Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
ezt leginkább ki kell tapasztalni 😊

de pl. az elék 1-2 spell-t nem a leghatékonyabban használnak

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Melyeket? Van egy tippem, hogy nekem azok vannak berakva amiket nem tud normalisan hasznalni 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Zomil
igazábol, csak meg kell tanuli jól irányitani a herokat és akkor nincs nagy gond, csak gondosan oda kell figyelni, h milyen skill raksz be nekik, mert van olyat amit jóval hatékonyabban használnak mint bárki(pl. megszakitásokat a leggyorsabb skill ellen is tudják használni), de vannak olyan skillek amiket egyszerüen képtelenek értelmesen használni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem, normal moderol.
Hat akkor nagyon ugyes vagy. En nemtom hanyszor indultam neki herokkal meg henchekkel de eselytelen volt. Vegulis a 4ik random partyval sikerult vegigmenni.
Bar azota enyemek is be vannak runazva, lehet most utolag sikerulne siman. Akkor lekuzdhetetlennek tunt.

Pedig én hencekkel nyomtam végig anno a prophecyt ráadásul protectorra. Persze ha a hard módról beszélsz az más tészta.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Alap herok sem jobbak a hencheknel.
Ahhoz hogy a heroid tele legyenek zoldel, meg hogy be legyenek normalisan runazva sokat kell jatszani.
Namost, en 3 eve jatszom, asszony 1 eve. heti atlag 3-4 orat toljuk, es ennyi ido alatt EGYETLENEGY zold sem esett! Szoval igy nehez azert!

Zomil
köszönjük a tartalmas hsz-edet :S

hpzolee
Jo szar grafikája van ennek a gamenak igy screen bõl :gf

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Rutin kérdése az egész. Ha vannak herok, akkor még rutinból se kell annyi. Én egy Dzagonur Bastion-t H/H-val elõbb megcsinálok masterra, mint PUG-gal. Az idejét se tudom, mikor mentem utoljára random teammel. Random team-ben 2fajta játékos fordul elõ: ultra noob utlra szar builddel és az okostojás arrogáns pöcs, aki ráadásul totál lami (és szünet nélkül noobozza a többieket).
Javallat: új játékos keressen guildet!
www.gw2.hu <-- itt el is lehet kezdeni
Azt megnezem, hogy mondjuk a prophit ember light utan egyedul hencsekkel vegignyomod😊
Egy ido utan kellenek a human playerek.

Van még pár de nekem ezek tetszenek.

Na sikerült😊

Sz.tem minden részt minimum 2× is végig lehet vinni úgy,hogy élmény legyen az elágazó történetek végett.
1 új karakter készítése ugyancsak vonzóvá tesz 1 újrajátszást.
Hard mod sem utolsó szempont mégegyszer végigvinni😊

Prestige armour-t szerezni kezdõknek nagy kihívás(nem kis idõ ha nincs farm).
Á de még sorolhatnám mert jó sokat nyújt GW sz.tem annak aki megveszi.
Nagyon jó mmo és lesz folytatása is hálistennek...

Sztem proph + eye platinium editiont vegyel , ha kiakarod probalni, a ketto egyutt csak 10k. En azzal kezdtem , aztan ra egy honapra megvettem a Factionst meg a Nightfallt is, igaz nekem a skillek miatt kellettek..

Ellehet szorakozni a jatekkal. Bar ha egyszer vegigvitted, akkor tenyleg csak a pvp marad elmenykent - esetleg a guildeddel ilyen hard mode vanquish vagy dungeon/elite mission pucolas kihívásból...

Nekilehet allni ritka cuccot meg titulust farmolni , de ezek ugymond ertelmetlen dolgok. Kb semmi olyan nehezen megszerezhetõ dolog nincs a jatekban, ami nem a magamutogatasra menne.. 1-2 ritka cucc még talán megéri, mert egy idõ után az ember nemtudja másra költeni a pénzét, csakhogy csicsázza a kariját.

