Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most mi van, heros insight scrollal lvl 18-19-ig majdnemhogy két szintet lépsz és a végén még jól be is piálhatsz. Utána meg egy menet egy szint. 😄
Parámat ott gyurom legend survivorra. Kicsit uncsi de naponta 100e exp, aztán egyszer csak meglesz 😄
Egy menet egyébként 14000 expet ad.

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

lvl10-es vok, és még mindig leather armor-ban járok :S Hol lehet venni vmi jobbat? (Prophecies only)
Bár ele picit hülyén néz ki boxerral😛
De 100xp-kért mindent;-)

★ 汤姆 李

Tényleg😊
Köszi a tippet!

★ 汤姆 李

bokszolj, non HC

Sokat segítene a pontos hibaüzenet, vagy mégjobb lenne, ha linkelnél egy képet a hibaüzenetrõl.
14-es Ele-t húzok éppen Eotn-ban.HardC😄D

★ 汤姆 李

oks, kösz, akkor szerintem az lesz nekem is😊

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

nightfall ha pve factions ha pvp (bár nf-ben is nagyon sok pvp-ben használatos skill van). Én a Pve rész miatt tuti Nf-et választanám (herok, stb).

a Nightfall és a Factions közül melyiket válasszam szerintetek?

Igen, aktiválta, mégsem mûködik neki...
Regisztrált e-mail címedre kapsz egy mailt egy linkkel amivel aktiválni kell az accod.
hali, tudtok adni egy factions trial key-t? itt a mail-em: [email protected]

Unokatesómnak adtam 14 napos free cd kulcsot, amit ajándékba kaptam a gamehez. (prophecies) Megvan az account-ja, de nem tud karit kreálni, mert nem lett még elfogadva (vagy micsoda)... Nem tudjuk mi a fuck van...
Mondjuk igaz, hogy nem magyar guild, de nekem ez így jobb is. Gyakorlom az angolt 😊
Én is találtam, jól összehaverkodtam egy német játékossal, és õ juttatott be 😊
Hat a kedvencem az volt amikor valami Mesmer bekuncsogta magat hozzank Shorlexel amikor AB ztunk volna.. Mutatja a buildet: Maxos inspiration magic Mantra of Incriptionssal , de egy tetves signet sem volt benn neki. Kerdezem az arcot h minek a mantra? Aszondja: "for faster heal..." mondom koszonjuk a reszvetelt😄

Én igen tudtam thanksz én a becsület bajnokaiba mentem jó kis team😊

Donatus,csgj: találtatok Guild-et?
Innen tudtok keresni: Link

★ 汤姆 李

Mondjuk valami más kasztnál ami például staff-ot használ akkor megeshet,hogy a fegyóra rankol és nem saját skill-re(nagy noobság de van ilyen😊.
De warr.-al mi a terve,mivel szinte mindegyik megszerzett fegyver az alap skill-eihez igazodik azt nemértem:S
Fontos a build pingelés,hogy elkerüljük a folyamatos res.-t miss,pvp közben és jó fél óra után ne legyen party death..

★ 汤姆 李

néha kicsit röhejes a pingeltetés abon- mikor rank 1-es sír hogy pingeljen már neki a két r11es. biztos tré a buildjük :S

mondjuk ellenpélda is esett meg velem: r8as volt az arc (attól már elvárja az ember hogy ne noobkodjon) és olyan wari buildel ment hogy 1 necro skill se volt benne de a blood meg vmi másik necro attrib 12 re volt rankolva. mondom szólok hogy ez nem lesz jó (gondoltam biztos tesztel hogy figyelünk e vagy stb). reagál vmit, gondoltam elnézte javítja, erre nem lejön úgy hogy full wari skillek attrib rank nélkül. halt minden másodpercben meg damegelt 1-2 et.
na az tuti vette az accot

Random arena-nál még talán mind1 mert hamar vége van ha xar team-el vagyok éppen ott vagy akár jóval😛
AB-t build pingelés nélkül és pár szóváltás nélkül el sem kezdem.

★ 汤姆 李

viszont RA-ba sose menj olyankor, amikor az adott helyen normális játékidõ van, mert amikor 12-edszer akadsz össze egy 10éves gyerekekbõl álló csapattal, ahol a sin elõrerohan meghalni, a monk próbálgatja az uj brutálisan jó heal-buildjét és a fire ele azt hiszi, hogy a searing flames PvP-ben is arat, akkor elmegy a kedved tõle. De Pve az olyan este 11-ig eu district, utána amcsi.

Így van.Éjjel érdemes amcsi district-re menni.

