Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
2. felét is olvasd el a hsz-omnak légyszíves.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

10-nél abbahagytam a számolást.(egyint a 3-4-rõl)
Atisz
Na te legalább elismered hogy az íj az alapfegyver. Már ez is haladás. Pont emiatt lehet íjásznak hívni a GW-ben.

Egyre több? 3-4, hidd el. Ez a átlag magyar ember sajátossága hogy mindig oda áll, ahol többen vannak. Ez vmi tudatalatti dolog lehet, hiszen ha visszatekintünk az ország történelmére, eddig pont nem ez volt a felállás. Én inkább a "szarul, de büszkén" - elv híve vagyok 😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Igazad van a rangerrel kapcsolatban, az a legkifejezõbb, csak ha vki leakarja fordítani, arról beszéltem.<#wink>
Szerintem meg a Rangert leghelyesebben Rangernek lehet hívni, mert nincs teljesen kifejezõ magyar neve, tehát sokkal egyszerûbb és kifejezõbb, ha angol nevét használjuk... És nincs vmi értelmes téma?<#hamm>
SZEG007
ugyanezt irhatnám én is.

Most már szerintem, abba kéne hagyni Atisz, nem látod hogy egyik aktiv fórumozó se ál ki melleted, és ez már nem 3-4 ember, hanem egyre több. Fogad már el, hogy ezen a forumon nem fogsz senkit meggyõzni(ha eddig nem jöttél volna rá.)
Szerintem a rangernek a "legalapabb" fegyvere az íj, de nem lehet íjásznak hivni, a kósza és a vándor is sokkal jobb.
téged utánzott

Atisz
Ezt már írtad... (#27218)

Olyan nehéz lenne azt mondani hogy "bocs, ezt most benéztem"?

SZEG007
nem

Atisz
Kiragadott valamit, kicsavarta és megpróbálta. Nem jött össze...

Pig: Gw-ben az íjász is ok.

csak a te logikádat követte, nincs benne semmi kivetnivaló

Sziasztok
Aki Gw-zik és van klánja megkeresne 😊?
MSN:[email protected]
SZEG007
vándor, kosza ok, ijász nem ok

Atisz
Ne legyél hülye... a warrior-nál 3 attribute ág 3 különbözõ fegyverrel foglalkozik. Ott nem lehet pontosan kiragadni 1 fegyert a 3 közül.

De ezt a kommentedet betudom annak hogy te is kötekedni akarsz...

Atisz
Csapnivaló caller vagyok, rosszul járnátok velem...

Zomil
micsoda? a warrior alapfegyvere a mesmer? 😄DDDDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Akkor most a warrior alapfegyvere a kard? mert a kepernyon az van amikor csinalom vagy mi?Meg a mesmere is?Mert amikor valasztod ki akkor a kepen az van a kezeben...hihetetlen vagy..

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Atisz for prezident amugy tényleg kéne vmi mát téma már.

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

*döbbenve
Ha nem lenne Atisz, már rég kihalt volna a topic <#vigyor2>
Le is voltam többenve hogy egy hét alatt nem 8-10 komment volt mint szokott (kb olyan sûrün nézek be), hanem 1 nap alatt majd egy oldalnyi. Csak hát a téma, az valami veszett komoly 😄 Sok konok ember egy helyen, viszont jókat lehet derülni a résztvevõkön.
Jönnél gvg zni velünk srác? hangsúlyozhatnád a rangert meg minden.

Gondolkozom rajta hogy meghivjuk Atisz-kát caller nak mondjuk lehet hogy 5 perc után mindenki lemute olná.

Atisz
Miben? Abban hogy ranger alapesetben nem íjász? Az fura lenne...

Fussunk neki még1x: ha van mondjuk egy R/W azt magyarul hívhatjuk íjász/harcosnak. Miért? Mert a ranger alapesetben (amire tervezték, karakterválasztó képernyõ, valamint preferred weapon szerint) íjász, a warrior meg harcos. Persze berakhatsz neki egy staff-et a kezébe, az attól még íjász/harcos marad... lehet természetesen vándor és kósza-ként is definiálni a ranger-t (mint ahogy én is említettem elõször), de GW-ben, hangsúlyozom GW-ben betölött elsõdleges szerepe szerint íjász.

