Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem kell éjjel 3-ig fennmaradni plusz 1000 faction ponthoz, az olyan maximum 5-10 perc elite zaishenböl megvan... 😄D
Ma is kurelunk árja németet meg nyelvet nem beszélö franciát? 😄D

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

R34N
megjegyezném, hogy max dmg-es fegyver esetében a req7 a best req.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Persze nyilván r9 a legelõnyösebb, csak számomra picit értehetlen hogy képesek többször annyi pénzt elkérni egy cuccért, csakmer r9, nempedig 10 vagy 11.. r13 az tényleg nagyon sux😄

A crit pontosan igy van, ahogy Szeg irta.

Masfelol, mint ahogy a weapon rankos leiras is irja es ahogy a tapasztalat is mutatja:
-Ha van egy rank 9 es fegyod és rank9 es marksmanod, akkor sokkal kevesebbet damagelsz (skill használat nélkul is) mintha ugyanazt a fegyvert rank 12 vel használnád.

Lásd:
-Krites assanak rank 12-t rakhatsz ki max kaszával. Azzal ha alap attackal krittel, akkor az 80 dmg fixen.
-Ha dervish krittel alap attackal 15 os schyte attribut mellett , akkor az 89 dmg.
ki lehet probalni😊

Ezert irtam amit irtam , hogy fegyveren a rank9 csak arra jo kb, hogy a sok maximalista arc magyarazhasson, hogy neki best reqes fegyoja van, de aki bejon rank9 es attributtal, azt az elso weakness teljesen befogja alázni. (nemcsak a -66% alapdmg, de nemlesz meg a rankja se a fegyojahoz..)
De igazabol meg weakness nelkul is lenyegesen kevesebbet fog utni egy rank9 attri mellett, mint mondjuk 14 nél..

Nyilvan ha interrupter rangerrõl van szo, akkor nemfeltetlen kell kimaxolni a marksot.

SZEG007
"+ minél kisebb a q annál nagyobb esélyed van critical demagehoz"
semmi köze a fegyver req-nek a critical hit sürüséghez, azt ugyanis az befolyásolja minél több attrib pontot raksz az adott fegyvertipusra.

jut eszembe még a rangernél nem akkor táb a 12es marksmanship mint a 12es expertise mondjuk egy degenes buildel és kell még pont igencsak másra is mint felhúzni mindkettöt 12re

egyedül casternél mindegy mondjuk az offhendnél ill ha swordos caster a req mert ott az energyt mindig megkapja meg a 20 enchet

azért fontos a q9 mert akkor max demagehoz nem kell mondjuk 12re rankolni az attribot hogy leadja hanem elég 9ig. + minél kisebb a q annál nagyobb esélyed van critical demagehoz

Ezt a q9-et fegyvereken sosem fogom érteni, mért olyan fontos.. Ha tényleg fegyverrel harcolok akkor 10+ attributtal megyek, hogy legyen damage..

Shield esetén még megértem, mert rank9/16 os tactiknal is ugyanazt az armort kapod , de fegyonal lenyegesen tobb az alapsebzesed mar egy rank 12 nel is..(nem a skillek miatt)

nem tudja valaki pontosan hogy mennyiért megy egy q9 gold Dryad Bow?
csak az írjon pls aki tényleg tudja nem tippet kérnék. köszönöm elöre is

StRucC555
Én nem mert ha fizetek is érte , legalább olyan szórakozást nyújtson amire tényleg azt lehet modnani, hmm ez GW 2 ...

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

azt hiszem csúnyán elpártolnék tõle ha fizetös lenne

<#wow2>
Mondjuk ennek nagyon örülök ha így lesz<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

StRucC555
bezony, valaki félreinformált téged.

SZEG007
kitol hallottál te ekkora badarságokat?
Anet minden forumon, siteon jelezte hogy nem lesz havidijas a GW2.

GW free GW2 fizetõs lesz(tudomásom szerint).
Fizetõs mmo bétába igencsak nehéz lesz bejutni...

GW béta elérhetõ szinte mindeki számára csak figyelni kell a híreket, majdnem az összes béta hétvégén toltam a gw-t, egyedül az utolósról maradtam le, mert nem volt idõm rá

SZEG007
a GW béta tesztjeit bárki tolhatta hiszen csak közétettek a GW.com-on egy aktiválási kulcsot aztán ennyi.

nem tudom olvastál e valamit a bétáról. nem hinném hogy közölünk bárki is fogja tolni, kb 3 hétvégén lesz elérhetö. ugyanaz lesz mint a gw esetében. a játékot meg 2009/2010re igérik. hivatalos oldalton minden info ottvan
de ha elöbb kijön én csak örülök ez nem vitatéma

StRucC555
jah kb 4-5 hónap és itt a béta 😄 végülis 😄

sok ám még most is az újonc, a gw2 meg még azért odébb van

Jah hat 2008 tol Shorlex papaval neki estunk a Gw nek, mondjuk kicsit keson, igy mar a gw2 hajnalan, de sztem nem maradtunk le semmirol..

