Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Új Buildem, szerintetek?
Nah béka lesz?
Asszem ehez én fáradt vagyok majd ingame megbeszáljük.

専用アダプタ

SZEG007
rám már nincs is szükség itt, nélkülem is elvagytok😄

ha nincs semmilyen komolyabb pvp title-d, akkor sztem 10k-ért is nehezen tudnád elpasszolni

ja bocs 14.000 Ft-ot akartam írni!

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

Atisz
Te már megint fogalomzavarban vagy ahogy látom. Elég érdekesen értelmezed az égés fogalmát. Szerintem az az égõ amikor valaki egy hozzászólás szerzõjének személyére reagál és nem a tartalmára. Vedd úgy hogy nem neked írtam (azt hiszem ez elég egyértelmû, mivel a "válasz erre" funkciót használtam) és skippeld a hozzászólásaimat. Így nem kell szenvednem a gyenge dumádtól és mindenen értelmet mellõzõ hozzászólásaidtól. Kösz.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Eladó GW Prophecies(alap) és GW Factions egyesítve!

4db 20as szintû max armoros karival, akik sok skillel rendelkeznek, sok buildet lehet kihozni belõlük...csak néhány a sok közül: monkkal 55hp, rangerrel trapper(pók a pet), warriorral kb összes skill megvan ami kell, assával még csak nem rég vittem végig a factionst de az is elég jó ahoz képest, boss farm buildet lehet vele tolni stb stb! Emellett vannak minipetjeim, material-ok, fegyverek és mindenféle cuccok....

Irányár: 15.000 HUF

Akit érdekel privit írjon!!!

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

Szaruman
Ja, ez lemaradt: minderbender.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Szaruman
Atisz, eleget égtél sztem az utóbbi idõben, nem gondolod? 1es, leülhetsz.

Atisz
Akkor örülök hogy kellemes perceket tudok szerezni puszta virtuális jelenlétemmel eme fórumon... bár szerintem magadon is röhöghetnél eleget és akkor nem is kéne ide járnod :/

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz halárra röhögjük magunkat ismét vent en rajtad? vagy igen?

専用アダプタ

Győri Devi
nem ismerlek XD

やられたらやり返す。倍返しだ!

Atisz
Írásjelek vagy ömlesztett sajt?

Ijász taxi vagy ranger taxi?

専用アダプタ

Atisz
Eh, már itt is megy a "taxizás"? O_o

Azért kezdõknek nem biztos a nyolc óra.
az alap játékba csak egyhelybe toporgok :S nem találok egy rendes qt
kivéve ha egyben letolja a 8 órát, ami alatt megvan a lvl 20
bardocz
és a a pár nap pont egy pár 😄
Factions, pár nap alatt meg van a 20-as szint.
Köszi a linket. Nem tûnik rosz oldalnak, csak még kéne egy kicsit fordítani.
mejik kiegészítöben könyebb fejlödni?
StRucC555
G O M B A A A A !<#banplz>

amúgy a Ranger az !

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Győri Devi
miért? 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

öööö...
talán ez?ez
vagy esetleg?
nem...!! Megvan: õ az!! <#nyes><#vigyor><#banplz>

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

??::-_'!/=(>#&@{}<;>*ß$£³í

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Szaruman
Az mi ebben a játékban?

hm... szerintem íjász <#nevetes1>

StRucC555
W/Mo
E/MO

szerintem ..

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Használj írásjeleket!
mit gondoltok mejik a legjobb kaszt párosítás egy kezdõnek?
Tegnap végigvittem uw-t XD

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Zomil
hát igen mikor 1hét probálkozás után a guild elöször nyer hoh-ot/gvg-t az tényleg nagy élmény😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hát jah a Magyar playerek 90%-a ugy áll hozzá a pvp hez hogy kikapni gáz nyerni meg ugysem lehet de hát ha ez 2 év alatt nem változott meg akkor már nem is fog ill sok ember max 2-3 skilbar-t ismer ugy meg nehéz pvp-zni hogy nemtudom mit használnak ellenem meg azt sem hogy ellene mit kellene használni ez a legnagyobb hátránya a gw ben a pvp nek hogy nagyon összetet lett és csak állandó, összeszokott csapattal lehet sikereket elérniami a GW legnagyobb hibálya is egyben mert ha vki holnap megveszi, bár szerintem annál nagyobb feeling nincs amikor hoh vagy gvg win van mert az az igazi játékélmény (mundjuk nekem). Egyébként elég jó a pve is a gw ben folyamatosan támogatják ujj itemek jönnek van történet sok qest halál vicces meg ugye grafikailag és is ott van még mindig nagy kedvencem a gwen es viz effekt meg a tüzrakások a városokban.

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Zomil
hát igen a játékosok többsége nem szeret gondolkodni csak másolni😊
pedig az az igazi élmény amikor együtt agyal az egész guild és bejön egy build😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

PvP= 2-4 build dominal mondjuk gvgn HA-ban meg vagy 2 build van es rohadt unalmas a jatek.Bar lassan 2 honapja nem jatszottam, de valoszinuleg nem valtozott azota semmit a helyzet

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Zomil
viszont egy élmény volt egy fow ruhát 1hét alatt összeszedni😄DDD
bár utána is volt rá böven lehetöség, pl mikor kijött nighfall és gate of anguish-ben titan gem farm😊 nah azzal is az elején 1hét volt egy fow ruha beszerzése😄

ah régi szép idök😛

Inkább csak az akart lenni(PvP játék), de az ingyen PvE jobban bejött az embereknek<#pias>

Nefürgyé le!

Ez annyira PvP játék, hogy én sosem PvPztem benne. Én kizárolag PvE-zek.
Kár volt ilyet kijelenteni. Mindenkinek más okoz örömet egy játékban.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ja de akkor ráadásul nem is 5k volt egy ecto...

A türelem rozsdát terem.

hm... hát jó pár oldallal hátrébb van... tényleg...közben volt egy kis flame <#nyes>: www.worldofguildwars.hulink

Zomil
áhh uw-ban volt a jó 55monkal, amikor még 7ecto/kör volt😄DDD
(még az elsö uw nerf elött)

egy kicsit elirtam:nem voltam itt-et akartam irni
Bocs, megtudnád moondani melyik volt az a másik oldal, mert nem nagyon találtam, gondolom akkor még nem volt itt, elõre is köszi.
bardocz
emlékszem 100k-t trolloknál 4 nap alatt farmoltam ösze még drokk mellett😊) ma már egy 40 nap<#idiota>ugyanott
na igen😄 de nem mindegy hogy ugyanannyi pénzt 10 perc vagy 3 óra alatt szerzel be ugyanonnan

A türelem rozsdát terem.

Zomil
farm volt/van/lesz 😄

nem is az hogy pvp játék, hanem hogy maradt-e még farmhely egyáltalán?
agyon nerfelték az egész játékot

A türelem rozsdát terem.

Zomil
már rég nem pvp játék😊