Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Küldöm pm-be..
Abit AB9, Intel Core 2 Duo E6750 2600->3440Mhz, Gainward 8800GT 512MB 650Mhz, GEIL 2x1GB 800->860Mhz, Seagate 250GB (SATAII), FSP BlueStorm II 500W
webforditas.hu nálam alap ilyenkor persze azt is kell javítani aztán elküldeni.
Abit AB9, Intel Core 2 Duo E6750 2600->3440Mhz, Gainward 8800GT 512MB 650Mhz, GEIL 2x1GB 800->860Mhz, Seagate 250GB (SATAII), FSP BlueStorm II 500W
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Tudna nekem vki adni 1 trial kulcsot? Elõre is köszi.
Üdv, Prob
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
En 1ik reinstallnal valami 1GBnyi GW screent toroltem le 😞
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Tyria Kapui fórumában ezt megemlítette már más is.
Ha nem megy akkor fordulj az Op.rendszerednek megfelelõ topic-ba help-ért.
Butus kisfiú, inkább menj vissza wowozni, minthogy értelmetlenségekkel zaklatsz minket.
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Get a life!
Be Positive! MMO GAMER
Get a life!
Na most ez hétvége elõtt kampo, úgyhogy türelem.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
most próbálnm ki a trial verziót de itt is acces key-t kér.... azt hol tudok kapni az ingyenes trial-hoz? elõre is köszönöm
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
de hát ez van 😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
Necroval játszottam, mert AB-n a játékosok 25%-a assa. Összeakadtunk egy shrine foglalás után egy másik négyessel, kihúzodtam balra, és látom, hogy jön felém az assa, nyomtam is rá az insidious parasitát, mondanom se kell szarrá darálta magát rajtam. Nem bírtam ki, hogy ne írjam be neki, hogy "nice little assa, nice..."
Ezzel le is tudtam a dolgot, mert mentünk a következõ foglalni való felé, mit ad isten látom jön egyedül ránk. Rögtön lekezeltem parasitával, és egy kis blood agressorral is sikerült elcsípnem. Közösbe elnyomtam ugyanazt. Késõbb egy tömegverekedésben az ellen csinálta jobban a dolgokat, és levertek minket, persze az assa ölt meg engem (kilométerekrõl láttam, hogy rám pályázik, megvárta míg mással lekötöm magam, aztán rámjött.) Persze rögtön beírta, hogy "nice little necro, nice..."
Utána még káétszer találkoztunk, legutoljára mellém teleportált, és pont akkor lett meg az 5000 pontunk luxon pályán, a lábaim elõtt esett össze, erre már nem tudtam mit mondani 😊
★ 汤姆 李
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

やられたらやり返す。倍返しだ!
http://lelkes.home.sk/videoserver/beg_video2008.html
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
jön egy warriorral, dervish-el, kipécéz magának. Amire nem számít, hogy azon a noob fire elementaliston, akit õ most kinézett magának, prot spirit van, mert eléknek nem szokása a prot spirit.
Látja a jóember hogy elõzetes terveinek megfelelõen nem tud rám 80-100-akat (vagy még többet) ütni, elsõ körben meglepõdik, de püföl tovább, mert hát ha már elkezdte, akkor õt bizony egy noob fire ele nem csinálja ki.
De kicsinálja.
Alighogy megszületik, látom, hogy feltûnõen rohan felém, neki most bosszút kell állnia az elszenvedett sérelmekért. Odajön, és másodszor is meglepõdik, hogy ezen az elén már megint prot spirit van - akkor esik le neki, hogy nem kaptam, hanem raktam. Meghal másodszor is =)
És isten bizony, van olyan, aki harmadszor is visszajön, mert õ ezt nem hagyhatja annyiban...
Érted inkább sziv a csapata miatta, csak hogy a kis szánalmas lelkivilágát rendbe tegye, na és akkor van teljes tobzódás, ha netán rámjönnek 3an gyorsan egyszerre és lenyirnak. Akkor persze helyreállt a lelkibéke. =)
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
De tenyleg, annyira vicces amikor az ien creativty 0 emberek felmennek pvx wikire, leszednek valami sánta template codeot, aztan meg csodalkoznak, hogy nem ölnek le senkit.
Haver multkor folyamatosan Blinding flashelt egy Assát Ab-n, akinek kb annyi esze volt, hogy 2 teleportot vitt, de Assasins remedyt nem.. Persze püfölte a levegõt megállás nélkül.. - haver leölte vagy 5x egymásutan. Erre a csavo elkezdett neki ilyen privátokat irkálni, hogy "Pleaase , dont blind me!!" "hey, PLS no blind!!!"
Volt kacagás rendesen😊
★ 汤姆 李
専用アダプタ
Mindenesetre nagyon vicces tegnap, amikor bementem full support necroval AB-ra(monk healek, egy keves damage, meg foul feast, plague sending)..
2 touch ranger nembirt lecsavarni mert mindig kihealeltem magam, de nemvolt annyi eszuk h masra mentek volna.. Persze a vege azlett h behaltak es elkezdtek nekem irkalni all chatbe, hogy:
"nooob, necro with heal.. what a noob"
Aztan a slusszpoen amikor a csavo beirja, hogy "you are not a real necro".. mindezt mondja õ Touch rangerkent.. aszittem lefordulok a szekrol😊