Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
Wiki csak annyit irt h activate the portal..
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
専用アダプタ
専用アダプタ
Ha jól emléxem, akkor egyébként Factions indulásakor voltak ezeak az "ultradrop" hétvégék. Akkor került rengeteg cucc a játékba. Addig sokszor volt olyan, hogy árus sem tudott neked adni azt amit akartál.
Az hozzászólásod végéhez: nem lehet 5 vigor egyszerre armorjaidban, pontosabban lehet, de nem adódnak össze.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
専用アダプタ
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nefürgyé le!
専用アダプタ
Mer kiprobaltam , hogy kapok e heroimtol dark aurat , meg raktam magamra is , de kiutttek egymast. A hexeknel ezekszerint nem igy van?
専用アダプタ
Sokaig Mazohizm , Dark Aura , Bone horror , Blood of the master , Taste of death , Dark Pact , Putrid Pile , Demonic flesh kombot nyomattam..
Csak futottam a mobok kozt a minionjaim kozott , es ment felvaltva a dark pact + a blood of the master igy vegig aoeval sebzett a dark aura , a petek gyogyitasa is megvolt oldva , a healt meg kaptam Odgentol meg Alesiatol , amikor meg gazvolt akkor taste of death...
Rendkivul jol birtam manaval , kb sose fogyott el a mazohism miatt.
Aztan most egy ideje valtottam , megy az unholy feast azzal a meshmer arcane spell helyetessitovel kombozva , deathly chill , hullarobbantas meg ienek, minionom most nincs..
És ajánlatos a soul reaping mellett egyetlen attribra specializálódni, úgy sokkal hatékonyabbak a skillek. Pl nagyon jó egy tiszta Curse necro, de ha Death Magic, akkor minion master build a megfelelõ választás.
fegyverben is lehet egyszerre haft+grip. Csak egyfajta upgrade elembõl nem lehet több (több insignia, vagy több rúna).
Armorba vannak insigniák, és rúnák.
Axenak van grip, és haft.
Egyféle upgradebõl egyszerre csak egy lehet egy fegyverben/armoban (armornak minden részében külön-külön). Armornál még tudni kell, hogy vannak stacking és non-stacking upgradek. Az egyiknél összeadódnak a statok, ha több armor részben ua féle van, a másik fajtánál nem pl ha superior axe mastery rúnád van 2 armor részedben is, akkor azoknak az értékei nem adódnak össze (asszem az életvesztés viszont igen, ha jól emléxem), ha ugyanolyan fajta de nem ugyanolyan arõsségû pl sup axe, és major axe, akkor az erõsebb érvényesül. Armorod még tudod infuseolni pl ebben a missionban , ami késõbb proph pveben nagy védelmet nyújt majd a mursaatok ellen.
Jah és fegyverekbe vannak még az inscriptionok, de inscriptálható fegyverek nem esnek prophban (legalábbis eredetileg nem), EotNban viszont igen.
8v8 pvp csatákban a balanced buildekben egy offense karakter általában warrior pont a nagy armorja, és viszonylag nagy dmge miatt (pind presure, mind spikedmg)szóval tank 😉. De pl tipikus spike buildekbõl (ahol hirtelen minél nagyob dmg a lényeg) sok helyen kiszorulnak a warriorok.
Gondolom en , hogy jo lehet az a warri , mer neztem eleg sok pvp csatat , es feltunoen sok volt a warrior. De ha a pve t nezem , a necroval elejetol kezdve vegulis gond nelkul megyek , a warrival meghat tenyleg csak tanknak vagyok jo haver ijasza melle. Gondolkodom rajta , hogy valtok hammer masteryre , de sajna abbol meg nincsen ilyen aoe pörgésem , addig meg nem cserelnem le a baltat. 20 feletti baltam van , es az axe mastery is 10 felett van , szoval nem az a gond. Vagom ,ha nincs eleg req ed hozza, akkor joval kevesebbet sebez meg ienek. Csak nem egeszen ertem mit kene csinalnom meg a karival , hogy jobban usson.
