Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kétlem hogy bárki is adna neked😞 sajna az vissza vitel lesz de ilyet se hallottam még hogy valakinek használják a kódját... kicsit kamu gyanus😄

ez is eredeti de valaki megelözött
elég messzire kéne visszavinni a gamét
Zomil
boltban sok serial van 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Heló nekem a guild wars eye of the north van meg.
kéne hozzá egy nem használt serial amivel tudok regelni.
ha valaki tud ebben segíteni nagyon megköszönném.
okok kössz mindent😊

minden igazából attól függ mennyire vagy elhivatott meg pve vagy pvp esetleg mindkettö érdekel e. mennyi idöd van játszani.
gondolok itt arra hogy van olyan player aki már 3 éve tolja és nincs annyi játékideje mint nekem 4 hónaposan (ezzel arányban a tapasztala is kevesebb).
rengeteg idöt el lehet vele tölteni jól szórakozva
nekem bejön és biztos aktívan fogom tovább tolni amíg ki nem jön a gw2.
warrior-al toltam a legtöbbet meg elementalistal, de ezen kívül még van 8 karakter akit lehet tolni. mind más élményt nyújt.
összegezve nagyon tuter a game
gw 4ev3r

elit mission helyek kb ezt a célt szolgálják. oda csak über full player team megy. jut eszembe eotnbe meg a dungeonok vannak amik nem egyszerü esetek. azok is jó kihívást jelentenek mire végimész rajtuk (hard mode ban meg csak szintén jó playerekkel lehet öket letolni)

Értem kössz és olyasmit pl lehet csinálni hogy van valami szörny ami elég ritka és marhha erõs itt egy unique mob-ra gondolok és akkor azt vadászni?

elég gyorsan el lehet érni a lvl 20at. pl factionban ha questelgetsz is közben a 2. mission után már lvl 20 vagy és ég nem kevés van hátra.
nem a szint határozza meg hogy mit tudsz hanem az hogy milyen skilleket használsz és mennyire hatékonyan. ha végigvitted a story vonalat akkor még nem biztos hogy mindent masterra csináltál, rengeteg titulus van amit lehet húzni, elit mission helyek amik izgalmasak. de ez csak a pve
a lényeg szinte ez után jön a pvp
ha van rendes builded akkor lehet céltudatosan azt összerakni és az elejétöl pvpzni ha a olyan a beállítottságod.
remélem érthetö volt valamennyire majd az okosabbak kiegészítenek ha akarnak

Hello elég uj vagyok a játék körül megtudná valaki mondani ha eléri valaki max lvl akkor miket lehet utánna csinálni? az alap játékban .

www.guildwarsguru.com/auction <--- nézz körbe itt, meg fogsz lepõdni. Pénzszerzés leghatékonyabb módja jelenleg az Assa/ele uw farm. 34 perc 1 kör, 5-8 ecto drop nagyátlagban. Nálam elõfordult már 11 ectos kör is. És ez solo.
én csak 2 vagy 3 rank14-rõl tudok

Van már rank15?
Találtam egy érdekes bugot dalada uplandsben. Nemtom , hogy régi-e, mindenesetre elég vicces.

Jó szórakozást😊

Ja, nekem 4 kor kellett elmennem aznap es nemtudtak garantalni, hogy nem 4 es 5 kozott fog jonni.. Hat kb kiröhögtem õket es elmentem erte szemelyesen.

Amugy prophot onmagaban annyira nem erdemes, mert +3-4 ezer forinter megkapod melle a kieget is. Prophban sok a hasznos pve skill, de akad benne dolog azert ami borsot tör az ember orra ala. (Egyutt aggrozo groupok, kihagyhato - nem egyertelmuen vezetõ történet, fapados cuccok..) Eyeal azert eleg phaszan megy mar herokkal, meg eyeban eleg sok pve szempontbol hasznos dolog van.. Cuccok, skillek stb stb.

