Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A probléma az, hogy mindig ugyanaz az ember. Ezért nincs hitele annak amit többek között te is írsz."
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
Kellene egy jo Necro/Me SS Build, de nem 55-SS duo, hanem kimondottan PvE. Mindenhol csak farmbuildeket talalok. Van valakinek PvEre valami jol bevalt? Esetleg mas necro build id johet PvEre, de ne MM legyen.
Koszi.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Muldir számodra fontos, vagy sem a CE, kérlek válaszolj ha ezt olvasod ugyanis Mindenbender nehézfelfogásu. "
Eredetileg mindegy lett volna. Nem sokkal elotte vettem WOWbol CE-t. Akkor megtetszett, hogy adnak hozza csomo mindent, meg jobban nez ki. Akkor dontottem ugy, ha lesz, CE-t veszek. De itthogy ugy volt, semmi nem lesz, igy hat megrendeltem kintrol a CEt. Hozzateszem a WOWhoz kepest csalodas volt, amit az NCSoft adott. A WOW CE igenyesebb. Nem baj, ha mar ebbol megvolt a CE, minden masbol azt vettem. GWENbol is vettem volna, ha lett volna, de Anetnel nincs uzleti erzek 😊
Az asszonynak mar simat vettunk, mert ott mar penzkidobas lett volna (2 CE azert tulzas egy csaladba) 😊
Ott a kulcsszo BELUL! A megjelenes elott par nappal meg az AUTOMAXtol olyan infokat kapott a CDgalaxis, hogy NEM FOGJAK forgalmazni itthon.
Mivel akkor mar 3 honapja openbetaztam, mindenkeppen szerettem volna megkapni, ergo maradt a netes rendeles. Akkoriban mindenki kulfoldrol huzta be. Par nappal kesobb kiderult, hogy lesz. Nem baj, az indulas napjan en mar tudtam jatszani. Ez volt a lenyeg.
igen, ebben a hszedben állítod azt a veretes marhaságot, amibe 592345729 ember belekötött.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
MuldR-nek legközelebb pm-ben írom az ilyesmiket (elvégre õ kérdezett), mert mindig erre ugranak rá bizonyos emberek. Bár, inkább mégsem... hiszen akkor nem tdnék röhögni rajtuk 😄
"Kb. minden magyarra lefordított AD&D cuccban és a Gyûrûk Urában is ranger = kósza. Mindamellett sztem is hülyén hangzik, ha mindenáron le akarjuk fordítani, akkor inkább erdõjáró vagy vándor."
"Persze a GW-ben betöltött szerepe szerint nyugodtan nevezhetjük íjásznak..."
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
専用アダプタ
akkor már inkább lövész 😄 csak hogy még valamivel megcáfoljam az ijjjáász témát 😄 na jó én befejeztem ezt 😛
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Ha HG járna erre sz.tem mindet törölhetné ;-)
★ 汤姆 李
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nefürgyé le!
ranger <;reIndZ@ || –@r>;reIndZ@ || –@r> fn 1. a) GB királyi parkõr / mezõõr / erdõkerülõ b) US erdõõr, erdõkerülõ 2. kat the Rangers lovas vadászok, US lovas csendõrség, rohamcsapat, US kommandós 3. vizsla, kopó 4. régi csavargó, vándor 5.
nem akarok hülyeséget mondani, de egy rangernek másodlagos kaszttal együtt van kb 7-8 attribute. Miböl gondolod hogy a marksmanship az elsödleges attribja? mi van akkor ha hammert fog a kezébe, vagy bármi mást?
Szvsz nincs elsödleges szerep.
Ez most egy vita akart lenni, mert nem értek veled egyet.
Ne ugyanazt válaszold, ha megkérhetlek
FANTOM
やられたらやり返す。倍返しだ!
Türelem? Miért, te ideges voltál?
A vita nem azért tartott több napig, mert Mad Pig beírta 20x, hogy nem íjász, hanem azért, mert TE egyetlen egy érvedet, az összes többi ellenvélemény felé helyzve, magadnak adtál igazat.
De befejeztem, mert nekem elfogyott a türelmem hozzád ismét, mint akkor is.
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
FANTOM
"az egyetlen egy ÉRVEDET, a 20 másikkal szemben"
kiemeltem neked a szót, ami fontos a mondatból. azon "lovagolj" légyszives.
A vita azért tartott több napig, mert egyetlen egy érv miatt tartottad az álláspontodat, mikor a többiek leírtak kb 20 másikat, ami ellene szólt. A végén már mind1 volt, és néhányan (pl asszem Pg, de nem nézem vissza), csak annyit írtak, hogy nem íjász!
Miért csak az okokat hozod példának??? Az kozatot is nézd már meg légszives néha!!!!!!!!
Akkor érveltem kb utoljára neked. De rájöttem, hogy neked felesleges. Amit eldöntöttél, az úgy van, és pont. Uh akár lehet kötekedni veled, mert neked úgyis tök8, és legalább nem kell gondolkodni az érveken...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
FANTOM