Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezért nem tud a fele nép rendesen játszani herok nélkül emberekkel csapatban, mert nem veszik a fáradtságot, hogy "szenvedjenek" pár órát hencsekkel vagy noob játékosokkal

Azért NF mert lvl 10-et eléred viszonylag könnyen, utána átsétálsz boreal station-be, maxos armor, ezt követõen gunnars holdba, felbokszolod magad olyan kemény 1 óra alatt lvl20-ra. Lvl 20-as kari maxos armorral, amikor kb kamadan körül flangálsz. Továbbá heroid lesznek, mire átmész eye-ba olyan 2-3, szal nem fosom hencsikkel kell nyomulni, eye-ban meg ugye a lvl 20-as herok. NF-ben jutsz át leggyorsabban eye-ba, ezért.
De ha nincs eye-od, akkor is a herok miatt. Olyan fegyvert adsz nekik amilyet akarsz, runázod õket ahogy akarod, skillbar ahogy neked és a karidnak a legjobb.

Dudo pajtás, ahogy nézem a wikin, a barrage azér nem old ascalonban fellelhetõ 😄 (azt sem tom hol a francba szereztem meg anno 😄)

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Össze lehet szedni azt a 3-9 pontot két óra alatt, bár nálam az arány inkabb 3-5 pont 2-3 ora alatt:o De ha a legrosszabb esetet nézzük, és 2 ora alatt szedek 3 gladi pontot és vegiggondolom, hogy ilyen aránnyal mikor leszek rank10 es gladi.. (az eddig a legmagasabb amit lattam a gameba)

Enis szoktam azt csinalni , mint Neo.. De ez kesõ este jellemzõ inkább, amikor már nincsenek fenn olyan sokan, és már 3 adjára rak be ugyanaz a team ellen, akik megintcsak megvernek.. Ranger, warri , necro, ele amiket leginkább nyomtam, de mostanában már szinte csak rangerrel játszom. Bemegyek self heal , kondi levétel nélkül. 16 os marskmanship + stormbow + read the wind + sloth hunter + keen arrow + savage shot😊 meg frenzy + escape.. Senki nem cseszeget, mert nagy armoros blockos köcsög ranger vagyok es kenyelmesen lövöldözöm a 150 as kriteket.. Ha nagyon szet akarnak szedni, ugyse a troll unguent meg a mending touch fog megmenteni. Frenzyt leveszem Escappel ha para van😊 Javaslom mindenkinek , nagy móka😄

Kezdésnek Ele , vagy Necro sztem a nyerõ.. Necroval is eleg jól el lehet lenni deathly swarm + minionok idézésével egy jó darabig.. Késõbb persze a keményebb helyeken sûrûn kell majd templatet váltogatni, bár a Curse support szinte mindenhol megállta eddig a helyét.

Elével jóval egyszerûbb a helyzet, bár elég könnyen ki lehet fogyni az energybõl, ha nem megfelelõen használja valaki.

Harcoló karikat en annyira nem eröltetném, bár a barrage ranger még egész használható tud lenni. Warrior is sztem csak pvp re jó igazán, meg arra, hogy más human playereknek tankolj vele.

Nem a kaszt kezdõ ,hanem ahogy játszol vele 1 warrior-al is lehet profi módon interruptolni, kd-zni (bullstrike+shock) . Az elementalist valóban jól játszható csak rajtad múlik mivel szeretnél lenni ha vmi nem egyszerû az a healelés. Leloof r15 már?
de miért a nightfallal kezdjem?
thank you shorlex
Csakis ele!
Mint említettem már, elég nagy sebzés az elején rögtön, ami egy warriornak nincs, és ráadásul sokszor egymás után nagy sebzés, állat jo self heal. mi kell még? Ja és NF-ben kezdd!
Megjegyzem, hogy dudovec elsö karija az a necro, amelyik videot linkelte, szal semmi sem lehetetlen.

és az elementalist és a ritualist?
Warrior vagy a kaszás😛

★ 汤姆 李

Necro nem éppen kezdõ kari inkább a warrior ...

elementalist? vagy assassin? vagy necromancer? vagy ritualist? vagy dervish
melyik kasztot ajánljátok egy kezdõnek ami faxa is
Mephike
Mit is mondjak? Ismerõs a cipõ, amiben jártok. Vagy monk vagy necro szoktam lenni az esetek 90%ban. Idegesítõ látni, hogy mennyire hülyék néha a csapattársak. Ennél már csak az a dühítõbb, ha az ellenfél meg egy kicsit is szervezett. Valahogy ott mindig az az elsõ, hogy a monkot (az az engem) próbálják kiiktatni. Bezzeg a saját csapatom? Na arra inkább nem is mondok semmit😊

igazat adok dudovecnek, tényleg fel tud forrni az ember agyvize hogy mennyi agynélküli játékos van RA-ban. persze Neonak is igaza van, aki nagyon akar, az össze tud szedni pár pontot így is, és ha mázlija van akkor egy normális csapattal meg sem áll TA-ig. Én elég sokat kockulok RA-ban, eszméletlen dolgokat láttam már 😊 szerencsére néha kifogok jó csapatot, elég sok guildes TA csapatot aláztunk már porba, persze olyan RA teammel, ahol röpködtek a tigrisek.

