Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Nem voltál még ezért elmondom. Sg-n nem ártana más topikokat is megtekinteni, mert akkor rájönnél hogy vannak normális témák is, nem kell GW-re leszûkíteni az egész portált.
Érdekes módon máshol túl tudunk lépni az íjász-nem íjász dolgokon a 20x spam nélkül is.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Szpájki
3. Guild Wars - MMORPG

azért kötöszködik veled mindenki, mert egyes egyedül csak te nem vagy képes értelmesen vitatkozni...ne csodálkozz szerintem.
Bocs h még1x válaszoltam neked, megígértem pedig h nem fogok 😊

FANTOM

Atisz
Mert válaszoltam a hsz-ára? Most is válaszolok 😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

SZEG007
az hogy mekkora haverok voltatok anno😄

Szpájki
a hülye fejedet

Atisz
Õõõ itt mit kell nézni?

Szpájki
ez valami történelmi pillanat most 😊

SZEG007
ni mit találtam😄

Ni mit találtam😛

'Szaruman'(#8428): Én is megnéztem a képeket...
Azér ez az encore dani... ahhoz képest, h mekkora láma (dani>qkac), qrva nagy pofája van😊 szeretem az ilyen seggnyalókat. Nem véletlen b*szatm ki az OM-bõl úgy, h a lába nem érte a földet.

Atisz #8437 Fúú...az az Encore gyerek nem gyenge. Én is szépen felkértem a távozásra anno...
Válasz 'Szaruman' üzenetére (#8428)

Szpájki
én nem kaptam meg! elküldöd?

Szaruman
3ason meg 6oson. 2es pont a 3as elõtt kezdtem 1 héttel, úgyh inkább mentem az új szerverre. Igazából majd az újrainduló 1esre akarok menni februárban, ezeken még sok hibát követtem el.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Atisz
Persze hogy tudom.

Titokban mindenkinek küldtem egy pm-et, hogy "Anyád!".

Szpájki
lehet kéne nyitni egy Atisz Király topicot 😊

Atisz
Végigolvastam ezért írtam le "ha az itteni hsz-ai szerint..."
Ha te nem tudsz különbséget tenni a zsigeri kötözködés és az értelmes vitatkozás között, akkor sajnállak.
A reflexbõl való kötekedés ide vezet, olyanná válsz ahová állsz (jelen esetben ez nem pozitív értékelés volt <- ha esetleg félre akarnád értelmezni)

Egyébként ez itt MOST tényleg "ellened" megy Atisz. De ugye tudod, hogy ezt te provokáltad ki, és teszed most is folyamatosan!
#27759,#27754,#27749
Én abba is hagyom...

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

OFF
melyik szerveren travizol? 😄 én kettesen vok!
/OFF

FANTOM

"Azt írtad hogy Mad Pig normálisnak tûnt. Akkor ez mi alapján tûnt annak ha nem ismered?": Végig olvastad a mondatot?!?!: "Az itteni (és egyéb helyeken ahol "találkoztunk") viselkedése alapján ítélem meg az embereket."
Azért írtam körbe, mert TE mindíg arra hivatkozol, hogy itt téged senki sem ismer. Hát akkor nem ismerek én innen senkit. Csak megítélem viselkedése alapján.
"mert a vak is látja hogy mire megy ki a játék": Ezt csak te látod, hogy mire megy ki a játék, mert csak a TE fejedben létezik az a "játék".
"Ha az itteni hsz-ai szerint, akkor szintén lehet vmi gond veled": miután a hozzá tartozó te általad írt hszeket elolvasom, teljesen normálisak a reakciói (és minél többet írsz egyre jobban így látom).

Legalább tudsz min csámcsogni még pár napig, csak örömet szerettem volna neked okozni!
A hülyeségeiddel provokáltad ki! De többet ugyse írok neked, mert nincs értelme! Legyõzöl a rutinoddal..

FANTOM

Atisz
Megjött Nagy Árpi is alias félreértelmezÕ...

Lemásztál a travidról vagy mi? 😄

Szpájki
szerintem a paragon meg repülö mert vannak szárnyai

Szaruman
Igen mosza, láma vagy, íjjjász 3 lyével van. Szóval ílylylyász. Ele meg staffos, sõt az enyém meg feLYszés. Atisz meg a f*szkalapos s*ggfej(es).
(házigazda vagyok 1 másik topikban, és nekem nem szabad csúnyán írni😄)

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Szpájki
adrenalin😊 jaj de aranyos vagy 😊 vagy inkább nagyon hülye

Atisz
Már nem látsz az adrenalintól 😊
Pihenj egy kicsit.

