Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZEG007
ti a parancsomra cselekedtek és minden mondatot én adok a szátokba ezért tök mindegy mit irsz Mindenbender-nek ö csak egy öntudat nélküli zombinak tekint kinek egyetlen célja a táplálékszerzés mellett az hogy engem szolgáljon😄

SZEG007
ja gyakorlatilag fölösleges a pet memsmernek, de persze ha neked kell egy párduc társnak, mert bejön akkor csináld😊

Szintlepesenkent kapod a skill pontokat (meg nehany quest is ad). Ha elerted a 20as szintet, akkor is ha meglenne a szintlepes a skill pontot megkapod, de szintet nem lepsz. Szoval lehet venni nyugodtan, csak ertelmes skill legyen. Na meg ne felejtsuk el, hogy skillenkent 50 arannyal no az ara. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Hat nem tudom, nekem a heroknak van berakva majdnem mindnek pet. Nincs extra skill melle es nem sok pont jutott ra. Arra jok, hogy a 3 kutya megfogja az erkezo tomeget, es bele lehet durrantani valami tomegpusztitot. Nem baj, ha a pet hal, annak nincs death penalty.

Helo nepek en is most ismerkedem a GW -vel egyenlore csak Prophecies van. Felmerult bennem egy kerdes a skill pontokkal kapcsolatban, lehet valahol farmolni, vagy fix adott mennyiseg szerezheto a jatekban? A kerdes lenyege annyi lenne hogy szorjam a skillpontot mint a cukorkat vagy nagyon valogassam meg a skilleket amiket trainertol veszek?

Cabal Online -OBtampon Blader Mercury

De. Minek neked az a pet? Ha állatszelidítõ-beast master akarsz lenni, akkor elsõdleges rangert (aka íjász (R/akármi)) csinálj, ne mesmert. A mesmer másra való és csak potyára lenne 2 skilled a 8-as skillbarban a kutya miatt, úgysem tudnál annyi pontot rakni rá, hogy megérje.

Nefürgyé le!

Nemtom, sose volt mesmerem, max asszonyet lattam. O is csak addig szerette, mig Franz Anton Mesmerrol megirta a szakdolgozatat. 😊

Oksa,köszi!Akkor egy Mesmer-Ranger párosítás nem rossz ötlet?

★ 汤姆 李

Ha masodlagos a ranger akkor is lehet peted. Sot, ha heroknak veszed fol masodlagosnak, nekik is lehet.

Me/R?Csak elsõdleges kasztnak lehet saját Pet?Vagy ha bevállalok másodlagosnak Ranger-t akkor is lehet Pet-em?
Sry de eddig Wari-t és Assa-t tápoltam és ott nem voltak ilyenek ezért kérdezek.Guild + alszik,ingame most nem megy a kérdez-felelek téma:-)

★ 汤姆 李

Sziasztok!
Mesmer milyen fegyvereket használhat?Csakis távolsági ajánlott ehez a Karakterhez?
Egyébként játszható Kaszt?Pl. egy Prophecies-t végig lehet vele vinni vele könnyen vagy szemeljek ki mást?Wari-n és Assa-n kívül azokat +untam😊Persze nem feledtem el csak most kipróbálnék mást.
Köszönöm!

★ 汤姆 李

+t*

専用アダプタ

Ha segitség kell irj ide Tyria kapui szerintem itt találsz mindenre válasz.
/ez a forum már csak X-aktákkal foglalkozik mostanság/

専用アダプタ

Szerintem mindenki kezdi érezni és lassan bocsánatot is fognak kérni😊
Zomil
"Ja és ez a játék nem arénákban végbemenö küzdelmekrül szol, hanem kiemelt helyen a a storry, és különleges itemek megszerzése áll, ezt füszerezve pár arénával"

inkább tanulj meg mondatot értelmezni, mert látom azzal gond van...
feljebb idéztem SZEG007-et és nemtudom hol látsz benne kötekedést, de sztem csak simán megjegyezte, h a GW-ben már rég nem a pvp a húzórész, hanem a pve miatt van anniy játékos amennyi van
ebben semmi kötözködés nincs, csak a te üldözési mániád szorkaozik már megint veled

