Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

remélem, hogy nem bánod, hogy tõled idézek és az idézetben kicserélek néhány betût:
"A probléma az, hogy mindig ugyanaz az ember. Ezért nincs hitele annak amit többek között te is írsz."

Atisz
A probléma az, hogy mindig ugyanaz a pár ember. Ezért nincs hitele annak amit többek között te is írsz.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Szpájki
bocs sose tudom leirni az ilylylylyász-t helyesen! <#mf1>

Szaruman
továbbra is ilylylylyász😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Szpájki
Atisz továbbra is sérthetetlen és akik kifogásolni merik bármely állitását azok mind egy összeesküvés tagjai akik öt akarják megbuktatni az ijjjááász birodalmában <#wow3>

StRucC555
195 új üzenet mi a ...... nah nee már 😄

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Hogy legyen egy kis "szakmai is".

Kellene egy jo Necro/Me SS Build, de nem 55-SS duo, hanem kimondottan PvE. Mindenhol csak farmbuildeket talalok. Van valakinek PvEre valami jol bevalt? Esetleg mas necro build id johet PvEre, de ne MM legyen.

Koszi.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

"mindenböl CE verziot vásárolt te hülye vagy hogy azt hiszed számára nem fontos a nagy doboz soundtrack, képes könyv GW egérpad?
Muldir számodra fontos, vagy sem a CE, kérlek válaszolj ha ezt olvasod ugyanis Mindenbender nehézfelfogásu. "

Eredetileg mindegy lett volna. Nem sokkal elotte vettem WOWbol CE-t. Akkor megtetszett, hogy adnak hozza csomo mindent, meg jobban nez ki. Akkor dontottem ugy, ha lesz, CE-t veszek. De itthogy ugy volt, semmi nem lesz, igy hat megrendeltem kintrol a CEt. Hozzateszem a WOWhoz kepest csalodas volt, amit az NCSoft adott. A WOW CE igenyesebb. Nem baj, ha mar ebbol megvolt a CE, minden masbol azt vettem. GWENbol is vettem volna, ha lett volna, de Anetnel nincs uzleti erzek 😊

Az asszonynak mar simat vettunk, mert ott mar penzkidobas lett volna (2 CE azert tulzas egy csaladba) 😊

"Elárulom: a GW szinte összes része elérhetõ volt Magyaro-n az amerikai megjelenést követõ pár napon belül... sztem annyit megéri várni hogy az ember lefaragja az összegbõl a postaktsg-et. "

Ott a kulcsszo BELUL! A megjelenes elott par nappal meg az AUTOMAXtol olyan infokat kapott a CDgalaxis, hogy NEM FOGJAK forgalmazni itthon.
Mivel akkor mar 3 honapja openbetaztam, mindenkeppen szerettem volna megkapni, ergo maradt a netes rendeles. Akkoriban mindenki kulfoldrol huzta be. Par nappal kesobb kiderult, hogy lesz. Nem baj, az indulas napjan en mar tudtam jatszani. Ez volt a lenyeg.

jelentése szerint nincs köze hozzá
Szaruman

igen, ebben a hszedben állítod azt a veretes marhaságot, amibe 592345729 ember belekötött.

A ranger az kommandós.

Atisz
Akit tényleg érdekel a téma és esetleg nem csak a kötekedés és szócséplés miatt nézett be ide annak figyelmébe ajánlom 2 hozzászólásomat, amibõl a "vita" kirobbant. Érdemes az utána következõket is elolvasni, megéri.
MuldR-nek legközelebb pm-ben írom az ilyesmiket (elvégre õ kérdezett), mert mindig erre ugranak rá bizonyos emberek. Bár, inkább mégsem... hiszen akkor nem tdnék röhögni rajtuk 😄

"Kb. minden magyarra lefordított AD&D cuccban és a Gyûrûk Urában is ranger = kósza. Mindamellett sztem is hülyén hangzik, ha mindenáron le akarjuk fordítani, akkor inkább erdõjáró vagy vándor."

"Persze a GW-ben betöltött szerepe szerint nyugodtan nevezhetjük íjásznak..."

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

"a rangernek köze nincs az ijászhoz" - rly?
Mephike
Hm, lehet csinálok egy új karit, a nekrom nagyon kevés ide. Itt vannak arcok, akik dumával képessek õlni😄

kb ennyi aki meg fasz az irjon 200+ commentet nyugodtan like Atisz

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

aki másfél éve nem gwzik akárki akármit mond köze nincs a gwhez
aki játszik a gw-vel és tudja hogy mi a téma meg mi folyik odabent az tudja hogy a rangernek köze nincs az ijászhoz szal sztem szimplán sz*rja le atisz hülyeségeit mindenki
Szpájki
marksmanship - lövészet

akkor már inkább lövész 😄 csak hogy még valamivel megcáfoljam az ijjjáász témát 😄 na jó én befejeztem ezt 😛

Rip
Nem, a Ranger az a texasi kopó.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Gratulálok azoknak akik összehoztak ma itt 100 Off jellegü hozzászólást és chat-ként használták a Topic-ot!
Ha HG járna erre sz.tem mindet törölhetné ;-)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

megint az íjász téma van napirendi ponton?

