Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZEG007
Mosza a mai napig aktiv játékos,em ugy mint te

Valaki eltudja nekem magyarázni ezt a death leveling dolgot, meg itt a táblázatot?

Szpájki
bocs kiráááály!

Atisz
Én soha nem mondtam hogy hallgass, ne válaszolj, ban pls, stb.
Tehát olyan dolgokat ne vágj a fejemhez amit nem mondtam.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Egyértelmû, hogy amire már te magad válaszoltál, arra a saját "válaszaidat" szúrom be, mert azt jobban megérted (talán, mivel saját fogalmazásod), amire más válaszolt, oda azt (ha saját hszeimet idézem, azt is idézõjelbe rakom), amit a jelenben írok azt nem -ez egyértelmû. De igyekszem eléggé visszaolvasni ahhoz, hogy mindenre megtaláljam a saját válaszodat "mester".

de #27717bõl látszik, hogy a #27714 minden kérdését, már megválaszolta valaki... szóval felesleges volt (kötekedés).
"/skip-pel nem tudom mi bajod van": elég sokáig skippeltelek... de van amire már kénytelen az ember válaszolni. Igaz neked mindegy. Ebben a topicban rád semmi sem hat.

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Atisz
Nahát még 1 "nagy" öreg... Milyen fura hogy pont most írt ide... hány hónap után is?
Ezzel a hsz-oddal az en szavaimnak adtál hitelt. Kösz 😉

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Mikor veszed már észre hogy kurva unalmas vagy? Hiába írsz le mindent 50x akkor se lesz igazad! Már rég megcáfolt mindenki!

FANTOM

Atisz
Elnézést a hsz elsõ fele félreértelmezhezõ:
Szóval nem csak én írok értelmes hsz-okat (másnak is szabad), úgy értettem hogy értelmes dolgokat szúrsz be és az idézendõ részt teszed ""-be (a sajátodat nem).

Atisz
Ügyes vagy, de nem hátrány ha értelmes dolgokat és az én hsz-aimat szúrogatod be ""-mel. Van még hova fejlõdni.

Egyébként meg /skip-pel nem tudom mi bajod van. Sokszor beválik, bár néha félreértelmezik és azt hiszik hogy azért nem írok mert nincs igazam...

Szpájki
nem azt mondtam hogy meghalj! csak számunkra 😊 Im Attacking Atisz! 3 2 1 😄

"Izgalmas?" - "bár én már kezdem unni"
"mostmár csak amolyan szórakozásból írogatok." - "Miért kéne bárkinek is hozzászólnia a témához ha köze sincs hozzá?"
"ott van /skip" - Rólad szól a topic.
"legalább mostmár belátod, hogy mind1 mit írok te kötekedni fogsz" - "Kíváncsi vagyok meddig bírod"

"Azt írsz amit akarsz. Ennyi." - Ezt én szoktam írni amikor végképp feladom veled kapcsolatban a vitát...

(ezt a bemásolósdit is tõled tanultam <#vigyor2>)

Atisz
Halálát meg végképp undorító kívánni bárkinek is... írkálj még, tágas az a banner 😊

Atisz
Vesztettem, mit? Agysejteket hogy elolvastam a hsz-od? Háát sokat kell még nekem ahhoz pusztítani belõlük hogy elérjelek, nyugi...

Atisz
Izgalmas? Tudod én régen ezt egyszer már leközöltem, akik itt voltak tudják. Akkor még komolyabban vettem (mondjuk akkor sem voltam trágár soha 😊), mostmár csak amolyan szórakozásból írogatok.

Te nem az én stílusomat vetted át, én ugyanis nem kötekszem ismeretlenekkel. Ha beírnak vmit, arra természetesen válaszolok, dehát nekik ugye ott van /skip. Én nem akarok innen senkit ban-nelni (hogy is jönnék hozzá 😊), semmi bajom nincs senkivel. Csak válaszolok és ha kell korrigálok.

Tõlem nyugodtan kötekedhetsz (legalább mostmár belátod, hogy mind1 mit írok te kötekedni fogsz - ez is haladás), leállítani úgysem tudlak (nem is akarlak). Azt írsz amit akarsz. Ennyi.

Szpájki
Atisz... van egy tény... ezt rajtad kivül mindenki látja... KURVA HÜLYE VAGY! szerintem irj egy könyvet a forumhuszáros meg az összeesküvés elméletedröl meg a kocsmai verekedéseidröl utána ird át a GW alapjait, küldd el az Arenanetnek és befogják látni ök a hülyék és minden ugy van ahogy te gondolod! hatalmas respect! remélem kapok dedikált példányt 😊 egy kérdésem lenne: mért nem birod elfogadni hogy vesztettél és szánalmas vagy? csak annyira lenne szükség hogy eltünj innen vagy felfordulj vagy ilyesmi!