Oks, megrendeltem 😊 De keddre, mert akkor lesz mindenképpen itthon vki 8 és 17 óra között. Azaz azt jelöltem be, hogy a keddi nap jó nekem...
- 1 nap alatt ideér. Én munkahelyre szoktam kérni, úgy egyszerûbb

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Ele nem lenne sz.tem rossz választás és ha eljutsz vele a tûzszigetre Elemental Attunement elite skill-ért akkor fel is vagy készítve elite-el a köv.részekre😊

Hát ha holnap rendeled akkor hétfõre nálad lesz.
Sok sikert Prophecies részhez.Kár,hogy Hero-id nem lesznek de ezt leszámítva profi Tyria.

Sztem holnap megrendelem... aztán vmikor majd megjön 😛 Nemtom meddig tart kiküldeni a CD Galaxisnál Kaposvárra. Az oldalon mondjuk az van, hogy következõ munkanap, de nekem az gyanús 😛
Guild-ba azért lépj be mikor elkezded.Érdemes..

Köszi, és bocs, hogy megkérdeztettem veletek ilyen sokadjára. 😊 Akkor nagyon okés, ha Európa-szerû (tulajdonképpen a rendes fantasy-hoz legközelebb álló) a környezet. És tudok egész jól angolul (úgy hiszem legalábbis 😄), már 11 éve tanulom. 😛 Szóval ez semmiképpen sem gond...
muldr, nemrég játszottam újra Hell's Precipe-t herokkal és hencsekkel, nem volt benne semmi kihívás pl egy Kathrandaxhoz képest. Még a szokásos buildemen sem változtatam, mondjuk alapból van egy halom megszakításom és defense-m.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

elnézést, a linkeket elírtam, www.guildwars.com és wiki.guildwars.com a helyes

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

ugyanerre a kérdésre már válaszoltak többen is nemrég ^^

a haverod a GW Factions kampánnyal játszott, ami tényleg keleties, és tényleg önállóan játszható alapgame. ezen kívül van még a GW Prophecies "alapgame" ami európai jellegû, és van a GW Nightfall alapgame, ami afrikai és arab jellegû. Fentiek közül bármelyikhez megvehetõ a GWEN kiegészítõ, mely európai-törpe-óriás-manó jellegû

szivesen válaszolunk jövõ héten is ugyanerre a kérdésre, bár imho egyszerûbb lenne elolvasni a játék weboldalán: www.guildwars.hu illetve wiki.guildwars.hu

ha pedig nem tudnál angolul, akkor gondold át mégegyszer hogy tényleg meg akarod-e venni, mert magyar verzió nem létezik

Úgy néz ki meg lesz holnap a pénzem az alap Guild Wars-ra. De most hallottam olyat havertól, hogy a gameben csak ilyen keleties (kínai, japán, stb) helyszínek meg cuccok vannak. Kérdeztem tõle, hogy nem véletlenül vmelyik kieggel játszott-e, de azt mondta, hogy az alap game volt. Erre azért kíváncsi lennék, hogy igaz-e... mert nem vok én se vmi Ázsia fan 😄
Koszonom, ilyen szep megfogalmazasra nem is szamitottam 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

a hierophantos cumókat megértem valamennyire, de a malixos cumók egy fillért se érnek. annyian járnak doába hogy nem csodálkoznék rajta ha tormented fegyók 3 hónap múlva 100 alá mennének nem is kicsit. az elmúlt 2 hónap alatt esett az áruk 6 ectot simán ha nem többet mert 1.- senkinek nem kell már 2.-tele a piac azzal is.
mindenesetre én nem adok többet 3k nál egy zöldért. a factionos deathos staffból is tuterra van ugyanolyan csak más skinbe nfbe vagy gwenbe. zoldet meg úgyis csak hero kezébe adok. de ha én használnám akkor is mindegy lenne mert az számít mit tud nem az hogy milyen skin ha nincs pénzed.
ha meg tele vagy goldal akkor nem kell sajnálni a pénzt egy ritka skinért ha ez a vágyad. de azok ritkák legyenek és szépek mindenkinek a saját ízlése szerint (ha már olyan rohadt drágák).
én a destroyer fegyókért vagyok oda - relatív nem extra drágák (de azok) de az tetszik úgyhogy kifarmolom rá a pénzt és megveszem.
mindenki máshogy áll hozzá, nem nézek le senkit aki nem obsi armorba rohangászik 100k+250 ectos fegyoval.
az számít ki hogyan játszik

