Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok,azt szeretném kérdezni,hogy ez a játék inygenes-e és ha igen honnan töltsem le?

Ha jól tudom januárban lesz a gw2 béta<#eljen>
SZEG007
a ranger nem ijász

Jah nem neked irtam Lego csak félrement

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Közérdekü bejelentés: nem biztos hogy hazaérek a délutáni tournament re mert még dolgoznom kell srry.
u.i.a ranger ijjász?

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Mi a mostani weekend event?

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Atisz
Aham, szóval szerinted te ironizáltál és én adtam "komoly" választ. Ok.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Megint megetted az iróniát, aranyos vagy 😛
Szaruman
Felesleges vele vitatkozni. Ez hülye.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Atisz
Miért vagy kiakadva? Miután te is különbözõ neveket aggatsz rám és én nem kapom fel a vizet, gondoltam tõled is elvárható ugyanez. Látom tévedtem, elnézést.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Legalább mindig van aki bekajálja az iróniát és komolyan veszi.
Ki engedte meg, hogy fantomnak hivj? Nem is ismersz, mit pattogsz. Imádom mikor az emberek ilyen konzekvensek mint ez a mentálisan retardált. Segítsek olvasni, vagy te ilyen funkcionális analfabéta vagy?
minden kedves olvasót felvilágositok a ranger skilljeiröl 35 tartzoik a marksmanhoz 106 a többihez tehát skillek alapján nem nevezhetö ijásznak.A lényeg meg az hogy neo, szabi , dávid egy g**i<#nyes><#nyes>
SZEG007
Pve kizárva, vagy csak nagyon minimális mennyiségben toltam veled, Ha-ba nyomtuk eleinte egy csapatba a játékot, aztán 1-2 nap erejéig még 1 guildben is voltunk.

Zomil
nem forditva, mert aki csak simán archer az már eleve nem lehet ranger 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SZEG007
pont forditva.

Atisz
Most már én is... :/

Atisz
Tévedés, a fantommal és Szarumannal ellentétben õt ismerem (mondjuk csak neten keresztül). Eleinte értelmes embernek tûnt (bár a stílusa már akkor is enyhén szólva hagyott némi kívánnivalót maga után - bár én ez alapján még nem írok le senkit), nagyon jó monk volt, sokat pve-ztünk együtt, pár HA (akkor még HoH) meccsen és egy guildben is voltunk pár napig. Hidd el, megvan rá az okom hogy gerinctelen embernek hívom, ha folyamatosan figyeltél volna, akkor egy kis hint neked is leeshetett volna...

Zomil
minden ranger ijjász, de nem minden ijjász ranger xDDDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Na akkor felhozok néhány másik témát. Kinek melyik armor tetszik legjobban, ki mennyi ectot farmolt ma, milyen kasztot válasszak másodlagosnak a warrior mellé ha 0 az iq-m és két kézzel verem egyszerre a bill-t, melyik a jobb gw vagy wow, hogy lehet legyõzni a doppelgangert, van tört verzió, mit vegyek meg ha ki akarom próbálni de csak 13 forintom van, és nektek hány CE-tek van?
Győri Devi
én már rohadtul unom ezt az egészet, ti nem?

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

"Tudom, nem vagy egy gerinces ember, de most próbáld meg, hátha..." nem ismerem Mad Piget in-game és nem a védelmére kelek, de próbáld meg azt a mûveletet, amit gondolkodásnak hívnak, mielõtt ideírsz bármit is, az elõzõ néhány hozzászólásodból úgy vettem ki, hogy halvány ibolyád sincs ki õ igazából, úgyhogy nem kéne bárkit is gerinctelennek nyilvánítanod mielõtt tudnád, hogy kirõl beszélsz egyáltalán
másrészt ugye mindeki saját magából indul ki ...
(félreértés elkreülése végett bárkinek is írtad volna ezt, akkor is szóváteszem)

SZEG007
egyszer csak le kopsz.
Ja és természetesen a ranger nem = ijász

Atisz
Ez már nem vicces...

Én elhiszem hogy rossz lehet félreérteni egy állítást, amire ráugrottál és most már több screen-nyi vita után beismerni hogy ok, lehet... de azért próbáld meg. Tudom, nem vagy egy gerinces ember, de most próbáld meg, hátha...

SZEG007
ja igen ugy akartam😛

és fordítva...

Nefürgyé le!

SZEG007
márpedig az ijász nem ranger

Conjurernek volt/van egy ranger karaktere, az Ijasz Julcsi. Tõle kéne tanácsot kérni szerintem, hogy most akkor mi van?