Gw nek talán az a legnagyobb elõnye, hogy nem havidíjas, így annak is megéri megvenni aki keveset fog játszani , meg annak aki sokat. A játék is úgy van kialakítva, hogy aki egy hónapban 2-3 napot ér rá mondjuk játszani, azt lehet , hogy kirugjak minden klanbol, mert inaktiv , de attolmeg ugyanugy vegigtudja majd jatszani a tortenetet henchmanokkal meg herokkal.. Nempedig azvan mint mondjuk wowban, hogy egy idõ után human tarsak nelkul felejtsd el a jatekot, amihez ugyebar aktivan kell jatszanod, hogy legyenek..

Crystal Windows

Talán ez érdekelne legjobban:S

Errõl tudtok valamit?
Esetleg segítene benne valaki,hogy kell összehozni?
GUI pack-ok

Régen ilyen volt..

Panzeradler
Itt mér nézki igy skillbar meg ilyenek? az egész más nálam.
Egyaltalan nem mangas. Szvsz vedd meg. Nagyot nem tudsz vele bukni, mert csak 1x kell kifizetni, nem ugy mint mas mmo-kat.

Utálom a mangát, azért írtam 😄 Angol tudás meg simán meg kell, hogy legyen hozzá, kalandjátékokkal is szoktam játszani...
Nivea
"Mivel nem tûnik mangásnak a képek alapján" ha a mangát szereted akkor ne vedd meg, amugy meg minimális angol tudás kell hozzá! de megéri a pénzt nekem már lassan 2 éve van meg és még mindig szoktam néha egy egy küldit megcsinálni

Gondolkodom rajta, hogy megvegyem-e a Guild Wars-t... Érdemes? 😄 Tom, hülye kérdés azoktól akik játszanak vele, de azért megkérdezem 😛 Mivel nem tûnik mangásnak a képek alapján, és azt mondják, hogy a küldik is faxák, és egész szépnek mondható, és ezért nem kell még havonta fizetni, gondolom megéri... Azért is estem gondolkodóba, mert most már kezd minden új game rendesen akadni, és nincs/nem is naon lesz pénzem gép tuningolásra, ez a game jó sokáig elég lenne. És eddig egy normális MMO-t nem találtam, ami ingyenes, a fizetõsök közül meg csak ezt tudnám megfizetni...
A GW-nek 3, önmagában is játszható része van. Mindegyik rész más kontinensen játszódik, aminek következményeképp arra a kontinensre jellemzõ kinézetû karaktereket tudsz létrehozni. Core karaktert bármelyik kontinensen indíthatsz, de dervisht, paragont, assat, ritualistot csak a saját kontinensén. Szóval vastagszájú, fekete göndör hajú nigger assat ne nagyon akarj csinálni 😊
Ezt megkönnyebbülés hallani 😊
szal ha nem rakom fel a factions-t, akkor nem is lehet kínai arcot állítani?
Panzeradler
Azért volt kínai a feje mert Factions-os(kiegészitö) trial kulcsod volt.
Az alapjátékban meg a Nightfallban nem kinai a fejük
Hello
Még pár éve kipróbáltam a gw-t egy trial accountal, csak az nem tetszett benne, hogy mindegyik karakternek ilyen kínai feje van.
Ez még mindig nem változott? Vagy lehet már lehet európai emberkéket is csinálni?
a választ elõre is köszi 😊
Karit törölni szerintem felesleges. Egyetlen esetben teszem, ha nagyon kell egy üres slot. Mindössze 3 karakter kerül törlésre a 3 év alatt: egy ranger (azóta van már egy új, de csak raktáros jelenleg), egy mesmer (nagyon keveset játszottam vele) és egy dervish, amitõl lvl 6-on váltam meg, annyira nem jött be az a játékstílus. Jelenleg 9 slottal rendelkezem, amibõl 1 a pvp karinak van fenntartva. Ele nem tetszik, csinálnék helyette sokkal szebbet, dehát a legelsõ kari, ami készült az accounton és nem jön rosszul az az évenkénti money boost, ami a legfrissebb minipetekbõl származik 😄 (május 2-3 körül már megkapom az újakat, mindjárt 2-t is mert a monkom egy napon készült az elével). Szóval csak azért nem törlök karit, mert "úgyse játszok vele". Enni nem kér, elfér. Sõt, eventes questeknél is jó, ha van több karid, több cuccot lehet begyûjteni.
Ja, sõt letörlök minden karit és utána eladom az üres accot 😄

mér én a jo kis proph-os elémmel factions-ben már eljutottam Kaineng Centerig, az sztem elég jo. keményen kellett odáig küzdenem!
Tényleg töröld a necrodat, mert "hey, necro do you have 1 skill?" most egy olyan kari, aminek 1 skillje van... 😄 You ----ing ele dont blind me always! 😄