visszatérve az "elite RA" funkcióra, meg lehetne valósítani, ha ez érdekelne bárkit is az Anetnél. hasonlóan a HB és GVG "awaiting worthy opponent" rendszeréhez, a gladiátor pontok alapján itt is párosíthatna a rendszer, kiegészítve azzal, hogy WORTHY ALLY-k is kellenének. sajnos biztosra vehetõ, hogy GW-re már nem sok energiát fektetnek, maximum olyan fejlesztés lesz, ami összhangban van a GW2-vel (pl a pvp-pve skillek szétválasztása). esetleg GW2 structured pvp-re fel lehetne vetni az ötletet.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Biztos, hogy ezerszer többet játszotál, mint én, de azért ennyire nem egyszerü.
Én tapasztalom, hogy milyen az, amikor egyedül tudok spikeolni egy air elével (nem, nem a wikis build), és elég annyi, hogy az ellenfélnél legyen egy k..va monk és annyi a dolog, nem tudom lespike-olni egyedül. Beleverek 140-eket, bekap 3-at, nyom egy WOH-et és röhög a markába. És nincs az a k..va mesmer aki ahelyett, hogy a power blokkra verné örömében, inkább az elite-jét tiltaná le, mer elég egy warrior meg én, és összeesik a monk másodpercek alatt azt lehet resurrectelni. De nem, mer a mesmer - ha éppen összejön, hogy azzal legyek - elélvez örömében, ha az ellenfél eléjét kiiktatja...
És persze mondanom sem kell, hogy ha netán összejön a monk spike, akkor a sok fax elkezd mást ütni (lehetõség szerint warriort, mer annak alig van armorja), és ugyis reselik a monkot, de nem ám visszatámadni rá, nem! Üti a warriort meg a rangert meg a paragont tovább, mer most õ olyan. És hiába nyomok 40 pinget, csak azért sem. Lehet nekem van ilyen pechem, hogy ilyen noob-okkal kerülök mindig össze (illetve: unintelligens 10éves nyomorcokkal).
Szal igen, áén is szerzek pár pontot, nem arról van szó, de azért azt Te is érzed, hogy nem napi 3-9 pontot lehetne szerezni kevésbé hülyegyerekekkel.

Az RA val nincs szerintem semmi gond ott napi 3-9 pontot össze lehet szedni max 2 óra alatt.
Én elöször wariorral szoktam bemenni és megnézem, hogy kb mi kellene mert ugye az 2-3 kör alatt látható hogy vagy nem tudunk ölni vagy nem tudunk életben maradni, ha nem megy wariorral mert sok az antimeele hexer akkor váltok rangerra vagy mesmer re és tolom az interruptot ha kb mindenböl van elég akkor jövök monkal.
Elég ha a 4 fös RA csapatban van egy karakter aki ölni tud meg egy aki healel a többi kb mindegy.

A GW guru bajnokság nagyon fun kb mindenki nyer valamit aki elindul, akár gyöz akár veszit XD.

Meg a GW havi tournament is fun, a 35. helyezett ig adnak bronz köpenyt és indult 42 guild amiböl 6 forefit elt vagy kiesett igy kb most minden no name guild aki indult a monthly-n bronz cape el futkosott egy hónapig.

専用アダプタ

Zomil
hát igen jobban érdekelte öket a pve farm szétcseszése, mint hogy a játék pvp részére koncentráltak volna...
föleg ugy, h ennél jóvan sikeresebb lehetett volna a játék, ha inkább pvp-re koncentrálnak

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SZEG007
ha normálisan akrsz pvp-t játszani akkor GW-t felejtsd el. kb 2 magyar csapat van az egész játékban, és ebböl 1 ami valamit tud is felmutatni, és kifujt a tucat HA-s emberen kivül semmi ennyi magyar pvp-s van. Ez a játék pvp szempontjábol halott. És most egy külföldi példát is hozok
egy komoly dijazásu nemzetközi bajnokságon 5 csoportba az indulok száma
1-es csoport:10
2es: 1
3as: 6
4es: 4
5ös: 3

kéremszépen ennyi induloval 1 csoportot lehetne max inditani. És ami mégnagyobb vicc hogy a nyeremények közt vadiuj laptopok, hordozhato dvd lejátszok mp3 lejátszok, polok, sporttáskák+ minipet nyeremények vannak
ebböl jol kikövetkeztethetö hogy az aktiv pvp bázisa GW-nek alig lehet több mint pár 1000 fö és ebbe GvG, Ta, HA embereket mind beleszámoltam.
És akárki akármit mond ez nem irhato a játék régiségének számlájára, bizony annetnek komolyszerepe van hatalmas pvp tömegek elvándorlásában a sok elhibázott, vagy késöi balace beavatkozásával, a pvp játékosbázis 1 éven keresztül tarto figyelmen kivül hagyásával, amit már a játék béta állapotában mutatott, majd azzal tetözött hogy az össze pvp tesztert kirugták.