the path to revelations sry nem tudok írni
egyetértek dudovecel hatékonyság az kell meg váltogatni a helyeket valamint missionozni kell hogy visszajöjjön a drop.
szinte minden karakterrel lehet farmolni valami okosságot, ha más nem baltipontot egy ranger pvp karival abból meg z-keyt venni / napi 15 perc alatt 5k

the peat to revelations q - kersh staff

Hat nemtom.. Nemkell honapokat farmolni sztem , hogy legyen cumod. Multkor pl talalkoztam egy monkkal, akivel duoban zuztuk uw t.
Õ 105 hp s staffos + en a.echo + SS + reckless haste. Kb ugy nezett ki a cucc, hogy 15 perc alatt oltuk UW-t ugy, h az aatxe-k nagyrésze benne volt, összes coldfire(tudom h az nemdob..) , osszes smite, meg a terrorwebes quest is, amikor bespawnolnak kb 50 en arra a fehér részre.

2-2 ecto jött 15perc alatt. Nem mondanam olyan ultra dropnak , annak fényében, hogy mennyi terrorwebet öltünk, amit közelse farmolnak annyian, mint aatxet meg smiteot. De ha masszivan tolnam a csavoval, vagy lenne valaki aki olyan szinten vagja az Uw-t, hogy tudja, hogy melyik groupot meddig lehet huzni, mi az a range amiutan visszafordul, akkor siman lehetne fejenkent 40k goldot osszeszedni orankent.

Persze, ugy kezdtem , hogy az elso par honapban napi 6-8 orakat is siman tudtam jatszani. Most van kb 1-2 oram egy nap amikor raernek jatszani. Farmolni sztem akkor eri meg, ha igazan hatekonyan tudod csinalni. Orankent 3-4 ezer golder nem eri meg szenvedni, foleg ha keves ideje van az embernek jatszani. Masfelõl, az sem jo taktika, hogy az ember ugyanazt a helyet farmolja, mert a gw erzekeli, hogy mennyi idõt töltesz el az adott areaban és minel több idõt vagy valahol annal rosszabb a droprate. Ezert sztem kb a jo megoldas az, hogy 2 hetente leölsz HM soloban, vagy duoban 2-3x minden olyan bosst akit csak tudsz. Es akkor eleg magas esellyel fog esni elite tome + zöld cula is.

- ha nem akarsz "zõdet" akkor az 5 itemért beváltható fegyverek is többnyire ugyanazt tudják. Én most a +HP miatt az EYE vége felé levõ küldetéses (zöld) reward staffot próbálom caster karaktereimmel beszerezni (nem ugrik be a staff neve, de sok sárkányt kell egy idézett körben leölni érte vhol Shifala környékén -- ha megvan a q persze)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

- grind = "lélekölõ munka"
- valamilyen cél (XP, gold, adott tárgy, adott cím, faction, stb.) érdekében végrehajtott (monoton) tevékenység. Többnyire ugyanazon a területen ismétli az ember, mert ott hatékonyabb mint máshol
- minden farmolás grind, de nem minden grind farmolás 😊 Farmolni valami egészen konkrét dolgot szoktak, de a játékban egymás szinonímái (én legalábbis keverem õket, és a farmolás 'magyarabb' szó a grindnél)
--=< >=--
- régen prophecies csak hencsikkel necces volt, én a havas erõdön nem jutottam túl velük. Ha a tûzszigetek gondot okoznak, vigyél valamelyik heroval wintert (ranger skill), és lehetõleg te kezeld (tûzsebzést fagy sebzésre alakít)
- rengetegszer megyek egyedül (mert hajnalban játszom, vagy a többiek mást csinálnak, stb.), többnyire 2xmonk és 2xele hencsivel megyek, Jora (warrior), Lívia (SS + minion necro), +1 hero aki néha elõírás, ki legyen (általában dervish, ele vagy necro akit viszek). Prophecies, factions és EYE Shiverpeakig simán megy velük pedig nem vagyok pr0 (dungeonokat többnyire kihagyom, nekem hosszúak). NF-ben a vertexig (Vareshig) általában elvergõdök velük (legalábbis most ott tartok), persze néhány missiont (Gyala Hatchery pl.) célszerûbb emberekkel végigvinni

