Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parámat ott gyurom legend survivorra. Kicsit uncsi de naponta 100e exp, aztán egyszer csak meglesz 😄
Egy menet egyébként 14000 expet ad.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
De 100xp-kért mindent;-)
★ 汤姆 李
Köszi a tippet!
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
Innen tudtok keresni: Link
★ 汤姆 李
De warr.-al mi a terve,mivel szinte mindegyik megszerzett fegyver az alap skill-eihez igazodik azt nemértem:S
Fontos a build pingelés,hogy elkerüljük a folyamatos res.-t miss,pvp közben és jó fél óra után ne legyen party death..
★ 汤姆 李
mondjuk ellenpélda is esett meg velem: r8as volt az arc (attól már elvárja az ember hogy ne noobkodjon) és olyan wari buildel ment hogy 1 necro skill se volt benne de a blood meg vmi másik necro attrib 12 re volt rankolva. mondom szólok hogy ez nem lesz jó (gondoltam biztos tesztel hogy figyelünk e vagy stb). reagál vmit, gondoltam elnézte javítja, erre nem lejön úgy hogy full wari skillek attrib rank nélkül. halt minden másodpercben meg damegelt 1-2 et.
na az tuti vette az accot
AB-t build pingelés nélkül és pár szóváltás nélkül el sem kezdem.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Emiatt meg nõ a zavarérzékenység, és csúcsidõben laggol meg SZAKAD.
Így volt az, hogy gondoltam valameik este solo UW zok, aztán minus 5k val zártam egy óra után😄
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
- spybot lefuttatása után próbáld a játékot sztem
- ha 'matáv'-os neten vagy, ott a vonalak helyileg mostanában nagyon szarok (nekem kábelnetem van, ezért sem ismerem a matáv aktuális nevét)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Általában skillbubble-el kezdõdik, aztán már 4-5 skill bubble-zik, aztán már a kari sem megy, max forog a saját tengelye körül. Aztán amikor visszajön olyan 20-25 mp múlva, akkor egyszerre bekapsz minden damage-et, amit a 20 mp alatt szedtél. Na az az igazi spike-death! 😄
itt minden infot megtalálsz
★ 汤姆 李
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
★ 汤姆 李