"Reflexbõl kötekedem veled az ÍJÁSZ vita óta!" Most ki vitázik itt veled? Átvettem a stílusod, kiemelek 1-2 részt egy-egy hsz(ed)bõl, (lehetõleg azt ami nem közvetlenül a témához kapcsolódik) és jól belekötök. Kíváncsi vagyok meddig bírod, bár én már kezdem unni. Érvekkel sokkal izgalmasabb volt, nem értem te mit élvezel ebben.

Atisz
Még valami: reflexbõl nem lehet vitázni. Azzal ugyanis elismered hogy az illetõnek minden hsz-ra gépiesen, elolvasás, gondolkodás nélkül reagálsz.

Atisz
Na most te is csúsztatsz, már az íjász téma elõtt beálltál a sorba.

Ts-rõl meg annyit hogyha nem õ ad ip-t akkor én adok és akkor én lettem volna SA. Hûha.

Atisz
Jaja és ráadásul még töpörtyû is volt a jelem oviban...

"Ja igen, te akkor még nem tudtad hogy az sg-n van GW topik...": de mostmár ismerem a skilleket, tudom milyen kasztot mire használnak (használok) általában gwben a jelenben.
Sosem állítottam, hogy "láma" vagy. Az utóbbi idõben írt hozzászólásaid alapján döntöttem úgy, hogy közöd sincs a MOSTANI gwhez (régen lehet volt, nem ismertelek ingame).
Igen. Reflexbõl kötekedem veled az ÍJÁSZ vita óta!
"SA, mint "hatalom embere"? Na ezen elmosolyodtam..." Miért is? Értelmezd csak! Mit is tud az SA? Miért is van? Ki adta neki a jogot? Miért is adta neki a jogot? Akkor mi õ az adott ts szerveren? - de szerintem errõl ne (itt) nyissunk vitát, bár ezen a "terepen" otthon érzem magam eléggé, nem alaptalanul.

Atisz
1 évet GW-ztem 4 féle karival elég sokat játszottam, rank 7-ig eljutottam. Csak a prohecies-zel játszottam aktívan, a factions-t csak kipróbáltam. Emiatt felhatalmazva érzem magam hogy írjak a topikba - szigorúan - arról amirõl tudok vmit. Ha régi dolgok kerülnek szóba, hozzászólok, korrigálok. Ha általános dolgok (pl. ranger szerepe, elsõdleges fegyvere, magyar megfelelõje GW-ben és RPG-kben egyaránt) kerülnek szóba szintén.

Tudomásom szerint nem javítottam ki senkit GWEN-es, Nighfall-os, Factions-ös mélyrehatóbb állításokban. Ha visszaolvasol (mondjuk 1-2 évre) meglátod, hogy néhány kötekedni vágyó egyén ugrott rá a hsz-aimra, olyanokra is, mint pl.: "az ég kék".

SZEG007
láma is vagy, és még igazad sincs az esetek töbségében.

Sarkított hozzáállás? Abból gondolom, hogy gwzek, és nem csak sg fórumon keresztül érintkezem a magyar gw társasággal.

Akinek köze sincs hozzá az ne is írjon ide. Én sem írok a filmes topicba, mert hidegen hagynak a filmek. Sõt nem írok a csillagászati cikkekhez sem, bár érdekel, de látom, hogy nálam sokkal többet tudók írnak oda, ezért érdemben nem tudnék hozzá tenni semmit a beszélgetéshez. - Mondjuk a hszed ezen részével erõsen magad ellen beszélsz.

Atisz
Szerintem te vagy az aki mindenáron képtelen beismerni a tévedését. Beálltál 1 sorba amibõl már egyre kínosabb kiállni (igaz bennmaradni még inkább).

Számodra azért ismeretlen a stori ezen része mert nem hallottál róla. Pedig volt már róla szó. Ja igen, te akkor még nem tudtad hogy az sg-n van GW topik... Mégis az általam korábban említett effekt szerint kóstolgatsz (bár tudom te nem mész senki után, mégis a hsz-aid túlnyomó részében szívesen használod a "mi" szócskát), amiatt mert állítólag én egy "láma" vagyok. Az már mindegy hogy igazama van-e vagy sem, a lényeg hogy én láma vagyok 😊
Tudod ha íly módon kéne elbírálni minden embert a világon akkor mindenki egy megbízhatatlan, hiteltelen alak lenne, hiszen azt mondták róluk hogy láma.
Reflexbõl kötekedsz itt velem és próbálod rámmsütni hogy én vagyok a hülye 😊
Na nekem többek között ezért szórakoztató ez a topik.

