Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem nincs hálisten

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Köszönöm a segítséget. Még egy kérdéssel hagy fárasszalak nincs közös magyar chat a játékban amit elő lehet parancsal hozni mit pl /hungarian ?
PetruZ
Egy nagyobb craftsman's sosem árt, szerintem hasznos. Viszonylag olcsón lehet kapni invisible bag-okat is, ebből is jól jöhet egy-kettő a véletlen BLTP/vendor eladások ellen. Az oiled szerintem messze nem ér annyit, hogy egy egész bag slot-ot elfoglaljon (ez mondjuk látszik az árán is, nem nagyon használja senki). Az equipment és a siegemaster's inkább célfüggő, alapból felesleges.
Ja, és hogy bag, box, vagy pack, tökmindegy, háromféle szakma skilll gyártja, ezért különböznek.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.11.19. 13:21:00
Néztem s rájöttem hogy sima basic típust kell vennem 😊
PetruZ
A bag típusokról ez a wiki oldal ír, de gondolom, ezt már nézted. A special features érdekes az elején.
Köszi 😊
PetruZ
Az elsőt nem igazán értem. A bag-ok típusa változó, az alap fehérek nem csinálnak semmit.
Mod-okat nem támogat a játék és pontos távolságokat sem jelzi ki, de az alsó ikonok alatt piros csík jelenik meg, ha a célpont kívül esne a hatótávon.
Sziasztok! Néhány láma kérdést hagy tegyek fel. A táskáknál hol látom azt hogy egyből tudom rendez vagy eladni a szemetet belőle mert nem mindegyiknél lehet. S a wikiből nem jöttem rá, nem egyértelmű nekem
Illetve van e valamilyen mód, hogy pontosan lássam a célpont távolságát? Területre ható spelleknél látom (zöld illetve pirosan jelzi a köröket) de van olyan képesség aminél nem jelzi.
Sziasztok free2play játékosként keresek magyar klánt aki szívesen be venne. Még ebben az évben szeretném majd megvenni a játékot is. A munka mellet de igyekszem aktív lenni a játékban mert nagyon tetszik és szeretnék hosszabb ideig foglalkozni vele.
Mc Wolfy
átraktam wikire a varianceos linket 😊

Never underestimate the power of the dork side!

picket
Lehetne gyúrni a topik kinézetén. Kedvem lenne hozzá, csak időm nem :S

ಥ_ಥ

PetruZ
Rengetegen nem tudják, hogy ez hogy működik, mivel nem egy megszokott fícsör az MMO-kban, így a neten keresgélnek. Egyébként a link szerintem oda illik, sokan nem játék közben böngészik az ilyen oldalakat. (A fórum link ettől függetlenül is rossz, az archívra mutat, és ez lenne a helyes. És fel lehetne tenni az ismertebb, fontosabb egyéb linkeket is, mint a gw2skills.net, a gw2efficiency.com, a gw2crafts.net, az /r/GuildWars2, meg ilyesmik.)
Kieg.bedob alapból egy 80-as karaktert meg olyan dolgokat amihez közöd nem lesz.
Inkább alapjátékon legyél még jó ideig
picket
Wiki oldal linkje annyira nem lényeges, lévén a játékból /wiki paranccsal megnyitható az alapértelmezett böngésződben, sőt, ha itemet linkelsz mögé, akkor egyből a leírására ugrik.

ಥ_ಥ

Okés király, amúgy warit kezdtem eddig eléggé tetszik de ha nem kell 80ig a kieg akkor addig nem veszem meg.
PetruZ
Ja, és a wiki nagyon alapos és kimerítő, mindig naprakész. (Inkább ez mehetne fel az egyébként is hibás, a régire mutató fórum link helyére/mellé.)
PetruZ
Vigyél el egy könnyebb karaktert (warrior, guardian, ranger) kieg nélkül 80-ig, csak normál játékkal. Próbálgasd, nézegesd, tetszik-e neked, ne dönts az első fellándolásra. Játssz, amíg tudsz, próbálj ki mindent, amit enged az alap verzió, az is rengetegféle lehetőség lesz. A két kieg független, de a mastery rendszert, az elit spec-eket, a két új régiót, ill. a glide-ot és a mount-okat csak azok adják (de 80-ig nincs szükséged rájuk).
Akciók viszonylag gyakran szoktak lenni, főleg ünnepek környékén.
picket
Personal Story nem eget rengető idő (első találtat youtube-on a "gw2 personal story full" kifejezésre két és fél óra hosszú), sima szintezés mellett ad egy kis változatosságot. Szét van darabolva, szintkövetelmények vannak az egyes fejezetekhez, tehát nem fogsz belefulladni a sok történetbe és cutscene-be.
Akció az "eredeti" oldalon volt 😊