Szaruman
Vége? Ennyi volt? Pfff....

Zomil
sztem a ranger commandós 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szpájki
http://gw.gamewikis.org/wiki/Ranger

Íjász szakértõ.

Nefürgyé le!

Szaruman
Nem, a ranger vadonbeli túlélõ.

ranger <;reIndZ@ || –@r> fn 1. a) GB királyi parkõr / mezõõr / erdõkerülõ b) US erdõõr, erdõkerülõ 2. kat the Rangers lovas vadászok, US lovas csendõrség, rohamcsapat, US kommandós 3. vizsla, kopó 4. régi csavargó, vándor 5. cserkész

Szpájki
hát mindegyik kasztnak van egy attribja ami csak akkor érhetö el ha elsödleges ként választjuk az adott kaszot... a rangernek ez az expertise... tehát megvan: a Ranger magyarra átforditva : Szakértö<#mf1>

"a játékban betöltött elsõdleges szerep" ezt kifejtenéd bövebben?
nem akarok hülyeséget mondani, de egy rangernek másodlagos kaszttal együtt van kb 7-8 attribute. Miböl gondolod hogy a marksmanship az elsödleges attribja? mi van akkor ha hammert fog a kezébe, vagy bármi mást?
Szvsz nincs elsödleges szerep.
Ez most egy vita akart lenni, mert nem értek veled egyet.
Ne ugyanazt válaszold, ha megkérhetlek

FANTOM

Szpájki
Atisz: kitartó vagy és hülye... ez eléggé idegesitö párositás <#lama><#puszi>

Szaruman
De, már kb 1.5 éve unjuk minderbendert, de õ erre még nem jött rá.

Győri Devi
nem unjátok még?

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Szpájki
<#falbav><#csodalk>ne kezd ujbol könyörgöm

Atisz
Én nem arról beszéltem hogy ki mennyire aktív, hanem hogy ki miért jön fel hosszú idõ múlva a fórumra.

Atisz
Egyetlen egy érvem? Alapfegyver, 1 egész skillág foglalkozik vele, a játékban betöltött elsõdleges szerep, legcélszerûbb magyar név ami legjobban passzol hozzá... ez kapásból 4 és még nem is mentem bele.

Türelem? Miért, te ideges voltál?

SZEG007
ide csak aktiv játékosok irnak rajtad kivül, ergo te vagy az egyetlen viszajáro vendég.

OK. Írom másképp.
A vita nem azért tartott több napig, mert Mad Pig beírta 20x, hogy nem íjász, hanem azért, mert TE egyetlen egy érvedet, az összes többi ellenvélemény felé helyzve, magadnak adtál igazat.
De befejeztem, mert nekem elfogyott a türelmem hozzád ismét, mint akkor is.

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Atisz
Én nem tudom... képzeld még olyan hülyékrõl is hallottam akik csak emiatt jöttek vissza a fórumba. Kemény, mi? 😄

Atisz
Már leírtam mindent, ha értelmi fogyatékos vagy keresd vissza. Attól hogy egyesek 20x bespammelnek vmit (csak neked, csak most, csak itt - a spam nem érv ugyanaz a hülyeség x 20 😊) attól még nem lesz igaz.

Miért csak veled kötekedik mindenki?

FANTOM

Na most kezded megint?
"az egyetlen egy ÉRVEDET, a 20 másikkal szemben"
kiemeltem neked a szót, ami fontos a mondatból. azon "lovagolj" légyszives.
A vita azért tartott több napig, mert egyetlen egy érv miatt tartottad az álláspontodat, mikor a többiek leírtak kb 20 másikat, ami ellene szólt. A végén már mind1 volt, és néhányan (pl asszem Pg, de nem nézem vissza), csak annyit írtak, hogy nem íjász!
Miért csak az okokat hozod példának??? Az kozatot is nézd már meg légszives néha!!!!!!!!

LMFAO - nem vagytok egyszerûek....
Atisz
Nem, ez már az "én azt hallottam róla, hogy hülye" epizód...

Atisz
Mert ide csak kötekedni jár vissza a plebs.

Atisz
Én írtam le 20x hogy nem íjász, ugye? Olvass már vissza 😊

Atisz
Aha, tehát ha válaszolok vkinek a hsz-ására, akkor megismerem. Te hol élsz? 😄

Nah ott pont te spamelted az egyetlen egy érvedet, a 20 másikkal szemben <#vigyor2>.
Akkor érveltem kb utoljára neked. De rájöttem, hogy neked felesleges. Amit eldöntöttél, az úgy van, és pont. Uh akár lehet kötekedni veled, mert neked úgyis tök8, és legalább nem kell gondolkodni az érveken...

0Fritz0
Ha jól értem, akkor most "Bántottak egy játékban, brühühü!" a téma? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

a GW miért nem tartozik a normális témák kozé?

FANTOM

Szaruman
Õ nem ismer. Meg én sem õt, az a gonosz ikertestvére neki is, meg nekem is.