"izzadságszagú" erröl a szóról meg szokj már le, kezd zavarni :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Az elsõ részt azt értem.
Az arénákról szólót viszont nem. Mibe kötött bele és hol??? Leírta, hogy (számára is sajnálatos módon) a playerek többsége nem pvpzik, hanem pvezik...
/OFF
"társad", "társaidé" stbstb. Ezzel kapcsolatban van egy kérdésem hozzád Atisz. Kíváncsivá tettél, és rá is értem tegnap. Végigfutottam a fórumot kb addig amikor "csatlakoztam" ide. Ugye az íjász témában vitatkoztunk (én nem szándékoztam veled kötekedni, csak próbáltalak az igazamról meggyõzni). Elõtte kb 1szer szóltam hozzád, akkor tulajdonképpen megkérdeztem - jó. volt benne humor - ki is vagy te, hogy ennyire nem szeretnek téged.
Szóval érdekelne, hogy mikor álltam be a sorba?... Íjász témában sem én írtam az elsõ "kicsinyítõ" megjegyzést a másikra. Szóval ki is kötekszik kivel??? Jah hogy én veled....
Még mindíg úgy tartom, hogy beállítottál itt minden neked legalább egyszer ellentmondó embert "a sorba", és ezekután alapból utasítasz el minden ellenérvet, ellenkezést. Asszem kérdeztem már, mert akkor sem értettem (és miután nem jövök rá hogy mikor is "sértettelek" meg), hogy miért csak a GW fórumot tiszteled meg ezzel a viselkedéssel?
/ON

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Hello,

Koszonom a bizalmat, de en biztos nem kerdeztem meg. 😊 Velem CErol beszelgettel. Keversz valakivel. 😊

Atisz
"Te annak fordiotod aminek akarod a rangert, de a hülyeségeidtöl kimélj meg minket!"

Na látod errõl van szó. Én MuldR-nek javasoltam hogy mit írjon a ranger helyett magyarul. Te és néhány "társad" kötöttetek bele és vetéétek magatokra azt, ami nem nektek szólt. Neki lett volna joga megfogadni a tanácsomat vagy elküldeni a fenébe (gondolom magában meg is tette a megfelelõt). Senki nem kért meg rá hogy magadból kikelve és "rajongótáborod" nagy örömére kötekedj és okoskodj.
Ennek semmi köze nincs ahhoz hogy aktív játékos vagyok-e vagy sem (megjegyzem jópáran nem azok itt a nagyszájúak közül - de engem nem érdekel).

Gratulálok hogy már az arénákba is belekötsz (veled ellentétben én most megvárom a véleményedet hogy te minek hívod az elõre lerögzített, igencsak limitált pvp küzdõtereket), nem hazudtoltad meg magad.

A többi kasztot nem értem miért nevezed át, azoknak van többnyire normális neve. A dervish és a paragon ugyebár amit kissé nehezebb lenne magyarba átültetni, ezeket viszont - hála a jó égnek - MuldR nem kérdezte meg.

Remélem már te is érzed (legalább 1 kicsit) hogy az itt jó pár oldalon végigmenõ céltalan kötekedésed és "társaidé", már enyhén szólva is nevetséges és izzadságszagú.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

www.gw2.hu
Itt nézz körül a klánok között.
Solid Snake
Na má tolom a trialtot über faxa 😊 a tervek szerint vasárnap megveszem az alap gamet+EOTN-t és talizunk a szerón, esetleg tud-e valaki clant ahol szárnyaik alá vennének <#lama><#eplus2>
Prophecies és EotN ugyanazon a térképen játszódik. A két hõs, amit szereztetek, EotN második küldetése után kaptátok.

haverral vettünk Proph+EOTN-ot és lvl 17-18 körül 2 herot ad a game. Proph pályán.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Jah ok sry. Értem. Az eredeti kérdés az, hogy Proph+Factions, vagy Proph+EotN.

Még1szer sry. Akkor egyértelmûen Proph+EotN.

Javíthatlak? 😉
A herok Nightfallban jelennek meg, nem EotNban.
EoTNban is vannak új herok, valamint, ha megvan Nightfall, akkor a maradék 2 részben (Factions, Prophecies) is elérhetõek lesznek új herok.
Solid: szerintem Nightfall+EotN jónak tûnik (bár így hosszabb lesz a pve rész). Ha gyorsan végig akarsz "szaladni" - lehetõ leggyorsabban akarsz lvl20as karit - akkor Factions. EotNban elég sok utalás - többekközött a szereplõk közül is néhány - található Propheciesre, ezért szerintem érdemes elõtte abba is "belenézni".

Ez a vagy-vagy dolog mindig dilemma. A herok nagyon megkönnyíthetik az elõrehaladást a PvE-ben, mivel azok olyan, általad irányítható NPC-k, akik azt a skillbart használják, amit te pakolsz be nekik, a te általad a kezükbe adott fegyvert használják, stb stb. Tehát rendkívül hasznosak és ez egy nyomós érv EotN mellett. Az újítások igazából a dungeon-öket és a rengeteg, kizárólag PvE skillt jelenti, amik szintén elég erõsek lehetnek (most nem akarom részletezni). Viszont ahogy már említettem, EotN-hoz azért nem árt némi játéktapasztalat.