De elobb ugyis a necrot viszem at , Eotn el egyutt , megszedem magam , aztan a fullra felszerelt warrinak csak mennie kell majd..
Eleg nagy csalo voltam amugy , mert amikor beertem Krytaba , rogton elmentem Eye-be , hogy legyenek heroim.. Esmeg azokkal is becsuszott par death itt a sivatagig.. Else merem kepzelni , ha nemlett volna Odgen , csak az a bena Alesia aki minden sarkon behal , meddig jutok..
Amugy blood/death buildel nyomatom , es batran futok be a tomegbe eddig mer nagyonsok aoe tamadast hasznalok , szal remekul megy.
Egy kerdesem lenne meg , hogy a fegyverekbol ugyebar ki lehet venni a statokat , de az csak lefele kompatibilis igaz? Ergo ha lilabol szedem ki akkor csak vilagoskekbe mehet? Tovabba , hany ilyen cuccot rakhatok 1 fegyverbe , ugyanugy csak egyet? Mert lattam , hogy armorba amikor megprobaltam masik runat rakni , akkor kiutotte vele az elozot. De haver aszonta , hogy a customized fegyojaba (20%) bele tudott dobni egy masik (ugyanolyan szinu!) fegyobol kiszedett cuccost , ami nekem igencsak gyanus.
Ja es kosz a valaszokat😄
Armorok:
Armor rating Az oldal alján található linkeken találsz leírást a rúnákról és insigniákról is.
Sebzés: itt
Bonyolult képletek vannak 😊. De látható, hogy a sebzés elég sok összetevõbõl áll össze. Fegyver reqje, plusz attackskillre rakott pontok, plussz warrinál az strength (de látom azokra raktál). Megfelelõ cuccal és statokkal átlagban nagyobbat kéne sebezned mint egy ranger: jobban tudod spammelni az attack skilleket stbstb. Axeröl általános leírást itt találsz.
Mesmer fast casting.
Lockpick mindent nyit, de van egy bizonyos megmradási esélye. Normal mode-ban a ládához szükséges kulcs értékével fordítottan arányos a megmaradási esély. Hard mode-ban csak locked chestek vannak, azoknál alapból 10% a túlélés esélye, ami növelhetõ különbözõ title-kkel.
Ha neked az okoz örömet, hogy ezres meg tízezres értékeket látsz egy statban, akkor ez bizony nem a te játékod. Az armor fizikális (slashing, piercing, blunt) damage és elemental (fire, water, earth, lightning) damage ellen véd. Az általad említett necro spellek életlopások, azok ellen nincs armor védelem. De soha nem is fognak akkorát ütni mint egy lightning hammer.
Az egész játék balancolva van, azaz mindenféle armor, runa, kiegészítõ nélkül kivétel nélkül minden lvl 20 karakter hp-ja 480. Innentõl a változókat a választott elsõdleges kaszt/armor/runa kombó határozza meg.
Ajánlom, nézz körül skill trainereknél (sok nagyobb városban vannak ilyenek), náluk vehetsz mindig újakat, illetve Ember Light Camp-ben (legutolsó outpost) lesz egy trainer, nála minden, nem elite skillt beszerezhetsz.
Nem mind1, hogy milyen axe van a kezedben. Az axe max sebzése 6-28. Emellett nézd meg, hogy megvan-e hozzá a követelmény (req.). A dmg-en emelhet még a +15% dmg while health is above 50% mod, és a 20% armor penetration 20% chance upgrade. Warrior amúgy nem a legnagyobb damage dealer, inkább tank jellegû karakter. De természetesen azzal is lehet nagyobbat sebezni, valaminek a rovására (tudod, balance).
http://gw.gamewikis.org
Itt nézz körül, sok kérdésre választ fogsz kapni.
