Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma is kurelunk árja németet meg nyelvet nem beszélö franciát? 😄D
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Masfelol, mint ahogy a weapon rankos leiras is irja es ahogy a tapasztalat is mutatja:
-Ha van egy rank 9 es fegyod és rank9 es marksmanod, akkor sokkal kevesebbet damagelsz (skill használat nélkul is) mintha ugyanazt a fegyvert rank 12 vel használnád.
Lásd:
-Krites assanak rank 12-t rakhatsz ki max kaszával. Azzal ha alap attackal krittel, akkor az 80 dmg fixen.
-Ha dervish krittel alap attackal 15 os schyte attribut mellett , akkor az 89 dmg.
ki lehet probalni😊
Ezert irtam amit irtam , hogy fegyveren a rank9 csak arra jo kb, hogy a sok maximalista arc magyarazhasson, hogy neki best reqes fegyoja van, de aki bejon rank9 es attributtal, azt az elso weakness teljesen befogja alázni. (nemcsak a -66% alapdmg, de nemlesz meg a rankja se a fegyojahoz..)
De igazabol meg weakness nelkul is lenyegesen kevesebbet fog utni egy rank9 attri mellett, mint mondjuk 14 nél..
Nyilvan ha interrupter rangerrõl van szo, akkor nemfeltetlen kell kimaxolni a marksot.
semmi köze a fegyver req-nek a critical hit sürüséghez, azt ugyanis az befolyásolja minél több attrib pontot raksz az adott fegyvertipusra.
Shield esetén még megértem, mert rank9/16 os tactiknal is ugyanazt az armort kapod , de fegyonal lenyegesen tobb az alapsebzesed mar egy rank 12 nel is..(nem a skillek miatt)
csak az írjon pls aki tényleg tudja nem tippet kérnék. köszönöm elöre is
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
Mondjuk ennek nagyon örülök ha így lesz<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
Anet minden forumon, siteon jelezte hogy nem lesz havidijas a GW2.
Fizetõs mmo bétába igencsak nehéz lesz bejutni...
★ 汤姆 李
de ha elöbb kijön én csak örülök ez nem vitatéma
Gondolom nem a Guns n Rosesra gondoltal😄
AB-zni rendszeresen tanitalak, dehat nemjon ossze.. hiaba kiabalok ventrion, hogy a ressurrect pointot kene visszaszedni, te mesz tovabb esznelkul nukeolni akit csak latsz😄
Faintherderness vagy miaszar pedig jo skill, de direkt nemraktam curse buildet a videoba, mert abban semmi 'latvanyos" nemtortenik. Ennek ellenere a legtobb necro pvp video ami van a tube-on, az hexes es nem valami esemenydus..
Nyilvan support buildel mennek mas esetben, nem ilyen önzõ Ra style skillekkel.. Bar volt mar h Revenaus Gaze mellett Blood bondoztam az egesz csapatom😄
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen szkilleket használsz és hogy milyen rúnáid és inszigniáid vannak az ármorodban, meg hogy milyen fegyókkal nyomod. Meg hogy lenne-e kedved néha engem is tanítani mondjuk AB-ban játszani?
Nem tudom, hogy nem érné meg inkább vengeful váz kászkenájjal és ritu másodlagossal nyomulni, ebben tudnál segíteni? Vagy pl. a féjntepfpfpfpfpfpfpfpfplph szkill is hasznos lehet néhány esetben, ezt nem használod, vagy csak rosszul láttam? Elõre is kösz a választ!
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Warrival meg Elevel szoktam meg ABzni, meg neha funolok mesmmerrel is.
専用アダプタ
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
Bar került bele benazas is , dehat meg fel eve se tolom, elnezheto😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
hosszú hónapok után most telepítem újra a játékot. kezd egy kicsit elegem lenni a wow-ból. remélem, hogy megint elnyeri a tetszésemet a gw...
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
grat
látom nem csak a TQba hoztátok a formát shorlexel ^^
Kiraktam Youtubera de sajna eleg kaki minõséget csinált belõle..
Akit érdekel, sztem erdemesebb leszedni Rapidsharerõl xvid aviként.
Sajna a 10 perces youtube korlat miatt gyorsitani kellett jopar reszt, hogy beleferjek a keretbe, szal jo minosegbe kovethetõ istenigazan..
jo szorakozast..😊
Gondolok például Shiro-ra vagy valamelyik epizód végén lévõre.
Mit lehet majd azzal kezdeni?
Ja és mini pet-et még mindig nem sikerült betenni Monument-be..
★ 汤姆 李
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Mondjuk Dervo-bol ítélve NF-t kínálod...
★ 汤姆 李