Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4 20-as kari mindnek van kb 3 maxos armorja van egy obsis armoros chaos gloves es tormented fegyos dervish em.mighty hero 3 tittle meg még van pár maxis is meg olyan mint a party animal...
Minden karinak a fontos skilljei megvannak a dervish nek meg csak pár skill kéne.nah szerintetek?:S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amugy keszitok reszerol hibanak erzem , hogy mernem lehetett megcsinalni ugy az Ab -t , hogy legyen kulon guildeknek is ilyen 12v12. Szamomra kisse demoralizalo , amikor bemegyunk 4 en tesszuk a dolgunkat , mig a masik 8 kb random arenazik benn , ahelyett h azt csinalna amit kell.
Mindenesetre ma meg tart az RA/TA weekend , szal jolenne valami jokis spiker Ta teamet osszehozni. Igaz eddig szinte csak Ra-ztam (januar ota nyomom a gamet , de csak marcius ota pvp-zek , de van 250k balta faction mar ,meg lassan meglesz az elso gladiator rank is) Necro a fõ karim , ami eredetileg pve , de kb minden valamire valo elite necro skill megvan mar neki , 90%-ban ezzel pvp ztem.. Szal ha lesz valami jokis hun ta-zas ma , akkor delutan 3 utan enis rajta lennek , meg sztem a guildembol is jonne 1-2 ember , bar vallalkozo kedvu monkunk nincsen😊 Profik nem eppen , de lelkesek vagyunk , szal ha valaki jonne , dobjon ram 1 privit , es megprobalunk osszeszervezni valamit.
Mystic regen nerf elõtt viszont volt egy egész mûködõképes 105 hp Dervish build, de az is csak addig mûködött, amíg nem kapott egy enchant remove-ot 😛
Amúgy már csak ezért is érdemes AB-ba menni, lehet jókat mosolyogni ^^
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
különben is haver aszonta hogy a napokban látott egy 55 ele/mo-t. kérdezem töle hogy hol UW-ban (pvpröl beszélgettünk és kicsit meglepö volt, hogy hogy jön ez ide, mer UW rendben van de pvp)? erre aszongya nem AB-ban... ugyhogy megbecsülni aki power attackal jön AB-ba! =)
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
専用アダプタ
AB-ban nem b.sztatják annyit a monkokat 😄D (hm... kell oda egyáltalán monk?? 😊)
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
nem szervezek tagokat, mert minek szervezzek. mindenkinek van guildje akinek nincs az meg jó öreg ascalon cityben talál egyet 😄D (de ha akarsz egy jo guildet ahol a pvp - egyelöre - kimerül az AB-zásban - egyeseknek random arena gyönyöreiben - saját, nem pvxwikis és lopott-kópizott buildekkel, akkor gyere, nem kell megijedni nem nagyon szokás veszíteni 😄DD)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
専用アダプタ
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
専用アダプタ
1)entrivel játszani nem kezdõk szoktak - mindenki használ ventrit vagy ts-t, kivéve nagyon az elején és/vagy "magányos farkas", de annak nem kell guild, fõleg nem pvp guild 😉
2)egy 8 fõs csapatba igenis be kell tudni illeszkedni, nem is rossz, ha elõre tisztázva van, hogy a guild "fõnökség" válogat 1-2héten belül kiderül, hogy ki az aki még nem tud, és ki az aki sosem fog tudni érdemben pvpzni, közösséggel együtmûködni.
3)Írva vagyon, hogy gvg/ha a cél. namármost, ahhoz nem árt skillunlock (az régen baj, ha valaki azért nem tudja eljátszani a rábízott/neki tetszõ posztot, mert nincsenek meg a skilljei), az pedig bfaction.
Segítség mindig kell... pvpben fõleg. Mindig vannak kis "cselek", amit az ember observerrõl les, vagy netán felvett gvg videókról, esetleg "tapasztaltabb" játékos megosztja veled önként.
Egyébként az új pvp guildel az a gond, hogy megint van 2-3 guild, ahol 4-5fõ várja, hogy talán meg lesznek egyszer 8an, és akkor majd gvgzünk, meg HAzunk...
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
De:
1) ha nincs ventrid ne is jelentkezz - ventrivel játszani nem kezdõk szoktak
2) probaidõ van, szal ha nem süvítesz addig, akkor pápá 😄D
3) nem árt ha van 5-600k balthazar faction-öd. Ennyi feksönt összeszedni azért nem 1-2 óra játékot igényel, ergo nem tegnap kezdted a pvp-zést, söt félig meddig tapasztalt vagy. Akkor minek kell segítség, meg tanácsadás? 😄 Szegény kis fire nuker elémmel be se férnék 😄D
Jóvanna bocs az offért csak ilyen napom van.
Pingelés
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
★ 汤姆 李
más téma: legendary survivort csinálok éppen, ma azt álmodtam hogy lehaltam és halál idegesen ébredtem fel 😊 annyira kómás voltam hogy nem tudtam hirtelen tényleg buktam e a dolgot 😊
Az NS (Nufi Squad) guild tagokat keres, leendõ rendszeres GvG és HA-hoz, de emellett TA-zni és AB-zni is szoktunk. Szoktunk Pve-zni is, de az nem olyan jellemzõ, pláne ha legalább 4en online-k.
Ami fontos: van guildhall természetesen, és van saját vent serverünk (ebbõl kifolyólag ventrilo nélküli emberek ne is jelentkezzenek).
Amit rólunk tudni kell: Jelenleg 5en vagyunk, 4 magyar és 1 angol, ebbõl jelenleg 3-4, az aki képes/hajlandó gvg-zni, illetve arra készen áll. A guild abszolút barátságos, semmi sem megy vérre. TA-ba és AB-be elég nagy tapasztalattal rendelkezünk és nem ugatunk le senkit, ettõl nem kell tartani (mi is emberek vagyunk). Tapasztalatunk alapján szívesen segítünk, és adunk tanácsokat.
Amit keresünk: olyan játékosokat, akik szeretnének hetente többször megbeszélt napokon rendszeresen GvG-zni és egy összeszokott (magyar!) csapat tagjai lenni. Olyan játokosokat várunk elsõsorban akik jelentkeznek némi tapasztalattal pvp-be (500-600k+ balth faction illetve r1-2+ glad rank).
Elönyt élveznek: gyakorlott frontline (ezt nem kell részletezni) midline (R, P esetleg El) és flagrunner-k.
Jelentkezés után próbaidõ van.
Akit érdekel keressen meg:
üdv,
I Myrr I
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Más minden mehet de sz.tem Armour és fegyó nem..
★ 汤姆 李
専用アダプタ
Szeretném a carthographer titulusomat kimaxolni. Elonában már 98% felett vagyok, de nem vagyok képes megtalálni a hiányzó helyeket.
Tudom, hogy létezik valami progi erre, de nem tudom mi a neve. Segítene valaki?
Más kérdés. Legális ennek a proginak a használata? Tilthatják ez miatt az accomat?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
★ 汤姆 李
Ennek különben a szinét,hogy lehet választani?
★ 汤姆 李
A 600as monk meso a smiter monk meg healeli megát signettel. Nem egy nagy szám az a heal de majd 600 életem nekem is van, plusz egy csorda leölése alatt healelek magamon kb 4-5ször az 250 health. Nehogy már virtuális 800 hp-t leszedjenek ilyen 30-as reversalokkal.
Nem is szednek. 😄
COF 2 monk továbbra is.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李