Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaruman
Fú, ha popkornt hozol, akkor te egy imperialista disznó vagy, meg buta amerikai. És különben is.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Szpájki
milyen fázis késés te szerencsétlen? 😄 attol hogy késöbb olvastam el mert eddig nem nagyon néztem a forumot nincs fázis késésem.. egyébként igy valamelyik barátoddal szeretnék beszélgetni hogy ök milyen véleményt alkotnak rólad... már ha van egyáltalán barátod... nem tudom élsz e társasági életet vagy láttad e a napfényt az elmult egy évben de igen nagy csölátásu gyökér vagy 😄 és szerintem nem csak Szaruman meg pár haverjáról van szó mert ahogy elnézem, igy a forum olvasokat képzeld el egy közönségként te meg ott vagy a szinpadon és minden percben csak hülyét csinálsz magadbol 😄 jól szorakozunk ! szal hozok egy kis popcorn-t még <#taps><#worship>

Atisz
Amennyiben a "senki"-vel magadat és néhány haverodat aposztrofáltad (sztem igen helyesen), úgy valóban igaz az állításod és ily módon nem is zavar.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Szerintem elsõ körben kereshetnél magadnak egy guildet. Egyrész õk minden kérdésedre tudnak egyszerre válaszolni, sõt talán meg is tudják mutatni, amire épp kíváncsi vagy. Másrészt lesz aki segít a húzósabb részeknél. A www.gw2.hu -n találsz sok magyar guildet, egész biztos, hogy van felvétel több helyen is.
Szaruman
Ja, igen, íLLYász a minderbender. Vagy minderbender, az íYYász? Vagy csak minderbender, a miaf*sznakvagymégittsenkisemkíváncsirád?

Győri Devi
íllyász?

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Atisz
Még mindig 1 j, te félreértelmezõ: íjász.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Szaruman
ÍJJász.

Atisz
Ezt hívják fáziskésésnek... örülök hogy téged is sikerült megnevettetnem, bár valami azt súgja hogy te engem hasonló módon akaratlanul meg tudnál nevettetni néhány megnyilvánulásoddal 😄

Nem tudom milyen hülyeség(ek)re gondolsz, bár biztos igazad van, hiszen nyilván "hallottad" valakitõl hogy én hülyeségeket szoktam írni...

Kosst meg a többit átlehet vinni Propheciesbe? és ha igen, hogyan?
Győri Devi
sztem a sok zombi elveszi az agyadat 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

mivel az angolt nem vágom, ezért most hülyét kérdezek,
A hõsöknél az attribet és inventorit megtaláltam, de pl skillekbõl mit érdemes rájuk adni?
Azt jól tudom, hogy a henchmenek szintje igazodik hozzám és ily módon nem is muszály a hõsökkel veszõdni?
A Command Traininget hogyan kell megcsinálni?
Hol az a Flag? Hogyan lehet oda küldeni?
winona
karácsony van, küldj privit! 😉
Köszönöm, mondjuk pont ez lenne a lényeg, hogy összvissz 10 órát ingyen kipróbálhassunk, ez meg ugye fizetõs, ilyeneket mi is találtunk.
No mindegy, sejtettem, hogy nem lesz már ilyen key mert sehol sem találtam guglin értelmes és használható linket.
Akkor talán cdgalaxis <#crazya>

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

StRucC555
hûû nah ilyen idiótán is csak én tudok fogalmazni 😄 ráfogom a borra, és iszok még 1 pohárral !