A hsz 2. részét szokásodhoz híven nagyon félreértelmezted...
A WoW-wal semmi gondom (legjobb mmo jelenleg a piacon), csak a konkretizálás miatt írtam le. A ts-es ban teljesen ok, jogában áll. Viszont ha vki még a vita elõtt, mintegy menekülve teszi ezt, arról szerintem már más is elmondható (a normális pl. nem). SA, mint "hatalom embere"? Na ezen elmosolyodtam...

SZEG007
nem volt a haverom.
És többször nekem kellet szolnom, mert valoban rájött néha az 5 perc, meg is utáltuk, le is lépett, és utánna még több honapig nagyon szépen elvittem a guildet, mignem 3 ember ugy döntött hogy szintén áttér wow-ra, és feloszlattam a csapatot.

Ismétlem magam: Tévedés, hogy ezért mondanak itt ellent neked (pl én). De te erre alapozol (most is felhoztad, és régi sérelmeiden "lovagolsz", bár ezt ilyen részletességel ritkán kezded el leírni, de szinte az összes vitában szerepel rá hivatkozás).

És ha elment WoWozni? Sokan megunták már gw-t és elmentek wowozni.
Kitiltott tsrõl? Hát akinek vitája van SAval, annak vigyázni kell. Tudod a "hatalom embereivel" másképp kell bánni. Mellesleg, ha ilyen vitákat kerekítnél tsemen párszor mint itt, én is bannolnálak <#vigyor2>

Atisz
Nem gondolod hogy ez egy erõsen sarkított hozzáállás? Mibõl gondolod hogy aki ezt a topikot olvassa az nem nekem ad igazat? Mert nem írja le? Miért kéne bárkinek is hozzászólnia a témához ha köze sincs hozzá?

Ennyi erõvel minden témához hozzá lehetne szólni hogy nem vagy igen. Érdekes módon nem ez a bevett stílus.

"megunod" ez nem azt jelenti hogy úgy nézki hogy beláttad, hogy nincs igazad. Egyszer tûnne úgy, hogy beláttad, hogy tévedtél...

/skip: Atisz! Nem lehet skipelni! Ha megjelensz rólad szól a topic. De ha azt hiszed azért nem ad neked igazat itt senki, mert x éve volt egy vitád az akkori "nagy öregekkel", hát jó legyen... Akkor mostmár értem, hogy miért csak ebben a topicban nem ismered el, ha "hibázol", és ezért kerekítesz mindig értelmetlen 2-3 napos vitákat egy-egy kérdésbõl.

Atisz
És ha az voltam? És ha tényleg nem tudtam 1 évnyi játék után hogy a ranger expertise attribute-ja nem csökkenti a skill cooldown-t csak a manaktsg-et? Hû de hülye vagyok, hogy csak 4 másik karakterrel tudtam játszani... Hát kívánom hogy ennél hülyébb egyikõtök se legyen soha az életben 😊

A kedves ideggyenge haverod pedig azzal oldotta meg a dolgot hogy kilépett a játékból, majd letiltott ts-rõl, utána kivágott a guildbõl, majd elkezdett WoW-ozni. Micsoda??? Hogy ez új? Errõl nem beszéltél? Végülis egészen apró részletek ezek, kit is érdekelnének?
Az eset után elmondott pár dolgot egy haverom a guildbõl, aminek te a késõbbi magatartásoddal hitelt adtál. Röviden ennyi.

SZEG007
nem hazugság hogy faszláma voltál

Atisz
Megunom? Bocs de volt más dolgom is újévkor... tudod mit igyekszem ezentúl mindennap írni ide pár sort, jó? Mert lehet hogy így tényleg úgy tûnik, hogy elismerem hogy nekik van igazuk (bár akkor mondjuk beismerném vagy egyáltalán nem írnék, nem? 😊)

Egyébként a nagy hsz-omban leírtam hogy az átlagfórumozó (nem pejoratív értelmezés) egy vitában hova áll, olvasd el, ez tényleg szinte mindenhol így van. Ezek a tipikus új userek, akik eleinte alázatosak, aztán egy vitában a "nagy öregek" mellé állnak és ezekután úgy érzik nekik is joguk van nagy mellénnyel hozzászólni (pedig már az elejétõl is joguk volt, csak nem kell csodálkozni ha vki erre válaszol is)

Szerintem aki nem ismeri a teljes sztorit az /skip, aki meg igen azok vitatkozzanak (persze nem ilyen madpig-stílusban)