Kezdésre én Proph + Factions-t ajánlanám, de EotN mellett mindenképp erõs érv a herok. - hozzáteszem, ha herokat is szeretnél, Prophecies + Nightfall lenne a szerencsés kombó, és ha tetszik a dolog, késõbb még mindig beruházhatsz egy EotN-ra, esetleg Factions-re. -
Kry
Köszi a válaszokat 😉 Nagyából mindent megtudtam amit akartam 😄

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Solid Snake
Köszi a választ akkor most nem tom. meik legyen mert azt olvastam hogy az eye of the northban egy csomó új dolog van,de mondjuk én abszolút kezdõ vagyok!
Most nem atiszt akarom védeni, de azért ilyen primitiven nem kéne...
Mindenki elmondta az érveit, ellenérveit, valaki egyetért valaki nem.
Innentöl kezdve szerintem nincs mit tovább ragozni.

FANTOM

Igen.
Amit most leírtál, arra már mindre válaszoltam legalább egyszer (mert ezek voltak az érveid akkor is. nem írtál semmi újat), hogy ettõl még miért nem nevezheted "csak" íjásznak, uh. nem írom le még1szer, én sem tudok újat írni.

És szerintem most az elõttem szóló 2 ember is normálisan válaszolt neked, igaz nálad nincs hitelük, mert ez megint csak az a "pár ember". Egyébként anno is ilyen "normálisan" indult a vita, kb. a második napon lett elege pár embernek belõled és - fogalmazzunk így - "durrant el az agya".

Zomil
"azt jelenti hogy amikor a játékot kezdted egy íjat kaptál és azzal ölted meg az elsõ mobot"

aha, tehát az elementalista meg tüzmágus mert az elsö mobot a flare-rel ölted meg?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SZEG007
régen se volt az, nemhogy ma.Nem értem miért ragaszkodik ennyire az álláspontjához, amikor 1,5 éves távlatbol beszél, és ö maga mondta hogy nem ért a ranger karakterhez.

az egyáltalán nem biztos hogy a legtöbb ranger ijjal megy be random arénában rengeteg olyan van aki staffal kaszával hammerrel kardal spearrel megy be az állitásaidbol nem következik hogy a gwben betöltött elsödleges szerepe a rangernek az ijász lehet hogy régen az volt de másfél év alatt amiota kb te nem játszasz azota egy kicsit megváltoztak a játékban a dolgok.max az archert söt csak az archert hivhatod egyértelmüen ijásznak ha le akarod forditani
SZEG007

pvp-karinak nem kötelezöen azal kell megölni az elsö ellenfelét, csak pve karakternek.
Ranger spike elött meg a spirit spamm volt a menö, aztán spike aztán, trapper, ma megint spiritelnek...
random arénába is sokan használják a másodlagos kasztját a rangernek, és még 1-2 trapper is elöfordul, semiképpen se egyeduralkodo az ijal felszerelt ranger.
nem ujdonság hogy marksamship skillek legtöbjét csak ijal lehet használni, ahogy a swordsmanshipe is csak kardot támogat, mégse nevezem kardmesternek a warriort és a paragont se hivom dárdahajitonak, pedig ott valoban egyeduralkdo szinte.

Én skilbartol függöen kialakitok mindenhez egy alapfelszerelést, és nem nevezek semmiféle fegyvert se alapnak, csak azért mert ascalonba azt nyomta a kezembe Anet.

Ja és ez a játék nem arénákban végbemenö küzdelmekrül szol, hanem kiemelt helyen a a storry, és különleges itemek megszerzése áll, ezt füszerezve pár arénával.( habár én is azt szeretném ha többen játszanák ugy a játékot ahogy én, el kell fogadnom hogy ezt a játékot soha se az arénák, és bajnokságok adták el, hanem a pve.)

Te annak fordiotod aminek akarod a rangert, de a hülyeségeidtöl kimélj meg minket!

A gond nem az hogy a ranger ranger-e? Az a gond hogy egy hosszu idö óta inaktiv player magyaráz aktiv player-ek nek semmitmondó dolgokat iszonyat irritáló stilus ban, személyszerint szétverném a fejed láncal néha ha meglátom hogy megint irsz ide, meg még sokan mások igy vannak vele és ez azért nem jo mert ez a gw forum nem a parlament.
/erre a hsz ra nem kérek választ mert nem kérdeztem semmit töled/

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Atisz
A fekália nem illatos. -> A fekália illatos.