Nefürgyé le!

Atisz
Az "idióta"-t kihagytam, my bad...

Atisz
Az sg-s WoW topikra gondolsz? Ott azért értelmes viták szoktak lenni és túllépnek a "nem" és a "de" színvonalon.

Atisz
Ki mondta hogy a paragon dárdás és hogy a warrior definiálható a fegyvere alapján? Pont én mondtam hogy azok nem... O_o

A casteres hasonlat a staff-el az enyém, én hoztam fel azt is példának, ne fordítsd már ellenem légyszíves 😄

Atisz
Sokadjára írod le hogy idióta vagyok. Miért nem írod be az aláírásodba (más topikokba itt sg-n gondolom úgysem nagyon írsz) és akkor nem kéne itt szenvednem a gyenge dumádtól...

Tiszta wow topic XD
Mikor még néztem, hetente 2szer beírt egy cápaszabi nevû srác hogy a hordások körülállták 4en miközbe farmolt és kinyírták, de persze mindig hozzátette h õ azért levágott 2õt halál elõtt XD
xal csak azt akarom kihozni h mindenki király

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

SZEG007
ujbol bizonyságot nyertünk hogy elméleted több pontbol vérzik.
a ranger ugyanugy nem ijász ahogy a paragon nem dárdás, és a warrior sem definiálhato fegyvere alapján, nem beszélve a különbözö kaszterek-röl akik mind staffot fognak a kezükbe alapbol.

Rolle:Gw2-röl jelen pillanatban zéro informácionk van azon kivül hogy tudjuk az uj játszahto fajok nevét, igy nem lehet nagyon mit nyilatkozni.

Zomil
nana idézgetünk az aláirásombol?😄DDDD

amugy legalább van mit olvasni 😊)))

Szerintem a gw2 lesz minden idõk legjobb játéka, és a wow-ot nagyon meg fogja verni<#boxer>
Innen ki, hogyan ismerte meg a GW-t?
ok, értem. Megbocsájtva<#smile>
no offense, 1 perc eltérés van a postjaink között, sok esélyem volt észrevenni a tiedet - I' m so sorry.

Szaruman
Atisz, te idióta vagy. Ennyi. Veled felesleges vitatkozni. Hogy is szól a mondás? "Sose vitatkozz hülyékkel! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!" Megtörtént atisz, gyõztél.

Válaszoljatok már!---> Mért nem lehet elfogadni, hogy õ így gondolja te meg úgy? Egyébként most Atisz továbblépett volna, és ti hoztátok föl újra! Én kérdeztem és oda se néztél Pemack!<#ejnye1>
Atisz
A paragon nem egy klasszikus rpg karakter (GW-n kívül nem igazán fellelhetõ), nehéz definiálni a szerepét (nem is vállalkoznék rá), pláne nehéz lenne ezek tükrében lefordítani magyarra a nevét. A helyzet jóval könnyebb a ranger-nél...

Gratulálok azért az érvelésedhez.

Atisz
Biztos jó lesz, bár én még nem sokat tudok róla (igaz nem is nagyon kerestem rá).

attól, hogy a paragonnak -a te szavaiddal élve- a spear a preffered weapon még nem lesz spearman (~dárdásember), hanem a SAJÁT önnön paragon skilljeibõl össze lehet állítani olyan skillbart, ahol support kariskodik és köze nincs ilyen esetben a spearjéhez, ennyi erõvel commandernek vagy motivatornak is lehetne hívni, de a leader sincs kizárva ugye (ilyen esetekben tök mindegy, hogy gwen's broken flute vagy spear van a kezében)
ugyanez van a rangernél, lehet a SAJÁT ranger skilljeibõl beast master, trapper, stb, de ezt már párszor körbejártuk

Inkább mondjátok meg mi a véleményetek a GW2-rõl, csak hagyjátok már abba ezt a Rangeres hülyeséget! Már 3 oldala vagy több ezen vitáztok!!!<#smile>
Atisz
Nyugi.

Nem csak azért mert alapból az van a kezében, hanem azért mert az a preferred weapon (számos kill oda tartozik és 1 sem kifejezetten más fegyverhez) és alapból erre való.

Atisz
Ez egy közhely. Ismét selfpwned, gratula 😛

Szaruman
Atisz. NINCS IGAZAD. Ok? A ranger nem íjász. Sem a guildwarsban, sem a fszomtudjahol. Attól még, h van 1 k*rva íj a kezében, attól még nem az.

SZEG007
válald büszkén a szart