Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szpájki
kinem szarja le hogy ki ismer téged? 😄 nem kell ide ismeret ahhoz hogy világossá váljon mindenkinek hogy mekkora egy kib*szott nagy gyökér vagy 😊)a barátaid szerint humoros vagy? elkéne gondolkodnod hogy veled vagy rajtad röhögnek e 😊 oviba sokat bántották? ahogy elnézem biztos nem volt régen tuti emlékszel még rá 😉 fel a fejjel szerintem majd egy pszihologusnál letudod gyözni a kisebbségi komplexusodat! amugy meg ne gyere nekem a logikáddal te íjJjJááász... tudod itt a forumba mindenki ugy érzi hogy legszivesebben eltaposna téged mint egy égö cigi csikket... kb annyit érsz 😊

Én pl. csak ezért olvasom az sg-t...szerintem szórakoztató...
Szaruman
Most már ismeri mindenki legalább.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Az a gond szerintem, hogy már az elején "elnéztél" valamit, azzal kapcsolatban, hogy mi is az az elite skill. Most már többször írtad -elõször azt hittem, hogy csak véletlen- de a meteor sem elite skill.
Az elite skill-t onnan ismered fel, hogy arany keretben van a skill képe. Elite skillt nem lehet kapni skilltrainernél, csak "fõ"szörnyektõl (boss) lehet "ellopni" (capturelni, "kepcsörölni")capture signet segítségével. Capture signetet viszont lehet venni skill árusnál.

Atisz: az íjász témában napokig érvelt neked 5-6 ember ész érvekkel, de szerinted csak azért mondott neked ellent mindenki, mert "valaki azt mondta...". Nah nekem pl itt telt be veled kapcsolatban a pohár. És NEM azért mert Mad Pig azt mondta. Érted már?? Saját magad "fordítod magad ellen" az "új" sgguildwars fórumozókat (azóta szállóige is lettél gw-n "íjász" témában, szóval "híres" lettél 😉).

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Zomil
hát skill árusnál tuti nincs elite skill 😄
vmit nagyon elnéztél 😊

véletlen nem pvp szigeten unlockoltad?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nightfall.

Megint találtam végre 1 skill árust, ahol végre volt elit skill.
Sajna éppen doppingolni mentem oda, ezért az megint a meteor lett.
Most nincs a skillbaron de nem tudok másikat választani, mert nincs is a listán.
Mit csinálok rosszúl?
R34N
Itt nem lehet olyat, hogy a fórum rendszeres használói megszavazzák vagy petícióban megfogalmazzák és sokan aláírják, hogy ezt a gyökeret kibannolják innen? (gondolok itt arra, hogy ezt egy moderátornak eljuttatni vagy valami...)

Már elég régóta csak olvasgatni szoktam ezt a forumot, leginkább mivel én sem játszom már egy éve kb, de Mindenblender már engem is kezd zavarni egy picit, semmit nem tesz hozzá a forumhoz, csak a szarakodás meg az anyázás megy miatta folyamatosan. Komolyan, kinek van erre szüksége? Már persze rajta kivül, mert ö egészen biztosan remekül szorakozik a saját intelligenciájának a hiányán.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

SZEG007
állando skill blance mellett nincsenekrégi dolgok pvp-be, max pve-be, de te mégis mindig pvp-röl szoktál prédikálni

SZEG007
tuccatszor érveltem többféleképpen is, de és mások is, de te hajtogattad végig ugyanazt szal kuss

Viszont pvp ben kapnak dp-t a petek is amugy ha bármivel kapcsolatban van kérdésed javaslom ezt az oldalt: tyria kapui

専用アダプタ

Van. Csak a PETeknek nincs.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Atisz
Nos, roppant mód örülök ennek a hsz-odnak.

Elõször is: más fórumokba írnak olyan emberek akik tudnak érvelni és lehet velük normális dolgokról vitatkozni (nem írja le 20x hogy "nem íjász", hanem leírja hogy szerinte miért nem az, nem próbálja bebizonyítani hogy hülye vagyok, csak bemutatja az õ álláspontját).