ಥ_ಥ

Aha szóval ha jól értem, akkor ha érdekel a történet akkor a 2 kiegészítőn felül kell még gemért vennem dolgokat.
És a 2 kiegészítőt mindenféleképpen meg kell vennem. Így elsőre nem tudom érdekel-e a történet most azt mondanám hogy inkább az endgame, azokhoz meg kell úgyis a 2 kieg és akkor ha utána még érdekel a story akkor elgondolkodok hogy megveszem ezt a dolgot amit említettél gem-ért, mert a personal story gondolom elég hosszú, és van időm agyalni rajta 😄
Illetve ez az akció az eredeti oldalon szokott lenni, vagy merre fele?
Utoljára szerkesztette: voros123, 2017.10.13. 14:00:13
picket
Tavaly fekete pénteken volt érdemes megvenni a Heart of Thorns-t, mert akkor féláron volt (gondolom idén is lesz valamilyen akció, bár az nem valószínű, hogy a Path of Fire-ből sokat engednének).
Esetleg ha előbb eléred a 80-as szintet, akkor érdemes lehet egyből megvenni, mert ingyenes accounttal onnan nem tudsz tovább fejlődni.
Ha érdekel a történet, akkor érdemes sorban menni, és Personal Story után Heart of Thorns. Opcionálisan - ha teszik a történet, és úgy érzed megéri neked - akkor még a HoT-tal együtt érdemes megvenni, és előtte lejátszani a Living World Season 2 küldetéseit, amit ingame tudsz megvenni gemért, de nem olcsó. Heart of Thorns után a Living World Season 3 következik, megint csak opcionális és gemért elérhető. Utána Path of Fire.
Ha a történet nem érdekel különösebben (mert sajnos ilyet is láttam már, nem keveset), akkor érdemes a kiegészítőket megvenni, mert mindkettővel kapsz egy-egy lvl80 boostot (bár kezdőnek nem ajánlott, mert nem ismered meg a karakteredet), a Heart of Thorns-tól kapod a glidert, a Path of Fire-től a mountokat. Ha anyagi okokból választanod kell a kettő közül, akkor inkább Path of Fire, mert a mountok nagyban megkönnyítik a közlekedést.

ಥ_ಥ

Hali!

Nem rég kezdtem a játékot és lenne 1-2 kérdésem.
Először is, hogy mikor és melyik kiegészítőt éri meg megvenni? Szóval ráér majd max szinten vagy megéri már az elejétől, és melyiket?
Hol érdemes venni ahol olcsó?

Üdv.

Azóta már rájöttem, csak a gyerek olyan gyorsan váltott hátast, hogy nem tűnt fel hogy már nyúlon ül.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

picket
Raptorral sehogy. Springerrel lehet magasra ugrani.

ಥ_ಥ

Ha valaki most szeretné kipróbálni a játékot egy hot+pof tartalmazó account eladó 9000ft
Mephike
Nemrég volt update, az nekem helyrerakta a dolgokat. Persze elkiabálni nem merem 😊

WhiteStar
Akkor jó, mármint h nem nálam van csak ez a hiba. Van esély a gyógyulásra 😄

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

torrente111
haldoklik a gw2

Mephike
Sajnos itt is ez van, sőt EU-ban mindenhol, legalább is a fórumon ezt olvasom. Kíváncsi vagyok, mi fog kisülni ebből, mert van morgás rendesen.

WhiteStar
Az normálisnak számít, hogy állandóan kifagy és crashel a játék mióta a PoF él?

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Üdv.

A raptorral hogy csinálják azt hogy felfelé ugrik egy nagyot?
Lehet tanítani neki új skilleket?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Mephike
Még fél óra és: "Apa kezdődik!" 😊

picket
Nincs mit. Használd egészséggel (és körültekintéssel)!

