint van guildet keresek topic is a fórumban.

Par kerdesem lenne, ha szabad meg GWrol beszelni 😊

1. tudtok valami helyet, ahol buildek le vannak irva? Konkretan jo W/Mo es N/Mo build erdekelne. Wiki csak annyit ir, hogy letezik ilyen hogy build 😞

2. A GW storeban megvasarolhato PvP item kitet meg tudom venni roleplaying karinak is?
Esetleg azt meg tudom tenni, hogy inditok egy pvp karit, azzal megveszem, es atadom a Roleplay kariknak?

Vannak meg magyar aktiv klanok, ahova esetleg kellhet ket ember?😊

Nem vagyunk addictok, de azert napi 2-3 orat toljuk vele. Hetvegen ofkoz tobbet.

elõször szállj le a magas lóról, és próbáld más szemszögbõl nézni a dolgokat, én már sokszor megpróbáltam és bevált
ha meg nem megy, akkor nem kell megérteni, csak fogadd el

Sztem meg mindenbender a neve és mivel már 3-an mondjuk ezért többségnek mindig igaza van alapon te hazudsz, úgyhogy leülhetsz egyes.
Atisz
Te sem tudsz olvasni, leülhetsz, 1-es. Érdekes, más emberek a tudásukra büszkék, nem pedig a nem-tudásukra.

A karakterem neve pedig Mindbender volt, ami azon kívül hogy jobban hangzik, még értelemmel is bír. Ez biztos sok volt jópáratoknak így egyszerre, de semmi gond. Hagyok egy kis szünetet.

Gratulálok jól kiismerted a kasztot! 😊

mindenbendernek:
Megint fogalomzavarban vagy, amire te gondolsz az az archer, és a guild hallok külsõ õrei. Persze 18 perc után megunják a dolgot és gyõzelem vagy halál alapon kirohannak a flagstandhez farkasszemet nézni az ellenfél csapattal és a piros vagy kék hasonmásaikkal (klónozták õket, nem kétséges, mindegyik egyformán néz ki, és ugyanazt a 2+vod skillt használja). Na látod, õk tényleg csak primitív íjászok, nincs sok közük a játékosok által játszott rangerhez.

Ezt már biztos belinkelte vki korábban, de lehet, hogy másik fórumon volt: mindenbender

R34N
Don't feed the troll.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Atisz
Mindenki elfelejtett? Miért ki ismert? 😄

B.meg te beteg vagy... már mindenki elfelejtett, tök jót szórakozunk, meg poénkodunk, erre újrakezded...

Gratulálok!

Jaj ne bántsd szegényt, ne hívjad mindenbendernek. Az olyan csúnya dolog.
Atisz
De folytassátok csak, én remekül mulatok az ilyen 10%-os embereken <#vigyor3>

Atisz
A sok izzadtságszagú kommenttõl túlfûtött fórumhuszárnak:

"Persze a GW-ben betöltött szerepe szerint nyugodtan nevezhetjük íjásznak..."

Győri Devi
a wikipedia majd válaszol: Ranger may mean a keeper, guardian, or soldier who ranges over a region to protect the area or enforce the law ("range" meaning "travel around an area")

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Szaruman
Õ marksman.

Walker a Texas-i kopó akkor most ranger vagy ijjász?

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Szaruman
Ááá, minek. Tegyen marksmanshipre 16 pontot, aztán rakja be az íjjjj-ász (érted a poént, höhö) skilleket, és menõ lesz.

Segítsek vmi jó PvE ranger buildet összerakni, ha nem megy?<#hehe>

Nefürgyé le!

Wehehe, most kapcsolok,... a kisérõ állat. Na a legjobb fordítás a rangerre=idomár!!!
<#banplz>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szaruman
Ja, meg voltak kis manói is, valami pippin meg trufa, meg két homokos manó, frodó meg samu. <#banplz><#banplz>

Na de abbahagyom az offolást, mer gyün a minderbender, és följelent a modinál<#nezze><#nezze>

Nem volt neki állatja (Arwen?). Egy jó "kószának" illik egy állat társ is. Bár a könyvet nem olvastam, ha mégis volt neki akkor meakulpa.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szaruman
De lehet, h minderbender<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Szaruman
Aragorn tudtommal teljes mértékben kósza, vagy mi a szösz<#idiota>

Aragorn egy hobó király, bár van némi ranger múltja. <#idiota>

Szaruman
Aragorn vazze😄

A ranger íjjász, de nem minden íjjász ranger 😊. Ezt úgy értem, hogy szerintem a ranger elsõdleges fegyvere az íjj, de ez csak egy tulajdonsága, a ranger ennél sokkal több szerintem. A szótárakban valóban erdõ-õr, meg vándor, meg hasonlókat találunk, de nézzük meg hogy az amcsi hadseregben külön vannak Rangerek (un. rohamcsapat), de találunk fordítást még kopó, csavargóként is. Még az amcsi iskolások is rendszeresen mennek Ranger táborba (kósza táborba hahaha), ahol amolyan kis Rangerré válnak (mint annak idején az én korosztályom úttörõvé).