Másodszor: számos más fórumon elõfordul az hogy a közösség egy csoportja aki oda rendszeres látogatója az adott topiknak kipécéz valakit és ezután az összes odalátogató be-beszól egyet az illetõnek. Ez tény és rendben is van (úgy értem hülyeség, de általános dolog, változtatni nemigen lehet rajta). 2 gond van csak:
1.) elég régóta írogatok ide és ugyanannyi jogom van mint bárki másnak
2.) új dolgokról nem is szoktam írogatni, amihez közöm nincs (naná akkor persze hogy hülye volnék) - régi dolgokról szoktam és ha vki abban a témában hülyeséget mond, akkor korrigálok, ennyi.

Zomil is ezt a 2.5 évet írkálja, ami rendben is lenne, csak az a gond hogy 1.5 évig aktívan játszottam és ha jól emlékszem hülyeségeket nem állítottam (max kérdeztem), 1 éve pedig nem írtam olyat hogy - mittudomén - a "signet of shitbreak" nevû elit skill leállítja a játékot 2 percre és addig mindenki elmehet eü-i szünetre... mindössze csak olyan állításokra mondtam hogy nem úgy van, amit rólam valótlanul állítottak olyan emberek, akikkel majdnem egy guildben voltam, 3x voltam HoH/HA-ben, meg Underworld-ben...
Tény, hogy errõl eleinte komolyan írkáltam és késõbb már jóval viccesebben, könnyedebben álltam a dologhoz, amikor láttam hogy ugyanezen emberek mennyire görcsösen gyûlölködnek és pár olyan ember is arc nélkül dobálózik, akik tényleg semmit nem tudnak rólam, csak "azt hallották rólam, hogy..."

Na mind1, nem akartam ilyen bõ lére ereszteni a dolgot, de ha 1 ember aki korábban mocskolódott elolvassa és elgondolkodik ezen, akkor már lehet hogy megérte.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

akad

Zomil
elég volt 2.5 évig olvasni a hülyeségeket amiket ide beirtál...egyik fele csak spam másik fele meg okoskodás...

elismerem h nem ismerek, talán még jó ember is vagy... de mivel csak a hsz-eid alapján tudlak megitélni, igy elég nagy hülye lehetsz, h 1.5éve nem is játszol, de még mindig ide jársz osztani az észt olyan dolgokrol amik már teljesen máshogy vannak

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Atisz: Még mindig nem érted.
Én egyike vagyok azoknak az embereknek, akik más (sg)fórumos hozzászólásaidat is láttam. Érdekes módon, máshol elfogadod, hogy ellentmondjanak neked (miért csak bennünket tisztelsz meg ezekkel a hülyeségekkel?? menj a gumiszobába inkább!). Én sosem alapoztam arra, hogy mások hogyan álltak itt hozzád. Egyszerûen ellentmondtam neked párszor, és egybõl "iqpásztor" lettem a szemedben... Elfelejthetnéd már ezt, hogy "valaki mondta, és ezért a többiek is hülyéznek téged".
Csak egy egyszerû példa a #27519 hszed Ezzel ismét mindenkit, aki eddig hozzádszólt itt, "felkértél keringõre" (csak olvasd el, és értelmezd, mintha nem saját magad írtad volna), aztán meg adod itt az ártatlant, hogy már megint téged szid mindenki. Miért kell ezt? Miért kell mindig újrakezdeni????

A herok armorjára hatással vannak a runák, érdemes a fejrészbe rakni az elsödleges atrib runáját ( monk pl:healing/prot/smithe)és akkor a fejrész +1 atrib ot ad hozzá, melkasba + életet, vhova meg a másodlagos atrib runáját(monk pl: divine favor).Ugyanigy lehet insigniákat is rakni a hero armorokba pl: + élet, +energy, +armor. Van a heroknak is moral meg dp, nemtudom hogy a starter fegyverük fejlödik e mert soha nem használtam inkább adtam nekik bonus itemeket azok szebbek is.

u.i. Atisz for prezident!!!

