Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Necromancer: soul reaping
Ranger: expertise
Warrior: strength
Dervish: mysticism
Paragon: leadership
Monk: divine favor
Mesmer: fast casting
Assassin: critical strikes
Ritualist: spawning power
ezek a kasztok sajátjai, melyekre nem tehetsz attribot ha másodkasztban van így a skilljei sem érnek semmit se
A türelem rozsdát terem.
A türelem rozsdát terem.
Sorius: itt is vannak storage-ek, de gondolom még csak a szép Ascalonba jársz, az afféle bevezetö rész ezért ott nincs 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
Mert annak ugye mindig energia gondja van.
A legutolsó ötletem a nekro soulreapingje elementalistával.
Vagy az energi storages módszer? és akkor mi legyen a másodlagos?
mit nem értesz rajta ??
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
Ha ilyen nincs, akkor hogyan érdemes rá a 25 platinát összeszedni?
köszi
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
★ 汤姆 李
Csak rácsodálkoztam hogy ilyen alacsony a gépigénye.
I never asked for this.
FANTOM
Köszönöm a segítséget!
I never asked for this.
én is onnan mentem a trial key-emmel!!
Nem baj ha nincs végigjácva a kariddak....
Gondolom Kamadan,Ascalon, és Kaineng lehet a kiindulópont!
De nézz körbe a fõbb nagyvárosokban!
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
intel pentium 800 Mhz , 256 RAM , Cd-DVD-rom , 2 GB szabad terület , Ati Radeon 8500 vagy GeForce 3 ill 4 Mx siriás VGA 32MB , 16-bit es hangkari , internet kapcsolat. ( Töbi adott, bill, egér, monitor ). <#idiota>#idiota>
Ajánlott konfig: Windows 98/Me/2000/xp/(vista * most már ), Intel P3 1Ghz , Ati Radeon 9000 v GeForce 4 Ti Széria 64 MB VGA , 512 RAM ( inkább 1 GB )<#felkialtas>#felkialtas>16-bit es hangkari , internet kapcsolat. ( Töbi adott, bill, egér, monitor ). <#idiota>#idiota>
Ez a Guild Wars Elsõ kiegje !
Azt szeretném megtudakolni hogy milyen minimális és ajánlott gépigénnyel rendelkezik ez a játék? Karácsonyra szeretném ajánfékba egy barátomnak de nem akarok feleslegesen pénzt kidobni ha nem indulna el a gépén...:S
I never asked for this.
lvl 20-as karim van viszont végig még nem játszottam egyiket sem.
Emiatt nem engedi vajon?
★ 汤姆 李
nf-et már kétszer is😄 bár a tormentet nem bírom
A türelem rozsdát terem.
Szerintem a factions a legkönnyebb, mivel nagyon rövid idõ alatt 20-as vagy és sztem a prochecies a legszebb(gondolj bele csak krytába😄)
GW szep jo, nem taroljak le a noobokat es nem kell az idok vegezeteig farmolnod hogy barmit is elerj.
WOW 1 hetig birta nalam, GW meg 3 eve.
Az EOTN-t ne vedd meg elsore, mert oda csak 20as karakterekkel lehet majd atmenni. Vedd meg a phrophecyt elsore. Az a legkonnyebb. Vagy a Nightfallt, az meg a legszebb. 😊
★ 汤姆 李
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Nektek megy Windows Vista-n? Mert az EotN kiegészítõ támogatja csak a Vista-t, a többire win xp van csak írva. Köszönöm a segítséget!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Be Positive! MMO GAMER
Nefürgyé le!
専用アダプタ