Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem.

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Atisz
De azért 2 logikai bukfencet sikerült belesûríteni 1 kommentbe nem? 😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Akkor az archer már nem is íjász? Kezdessz belezavarodni.

De ez már nem is a lényegrõl szól, hanem az egódról. Az meg szerintem még sok mindent el tud viselni szóval hajrá 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tényleg szöveg értési gondjaid is vannak. Nem adtam neked igazat.
Rádhagytam...

SZEG007
max ezt tudnád ijásznak forditani, de nem a rangert ergo egy atrib vonal alapján hivnád ijásznak igy elég egyértelmü a kérdés.

téged nem lehet lelõni? ja de igen... íjjal

Atisz
Ki állította? O_o

SZEG007
a marksman miota kaszt te láma?

Atisz
Az mióta kaszt te láma? Egy opció a monkon belül.
Pihenj kicsit, majd utána folytatod 😛

SZEG007
nem

SZEG007
és akkor a smiter az már harcos szeretes?

Atisz
De igen?

Atisz
Így van a GW-ben 😊
Általánosságban szerzetes. Mégiscsak volt vmi értelme hogy írkáltam...

Atisz
Egyszerûbb a "-way" utótagot használni :/

Szaruman
De, ijász, ha õ mondja!! Azt a 7-8százát.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

SZEG007
nem nevezhetö ijásznak.

A monk a gw-ben betöltött elsõdleges szerepe szerint inkább gyógyító, mint szerzetes, úgy mint a ranger az íjász<#worship>

Nefürgyé le!

SZEG007
mégvalami mi az egyszerübb egy buildet iway-nek nevezni, vagy nevezni igy: heavy meele/condition pressure build with axe warriors, and healer necros, trappers...
Iway ugyan egy skill neve is, de az aktiv játékosok körében egy gyüjtönév-é vált, ami alá rengeteg build tartozik, akár tetszik akár nem.

Az asszony szerint egy sütemény.

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Atisz
A monk nem pap, szerzetes. A pap cleric vagy priest.

Szaruman
Az vmi író, nem e?

Amugy az esterházy az nem egy focista?

Én töbnyire monkolok, alapfegyverem a +5 energy +20 ench sword meg a 20/20 offhand, ill +5 energy +30 hp spear, +30hp +10 armor vs slashing pajzs nekem ezek az alapfegyvereim monkal. Bár sokan pap nak forditják a monkot mégsem a foghagyma meg a kereszt az alapfegyvere.

Atisz
Kihagytad, az esterházy-kockás mondatot 😞
Ezekszerint nem humoros vagy hanem csak hülyeségeket beszélsz...

A rangert GW-ben betölött elsõdleges szerepe szerint lehet nevezni íjásznak.

Atisz
Eh, itt is van... Kevés is, kicsit korlátolt is, de lelkes 😄

Atisz

"Kb. minden magyarra lefordított AD&D cuccban és a Gyûrûk Urában is ranger = kósza. Mindamellett sztem is hülyén hangzik, ha mindenáron le akarjuk fordítani, akkor inkább erdõjáró vagy vándor."

Ez volt az alapkommentem. Aztán mondtam hogy GW-ben betölött elsõdleges szerepe szerint lehet nevezni íjásznak, ha mindenáron akarunk egy találó nevet (többen mondták hogy a Kósza hülyén hangzik - szerintem is - a vándor pedig nem elég kifejezõ). Az archer szó szerint jelent íjászt általánosságban.

Látod most emiatt vitáztál velem több screen-en át... hát nem lett volna jobb csendben maradni és nem beállni a cukkoló majmok közé?

SZEG007
a ranger nem fordithato ijásznak.

SZEG007
nem egy jo csapatban mindenki a saját feladatára figyel, és nem tartja szemmel azt hogy mit csinál a másik 7 csapatársa, és ezt nevezik bizalmon alapulo csapatjétknak.

Mi az alapfegyver? Az alapfegyver mindenkinek más és más, és ez kasztokon belül is változó minden egyes egyedi buildnek megven a saját alapfegyvere,
sajnos csölátásod meggátol abban hogy ezt lásd ezért csak sajnálni tudlak.

Akkor el multitaskolhatnál másik forum ba is ahol még van közönséged.<#mf1>

oké igazad van a ranger = íjász. Azért is nevezték el angolul archernek (mert ugye az az íjász... vagy tévednék?) <#integet2>.
Teljesen értelmetlen a vitánk... egyik magyar oldalon sem te forditasz (és én sem). Az egyiken vándornak fordították, a másikon meg meghagyták Rangernek (így angolul). Kész gyõztél... Inkább játszok.
Örülj!

Atisz
Ne aggódj: van. Tudod, multitasking ftw...

Vazze kezdessz unalmas lenni nincs neked jobb dolgod minthogy ide irkálsz?

Atisz
Ezt a kettõs logikai bukfencet, lol...

1. Feladod, de azért még magyarázkodsz. Hmm, ok.
2. Hát épp ez az: ha 1 ele kardot+pajzsot használ, attól még a staff az alapfegyvere és mágus/elementalista marad, nem lehet harcosnak nevezni semmiképpen sem!
Ugyanez a helyzet a rangerrel, azért mert kalapács van nála, attól még íjász a kaszt, mert az alapfegyvere az íj 😄

Atisz
Csak itt, csak most, csak neked még1x: a GW-ben a ranger alapfegyvere az íj és ez alapján lehet magyarul íjásznak nevezni a kasztot. Ha lóhere lenne a kezében és ahhoz kapcsolódó skilljei lennének, akkor lóherésnek lehetne hívni. Azért, mert tud trappeket rakni és emiatt a kezébe tesznek egy staff-et, vagy R/W-ként kalapácsot adnak neki, attól még íjász, mert annak lett alapból tervezve. Az hogy a kísérletezni vágyó játékosok miket használnak mellé, az már más dolog. Attól még ez a kaszt alapesetben íjász.