専用アダプタ

Sikerult informalodnom a dologrol ,szal mostmar nemkell.

Hi.
Egy olyan Kerdesem lenne , hogy 2 jatekos eltudja e nagyjabol "egyszerre" kezdeni ugy a jatekokot, hogy az egyikojuknek "prophecies" masiknak pedig "nightfall" alapjateka van? Van e ra lehetoseg , hogy meg aranylag alacsony szinten talalkozzanak , questelhessenek egyutt stb? Vagy csak ilyen level 20 nal , vagy egyaltalan nemtudnak talalkozni? Hogy mukodik ez? Mer pl wowban ha jol emlexem , tok mas helyen kezdtek a karik , de level 5 korul tudtak talalkozni nagyvarosokba es csinalni egyutt , itt meg teljesen kezdo vagyok szal nemtom mi a csizio.
Aki tud errol valamit , fontos lenne h minel elobb irjon , ugyanis ma szeretnek venni jatekot es a Nightfallt vennem meg , ha ez lehetsegeg.
Koszi elore is!

Hõsöknek és henchmennek van moral penalty?
Atisz
Te meg szerintem elõbb informálódj, mielõtt bármilyen sorba beállnál.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ez a fórum már rég az, nem én csináltam - bár tény, részben miattam lett az ami.
Ha valaki visszaolvas pár oldalt az teljesen rendben van, de ha csak kretén stílusban tud reagálni és azt közzé is teszi (valamint egymásnak ellentétes tartalmú hsz-okkal), akkor arra miért ne reagálhatnék?
Te egyike vagy azoknak akik beálltak a sorba (biztos jó móka), így annyira nem vagy kompetens és lehet hogy el kéne olvasnod az elõzményeket. Itt már sokkal régebben arról volt szó hogy én mekkora hülye vagyok, néhány ismeretlen ember pl. Mad Pig fröcsögött errõl számtalanszor - ez azért érdekes, mert nekem kellett volna, hiszen én vagyok a sértett fél, nem tudom õ mit pampog. Ugyanez igaz arra a többi 3-4 emberre akik vmilyen oknál fogva haragudnak rám, különös ismertetõjelük: azt hiszik hogy ismernek (mert hallottak rólam vmit és mert majdnem 1 guildben voltak velem...)

A hõsök kezében lévõ fegyver is fejlõdik lvl függõen vagy csak a páncél?
És ezért kell a ládában tartani egy hadseregnyi fegyvert?
A páncéljukba rakott runáknak van hatása?
Szaruman
Nem, te vagy a hülye, neki igaza van. Ha nem, akkor is😄

Zomil
sztem meg inkább látogass meg egy orvost...ez már beteges amit csinálsz

Szaruman
Nem akarlak baszogatni, de ez nem ér 30k-t 😊 Újonnan vett accountot ki lehet hozni 24k alatt, akkor ki fog szarakodni egy nem 100%ig megbízható (ne mond nekem, h te megbíznál egy idegenben) accountal?
20k max, de úgyse lesz olyan ember, aki 1ben kiadna annyit egy 2.5 éves játékért.

WTS Guildwars Prophecies+Faction+Nightfall+Eye of the North, R9Hero(6000 fame kb) ,Glad2(240p.),account 5pve kari arany itemekkel 15k-s armorokkal, 2 pvp kari reward itemekkel. 30k ropi ,átvételi lehetõség Budapest, email:[email protected].
Légyszives...

Miért csinálsz megint a fórumból - hogy idézzelek - "humor szekciót"?
Pár hétig normális kérdések, és válaszok hangoztak el. Aztán valaki visszaolvasta féléves lemaradását, és leírta rólad a véleményét... (mellesleg ez nem volt felhívás arra, hogy megint "szórakoztass" bennünket).

"nyilván "hallottad" valakitõl hogy én hülyeségeket szoktam írni..." erre reagálnék: Neked üldözési mániád van. Itt (számodra egyre kínosabban), mindenki magától jön rá, hogy hülyeségeket írsz (nem mindíg, csak sûrûn, és aztán nem fogadod el, ha valaki ezekre ellent mond).