Nem álltam be semmilyen sorba! Saját véleményemet képviselem! És itt már rég mindenki. Nézd meg a neveket légszives! Az akkor emberek már rég nem írkálnak ide (najó néha). De ha el kezded írkálni hszeidet, át sem lehet ugrani, mert akkor rólad szól a topic, mint most is.
És nem Mad Pig miatt, hanem a "témaindító" hozzászólásod "érdekessége" miatt. Aztán van itt már elgépelésenvitatkozós, MadPigesösszeesküvéselméletetgyártós,hsztdirektmegnemérõs. Aztán valakinél hirtelen elszakad a cérna, és jön a trágárszavakellenfellépõs... utána megunod, és egy hétig megint nem írsz semmit...
Átlátok én rajtad <#circling>

Atisz
Én ilyet soha nem állítottam...

Én csak azt tudom hogy Mad Pig jópár dolgot összehazudott rólam, hogy az idegbeteg barátját mentegesse (gondolom ez a rész kimaradt). Aztán jöttek az emberek akik azt hitték jó olyan ember mögé beállni a sorba, aki már rank 10+, meghát ingame "normális"-nak tûnik...

Háát #27684, íme mindenki elgondolkozhat azon milyen sorba állt 😊

Arra gondoltam, hogy "tiszteletbõl", valamelyik most aktuális HA fame farmolós buildet el kellene nevezni Atiszwaynek. Mondjuk amelyikhez "diplomás" order kell??? <#vigyor2>. Vagy ahol kalapácsos íjászok rohangálnak??? <#vigyor>

SZEG007
mostantol parancsba adoma virusos email-ek küldését is

Ahh elnéztem. már azt sem tudom melyik ablakba írok <#wink>.
De ezen ahogy látom még te is mosolyogtál (jól látom az ott egy szmájli?). Akkor ugye nem gondolod, hogy érveléseid 80%-át ezek után erre az "összeesküvés elméletre" fogod alapozni?

/szerintem is

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Atisz
Ezt legközelebb pm-be, ingame 😉

De nyugi, nem olvastam végig.

Atisz
Aham, mondjuk én nem szoktam b*zdmegelni ismeretlen emberekre...

😄 Nade Pig... "Vezérünk"! Azért ennyire mégsem kellene elveszteni a türelmed 😄.
De azért megmondhatnád: Most akkor mi is csúnya szavakkal kezdjük illetni Atiszt, vagy menjen minden úgy, ahogy eddig megbeszéltük? <#vigyor2>

Zomil
Ha erre jár vmi admin, megkérnénk h rakjon ki téged... -.-

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Atisz
Ha erre jár vmi admin vagy házigazda, megkérném: tegye ki ezt a hsz-t a banner-be, mert kitûnõen jellemzi a "szerzõje" mentális állapotát és stílusát.

Köszönöm 😊

Zomil
😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SZEG007
nem érdekel ha bant kapok, de ezt most be irom akkor is

Elhuzhatsz a bus büdös picsába te rohadt kis féreg, lassan már 2 éve nem játszol, de még mindig ide jársz, huzd már le a klotyon magad, vagy ha csak azért jársz ide hogy kötekedés legyen akkor szolj, és egy moderátor biztos kitilt a topicbol.

Atisz
Hát ezt mondom én is. Én csak korrigálok, de vannak akik kötik az ebet a karóhoz. Bár szerintem te másra gondoltál 😊

SZEG007
ezaz már a félregépelt név is csusztatás, na idefigyelj megmondom mi a csusztatás az ha valaki ebbe a topicba bejön valtlanokat állit, kijavitják, és utánna nemhogy hajando lenne beismerni hogy baromságokat állit, hanem még öszeesküvés elméletet gyárt magának, majd gépelési hibákal akkar viszavágni

Atisz
Ha vkit 3x rosszul nevezel meg, az nem gépelési hiba, hanem figyelmetlenség. A pondró színvonal pedig a kick/ban/kuss-szerû hozzászólás, nem a korrigálás. Szerintem.

Atisz
Semmi gond, neked és a baráti körödnek nem ez az elsõ csúsztatása. Mondhatnám: csak a szokásos.

SZEG007
Azt is imádom hogy nagy tehetséged most már gépelési hibákba kezd belekötni miután nem maradt más neki, ez már a legalja pondro szinvonal.

Szaruman
basszus, 10 percet travizok, és 42 hsz jött. mindeRbender sztem a hszszámra hajt, asszem 500 hsz után lehet vki házigazda. Tényleg, nem akarjuk õt ide házigazdának? Én igen, nagyon 😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.