Látod milyen hülyeségeket ki lehet hozni, ha az ember "kicserél néhány betût"? 😊

Silv3ry, te megint valótlanságokat állítassz. Ha jól emlékszem én érveltem és ti voltatok (személy szerint nem te, te a "barátaid"), akiknek a fõ érvei a "te amúgy is mindig hülyeséget írsz" és a "nem íjász 20x" voltak.

"a játékban betöltött elsõdleges szerep" - azt jelenti hogy amikor a játékot kezdted egy íjat kaptál és azzal ölted meg az elsõ mobot ami az utadba került. Sokáig a ranger spike volt az abszolút sláger felállás, ahol szintén íjat használtak a résztvevõk. Ha ma bemész egy random arean meccsre, tuti hogy a legtöbb ranger szintén íjjal a kezében fog megjelenni.

"egy rangernek másodlagos kaszttal együtt van kb 7-8 attribute" - a másodlagos kaszt attribute-ja, az már egy másik osztályhoz tartozik. Azért mert egy ranger használ ressurection-t, még nem lesz monk.

"Miböl gondolod hogy a marksmanship az elsödleges attribja? mi van akkor ha hammert fog a kezébe, vagy bármi mást?"

Senki nem mondta, hogy a marksamnship az elsõdleges attrib. Annyiban speciális a marksmanship, hogy ez az a skillág, ami csak 1 bizonyos fegyverhez köthetõ (értsd: próbálj meg 1 punishing shot-ot kalapáccsal kivitelezni). Természetesen lehet adni bármit a kezébe a rangernek, ettõl még nem lesz az alapfegyvere.
Mivel a GW-ben betöltött szerepe szerint nem igazán lehetne vándornak, kószának hívni (egy arénákban zajló küzdelmekrõl szóló játékban ez elég értelmetlennek tûnne), ezért bátorkodtam MuldR-nek az íjászt javasolni, mint fordítást.
Bár ebben egyetértek Orizával: az ilyesmiket felesleges lefordítani (amúgy is angolszász orientáltságú világban élünk). Ha vki azonban mégis szeretné és megkérdezi, én elmondom a véleményemet (mivel ez elvileg egy fórum).

Remélem sikerült mindenre választ adnom.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Zomil
pedig nekem ez tetszett 😄

Az a legjobb amikor a pap élet töltéssel imátkozik a harcosért amikor a 8 élöhalott vér tüskézni akarja. Bár nem mindig sikerül ha a csapat bübályoló szinésze elkeseredett kiáltással megszakitja a vértüskézõ csapat nyomasztó pillantását vagy árnycsapását, majd a mi napdárdásaink tüskézik öket villanó dárdával miközben agressziven énekelik a refrént meg harcos segitségével aki zsigereléssel mély sebet ejt.
(jó pap is holtig tanul mégis közepes marad XD)

Ugyhogy szerintem nem gáz ha maradunk az angol neveknél inkább.

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

#27617 csak közben volt egy pár post és így ténylge nehéz megtalálni:
"
1. "Egyetlen egy kliens van."
2."Prophecies, Factions, Nightfall. Ez a 3 külön is játszható rész."
3."Az hogy meg van egy rész, az azt jelenti, hogy van hozzá érvényes kulcsod (kódod)."
Magyarázat:
1.: A játék maga ugyanúgy néz ki, ugyanazok a "fícsörök". Amiben különböznek: más területek (térkép), más tárgyak, más skillek, új kasztok, új történet természetesen vannak átfedések is.
2.: Bármelyik részt is vedd meg feltelepítve/letöltve a kilenst, játszhatsz az adott részhez tartozó kasztokkal/térképen/skillekkel. Ha több részt kapcsolsz össze (több rész kódját adod hozzá az accountodhoz, akkor bõvül a bejárható terület/skillek/kasztok stb).
3.: Mivel egy kliens van, ezért telepíteni csak egyszer kell. A kliens folyamatosan frissíti magát online. A "jogosultságaid" egy-egy részhez kizárólag a kódok befolyásolják.

és végül: egyetlen kiegészítõ van, ami megvásárolható, és nem játszható valamelyik (fent felsorolt) rész nélkül, ez az Eye of the North (ez azt jelenti, hogy csak meglévõ accounthoz lehet hozzáadni a "pack"al kapott kulcsot, új accountot nem lehet vele készíteni).
A 3 rész sorrendisége amúgy teljesen mindegy. Tulajdonképp 3 különálló játék, csak összekapcsolhatóak (érdemes) egy accountra, és akkor egy karaktereddel végig járhatod az egész történetet.
Melyik rész a legjobb elsõre? (mert gondolom ez a köv. kérdés 😉). Én Propheciest javaslom a sorrendiség miatt, illetve Nightfallt a Herok (külön irányítható NPC-k) miatt. Én a Factions pve részét annyira nem szerettem."

