Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hujjen nezne ki a 2 CE kozott a profi alapja 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Nefürgyé le!
ööö WoW for ever!:D
természetesen az hogy valakinek van pénze, még nem jelenti azt hogy tud is vele bánni😉
1. "Egyetlen egy kliens van."
2."Prophecies, Factions, Nightfall. Ez a 3 külön is játszható rész."
3."Az hogy meg van egy rész, az azt jelenti, hogy van hozzá érvényes kulcsod (kódod)."
Magyarázat:
1.: A játék maga ugyanúgy néz ki, ugyanazok a "fícsörök". Amiben különböznek: más területek (térkép), más tárgyak, más skillek, új kasztok, új történet természetesen vannak átfedések is.
2.: Bármelyik részt is vedd meg feltelepítve/letöltve a kilenst, játszhatsz az adott részhez tartozó kasztokkal/térképen/skillekkel. Ha több részt kapcsolsz össze (több rész kódját adod hozzá az accountodhoz, akkor bõvül a bejárható terület/skillek/kasztok stb).
3.: Mivel egy kliens van, ezért telepíteni csak egyszer kell. A kliens folyamatosan frissíti magát online. A "jogosultságaid" egy-egy részhez kizárólag a kódok befolyásolják.
és végül: egyetlen kiegészítõ van, ami megvásárolható, és nem játszható valamelyik (fent felsorolt) rész nélkül, ez az Eye of the North (ez azt jelenti, hogy csak meglévõ accounthoz lehet hozzáadni a "pack"al kapott kulcsot, új accountot nem lehet vele készíteni).
A 3 rész sorrendisége amúgy teljesen mindegy. Tulajdonképp 3 különálló játék, csak összekapcsolhatóak (érdemes) egy accountra, és akkor egy karaktereddel végig járhatod az egész történetet.
Melyik rész a legjobb elsõre? (mert gondolom ez a köv. kérdés 😉). Én Propheciest javaslom a sorrendiség miatt, illetve Nightfallt a Herok (külön irányítható NPC-k) miatt. Én a Factions pve részét annyira nem szerettem.
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
Profi: 7000
Nightfall: 7000
Factions: 7000
GWEN: 6000 (bar ezt kariajiba kapta szuloktol)
Ossz 27 000 ft. Ez se jobb! Foleg ha osszeadjuk a kettot.
Te atya ur isten, 87 000 ft-ot fizettunk ki 3 ev alatt GWre! AAAAAAA
Prophecies CE: 26 000 ft
Nightfall CE: 14 000 ft
Factions CE: 14 000ft
GWEN: 6000 ft
Szal 60 000 ft aldoztam ra, hogy GW-zhessek. De szar lehet most 20 000ert elkezdeni 😊
専用アダプタ
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Egyetlen egy kliens van (uh nemtom most mit töltesz). Az hogy meg van egy rész, az azt jelenti, hogy van hozzá érvényes kulcsod (kódod).
Trial kulcsot, csak vásárláskor kaptunk (az ingyenes trialt adó oldalakon általában már elfogytak a t.kódok). Tehát keresned kell olyan embert, aki nem rég vette meg a játékot és/vagy még megvan neki a trial kód.
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
-Prophecies
-Factions
-Nightfall
-Eye of the North
- ha nem tudsz angolul, akkor töröld le a játékot
- ha tudsz angolul, akkor meg próbáld meg értelmezni a gw hiv oldalon, ami le van írva
Do I need to own a copy of one of the previous Guild Wars campaigns in order to play Guild Wars: Eye of the North
Yes, becauseEye of the North is an expansion rather than a new campaign—and because it is intended for your high-level characters—you need to own at least one of the Guild Wars campaigns—Guild Wars (the original campaign), Guild Wars Factions, or Guild Wars Nightfall—in order to play Guild Wars: Eye of the North. However, you do not need to complete any of the previous campaigns to play GW:EN
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
★ 汤姆 李
Þór vígi þessi rúnar
Akkor lehet, hogy meg is venné valaki.
Þór vígi þessi rúnar
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Nefürgyé le!
tudd meg, nekem van vagy 10, és szinte csak akkor volt a karakterem fejen amikor megkaptam...😛
ezen most ledöltem a székröl majdnem 😄DDDD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
De azért ennyire leszarni a playereket...Mind1.
Tán a gw2. Bár azzal is igy fogunk járni mint ezzel, mert ugye nem havidijas, ergó a már megvetted le vagy sz***va.
Þór vígi þessi rúnar
mindig benyomják az épp aktuális event-et minimális változtatással aztán annyi😊
(A hozzáállásoddal van gond McFly, semmirekellõ vagy, az akarsz maradni egész életedben?)
Þór vígi þessi rúnar
Még arra sem képesek az Anetesek, hogy megcsinálják a négy fejfedõt? Elég kettõ a népnek (grenth/dwayna)?
Volt jó kis fakkolás az all chat-en remélem a fejlesztõk is olvasták.
Ilyen egy nyomiságot. Visszafelé fejlesztenek ezek a szerencsétlenek?
Þór vígi þessi rúnar
(nekem is meglesz valszeg, úgynézki elfüstölt az alaplapom...)
Þór vígi þessi rúnar