Nyugodtan, válaszolhatsz, sõt elõre "gyõztesnek" érezheted magad, mert én ezen a ponton abbahagytam, mert "úgyis neked van igazad"....

En jatszottam 512/128 as ADSLrol es teljesen jatszhato volt. Szerintem menne.

Atisz
Már megint a királyi többes 😄
Madarat tolláról, embert barátjáról. Büszke lehetsz a "haverjaidra", megüttök egy színvonalat (félreértés ne essék - ez engem roppant mód szórakoztat).

Lehet hogy néha más topikba is kéne írnod ezen kívül (akár itt sg-n, akár máshol) és akkor talán nyilvánvalóbbá válna számodra, hogy tényleg kretén vagy. Azért mert a szüleid, meg játékbeli haverjaid nem vágják a fejedhez, az még nem jelenti azt hogy nem vagy az 😉
Engem humoros embernek ismernek (még1x, csak neked: AKI ISMER), te is biztos az vagy (legalábbbis ezt gondolod magadról). A közönség, na ez az ahol a diffi lehet - nem mindegy ugyanis hogy vki bunkóknak/12 éveseknek vagy normális embereknek tart elõadást.

Képtelen vagyok megsérteni bárkit... hmm, nem szokásom az interneten keresztül sértegetni és személyeskedni ismeretlen emberekkel. Talán nem azért mert nem tudnék, csak mert nem akarok.

már nem is merek írni! de azért kiváncsi vagyok! Ilyen web 'n 'walk-os t-onlines internetem van! azt irja ki hogy sebesség 7,2 Mbps! nemtom ez mit takar, de mondjuk a net elég soká tölt be egy honlapot. Csak arra lennék kiváncs hogy a guild wars elmenne talán rajta? elõrre is köszi! és folytassátok nyugodtan 😊
Szaruman
Ha én voltam veled 1 guildben, akkor te is, . Lehet, h kretén vagyok, erre valahogy mégsem hívta föl senki a figyelmem, ellentétben a te eseteddel, amikor is ezt rendszeresen teszi x ember (nem, nem számoltam meg, h mennyi).
A lényeg: mi mind seggek vagyunk (te nem, egyátalán nem vagy az), idióták, miért is nem arról írogatunk egy 2.5 éves játéknál, h hogy lehet megszerezni warriornak a frenzyt meg a heal siget, ,h 1xre nyomogathassuk. Humor... A te hszeidbõl inkább a blödség árad, mint humor.
#27546: igazából még mindig nem fogod fel, h te képtelen vagy megsérteni valaki, ahhoz kevés vagy. Egyszerûen TÚL hülye vagy, idegesíted az embereket, mint egy pattanás a seggen, és ahhoz is hülye vagy, h ezt felfogjad.

Atisz
Hmm most már egyre erõsebb bennem a gyanú... véletlenül nem te is az általam megsértettek egyike vagy? Kötve hiszem hogy te is csak 1 lennél a sorba beálló klaviatúra-huszárok közül, ha nem lennél vmilyen minimális szinten érdekelt a témában.

Ráadásul még logikátlan dolgokat is állítassz: korábban azt mondtad hogy élvezed a hsz-aimat, most meg "elhúzás"-ra buzdítassz... most akkor melyik a valódi éned kedves pszicho barátom? O_o

Atisz
Ide már nagyon ritkán írnak GW-vel kapcsolatban. Én is ismerlek annyira mint te engem (bár én nem játszottam veled 1 guildben) és igen nagy kretén vagy (ezt már ezen fórumbeli hsz-aidból szûrtem le). A 95% helytelen, azért mert csak te hallatod a hangot 1-2 olyan emberrel együtt akik vmiért megsértve érzik magukat/menstruációs ciklusukat élik, attól még nem váltok többséggé. Jóérzésû emberek ide már nem nagyon írnak (kivéve természetesen azokat akik ezt a GW iránti valós érdeklõdés miatt vagy a humor iránti rajongás miatt teszik)...