Állíthatod még természetesen az ellenkezõjét, de minden egyes alkalommal csak a saját tekintélyedet fogod lejjebb és lejjebb tornászni.

Hi,

Jol emlekszem, hogy a GWEN-el nem kapok uj slotokat? Vagy azzal is adnak 2-ot? Remelem adnak, mert sajnalom azt a 4 ojrot/slot 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Mindenképp, de elõbb játszd végig a többit!
Sziasztok
Meg van az 1,2,3 és az új kiegen gondolkodók.Szerintetek megéri?
Zomil
loool 😄
szegényke minnyá megsajnálak 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hardverproblémák adódtak, úgyhogy kényszerszünet van ezen a héten... <#szomoru1>. Csak az nem tud beszélni, akinek a legjobban kellene (pontosabban beszélni tud, csak a hangja nem jut el hozzánk)...ez van... monthly tournament meg nem lesz (nekünk) <#szomoru1>. Megint egy hónap új videókártya nélkül <#vigyor>

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

TQ cheater
Pontosan így van.

Amúgy a Ranger=kopó,ha néznétek TV-t(Walker) xD

Be Positive! MMO GAMER

Get a life! Sok kocka....<#unalmas><#shakehead>
Szaruman
Jött egy íjjász, és leíjjazta õket.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Inkább jáccatok, napok óta nem volt meccsetek. Mi van?<#conf>

Nefürgyé le!

Zomil
most akkor a ranger tüzmágus mert kardot használ és közbe gyogyitja öt a harcos pap akinek kalapács vna a kezében és villámokat szór? 😄DDDDD

SZEG007
ha elolvasod akkor láthato hogy engem igazol még a guildwiki is.

Köszi! Végre valaki megértett! Már megérte<#papakacsint>
Sztem teljesen igazad van!
Én nem errõl vitázom kikérem magamnak! Olyanról nem vitázom amirõl nincs értelme. Én csak szeretném ezekkel az emberekkel megértetni, hogy az is lehetséges, hogy mindkettejüknek igaza van, mert szubjektív, hogy ki hogy mit gondol a Rangerrõl. A kivételektõl bocsánat!
Úgy látom sikerült egy jó témát indítanom😄 Még mindig ezen megy a vita...😄

És ez most senkinek nem szól személyesen.
Besz**ok... Nem lenne egyszerûbb írni egy levelet a GW gyártóinak? Az is hamarabb írna hogy lehet-e annak nevezni vagy nem, meg hogy az alapfegyvere-e vagy nem stb, minthogy ti befejezitek az értelmetlen vitatkozást ezen a dolgon... Az nem lehet, hogy õ így gondolja te meg úgy?? És akkor mi van? Milyen unalmas lenne az élet, ha mindenki ugyanazt gondolná... Nem lehet elfogadni hogy a másiknak is vmennyire igaza van meg neked is?
Szaruman
Igen mester, tévedtem. Esedezem a bocsánatodért. Mester.

Most akkor milyen fegyvere van a rangernek?

FANTOM

Atisz
Jaj ne, megint ez a bizalmaskodó duma. Ez a ranger -> GW -> íjász dolog egy rém egyszerû feltevés, amit minden normális ember (aki nem zsigerbõl gyûlölködõ postokkal tölti ideje egy részét) elfogad. De mondom itt már nem csak errõl van szó, hanem 3-4 ember egójáról is.
És le fogom még írni párszor, mert pl. te sem érted 😄

Szaruman
Atisz. Állítasz egy hülyeséget. Attól még, h leírod x^n-szer, nem lesz igazad. Tudom, h ezt neked nehéz megérteni, de próbáld meg.

Atisz
Nem vágom, miért kellett belinkelni... elolvastad, nem? Akkor meg?

Ha már ott vagy, a ranger-t is olvasd el és hogy mi is van a kezébe õneki...

SZEG007
dehogynemlehet ime itt van archer:http://wiki.guildwars.com/wiki/Archer

majd májndbender kolléga lefordítja a maradékot

dede akarjuk! <#nyes>

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Geri, ugye mást már nem fordíttok le magyarra? Vagy ha igen, eszedbe ne jusson itt megkérdezni, hogy mi legyen<#wilting>

Nefürgyé le!