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

StRucC555
Én Úgytudom a játék kipróbálásához valóban trial szükséges ... nos a necces az egészenc sak annyi h valójában, csak ugytudom preorderekhez, és már emgvett annó régi gw-hez járt az account mellé egy szép papírocska, amin 3-4 , xy órás kipróbálási kucls volt, ezek szét lettek osztva, vagy lejártak. Talán ugytudom ha guildwars.com oldalán még esetleg van mûködõ kipróbálható account. De h merre is van ez :\ ... ( 10 másodperc késéssel, no lám mit hoz a télapó ) ....
Vazzzee bocsi 😄, kellemes ünnepeket !

http://www.fileplanet.com/promotions/guildwars/trial/

<#banplz>

Hello Guild Wars guruk.
Csatlakozom dudovechez. Titan Questet megunván kicsit nyomnánk mással, és nagyon úgy néz ki, hogy ez a játék nekünk van kitalálva, csak mielõtt megvennénk, szeretnénk kipróbálni.
Na most, ez a bizonyos 14 napos valami érdekelne minket, amit kérdezett a dudo, hogy hol találunk ahhoz key-t?
Van egy olyan érzésem, hogy ilyen promóciós anyagokban lehet ilyet találni (számgépes újságokhoz stb stb), és az is jó nekünk ha annyit mondtok, hogy itt és ott fogunk találni, vagy milyen magazint vegyünk meg, bla bla.
Szóval egy kis help kéne...

Boldog karácsonyt mindenkinek, errõl se feledjezzünk meg! 😄

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

JaSoN HuNTeR
Mindenkinek kellemes ünnepeket 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Sziasztok!
http://www.guildwars.com/support/gwtrial.php levõ trialhoz hol talalok trialos kulcsot , vagy mi a titka annak , hogy menjen? Mer valami oldalon volt a europeshoz , de cseszik elfogadni. Mi ennek a modja pontosan? Mer ott egyertelmuen leirtak lepesrol lepesre , csak h mien keyt kene beirni oda azt nem. Segitseget elore is koszonom.

StRucC555
Vagy veszel ...

Carlos
készül

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
jól tudod

Þór vígi þessi rúnar

Jól tudom, hogy zöld tárgyat csak Boss öléssel szerezhetek?
JaSoN HuNTeR
üdv GW2rõl van már valami új infó?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

A guild nem kap, a karakterek kapnak csak.

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Azt jól értem, hogy maga a Guild nem kap egy közös ládát még pluszba?
faction

egyebkent ezt az oldalt nezegesd itt minden font van : guildwiki
Mi az a 960 Faction pont?
Kurzik 9800, Luxon 3000.
És hogyan mennek ezek?
Még az a karim érte el, amelyik végig tolta Shiroig.
Azóta se Kurzik se luxon küldit nem kaptam.
Imperial Sanctum mikor lesz a térképen?
Meg sok helyre nem visznek el a küldik.
Assasint, Mesmert és Ritualistát hogyan érdemes összerakni?
skillbáronként lehet 1 csak, attol meg megszerezheted a 200+ elite skillt vagy mennyi van de a skillbarodba kettot nem tehetsz be egyszerre.
Elite skillt mikor választhatok és hol?
Egyszer tudtam, az lett a Meteor és azóta nem megy, azt tudom, hogy csak egy lehet, de a warrioromnak is kéne. Vagy nem karinként lehet 1?
(A capturet már tudom mi.)
Carlos
Kezdõdik, kezdõdik, apa kezdõdik...

Þór vígi þessi rúnar

Szaruman
Nem, a hülye TE vagy, minderbender tökéletes. Ha nem vigyázol, még leíJJaz.

Carlos
<#wave>

Þór vígi þessi rúnar

Szpájki
hmm átolvasgattam az elözö oldalakat... ennek az Atisz srácnak jó lenne látni a személyijét egy érvényes IQ tesztjét és egy papirt arról hogy értelmileg teljesen normális.... ha ezekröl valami hiteles másolatot felmutat nekem elhiszem hogy mindenki hülye a földön kivéve öt 😄 de ennyire szük látóköre nem lehet senkinek... mikor olvastam a kommentjeit csak vertem a fejem az asztalba mert annyira fájdalmas és szánalmas hülyeségeket irt... nem baj azért röhögtem is kellemeseket az emberi hülyeségen szal szerzett nekem egy szép kis estét 😊 na mindenkinek Kellemes Ünnepeket srácok!

milyen energy managmentre gondolsz?
Próbáld ki mennyi energiába kerül egy meteor shower ha elötte elnyomsz egy lesser energy-t meg van rajtad fire atunament, egyébként minden kaszt nak van energy managment lehetöség.