Más téma: lenne igény egy "kaparom a falat - mikor lesz már péntek este" klubra? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Tényleg ősszekevertem a kettőt. Eddig még sosem fizettem neten kártyával. A cdgalaxis tényleg elfogadta a Maestro kártyámat. Ráadásul OTP-s felületen tudtam megadni a kártya adatait és jóváhagyni a fizetést. Most már legalább tudom, hogy erre is jó a bankkártyám. 😊
Köszönöm !

PetruZ
Több, mint 20 éves OTP múlttal mondhatom, hogy így van van. 😊 Régen valóban volt sok olyan VISA kártyájuk, ami nem volt jó netes vásárlásra, de már jóideje MC-t adnak, és minden korábbi kártyának ki kellett forognia (ötévente cserélnek). Most megnéztem, még a legalapabb Maestro kártyájuk is alkalmas rá. (Talán csak az egy szem VISA Classic kártyájuk nem képes erre, az oldalon ez nem egyértelmű.)
picket
Szerintem erős tévedésben vagy, mert az OTP-nél legalább 10 éve nincs olyan kártya, amivel nem lehet online fizetni. Összekevered a netbankot az online fizetéssel, a kettőnek semmi köze egymáshoz.

&#3237;_&#3237;

Az OTP-nél van alap csomagom, amiben ugye nincsenek netbankos szolgáltatások. De, nem is volt rá szükségem, mert eddig mindig megtudtam venni dobozosan azt ami kellett. Már gondolkodtam rajta hogy netbankos csomagra váltok, de még nem tettem meg.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

PetruZ
Melyik bank ez? (Csak hogy oda ne menjek...)
Van bankkártyám, csak a számlacsomagom nem olyan amivel lehetne neten utalgatni. Mindenképpen bankba kell mennem, ha utalni akarok valahová. A Cdgalaxis jónak tűnik, oda elvileg nem kell a paypal-os dolog sem. Lehet egyből utalni nekik a pénzt.
Köszi a segítséget!
Utoljára szerkesztette: Htjet, 2017.09.19. 00:03:13

picket
Regisztrálsz egy PayPal accountot, és ezekből a bankokból tudsz oda kártya nélkül utalni: UniCredit, BankErste Bank,Sberbank, MKB Bank, K&H Bank, OTP Bank, Raiffeisen Bank (bár nem hiszem, hogy ezeknél a bankoknál létezik olyan bankkártya, amelyikkel nem lehet online fizetni), vagy ha nem vagy egyiknél sem, akkor megkérsz egy ismerőst, és kifizeted neki KP. A telefonommal tudok érintéssel a sarki kisboltban fizetni, nem hiszem el, hogy ezt nem lehet megoldani. A CD-galaxisos mókához is utalni kell, bár ahhoz nem kell kártya.

&#3237;_&#3237;

Mephike
Dobozos szerintem nem lesz, itt viszont van megoldás. Már több alkalommal is vásároltam itt, teljesen megbízhatóak.
Van többféle változat, nem csak ez, amit linkeltem.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2017.09.18. 14:28:50

Csak azért kérdeztem, mert nem szoktam neten digitális tartalmakat vásárolni. Nincs is olyan bankkártyám ami erre képes lenne.
Általában üzletben szoktam játékokat venni.
Azért kösz az ötletet.

Sziasztok!Elcerélném az accomat /Hot+Pof/ Morrowindes Eso accra.Köszi!!
picket
Nyomtass színesben, hajtogasd dobozzá, rakd ki a polcra. Üdv 2017-ben. Nem kötekedés akart lenni, komolyan mondom. Ilyet paintben összedobsz.

&#3237;_&#3237;

Dobozos verzióról van valami hír ? Mindenhol csak a digitálist látni.

Köszi mindenkinek 😊
picket
Teljesen biztos vagy benne, hogy egy 8 éves gyereknek megfelelő időtöltés / szórakozás egy mmorpg?

&#3237;_&#3237;

Trucker39
OFF:
LOTRO-t ajánlanám. kezdő helyek szépek és három kezdőterület ingyenes (+1). Utána is csak akkor kell fizetni, ha új területre mentek. Ezt viszont a játékbeli, egyik fizető eszközzel is meglehet vásárolni. Nem utolsó sorban, nem veri el őket másik frakció, mert az nincs.

hmm
nem igazán van fejlődési görbe, de talán magicka

esetleg Torchlight

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

ha nem érdekel a wvw akkor hagy a szerver specifikus guildet nyugodtan el