bow of the hierophant, axe of the hierophant, spear of the hierophant, mallyx reaver, aegis of augh, most helybõl csak ennyi jut eszembe. De factions-ös death staff is 10k körül van
Tehat 3 honapig intenziven azert jatszak, hogy utana jatszhassak.

Kosz nem. Inkabb kerulom a huzosabb helyeket, vagy csak guildel megyek oda. Ez a jatek nekunk nem eletcel, hanem heti 4 ora kikapcsolodas. Ezert nem armolunk es nem tudom mit jelent a grindeles 😊 (tenyleg mit jelent?)

Akinek zöld cucc kell, kezdjen elét, és farmolja le az ele/assa build-el. Kis gyakorlással szinte minden megy. ugyanúgy ele/mo 55-el perfect 55 monk vagy UW-ban akkor meg lesz pénzed. vagy csinálj egy monkot és tanuld meg a 600-azást. sosem értem, hogy mér mondják, hogy olyan nehéz pénzt meg zöldet szerezni ebben a játékban. Persze nem mesmerrel meg rangerrel kell nyomulni hanem létre kell hozni egy erre a célra csinált karit. 8 slotból egy csak megéri...

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

szerintem a cartographeren kívül más hasznos nem nagyon van de az nagyon ott van. zöldekre vissztérve 1 mondat erejére a gurun egy kicsit el vannak tévedve az emberek árak szempontjából. csak be kell álni kamadanba 1 órára és figyelni az árakat. a rare skineken kívül szinte mindent fillérekért megkapni annyira túl van telítve a piac, sajnos ez az eladásra is érvényes (max kimákolsz egy kezdöt akit ha akarsz kihasználsz - de elöbb adom oda ingyen minthogy gyökér legyek. nem érdemes sok penzt kiadni skinek miatt ha a collectoros modolva is maxos csak ha már über tápos szuper farmoló vagy akinek a dropja az egekben van. de ez csak az én véleményem

Igen,itt van minden hozzá és van Sample is a mod-ok megtekintésére<#eljen>

Hat igy fejbol nem tudom, de gwgurun 90k ert is vannak csicsas zoldek.

Panzeradler
k köszi
http://wiki.guildwars.com/wiki/Texmod
ez kell hozzá

Panzeradler
Ööö hogy lehet ilyen modot(vagy mit) bele rakni.
milyen zöldet veszel te 15-35 ért? légyszi egy nevet. van kb kettö ami elég ritka ahhoz hogy legyen arcukon bör elkérni érte soksok goldot - pl bow of the hierophant de ezzel ki is fújt, ja meg max endgame fegyó 6-8k értde aztán a többi tényleg filléres

Hat nemtom, normalisabb zoldet 15-35k ert veszem. 😞
Persze vettem 1,5k ert is zoldet de az olyan is 😊

Hát nemtudom, én teljesen egyedül végigtekertem prophot. Persze, volt egy-két rész ahol valami trükk kellett, hogy sikerüljön, de azt kitapasztalja az ember. Ogden + Vekk + Gwen volt nekem , mert amikor elértem LA-ba , akkor elhoztam ezeket a default herokat. Kapott mindegyik egy +2 es runat a sapkajaba, aztan csokolom. Havasban volt 1-2 nehéz rész csak , amikor Droknarbol atgyalogoltam Iron mines of moladuneba , mert gondoltam kihagyom az elsõ missiont.. Nah, ott icedomeba begenerált egy csomószor olyat , hogy 3 ilyen 5-7 fõs stone summit group tökéleketesen együtt patrolozott.. Nah ott voltak gázok, rutin, cucc, stb nélkül, necroval voltam. Most par hete epp vittem át a Mesmeremet (ami nem eppen pve kari) ember lightba. Ugyanugy atmentem az Icedomeon, egy henchman sem halt meg, pedig Mesom heroinak sincs semmije kb. Proph utolso palyaja eloszor lehetetlennek tûnt, de ottis kb 3 ik probalkozasra megtaláltam a nyerõ technikát es siman letoltam.