Gondolom nem a Guns n Rosesra gondoltal😄

Sanyi latom nagyon raersz munkaidoben mindenfele baromsaggal telespamolni a forumot, de jot rohogtem bennt enis az teny😊

AB-zni rendszeresen tanitalak, dehat nemjon ossze.. hiaba kiabalok ventrion, hogy a ressurrect pointot kene visszaszedni, te mesz tovabb esznelkul nukeolni akit csak latsz😄

Faintherderness vagy miaszar pedig jo skill, de direkt nemraktam curse buildet a videoba, mert abban semmi 'latvanyos" nemtortenik. Ennek ellenere a legtobb necro pvp video ami van a tube-on, az hexes es nem valami esemenydus..
Nyilvan support buildel mennek mas esetben, nem ilyen önzõ Ra style skillekkel.. Bar volt mar h Revenaus Gaze mellett Blood bondoztam az egesz csapatom😄

Szia dudovec! Elég jo lett a video, resp.
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen szkilleket használsz és hogy milyen rúnáid és inszigniáid vannak az ármorodban, meg hogy milyen fegyókkal nyomod. Meg hogy lenne-e kedved néha engem is tanítani mondjuk AB-ban játszani?
Nem tudom, hogy nem érné meg inkább vengeful váz kászkenájjal és ritu másodlagossal nyomulni, ebben tudnál segíteni? Vagy pl. a féjntepfpfpfpfpfpfpfpfplph szkill is hasznos lehet néhány esetben, ezt nem használod, vagy csak rosszul láttam? Elõre is kösz a választ!

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Mephike
Grat dudovec, sikerült a kedvenc együttesem zenéjét választanod, már megérte megnézni 😊 Azt meg különösen értékelem benned, hogy Te is a GW-re váltottál, és pont necrora 😄

Nem feltetlen , de RA zni azzal szoktam altalaban.
Warrival meg Elevel szoktam meg ABzni, meg neha funolok mesmmerrel is.

Mindig necroval nyomulsz?

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

StRucC555
nálunk van

srácok, szeretnék csatlakozni egy klánhoz. van valahol tagfelvétel?

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

StRucC555
.)

Kossz😊
Bar került bele benazas is , dehat meg fel eve se tolom, elnezheto😊

Solid Snake
Thx <#pias><#law>
Zomil
Nighwish- I wish I had an angel

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Solid Snake
Az elején ami van zene annak ha megtudnád mondani a címét azt nagyon megköszönném,és a videó télleg nagyon jó <#vigyor2><#worship>
üdv mindenkinek!

hosszú hónapok után most telepítem újra a játékot. kezd egy kicsit elegem lenni a wow-ból. remélem, hogy megint elnyeri a tetszésemet a gw...

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

csatlakozom elöttem szólóhoz
grat
látom nem csak a TQba hoztátok a formát shorlexel ^^

Solid Snake
Nice work dudovec koma <#nezze><#taps>
Csinaltam egy 9 perces szösszenetet különbözõ necro buildekbõl..(nem pvx-wikis kakik😄)

Kiraktam Youtubera de sajna eleg kaki minõséget csinált belõle..
Akit érdekel, sztem erdemesebb leszedni Rapidsharerõl xvid aviként.
Sajna a 10 perces youtube korlat miatt gyorsitani kellett jopar reszt, hogy beleferjek a keretbe, szal jo minosegbe kovethetõ istenigazan..

jo szorakozast..😊

StRucC555
hmm az érdekes, nálam bentvan egy csomo ... estleg azért emrt a minipetjeidet már berakta más?

Hall of M.-be fõ Boss-t minek kell odarakni?
Gondolok például Shiro-ra vagy valamelyik epizód végén lévõre.
Mit lehet majd azzal kezdeni?
Ja és mini pet-et még mindig nem sikerült betenni Monument-be..

Carlos
Már ha foglalkozik még vele valaki.

Þór vígi þessi rúnar

StRucC555
igen , elõkészülnek hgy bedobják majd a hivatlaos adagot a népnek .. majd nyár után gondolom. addig amrad a gw 1

En azt ertem , de akkor ezert "üres" az oldal tartalma ugy fel eve? Mert majd gw2-s lesz valamikor?😄 Jo a design megminden, de kene ra valami.. Mondjuk nemtom guildwiki mellett van-e ertelme , mindesetre hajra!

StRucC555
dehogy,még alig érkezett a gw 2 rõl prmo, csak utalgatások, és pár tény. ennyi, több nem.

A banneresre gondolsz? mermeg mindig nincs rajta semmi.. Vagy ez gw2-s lesz?..

StRucC555
jé megujjították a gw oldalát 😄😄

Atisz
Sztem 10-12 k-val már nagyon jól fogsz járni... azt nem értem hogy miért vetted meg az összes részt, ha (a látottak alapján) ennyire meg akarsz szabadulni tõle O_o

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

pls valaki mondjom valamit 😞 akit érdekelne az acc irjon e-mail a :[email protected] ra
prop,fc,nf,gwen
Na most aztán mindent felsoroltál csak azt nem,hogy melyik epizód van az acc.-on😊
Mondjuk Dervo-bol ítélve NF-t kínálod...