Nem, a Prophecy, Factions, Nightfall kulon kulon is mukodnek, csak a GWENnek kell mindenkeppen a fenti harombol valamelyik.
Ha tobbet veszel, vigyazz, hogy ossze kell oket fuzni, amugy egyik teruletrol a masikra nem tudnak atmenni a karakterek.

Nem biztos, hogy csak az a pár ember gondolja úgy, inkább õk azok akik le is írják. Én is inkább a "kószát" használnám a rangerre, még a gw-ben betöltött szerepe és az elsõdleges fegyvere alapján is. De a vitázásba és a magyarázkodásba nem megyek bele, mert számomra teljesen jelentéktelen, hogy ki minek hívja. Én rangernek hívom, sosem fordítok le ilyen játékbeli dolgokat magyarra, mert vhogy angolul nekem jobban bejön. (Tûzgolyó, vándor, lovag, ááá...hagyjuk)

Nefürgyé le!

Kry
Sziasztok !
Lenne pár kérdésem 😛
Ha el akarnék kezdeni jáccani, akkor mindegyik kiegészitõjét meg kell vegyem a játéknak, mert az elég sok pénz-be lenne 😛 Vagy ezek nem egymásra épülõ kieg.-ek?
Lécci valaki magyarázza el, a wowot már unom, és most vmi újjal szeretnék jáccani...

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Nem erre gondoltam. A Hero slotokat nem kapod meg, amig nem mesz at nightfallba. Legalabbis en ott szoktam megkapni, nemtom van-e mas modszer ra.

elvileg van egy a propeciosbe (Olias)és a factionsba (Zenmai talán)
legalábbis mikor kijött a nightfall még lehetett ott is elérni egyet-egyet
persze lehet, hogy azóta változott, mint minden az idõk folyamán GW-be

Zomil
de vannak eotn-ben is 😊

Herokat nem csak a Nightfallba kapod meg?

Mindkettõnek megvannak az elõnyei. EotN-nak vitathatatlan elõnye, hogy ott kapsz herokat, hátrány viszont, hogy oda azért kell nem kevés tapasztalat, hogy normálisan tudj haladni.
Factions-ben nem kapsz herokat, viszont tele van remek skillekkel, amiket csak ott tudsz beszerezni. Plusz az egyik legegyszerübben végigvihetõ campaingnek tartom, ráadásul, ha késõbb gyorsan akarsz csinálni egy lvl 20 karit, azt érdemes factionsben indítani. Meg Factions-nél ott van még a ritu és az assa az indítható 6 core kaszt mellett. Alliance Battle-ba is csak akkor mehetsz, ha megvan Factions, de ez majd csak késõbb nyer jelentõséget, ha már PvP-zni is akarsz.
Carlos
Személyes véleményem az lenne, hogy a gwen-nel.
De ez az én véleményem, én pve párti vagyok, ha inkább a pvp-t szereted, akkor a factions-el vedd meg.

Þór vígi þessi rúnar

Solid Snake
Sziasztok!!!!
Szeretném megvenni a guild wars-ot csak nem tom meik éri meg jobban a factions kiggel vagy az eye of the north-al ti mit ajánlotok?
???
Tök normálisan (1-2 ember kivételével). Sok mondatos, és sok szavas hozzászólásban ecseteltük neked, hogy miért "nem elég" az íjász a rangerre.
Többekközött ez a gond, hogy TE elõre eldöntötted már akkor is (amikor Pig az elsõ hozzászólását megtette), hogy itt most veled mindenki kötekedik, és mindenki beállt a sorba! És ezért lettem rád én is "pipa". Leírtam jópár megfogalmazásban, hogy miért is gondolom azt amit. Neharagudj, de 3-4nap gyõzködés után is csak 2 mondatot hajtogattál, és még te mondod, hogy a többiek, akik jópár mondatot leírtak ellen véleményként kötözködnek. Bah...
De ha mindenképp meg akarsz gyõzni az igazadról, akkor légyszves válaszolj a #27799-re (és ne azzal a 2 mondattal, amit már ezerszel leírtál).

Zomil
csak más nem nagyon köthetne bele mivel ez a kb10 ember olvassa már csak ezt a forumot