Nightfallba Kodash bazaarig mentem , mert kellett a necronak egy vabbian armor... Factionsnak meg a kurzik reszet megcsinaltam. Pedig megvannak kb februar ota, dehat kb ennyire köt le a pve😊 Eyet meg prophot tobb karival is letoltam, de aztis azert csak, mert a legtöbb karim prophban született, sok elite skill kellett nekik a vegerol.

A necro monk pedig kurvajo moka!😊 Mostanaban Ab-ra jarok be healelni Necro/monk minionmasterrel. WoH + Heal other + Heal breeze + Infuse condition + Animate bone horror + BoM + Foul feast + Dark bond. Bar sokszor a minion master reszet lecsapom, death magic helyett curseot kap, es akkor plague sending, parazita, meg enchant levetel.

Zöldekrõl annyit, hogy a natur pve nekemse nagyon hozott belõle, max egykét gagyit. Farmolás viszont elég jól hozta, pl Elsnyl Frigidhearth botja megvan vagy 15x már, kb ingyen osztogatom a nooboknak ascalonban😄

bocs a sok dumáért. nekem a dupla attunos ele valahogy mindig elfelejti felrakni magától mindkettöt ha éppen harc van. szinte két karit kell irányítanom miatta, de a glowing gazet se tolta még el egyszer se hogy burning lett volna a targeten.

maximum 3k ért bármilyen zöld fegyót megkapsz de 10 perc alatt ki lehet váltani szintén bármely collectoros fegyót azt meg modolni az esett weapon upgradekkel. de q9 es gold fegyó is potyog rengeteg amit csak hero kezébe tudsz adni mert gagyi skin (vagy merchant). nem gyözöm osztogatni a nálam késöbb érkezett játékosoknak öket

Zomillal tudok egyetérteni, valóban ki kell tapasztalni, milyen skilleket érdemes heronak berakni. Abból kell kiindulni, hogy a hero buta, ezért 1-2 spammelhetõ támadó/gyógyító skillt, és ezeket támogató skilleket érdemes berakni. Amibe nem bonyolódik bele. Ele heronak vagy egy SF buildet viszek, vagy dupla attune-ost rodgorttal meg gaze-el. Sose fogy el az energy-je. Monk heronak Glimmer of light-ot adni nem lehet, nem érti a lényegét. Healernek WoH dukál divine spirittel, hex remove és kondi remove kíséretében. Prot heronak legjobb a necro/monk, 15ös soul reapinggel. Nem lesz olyan gond, hogy a 4. spell után már semmit nem tud csinálni energy hiány miatt. Nyugodtan viheted a divert hexest, aegist, PS-t... gond nélkül osztja.

Zöld cucc meg nem alapkövetelmény. Én pl craftolt cuccokat adtam a kezdõ heroknak, lehet azokból is összerakatni perfect statosokat 5-7k ráfordítással. De remekül megvannak az innen-onnan potyogó arany cuccokkal is.
1etértek. figyelni kell hogy durva helyzetekben mit csinálnak a herok, figyelni kell rá hogy guard/avoid/attack -ra van e állítva, flaggelni öket ha gáz van kirángtni a meteor shower-maelstrom ból. szétszórva flaggelni öket hogy ne szívja be mind az aoe damage spelleket.
az elek meg siralmasak energy management ügyben. 10 másodperc alatt eltünteti a 90 energyét :S de néha elengedhetetlen az ele hero

a hero skillezésröl itt
http://wiki.guildwars.com/wiki/Hero_behavior
olvashattok. ha van jó builded heroknak akkor HM se egy nagy durranás
simán megy a vq halál nélkül bármely terepen. azt beismerem hogy a missik nagy részéhez kell a player de csak szigorúan HM be
N/Rt powa