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Töröld a Nekromancer-ed;-)

Isten õrizz. Kb annyira érdekel a pve, hogy február elején vettem meg az NF-t + factionst, de mégmindig nem játszottam õket végig. De pl kipróbálnám a paragont meg a ritut is pvp-ben, de nincs rá slotom, a karijaim közül pedig nem pvp-only egyik sem, pedig javarészt ezt teszem velük😄 Regen ugy volt, hogy az egyik slotom meghagytam pvp only karinak és azzal teszgettem a dolgokat.. De most került oda egy ranger már és nincs szivem törölgetni a karik közül..

Valamelyik kis SUP-os flamer pöcsnek biztos nem jött be hogy kikaptak

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Zomil
nekem sajna az elsö évemböl az összes kép elveszett 😞

Elsõ képem a gw-böl...

24 fps...

inventory...

LA District 115.

SZEG007
awowa accountját feltörték, és törölték a rawr-ot

Csak nálam tünt el a RAWR a ladder-röl? wtf?

Azt azért nem állítom,hogy nem fog újra betelni az össz.slot😛

Nálam 1× betelt de már nem tudtam követni(talán inkább az inventory résszel voltam gondban😊 tehát töröltem párat így 4-el folytatom.

Tulajdonképpen végig akarod játszani 10 szer mindegyik részt, ill. ha végignyomod 8 szor akkor még kétszer jó lenne? Szerintem ha valaki 5-6 pve karakterrel végigjátsza mindegyik részt böven elege lessz mindenböl szal szerintem elég a 8 hely alapból.

Ezt én is akartam írni😊
Annyit még ezzel kapcsolatban,hogy sz.tem a fizetõsök nem is ilyen jók mint GW...

Mephike
Ja, ha meg azt nézem, hogy az egész GW-ért semmit nem kell havídíj szinten fizetni, akkor belefér a slot vétel...

Igy kenytelen vagy pluszba venni, es 2 slot annyiba kerul mint az egesz jatek. Ugyesek ezek 😞

Mondjuk kivancsi lennek melyik smucig találta ki, hogy 10 primaryra 8 helyet adjanak<#boxer>

Jaa,lehet plusszba még télleg,sry:S

Zomil
de lehet 😊

Lehet több karakter is természetesen.Ha megvan az összes epizód akkor 8 is lehet egyszerre.
Karakterhelyeket venni nem kell(nem is lehet😊

Ok ,köszi. Akkor a gw nem olyan mint a wow, hogy lehet több karid is? mert ahogy én értelmeztem minden karakter helyet meg kell venni, ez így van?

Abit AB9, Intel Core 2 Duo E6750 2600->3440Mhz, Gainward 8800GT 512MB 650Mhz, GEIL 2x1GB 800->860Mhz, Seagate 250GB (SATAII), FSP BlueStorm II 500W

Carlos
PvP-ben a PvE-ben unlockolt fegyverekkel és skillekkel tudsz más player-ek ellen játszani. Ezt ha most kezded a játékot nem javaslom.
Roleplay pedig a "single player" része a játéknak. Itt egy történetet játszol végig, fejlõdik a karaktered, szokásos.

Þór vígi þessi rúnar

emberek!
A legelején a game-nek mi a 2 választható rész? az egyik a Roleplaying a másim a PvP. mi a külömbség?

Abit AB9, Intel Core 2 Duo E6750 2600->3440Mhz, Gainward 8800GT 512MB 650Mhz, GEIL 2x1GB 800->860Mhz, Seagate 250GB (SATAII), FSP BlueStorm II 500W