Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Egyre több? 3-4, hidd el. Ez a átlag magyar ember sajátossága hogy mindig oda áll, ahol többen vannak. Ez vmi tudatalatti dolog lehet, hiszen ha visszatekintünk az ország történelmére, eddig pont nem ez volt a felállás. Én inkább a "szarul, de büszkén" - elv híve vagyok 😄
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Szerintem a rangernek a "legalapabb" fegyvere az íj, de nem lehet íjásznak hivni, a kósza és a vándor is sokkal jobb.
Olyan nehéz lenne azt mondani hogy "bocs, ezt most benéztem"?
Pig: Gw-ben az íjász is ok.
De ezt a kommentedet betudom annak hogy te is kötekedni akarsz...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
専用アダプタ
Le is voltam többenve hogy egy hét alatt nem 8-10 komment volt mint szokott (kb olyan sûrün nézek be), hanem 1 nap alatt majd egy oldalnyi. Csak hát a téma, az valami veszett komoly 😄 Sok konok ember egy helyen, viszont jókat lehet derülni a résztvevõkön.
専用アダプタ
専用アダプタ
Fussunk neki még1x: ha van mondjuk egy R/W azt magyarul hívhatjuk íjász/harcosnak. Miért? Mert a ranger alapesetben (amire tervezték, karakterválasztó képernyõ, valamint preferred weapon szerint) íjász, a warrior meg harcos. Persze berakhatsz neki egy staff-et a kezébe, az attól még íjász/harcos marad... lehet természetesen vándor és kósza-ként is definiálni a ranger-t (mint ahogy én is említettem elõször), de GW-ben, hangsúlyozom GW-ben betölött elsõdleges szerepe szerint íjász.
Állíthatod még természetesen az ellenkezõjét, de minden egyes alkalommal csak a saját tekintélyedet fogod lejjebb és lejjebb tornászni.
Jol emlekszem, hogy a GWEN-el nem kapok uj slotokat? Vagy azzal is adnak 2-ot? Remelem adnak, mert sajnalom azt a 4 ojrot/slot 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Meg van az 1,2,3 és az új kiegen gondolkodók.Szerintetek megéri?
szegényke minnyá megsajnálak 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Nefürgyé le!
FANTOM
És le fogom még írni párszor, mert pl. te sem érted 😄
Ha már ott vagy, a ranger-t is olvasd el és hogy mi is van a kezébe õneki...
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
Nefürgyé le!