StRucC555
Az 😄😄😄😄

Carlos
Jajj, de nagyon szánalmas, hogy elõszedték a 2005-ben is bénának számitó Wintersday Quest-eket. Pfff...
Szánalom...

Þór vígi þessi rúnar

Soullal csak necromacert csinálj...

Nefürgyé le!

Telepitheted csak add hozzá a meglévö account od hoz ne ujj e-mail en regeld, ha guildet keresel javaslom ezt az oldalt: tyria kapui itt minden kérdésedre választ kapsz sztem.

Mephike
Ja és még egy amatõr kérdés.
Ha feltelepitem az alapjátékot, telepíthetem mellé a faction kiegészítõt? Vagy azt csak akkor, ha már az alapjátékot végigjátszottam?
Tudom iszonyú kezdõ kérdések ezek, de kell rá a válasz.
Köszi😊

Mephike
Szisztok!

Átolvasgattam a fórumot, és megtetszett ez a játék. Meg is vettem a GW-t és a Faction-t. Mivel teljesen kezdõ vagyok, az iránt érdeklõdök, hogy van-e olyan klán, aki felkarol, esetleg segít egy kicsit. Minden segítséget szívesen fogadok.
Keresgéltem magyar oldalakon, de jól jönne pár link, hátha van olyan, ami elkerülte a figyelmem! Elõre is köszönöm a segítségeket!

7. Mesmert és ritualistát is Soullal csináljak? mert a fire nagyon jó lett vele, a 25-ös skillek használatáról már leszoktamm, és így attunement és lesser sem kellett a meteor mellé.
1. attunementet ha folrakod energiat kapsz vissza ha skillt hasznalsz (minden attunement csak a hozza tartozo atribbal mukodik, kiveve az elemental attunementet), ha glyph of lesser-t elnyomod egy skill elott akkor a kovetkezo ket skilled -X energiaba fog kerulni.

2. az hogy milyen a dmg-juk (piercing vagy slashing) es, hogy milyen jol kepzed ki oket lehet:
Hearty: -(~12-14)% damage, +60 health
Playful: -(~5)% damage, +30 health
Elder: -0 damage, +0 health
Aggressive: +(~5)% damage, -30 health
Dire: +(~12-14)% damage, -60 health

-ha kihal van olyan skill amivel fel tudod eleszteni es igy tovabb hasznalni a skilleket...Comfort Animal, Revive Animal, Heal as One
-pet tamer-el kell beszelned akinek odaadhatod es utanna szerezhetsz masikat charm animallal. gw.gamewikis.org/wiki/Pet_Tamer

3. blokkolhatatlan támadások

4. ket elitet nem használhatsz egyszerre.

5. energiat ado pajzs nincsen a jatekban.
http://www.loreofmythos.com/Resources/Maps/EliteSkills/EliteCanthaSkills/tabid/380/Default.aspx

megvan 😊
6. kéne a pontos linkje annak, hogy hol milyen skillt tudok elfogni, mert egyik nap ráleltem de ma már nem
ma IQ teszt napot tartok pl ma jöttem rá, hogy összessen 3 elite skillem lehet a Capturevel együt, Factions van meg.

4. kérdésem hammer harcosnak jó a Forceful Blow, Primal Rage elite skill kombináció?

5. kardosnak és fejszésnek mi lenne jó, és hol kapok energiát adó pajzsot?

3. Harcosnak melyik fegyvernél mely skillek javasoltak, hogy a blokkolók ne okozzanak sok fejfájást?
megint lenne pár kérdésem a játékról

1. az Attunement és a glyph of lesser skillek mire is jók pontossan, mert nem tudtam megérteni õket.

2. a, A Ranger állatai között mi a külömbség?
b, Hogyan lehet megszabadulni tõle, mert ha kihal, akkor a skillek is...
c, Hogyan lehet lecserélni másikra?
Igen ma délelött jutottam át ezen az úgymond bevezetõ részen és már megtaláltam. ^^