Szpájki
ja bocs leköltöztemnek olvastam ... annyira azt akartam látni (angel)

Atisz
Elég alacsony szinten lehetsz ha ez nálad üt <#vigyor3>

Atisz
Ügyes vagy. Örülök hogy visszajöttél a fórumba, bár sok értelme nem volt. Mivel provokáltam ki? Írtam neked 1 pm-et hogy "anyád", vagy mi? O_o

Az íjászt neked sem sikerült hibátlanul leírni 😊

Szpájki
"Tudod én régen ezt egyszer már leközöltem"

tedd meg mégegyszer <#boxer>

Az íjász 1 j!!!
Leülhetsz egyes! <#vigyor2>

Zomil
"vagy búza táblák harcosa?"

ez ütött😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Atisz
Én késztettelek? Te jó ég! Azért nem haragszol ha nem kérek bocsánatot, ugye? 😊

"Senkit sem ismerek itt."
Azt írtad hogy Mad Pig normálisnak tûnt. Akkor ez mi alapján tûnt annak ha nem ismered?

Ha az itteni hsz-ai szerint, akkor szintén lehet vmi gond veled, mert a vak is látja hogy mire megy ki a játék. És ez annyira összeesküvés-elmélet, mint amennyire a Mindbender komplex szó 😊

Zomil
ismét nyert az üldözési mánia...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ranger=Íjjász
Assassin=tõrös
Paragon=Lándzsás
Dervish= Kaszás (vagy búza táblák harcosa?)
A te logikád alapján. Én lgalább nem állítok ilyen marhaságokat.
És én legalább képes vagyok beismerni ha tévedek.
Ja és nem mindegy mikor írtam utoljára? Amugy is kurva ritkán írok ide, most is csak azért írtam, mert kiprovokáltad!
OMG mit tettem?? Most megint az ijjász lesz a téma 3 oldalon keresztül!
Elnézést kérek a többiektöl!

FANTOM

Atisz
/skip 😊

Te késztettél sorbaállásra! Mellesleg nem élvezem, csak várom az amolyan "érveket" amivel bombáztalak eddig (nem a mai napra gondolok), és te pedig ilyen ("értelmetlen") módon válaszoltál nekem dolgokra, mint én neked most.
"Madarat tolláról, embert barátjáról (mégha "interneten át normálisnak tûnõ" is 😄)": ki nekem a barátom itt? Ne tereld a témát!!!
Senkit sem ismerek itt. Az itteni (és egyéb helyeken ahol "találkoztunk") viselkedése alapján ítélem meg az embereket. Téged is!
Lehet rosszul utánozlak, de attól még valami ilyesmit mûvelsz itt, és ezért áll mindenki - uhh bocs nem mindenki, csak aki hozzászól - abba a bizonyos "sorba"

Szpájki
ennyire szánalmas vagy? mindenbe belekötsz amibe tudsz?<#gun>mikor huzzák rád a kényszer zubbonyt? jól esne megkérdezni egy hónap mulva hogy: Atisz hogyvan? eszik rendesen? <#mf1>

Atisz
Akkor bocs. A dp-s rész törölve.

Ha tényleg érdekel, akkor tedd fel a kérdésedet inkábbitt.

Atisz, úgy látszik már azt se tudod, hogyan mûködik ez, mert pre-be sose volt dp.

Atisz
Nem azt akartad írni hogy "kurvára"? Mert úgy talán még értelme is lenne...

Atisz
Párszor (sokszor) leöleted magad, mob "meghízik", majd miután a teleportnál feléledsz, leölöd. Érdemes haverokkal csinálni, (mint általában mindent) mert a mob magas szintje és a te death penalty-d miatt már nem biztos hogy meg tudod majd ölni egyedül...

Szpájki
kurván nem ismerem Mad Pig-et mielött ezzel jönnél hogy haverom, de kurván igaza van! ezt még a hülye is látja! nem akarsz nyitni egy Super Mario topicot Atisz? ott lehetnél a király!

Atisz
A te értékrended szerint nem is - hála ég... 😊

Erre gondoltam... title miatt érdekel.

SZEG007
te még interneten keresztül se tünsz normálisnak.

Atisz
Dehogy. Allj csak a sorban. Madarat tolláról, embert barátjáról (mégha "interneten át normálisnak tûnõ" is 😄)

Atisz
Az old-Ascalonos dolgora gondolsz miszerint is a játékos megöleti magát egy boss-mobbal (ezáltal megnövelve a mob szintjét), majd megöli a mobot xp-t kapva ezért (ami már nem alacsonyabb szintû mint õ)?

Szerintem hosszú és nincs sok értelme. Bár ízlések és pofonok...

Ha nem erre gondoltál akkor bocs 😊

Szpájki
ez ilyen ez a srác! <#levele><#wow1><#vigyor2>

Persze... Most megpróbálod kimagyarázni magad... De én nem dõlök ám be neked <#vigyor>.

Szpájki
there is a looser on the dancefloor! <#worship><#banplz>

Atisz
És kit érdekel? 😄

Atisz
Ha ellentétbe próbálod állítani a hsz-aimat, meg kell hogy mondjam eléggé mellényúltál. Azzal hogy azt mondtam hogy "Miért kéne bárkinek is hozzászólnia a témához ha köze sincs hozzá?", arra értettem hogy nem kötelezõ hozzászólni az adott témához. Erre ott a /skip. Ez egy lehetõség és nem egy felszólítás.