Szaruman
Warhammer online: Age of Reckoning

Mi az a WAR?

Szaruman
Mondom, sztem az 1etlen normális mmo, ami készülõben van, az a WAR. A többi vagy koreai, vagy no comment.

SZEG007
repülés nem valami nagy ujdonság a környezet meg kifejezetten giccses számomra, nemhiába utálom a japán, és koreai játékokat, nekem ezek tul idegenek😊

WTS R9Hero(6000 fame kb) ,Glad2(240p.),account 5pve kari arany itemekkel 15k-s armorokkal, 2 pvp kari reward itemekkel. 30k ropi ,átvételi lehetõség Budapest, email:[email protected].
Az hogy angyalos ordogos repulos. Nekem tetszik kepek alapjan 😊

SZEG007
Aion egy koreai tucat MMO feltuprozott grafikával, nem értem mi ez a hype körülötte.

Zomil
Aion jó lesz😛

Szaruman
Ezek mmo-k 😊 MMOból majd a WAR, az komolyabbnak tûnik. Aion, aoc nekem nem jön be, gw2 messze van.

Szpájki
ha ez neked megtiszteltetés akkor bocskirály... 😄 szánalmas vagy egy cseppet.. ha lenne büszkeséged befejezted volna az okoskodás és tényleg azt tennéd amit már párszor mondtak😊 huzz el innen a p"csába 😄 GW2 bétárol tud valaki valamit? Atiszfélehumorhuszárgeccek kiméljenek plz 😊

Ja,nem rossz de én már szivesebben látnék valami komolyabb game-et.
Konkrétan gondolok GW2-re,Aion-ra vagy akár AoC-ra.

★ 汤姆 李

Szaruman
Örülök, h némi színt vittem a topik sivár életébe<#unalmas>
Btw, aki még nem tette volna, próbálja ki a witchert. Sztem qrva jó 😊

Én is ezen röhögtem 5 percig 😄

Zomil
"Ismerünk. És 1 seggnek ismerünk."
😄DDDDDDDD

Szaruman
Az a baj, h még mindig nem veszed észre, h idióta vagy. Az itt fórumozók 95%-a (maradék 5% te vagy...) már egy párszor fölhívta rá a figyelmedet, de te még mindig próbálod úgy elõadni magadat, mintha te lennél itt az ász. Nem vagy az. Ismerlek, mielõtt magyarázol megint vmit, irl szerencsére nem, de játszottam veled 1 klánban, és az ide írt marhaságaid alapján elég sok dolgot meg lehet rólad állapítani. Abbahagyhatnád ezt az azok, akik ismernek dumát. Ismerünk. És 1 seggnek ismerünk.

Atisz
Nédd má', egy kommunista. Akkor azért értelmez mindent félre...

Atisz
Köszönöm, az elsimerést, szerintem ennyire nem voltam vicces...

Lol, mi ez a királyi többes? Mint már számtalanszor elmondtam én ezt a fórumot nem gw-, hanem humor szekcióként kezelem (többnyire az ide írkáló és kötekedõ gyógyegerek miatt - tisztelet a kivételnek).

Számomra megtiszteltetés hogy nem ilyen haverjaim vannak (akik várják vkinek 1-1 hsz-ását hogy abba beleköthessenek és vmi izzadtságszagút reagáljanak rá) de azért szórakoztató ilyenekkel is kapcsolatba keveredni.
El kell hogy mondjam hogy az sg bármelyik topikjában lehet értelmes párbeszédet/vitát folytatni, csak itt macerásabb egy kicsit.
Nem ismerlek, úgyhogy nem tudom hogy lehetne-e rajtad derülni (bár eddigi hsz-aid alapján nem vagy vmi humoros), bár jellemzõ (és itt lettél picit gyanús nekem) hogy hosszabb idõ után felnézel a fórumra és én kezdem el szúrni a csõrödet... érdekes na.

No, mind1. Akik ismernek, tudják milyen vagyok. Az ilyenek véleményére meg szerencsére nem adok 😊