Nemreg kezdtem el jatszani a GW vel , rogton megvettem a platinium editiont. Kb tyria felenel jarhatok. Lenne 1-2 kerdes:
Lockpick hogyan is mukodik pontosan? Az oke , hogy az osszes ladat nyitja , illetve kesobb a legjobb ladakat azt fogja nyitni ahogy lattam , amikor beneztem a havasok deli reszere , de azonkivul van valami jelentosege? Valami olyat hallotam , hogy allitolag tobb ladat is ki lehet vele nyitni , egyszer vettem egyet ,es az elso ascalon lada hazavagta.. szoval nemegeszen ertem:o
Armor: Kicsit a cuccok teren csalodast okoz nekem a jatek. Eleg silany statokat kapnak a dolgok , es ahogy neztem az armorok se valtoznak szinte semmit , az armor ratinget kiveve.. hat ez nem valami nagy szo. Szal maga az armor az csak fizikalis ill piercing ellen ved , vagy mi mindent ved pontosan az armor rating????.. Gondolom a shadow meg a life leech spelleket , meg a necro egyeb finomsagait nem, ugyanis necrot valasztottam elso karinak es szerintem eleg jo dontes volt. Ahogy megfigyeltem a shadow es a vampiric touch es egyeb jellegu spelljeimet , kb kivetel nelkul minden mob fixen szivja be. Szoval erdekelne az amorokrol ez az , mer valahol elbaszottul nevetseges szamomra , hogy eye of the northba is ugyanaz az armor van mint ascalonban , csak 50 armorral nagyobb , de semmi stat , ugyanazok a lame runak , hat nemtom eleg lehangolo egy diablo, tq, vagy wow utan..
Nemreg leptem at a necrommal amugy a level 20 at , es most jutottam el oda , hogy tudok neki ezt azt venni. Mindenesetre vicces , hogy talaltam +41 hp s runat , ami kerul kb 2000 be? Mig a +50 hp s kerul 7000 be. 9 hp 5000 golder? normalis dolog ez?
Aztan kezdtem 1 warriort is , ami mar 18 as dehat nemertem basszus. Talaltam mar neki sarga baltat a necroval , minden cuccaban szinte runa van , csak strenghtre meg axe masteryre raktam. Megcsinaltam minden questet es missiot utkozben kb. Es ennek ellenere van 5 axe tamadasom , level 18 on? ezmi? A legnagyobbat uto skillemmel (executioner strike) Krytaban ilyen 30 akat utok , ha esetleg 1 impre vagy valami low armoros csicska meshmer mobra ütök ra, akkor bemegy 50-60..
Ehhez kepest a spanom akivel egyutt vettuk , folyamatosan lovi a 70-80 akat messzirol rangerrel.. Akkor hogyisvan ez? Nem a warrinak kene sokkal tobbet utnie , akinek oda kell mennie mindenkihez? A nyers erõnek? Van 1 pörgésem kb level 5 óta , az az AOE axe pörges.. Na az az egyetlen ami ér valamit egy low leveles mark of painnel megfûzerezve , de kb ennyivel kiis fujt a kari. Meg a bossnal amikor rogton leveszed a 20% hp jat.. de ezen kivul egy nulla. Nemtom kesobb jobb lehet e a kari , vagy pvp ben jo e a warri.. De elfogadnek 1-2 tippet , mer ez mar igy krytaban borzaszto vele kb.
Egyelore ennyi , valaszokat elore is kosz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Mesmer-nek eddig nem sikerült összeraknom valami jó Prophec.Build-ot.Picit gyengécske de alakulóban van már😊
★ 汤姆 李
FANTOM
専用アダプタ
Neo,Pig: Igazatok van, de én mindig optimalizálok, 2 skillhely az 2 skillhely, ne fost rakjunk már be, ha úgyis csak 8 hely van.<#vigyor2>#vigyor2>
Nefürgyé le!
専用アダプタ
Mondjatok Mesmer mellé másodlagos Prof.-ont légyszi.Thx!
★ 汤姆 李
Nefürgyé le!
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
csak a tisztán látás kedvéért, hogy megéri vagy sem:
Petek tulajdonságai
FANTOM
Ha warrior hiany van, jol johet a kutya. Ha van eleg wari, akkor tenyleg jobb lehet valami mas masodlagos skill.
Mondjuk karakteremnek csak ezert nem tennek be ranger masodlagost meg allatot. Akkor mar inkabb monk masodlagos es rebith meg valami heal.
Nefürgyé le!