★ 汤姆 李

ha meg sok ember kell akkor amcsi dis mert ott akkor is rengetegen vannak mikor eu kihalt (assem akkor van náluk du)

sztem eu és néha elkiáltod magad ascalonba hogy magyar guildet keresel

Én is szeretnék egy guildot lehetõleg sok aktív playerrel és tagokkal

Ja, a lerombolt világban vok már...
Melyik szerverre menjek? (Hol vannak többen, és hol vannak magyarok?) Angol európaira vagy international-re? Mert az utóbbin kéne elvileg mennie a magyaroknak... de engem pl alap a németre dobott a game 😛
ja nem tudtam hogy a commodore64-el nem megy a gém rendesen. Mondanom sem kell, hogy T-Online... =)

Nekem is Tré onlájn van es laggol mint a szemet foleg este 9 es 11 között (amikor lenne a dolgozó embernek ideje játszani).. Valszeg azér van mert nemmegfelelõ az infrastruktúra a környékünkön , de azer minden parasztnak megduplázzák a sávját kéthavonta, nehogy áttérjenek kábelre.
Emiatt meg nõ a zavarérzékenység, és csúcsidõben laggol meg SZAKAD.
Így volt az, hogy gondoltam valameik este solo UW zok, aztán minus 5k val zártam egy óra után😄

- ha jól emlékszem elmehetsz mindegyik tanítóhoz kipróbálni az õ kasztját, ha mást nem legalább néhány alap skillt unlockolsz addig. Mielõtt elhagynád zöld Ascalont kell elõtte véglegesen egy másodlagos kasztot választanod. Ezt idõvel meg fogod tudni változtatni, de propheciesben elég sok küldetésbõl kaphatsz jutalmul skillt a második kaszt számára is

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

- ha tiszta a géped akkor nagyon ritkán fordul elõ lag, nálam akkor is játszható a játék
- spybot lefuttatása után próbáld a játékot sztem
- ha 'matáv'-os neten vagy, ott a vonalak helyileg mostanában nagyon szarok (nekem kábelnetem van, ezért sem ismerem a matáv aktuális nevét)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Jah nem vágom nekem semmi bajom a játékkal soha nem laggolt vagy ilyesmi ... egyszer volt dc m a net miatt de az se a játék hibája votl

Biztos ugyanarrol a jatekrol beszelunk? Nem a geped gyenge?😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Csgj: elementalisttal kezdjél proph-ban én azt mondom. A többihez képest állat nagy damage az elején (a szaros kis flare nagyot üt "ahhoz képest"), egy ideig egy monknál is erõsebb és jobb self heal, soha egy mp-ig nem volt vele gondom. Ranger is jó, de amikor majd állandóan miss-elsz, megvakítanak, féjntekxcõpjofds skillt bekapod, na az nem fog tetszeni. Persze elét is szét lehet szívatni, de jobban spike-ol, erõsebb sztem. Jah és falon át rangerrel nem lõsz, elével igen 😄

olyan lagok vannak, hogy belepusztulsz.
Általában skillbubble-el kezdõdik, aztán már 4-5 skill bubble-zik, aztán már a kari sem megy, max forog a saját tengelye körül. Aztán amikor visszajön olyan 20-25 mp múlva, akkor egyszerre bekapsz minden damage-et, amit a 20 mp alatt szedtél. Na az az igazi spike-death! 😄

Nálam még se dc se lagg nem volt😊

http://wiki.guildwars.com
itt minden infot megtalálsz

Nincs lag GW-ben...

★ 汤姆 李

Nekem ujev ota nem volt lag.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Barradin azt mondja, hogy beszéljek a szobor elõtt álló fickóval a warrior kasztról, ha azt akarom, hogy tanítson. Csakhogy én hiába beszélek vele (a kasztról persze...), Barradin mindig ezt pofázza 😛 Elég lámaság, hogy egy online szerepjátékban akadok el... 😄 Ez a lag izé meg nem ártana, ha nem lenne rendszeres nálam. Elvégre fizettem ezért az egyébként tényleg klassz játékért.
Zomil
nem jellemzõ

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

És még egy kérdés. Gyakran van szerver szétkapcsolódás, vagy nagy lag? Csak mert most nálam mind2 volt. :S
Öh, hogy/mikor vehetem fel a 2. kasztot? Egyébként nõ rangert kezdtem, és most vok 3-as szintû. És faxa a game, eddig bejön 😊
SZEG007
nem lesz GW2-ig semmi nagyobb kiegészitö

Na, megjött 😊 Kaptam hozzá soundtrack cd-t, posztert, bonus item kulcsot, havernak odaadható próbaverziós kulcsot, 2 nagy dög kézikönyvet, és persze a gamecard-ot 😛
Esedékes lehet még vajon 1 újabb Miss.Pack?Vagy valami tartalmasabb kieg?

★ 汤姆 李

SZEG007
576- ban volt pár botrány emiatt régebben tudtomal😊

Zomil
sajnos marad a visszavitel 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"