Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nezd, mikor megrendeltem, ugy volt, hogy itthon nem is lehet kapni majd. Az alapot sem. Szoval maradt a kulfoldi shop, tehat a 26 bol kb 10000 csak a posta+vam volt. Akkor meg mar mindegy volt, hogy alap vagy CE. Nem az dobta meg az arat.

Hujjen nezne ki a 2 CE kozott a profi alapja 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

StRucC555
nc 😄😄😄😄😄😄😄

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

De volt benne szép képeskönyv, az is fontos<#hehe>

Nefürgyé le!

Gondolom egybõl pvp karit csináltál -.-

márvagyok 1böl lvl 20?? vagy msot hogy van ez?

ööö WoW for ever!:D

msot látom ho van online meg szerepjáték ban is tök kira! sikerült!!!!!!!!! jeeeee!😄 csak ki kellet kapcsolni a tüz falat meg rendesen beirno az accountot😄thxx

mert arra rámek hogy create account and acces key-ot hogy add acces key fora guild wars izgalmas... és oda beirom a account nevemet kod-omat és rámennék hogynext és hibát ir ki:S

pls segitsetek!na feraktam a triált jo minen engedélyeztettem a tril codot ... stb de amikor belépnék azt irja hogy vizsgáljam meg az internet kapcsolatomat utána probáljam meg ujra:S mit tegyek?

SZEG007
bazz szerinted mindenki jol keresö ember? Léteznek diákok, nagycsaládosok, akik nem engedhetnek meg maguknak egyszerre ekkora kiadást. a 26000Ft-os kiadásod Prophecis CE-re meg aztán végkép nem lennék büszke, én abbol a pénzböl vettem vola egy profibb headsetet mint ami a dobozba volt3-4 ezer ft körülit , egy simma GW-t, és pár dolcsiért letöltöttem volna a soundtrack-et directsong.com-rol.
természetesen az hogy valakinek van pénze, még nem jelenti azt hogy tud is vele bánni😉

😄 oks thx

Ismétlem magam:
1. "Egyetlen egy kliens van."
2."Prophecies, Factions, Nightfall. Ez a 3 külön is játszható rész."
3."Az hogy meg van egy rész, az azt jelenti, hogy van hozzá érvényes kulcsod (kódod)."
Magyarázat:
1.: A játék maga ugyanúgy néz ki, ugyanazok a "fícsörök". Amiben különböznek: más területek (térkép), más tárgyak, más skillek, új kasztok, új történet természetesen vannak átfedések is.
2.: Bármelyik részt is vedd meg feltelepítve/letöltve a kilenst, játszhatsz az adott részhez tartozó kasztokkal/térképen/skillekkel. Ha több részt kapcsolsz össze (több rész kódját adod hozzá az accountodhoz, akkor bõvül a bejárható terület/skillek/kasztok stb).
3.: Mivel egy kliens van, ezért telepíteni csak egyszer kell. A kliens folyamatosan frissíti magát online. A "jogosultságaid" egy-egy részhez kizárólag a kódok befolyásolják.

és végül: egyetlen kiegészítõ van, ami megvásárolható, és nem játszható valamelyik (fent felsorolt) rész nélkül, ez az Eye of the North (ez azt jelenti, hogy csak meglévõ accounthoz lehet hozzáadni a "pack"al kapott kulcsot, új accountot nem lehet vele készíteni).
A 3 rész sorrendisége amúgy teljesen mindegy. Tulajdonképp 3 különálló játék, csak összekapcsolhatóak (érdemes) egy accountra, és akkor egy karaktereddel végig járhatod az egész történetet.
Melyik rész a legjobb elsõre? (mert gondolom ez a köv. kérdés 😉). Én Propheciest javaslom a sorrendiség miatt, illetve Nightfallt a Herok (külön irányítható NPC-k) miatt. Én a Factions pve részét annyira nem szerettem.

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Ok, akkor nezzuk a felesegem accountjat:
Profi: 7000
Nightfall: 7000
Factions: 7000
GWEN: 6000 (bar ezt kariajiba kapta szuloktol)

Ossz 27 000 ft. Ez se jobb! Foleg ha osszeadjuk a kettot.
Te atya ur isten, 87 000 ft-ot fizettunk ki 3 ev alatt GWre! AAAAAAA

SZEG007
CE-vel én meg se szolalnék

Az katasztrofa lehet.
Prophecies CE: 26 000 ft
Nightfall CE: 14 000 ft
Factions CE: 14 000ft
GWEN: 6000 ft

Szal 60 000 ft aldoztam ra, hogy GW-zhessek. De szar lehet most 20 000ert elkezdeni 😊

ez nem ugy van hogy elsönek felrokom a gw-ét és csak ugy megy a pl a nightfall hogy hozzá kell telepitni nem?és ugy megy a kieg gondolom magába nem megy

néztem a cdgalaxis.hu-un a rendes gw+eye og the nort=10000 ft:S akkor magába a gw-7000 ezer:S öcsém he vha valaki msot kezdene el vele játszani (mint én) annak min 20 ezre ft-rá kéne áldoznia hogy az összes kiegészitést meg részeket megvegye:SS 😞

valaki felsorolná nekem hogy a prophecise factions nightfall és a nort of the eye miylen kiekégszitök vagy is ho mit tartalmaznak mik az ujitások?

müködik a ladder megint

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

hát azért kár fáradoznod 😄

Zomil
hogy téged szórakoztassalak 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

és te mit keresel itt? 😄

Prophecies, Factions, Nightfall. Ez a 3 külön is játszható rész. Eye of the North pedig kiegészítõ.
Egyetlen egy kliens van (uh nemtom most mit töltesz). Az hogy meg van egy rész, az azt jelenti, hogy van hozzá érvényes kulcsod (kódod).
Trial kulcsot, csak vásárláskor kaptunk (az ingyenes trialt adó oldalakon általában már elfogytak a t.kódok). Tehát keresned kell olyan embert, aki nem rég vette meg a játékot és/vagy még megvan neki a trial kód.

