Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Nem tudom milyen hülyeség(ek)re gondolsz, bár biztos igazad van, hiszen nyilván "hallottad" valakitõl hogy én hülyeségeket szoktam írni...
やられたらやり返す。倍返しだ!
A hõsöknél az attribet és inventorit megtaláltam, de pl skillekbõl mit érdemes rájuk adni?
Azt jól tudom, hogy a henchmenek szintje igazodik hozzám és ily módon nem is muszály a hõsökkel veszõdni?
A Command Traininget hogyan kell megcsinálni?
Hol az a Flag? Hogyan lehet oda küldeni?
No mindegy, sejtettem, hogy nem lesz már ilyen key mert sehol sem találtam guglin értelmes és használható linket.
Akkor talán cdgalaxis <#crazya>#crazya>
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
Vazzzee bocsi 😄, kellemes ünnepeket !
http://www.fileplanet.com/promotions/guildwars/trial/
<#banplz>#banplz>
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
Csatlakozom dudovechez. Titan Questet megunván kicsit nyomnánk mással, és nagyon úgy néz ki, hogy ez a játék nekünk van kitalálva, csak mielõtt megvennénk, szeretnénk kipróbálni.
Na most, ez a bizonyos 14 napos valami érdekelne minket, amit kérdezett a dudo, hogy hol találunk ahhoz key-t?
Van egy olyan érzésem, hogy ilyen promóciós anyagokban lehet ilyet találni (számgépes újságokhoz stb stb), és az is jó nekünk ha annyit mondtok, hogy itt és ott fogunk találni, vagy milyen magazint vegyünk meg, bla bla.
Szóval egy kis help kéne...
Boldog karácsonyt mindenkinek, errõl se feledjezzünk meg! 😄
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
http://www.guildwars.com/support/gwtrial.php levõ trialhoz hol talalok trialos kulcsot , vagy mi a titka annak , hogy menjen? Mer valami oldalon volt a europeshoz , de cseszik elfogadni. Mi ennek a modja pontosan? Mer ott egyertelmuen leirtak lepesrol lepesre , csak h mien keyt kene beirni oda azt nem. Segitseget elore is koszonom.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
専用アダプタ
Kurzik 9800, Luxon 3000.
És hogyan mennek ezek?
Még az a karim érte el, amelyik végig tolta Shiroig.
Azóta se Kurzik se luxon küldit nem kaptam.
Imperial Sanctum mikor lesz a térképen?
Meg sok helyre nem visznek el a küldik.
Assasint, Mesmert és Ritualistát hogyan érdemes összerakni?
Egyszer tudtam, az lett a Meteor és azóta nem megy, azt tudom, hogy csak egy lehet, de a warrioromnak is kéne. Vagy nem karinként lehet 1?
(A capturet már tudom mi.)
専用アダプタ
Szánalom...
Þór vígi þessi rúnar
Nefürgyé le!
専用アダプタ
Ha feltelepitem az alapjátékot, telepíthetem mellé a faction kiegészítõt? Vagy azt csak akkor, ha már az alapjátékot végigjátszottam?
Tudom iszonyú kezdõ kérdések ezek, de kell rá a válasz.
Köszi😊
Átolvasgattam a fórumot, és megtetszett ez a játék. Meg is vettem a GW-t és a Faction-t. Mivel teljesen kezdõ vagyok, az iránt érdeklõdök, hogy van-e olyan klán, aki felkarol, esetleg segít egy kicsit. Minden segítséget szívesen fogadok.
Keresgéltem magyar oldalakon, de jól jönne pár link, hátha van olyan, ami elkerülte a figyelmem! Elõre is köszönöm a segítségeket!
2. az hogy milyen a dmg-juk (piercing vagy slashing) es, hogy milyen jol kepzed ki oket lehet:
Hearty: -(~12-14)% damage, +60 health
Playful: -(~5)% damage, +30 health
Elder: -0 damage, +0 health
Aggressive: +(~5)% damage, -30 health
Dire: +(~12-14)% damage, -60 health
-ha kihal van olyan skill amivel fel tudod eleszteni es igy tovabb hasznalni a skilleket...Comfort Animal, Revive Animal, Heal as One
-pet tamer-el kell beszelned akinek odaadhatod es utanna szerezhetsz masikat charm animallal. gw.gamewikis.org/wiki/Pet_Tamer
3. blokkolhatatlan támadások
4. ket elitet nem használhatsz egyszerre.
5. energiat ado pajzs nincsen a jatekban.
megvan 😊
4. kérdésem hammer harcosnak jó a Forceful Blow, Primal Rage elite skill kombináció?
5. kardosnak és fejszésnek mi lenne jó, és hol kapok energiát adó pajzsot?
1. az Attunement és a glyph of lesser skillek mire is jók pontossan, mert nem tudtam megérteni õket.
2. a, A Ranger állatai között mi a külömbség?
b, Hogyan lehet megszabadulni tõle, mert ha kihal, akkor a skillek is...
c, Hogyan lehet lecserélni másikra?