Ha a vitát továbbra is folytatod errõl a témáról, hozzászólásodban légyszíves foglaltasd benne: "Az ég esterházy-kockás." (hogy lássam, beismered hogy hülyeséget beszélsz, csak humoros gyerek vagy 😊)

<#fejvakaras><#falbav> Ez kész... feladom... légyszi necsináld. Akkor idézek kiemelem neked a lényeget, hogy végre...talán... <#zavart2>:
"70-80%ban íjásznak használjuk, de ennél sokkal több, ezért "jogtalan" besorolni az íjász kategóriába, !!mert nem fedi le a képességeit!!" -- érted ezt a mondatrészt?
De mondok neked egy érdekességet: a monkok nagy része, az elmúlt idõszakban pajzsal, és kardal a kezében rohangál, elementalisták is, és általában az összes "papírarmorú" kaszter (a nagyob armorért), és csak kivételes esetben (ha hirtelen kell több energia), nyúlnak bothoz, vagy egyéb - a karakterválasztó képernyõn alapesetben hozzájuk rendelt - fegyverekhez... akkor õk most harcosok? kardmûvészek? vagymi?
Áhhh mind1... felesleges. Végeztem.... <#shakehead>

SZEG007
a ranger tulájdonságainak nagyon kis részét tartalmaza magiban az ijász.
Akkor nevezhetnéd ijásznak, ha a kaszt neve marksman/archer lenne, de nem az, igy nem is degradálhato erre a szintre.

Atisz
Nem, nekem nem kár, mint mondtam roppant élvezetes 3-4 ember izzadságszagú kommentjeit olvasni 😊

Vannak páran akik téged sem kedvelnek, ebben biztos vagyok, persze ez a magadfajta nagyképû alakokat biztos nem érdekli.

Nem akarok visszautalni, de crippling shot is volt nálam, csak nem a poison idõtartam növelõ add-onnal, hanem 20% penetration növelõvel. A runner pedig a zászlóra is figyel és nem csak az a dolga hogy a hülye haverjait figyelmeztesse hogy lõ az ellen a katapulttal. Egy jó játékos mindenre figyel, de ezt te biztos tudod "több 1000 gvg" után.

Az iway-jel megint hülyeséget állítassz, hiszen a skill alapján kapta a nevét. A "way" utótag terjedt el aztán és lett védjegye a különbözõ elmés buildeknek (trapway, henchway, stb.)
Azért mert elõbb-utóbb az iway csapatban megjelentek trapper-ek és nekrók is, attól még a skill-rõl kapta a nevét az iway csapat.

Győri Devi
leülhecc? karó XD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Atisz
Most #27169-et be kéne spammelnem kb. 20x ha biztos lennék benne hogy abból felfogod amit írtam. De gondolom nem vagy értelmi fogyatékos és ha elolvasod még párszor a hsz-omat, akkor talán megvilágosodsz.

Fenntartom: a GW-ben a ranger alapfegyvere az íj és ez alapján lehet magyarul íjásznak nevezni a kasztot.

Ha nem lenne világos, az elementalist alapfegyvere a staff és a rod, a kard+pajzs egy opcionális választás. Azért mert valaki ezt használja, még nem lesz ez az alapfegyvere.

pedig reménykedtem egy kettes alában... <#vigyor>

hejesirás eggyes, leülhecc<#nyes>

Nefürgyé le!

áhh... van benne pár elgépelés sry... (aki érti, az így is érti)

Hát igen... de könnyen máshonnan is lehet "hívatlan látogatókat" szerezni a gépre. Figyelni kell. (de nem menjünk át számtech topicba, hogy hogyan is... bár ennyi offolás után lehet beleférne)
Ez a fajta mod, nem kifejezetten tiltott (gw fejlesztõi által), bár a szabályoknak nem teljesen felel meg (tudjátok az a rész, amit az (átlag) ember mindig csak bepipál, hogy lefogadom <#circling>). Addig nem "bántanak", amíg nem próbálsz gw datból adatot kinyerni, vagy abban módosítani.

Zomil
azért sztem amelyik mutatja a spirit hatotávját nem éppen szabályos 😄D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szaruman
De most miért?<#idiota> Léteznek tévedhetetlen emberek. A középkorban a pápák, most atisz.<#worship>

Az ilyen helyekrõl lehet a jó kis keylogger progikat beszerezni, aztán futhatsz az accountod után<#szomoru1>
Úgy pörög a topic, még a végén kedvet kapok a játékhoz, bár hogy mit csinálok azt nem tom, de hátha<#vigyor2>
Mostanában vicser van meg hellgate, jó tudom, egyedül nem olyan a feeling, ez van<#unalmas>

Nefürgyé le!

Utánna néztem biztonságosak
Nem. Ezt csak te látod.
Olyan mod használata tiltott, ami a programot módosítja. Igazából ez a mod is csak hallgatólagosan elfogadot, mivel nem módosít semmit, csak a textúrákat cseréli le megjelenítés elõtt - gondolom ezért elég nehezen is lehetne "megfogni" - (tehát a programban nem módosít semmit), ha jól értelmezem a mûködését.
Uh csinálhatod a sreenshotokat sz.rásig, a vagánykodni akarsz az egyedi skinekkel <#vigyor2>

Amúgy azt lenne jó tudni, melyik nem sérti a szabályokat. Nincs kedvem átnyálazni az egészet, így ha van vkinek infoja azt megköszönöm.
Mondd utánam: Belátom, hogy tévedtem, neked van igazad. 😊