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Ha jól tudom akkor:

-Prophecies
-Factions
-Nightfall
-Eye of the North

jah még 1 kéréds!Valaki pls felsorolná nekem valaki a részekt kijövésük szerint!

jeee sikerült most töltöm!sztem má sikerülni fog😄 kössz mindent bye!bocs a sok commentért

nah jo lefordittottam nagy nehezen vagy is akkor 1 ez elött gw-rész is fel kell raknom? vagy mi?ha igen adj linket

Szaruman
2 dolog:
- ha nem tudsz angolul, akkor töröld le a játékot
- ha tudsz angolul, akkor meg próbáld meg értelmezni a gw hiv oldalon, ami le van írva

Do I need to own a copy of one of the previous Guild Wars campaigns in order to play Guild Wars: Eye of the North

Yes, becauseEye of the North is an expansion rather than a new campaign—and because it is intended for your high-level characters—you need to own at least one of the Guild Wars campaigns—Guild Wars (the original campaign), Guild Wars Factions, or Guild Wars Nightfall—in order to play Guild Wars: Eye of the North. However, you do not need to complete any of the previous campaigns to play GW:EN

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

oké bocs!nah az lene a gondom hogy probáltam regelni a plaync.com-on és ott kéne csatolni a játék licess kódját én beirom az a kodot ami a www.guildwars.com on van,és nem fogadja el:SS esetleg valaki beregelne nekem vagy segitenétek megcsinálni!még 1x bocs a sok commentér!elöre is kösz

markmor:ha ilyen agyatlan módon fogalmazol tényleg és írod le akkor ha sikerül is rákapcsolódnod GW-re légyszi minket kerülj<#csodalk>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

mert én ott akdtam el aregelésnél ho hozzá kéne adni a játék trial kódját odairom és nem fogadja el ezt irja ho ezt már használták:S

Kössz!De nincs valami trial verzio hozzá? me találtam 1-et a hivatalos oldalon de az nem tudtam megcsinálni esetleg valaki beregelne nekem?Csak me nem naon látta ma játékot igy videokról nézve kira de nem akarok kiadni 7 ezer forintot ha ne mis fog tecceni

Carlos
Boltban kell megvenni, és a benne lévõ kóddal a programban kell regisztrálni.

Þór vígi þessi rúnar

Hellosztok! most töltöm le a guild wrsto eddig wow-oztam csak cseppet unom a wow-ot,valaki ne mtudna segiteni ho letöltöm utána ho kell szerverekre felépni vagy ho hol kel regelni meg iylenek..... psl valaki segitsen

Carlos
Esetleg rare minipet ha lenne. Mongyuk egy panda sokat dobna az értékén, vagy egy vizu.
Akkor lehet, hogy meg is venné valaki.

Þór vígi þessi rúnar

Szaruman
Szvsz ma már GWre nincs igazán kereslet. Lotro accomat pl ha minden igaz, 20k-ért adom el hamarosan, igaz ott a cuccok/karakterek sokat dobnak az áron. Itt ugye ezeknek nincs/minimális értéke van.

Lesz az meg 8k is mire elmegy 😊

Szaruman
Nem 30k volt még 1 hete?😄

Nem kemény, csak pvp-s<#hehe>

Nefürgyé le!

WTS Guildwars Prophecies+Faction+Nightfall+Eye of the North, R9Hero(6000 fame kb) ,Glad2(240p.),account 5pve kari arany itemekkel 15k-s armorokkal, 2 pvp kari reward itemekkel, full item és pvp skill unlcok 20k! ropi ,átvételi lehetõség Budapest, email:[email protected].
Carlos
"tudd meg", nagyon kemény vagy...

Þór vígi þessi rúnar

SZEG007
,lol mintha egy sapi lenne a lagnagyobb gond😛
tudd meg, nekem van vagy 10, és szinte csak akkor volt a karakterem fejen amikor megkaptam...😛

Zomil
xDDDDDDDD
ezen most ledöltem a székröl majdnem 😄DDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
Ok. Meghaltak a szerverek!
Gratulálok!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Teljes mértékben egyetértek.
De azért ennyire leszarni a playereket...Mind1.
Tán a gw2. Bár azzal is igy fogunk járni mint ezzel, mert ugye nem havidijas, ergó a már megvetted le vagy sz***va.

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
szvsz anet mostmár szarik az egészbe😄
mindig benyomják az épp aktuális event-et minimális változtatással aztán annyi😊

Carlos
Nekem nem. Az Anet hozzáállássával van a gond...
(A hozzáállásoddal van gond McFly, semmirekellõ vagy, az akarsz maradni egész életedben?)

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
most öszintén, nem mind1 hány hülye sapka van?😄DDD

Carlos
No, akkor mégegy fikázás!
Még arra sem képesek az Anetesek, hogy megcsinálják a négy fejfedõt? Elég kettõ a népnek (grenth/dwayna)?
Volt jó kis fakkolás az all chat-en remélem a fejlesztõk is olvasták.
Ilyen egy nyomiságot. Visszafelé fejlesztenek ezek a szerencsétlenek?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
BUÉK mindenkinek!

(nekem is meglesz valszeg, úgynézki elfüstölt az alaplapom...)

Þór vígi þessi rúnar

lol