Ahogy én elképzelem: a ranger egy olyan személy, aki közel áll a természethez, így ügyes felderítõ, nyomolvasó, csapdakészítõ, barátságos az élõlényekkel, állatokkal. Ismeri a növényeket, növényzetet. Nem hord durva nehéz vérteket hogy a mozgásban ne korlátozza. Mivel vadász, rendet tart az erdõben, természetben; kilövi a beteg állatokat, vagy ha egy természetes ragadozó túlszaporodik és veszélyeztei az alacsonyabb láncú élõvilágot, megritkítja. Ehhez a legideálisabb fegver az íjj, mert ezzel lehet a legkönyebben becserkészni a vadakat. Tehát olyan magának való személy, aki a természetbõl, a természetért él (nem feltétlenül erdõben). Én így képzelem el a rangert.

Akar MAGUS regenyt is irhatnal. 😊
Lehet ok is innen veszik az otletet 😊

Tegnap kivételesen pveztem a rangerrel, aki éppen íjász volt.
Nagyon ütöttek, és mivel a gyógyítóim nem bírták, magamra kentem a Troll Kenõcsöt, miközben Természetes iramot használtam. Aztán az NPC dominátorra kilõttem méreg felhasználásával egy széles fejû nyilat, hogy a gyógyítóimja ne tudjon elterelést varázsolni. Majd az orgyilkosra port hintettem, eközben a hõs tûzmágusom meteor esõben elégette a dominátort. Ezek után az Orgyilkos el akart szaladni, de én belelõttem egy lefogást, hogy utolérje a harcos hõsöm, és kizsigerelhesse. <#vigyor>
Éreztem, hogy nem a legjobb összeállításban jöttem, ezért tömlöcbe már nem mentem, inkább megnéztem a TVben az Alkonyadtól pirkadatig-ot.
Amúgy is... sz.r ez a játék. Minek játszunk vele? <#circling><#banplz>

De csak ha lany. Ha fiu a karakter, akkor Dominusz 😊

Pemack: koszi az infot, utanaolvasok. (lehet inditok ujra egy rangert, csak slotot kell vennem) 😊

5. A mesmert meg dominának, mert van neki domination-je<#finom>

Tényleg, amúgy nem rohadtul mindegy, hogy fordítják le az egyes profession-ök neveit magyarra? Szokta vki a magyar nevükön hívni õket?Szerintem az lesz az a 10% amirõl Atisz beszélt.
Ez kb. olyan, mint egy réges régi AD&D játék során vki aszonta nekem, hogy "mágikus ellenvarázst alkalmaz"->micsinááááááálsz???? Jaaa, magyarul diszpelsz?? Ok, értem..."<#nyes>

Amúgy jó reggelt mindenkinek! Én se jáccok már, osztani jötte<#integet2>

Nefürgyé le!

Amúgyazíjásztegyj-velírják,ésénfolyamatosanrosszulírom,defeltûnt,és rákerestem"azzzújinterneten",és megtaláltamhogyhájvelkellírni.Nemértemmér'nemszólteddigsenkirám... <#banplz><#circling>

Thumper--->az erdö kapitánya

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Nem... Íjjász voltam 😄

Szaruman
Vót hammerdinod?<#wilting><#wilting><#wilting>

jaja😄

1. Nem kötekszem.
2. Tudok olvasni: az elején említettél egy jó fordítást (Vándor), de a következö hozzászólásodtól folyamatosan íjjász a ranger jó fordítása állításod szerint.
3. Mindenki elmondta a saját verzióját, te meg mindenkinek válaszoltad (szinte egyesével), hogy de íjjász a ranger az a jó...
4. TE emelted fel egyre jobban a hangod. Lsd: IQra hivatkozás, stbstb
5. Ennyi erövel az elementalistát is hívhatnánk tûzmágusnak a tûzzel egy egész mastery ág foglalkozik ^^

és végül: Én is játszottam Diablo2vel sokáig, meg StarCraftal is, mégsem járok a fóumjukba tanácsokat osztani a népnek, mert már tudom, ha jó is voltam benne (amit nem állítok), már akkor is elfelejtettem, mi hogy van.

én már félek szólni mert leflamelnek a végén
Atisz
Augusztusban játszottam pár hetet, amikortól is a mesmer fast castingja már a signeteket is érintette. Szóval a másfél évet módosítsd (ne érts félre örülök, hogy ilyen figyelmes vagy és számolod - ja hogy nem is ismersz, csak mások olykor hamis állításaira hagyatkozol, na mind) ezek alapján.

Minden nem érintett pedig nézze vissza hogy kezdõdött ez az egész és hogy megint ki(/kik) kezdte el a kötekedést.

Külön neked még1x: soha nem állítottam hogy a ranger elsõdleges tulajdonsága a marksmanship ("az íjjal egy egész mastery ág foglalkozik (marksmanship)"), illetve hogy csak íjász ("a kaszt alapesetben íjász"). Ha kötekedsz legalább tedd pontosan...