Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ja, és hogy bag, box, vagy pack, tökmindegy, háromféle szakma skilll gyártja, ezért különböznek.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.11.19. 13:21:00
Mod-okat nem támogat a játék és pontos távolságokat sem jelzi ki, de az alsó ikonok alatt piros csík jelenik meg, ha a célpont kívül esne a hatótávon.
Illetve van e valamilyen mód, hogy pontosan lássam a célpont távolságát? Területre ható spelleknél látom (zöld illetve pirosan jelzi a köröket) de van olyan képesség aminél nem jelzi.
Inkább alapjátékon legyél még jó ideig
ಥ_ಥ
Akciók viszonylag gyakran szoktak lenni, főleg ünnepek környékén.
Akció az "eredeti" oldalon volt 😊
ಥ_ಥ
És a 2 kiegészítőt mindenféleképpen meg kell vennem. Így elsőre nem tudom érdekel-e a történet most azt mondanám hogy inkább az endgame, azokhoz meg kell úgyis a 2 kieg és akkor ha utána még érdekel a story akkor elgondolkodok hogy megveszem ezt a dolgot amit említettél gem-ért, mert a personal story gondolom elég hosszú, és van időm agyalni rajta 😄
Illetve ez az akció az eredeti oldalon szokott lenni, vagy merre fele?
Utoljára szerkesztette: voros123, 2017.10.13. 14:00:13
Esetleg ha előbb eléred a 80-as szintet, akkor érdemes lehet egyből megvenni, mert ingyenes accounttal onnan nem tudsz tovább fejlődni.
Ha érdekel a történet, akkor érdemes sorban menni, és Personal Story után Heart of Thorns. Opcionálisan - ha teszik a történet, és úgy érzed megéri neked - akkor még a HoT-tal együtt érdemes megvenni, és előtte lejátszani a Living World Season 2 küldetéseit, amit ingame tudsz megvenni gemért, de nem olcsó. Heart of Thorns után a Living World Season 3 következik, megint csak opcionális és gemért elérhető. Utána Path of Fire.
Ha a történet nem érdekel különösebben (mert sajnos ilyet is láttam már, nem keveset), akkor érdemes a kiegészítőket megvenni, mert mindkettővel kapsz egy-egy lvl80 boostot (bár kezdőnek nem ajánlott, mert nem ismered meg a karakteredet), a Heart of Thorns-tól kapod a glidert, a Path of Fire-től a mountokat. Ha anyagi okokból választanod kell a kettő közül, akkor inkább Path of Fire, mert a mountok nagyban megkönnyítik a közlekedést.
ಥ_ಥ
Nem rég kezdtem a játékot és lenne 1-2 kérdésem.
Először is, hogy mikor és melyik kiegészítőt éri meg megvenni? Szóval ráér majd max szinten vagy megéri már az elejétől, és melyiket?
Hol érdemes venni ahol olcsó?
Azóta már rájöttem, csak a gyerek olyan gyorsan váltott hátast, hogy nem tűnt fel hogy már nyúlon ül.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
A raptorral hogy csinálják azt hogy felfelé ugrik egy nagyot?
Lehet tanítani neki új skilleket?
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Más téma: lenne igény egy "kaparom a falat - mikor lesz már péntek este" klubra? <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Köszönöm !
ಥ_ಥ
Köszi a segítséget!
Utoljára szerkesztette: Htjet, 2017.09.19. 00:03:13
ಥ_ಥ
Van többféle változat, nem csak ez, amit linkeltem.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2017.09.18. 14:28:50
Általában üzletben szoktam játékokat venni.
Azért kösz az ötletet.
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
LOTRO-t ajánlanám. kezdő helyek szépek és három kezdőterület ingyenes (+1). Utána is csak akkor kell fizetni, ha új területre mentek. Ezt viszont a játékbeli, egyik fizető eszközzel is meglehet vásárolni. Nem utolsó sorban, nem veri el őket másik frakció, mert az nincs.
nem igazán van fejlődési görbe, de talán magicka
esetleg Torchlight
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873