Zomil
eleve az RA-ba járó játékosok egy része csupán buildeket probálgat HA-ra vagy TA-ra ami vagy bejön, v nem. aztán sokan csak ugy benyomnak vmi fun buildet, h hátha érnek vele vmit.

az RA nem a komoly pvp-röl szól gw-ben, az cspán a fun része

tessék keresni egy rendes pvp guild-et és menni TA,HA,GvG-zni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sztem ha leültetnél a game elé egy vén tudóst, akinek az egekbe szökik az intelligenciája, nem valószínû, hogy olyan ügyes lesz majd. Inkább gyakorlás kérdése a dolog.
Megmondom én hogy mi a baj.
Az a baj, hogy az ilyen és ehhez hasonló játékot intelligensen kell játszani (iletve nem ez a baj, hanem amit a továbbiakban írok 😄). Hiszem, hogy sokat számít a tapasztalat, a játéktudás, stb, de alapvetõen az egyik legnagyobb tényezõ minden ilyen játékban az intelligencia.
Márpedig az intelligenciát azt nem osztják, az nem is nagyon tanulható, esetleg némileg fejleszthetõ; az vagy van, vagy nincs.
Nyilván a 10-12 éves kis hülyegyerek még az élményért, a gyermeki játékért játszik, gyerekfejjel. Te nem. Te felnõttként gondolkodsz, kombinálsz, megpróbálsz ésszel és intelligenciával úrrá lenni másokon - és magadon.

Végignyomtuk TQ-t, aki látta a videoinkat, az látta, aki nem, az majd látni fogja 😄, és persze egy csomó fax van aki állandóan azzal jön, hogy ez csit, meg az csit, mert el sem tudja képzelni, hogy mit lehet csinálni, kihozni egy játékból, ha ésszel és intelligenciával játszol. Így van ez GW-ben is.
Én sem tudok mit mondani arra a longbow-os rangerre, meg pajzsos warriorra, aki rám, a kis törékeny segg elére vár, hogy elöre menjen és elkezdjen támadni. Az olyan assát is elküldeném egy orosz nyomortanyára, akinek berajzolja a spiritspammer ritu, hogy ne menjen tovább ENNÉL a vonalnál, de ö ugy gondolja, hogy elbánik 4 emberrel egyszemélyben. És az olyan ele, aki kinyirja magát a backfire alat, hát azt is beíratnám ujra az általános iskolába egy kicsit tanulni, hátha ragad valami értelem.
De ezek, amiket itt mondok, ez intelligencia kérdése. Nem tapasztalat, meg mennyit játszottam idáig, stb, csakis intelligencia. És az sajnos ebben a világban egyre kevesebb és egyre kevesebbeknek van.

Szal az ötlet az "elite" RA-rol sztem nem rossz, de mit csináljak én, akinek manapság naponta X órát kell ahhoz RA-zni, hogy szerezzek 1-2 pontot, mert kb 1-1,5 óránként kapok egy non-, vagy kevésbé noob pöcsiláda csapatot, akikkel - ahogy mondtad - érdekes módon simán eljutsz TA-ig. Az én megoldásom, hogy mindenkinek, aki RA-zni akar, ki kell töltenie háromszor egymás után egy online arenanet-IQ tesztet, és a három teszt átlaga alapján aki 110-120 alatt van, az felejtse el.
Most lehet röhögni, de esküszöm megoldaná minden gondod 😄

Nem. Az arra van kitalalva, hogyha van x baratod, tarsad akivel akarsz jatszani, akkor összeszervezzetek a buildeket es bemenj oda. Randomba meg bemehetsz akkoris, ha senkid nincs online. TA-ba nemfogsz bemenni 3 idegen kulfoldivel osszeallni olyanok ellen, akik microfon kapcsolatban vannak es összhangban vannak a buldjeik..- legalabbis nemsok ertelmet latom.
De az isten szerelmere, mibe telne csinálni egy nyamvadt noob filteringet.

Szeretem gamet megminden , de neha megfognam a programozot es kezet labat eltörnem, amikor irkalja az "obstruckted" , mikor melee rangebol lovom ijjal a hidon. Meg ez a bodyblock, hogy a karakterek, mobok korul van egy 3 centis aura pluszban amit nemlatsz es szinten beleakadsz.. Reg elfutottal mellett e mar, de azer kapod folyamatosan a pofonokat miközben a karid mellett agro bublen belul 1 tetves enemy sincs, aztán felperc utan visszrak, hogy "te oda beakadtál ám öcsém..."

Zomil
erre van kitalálva a TA és az HA...

Én azt várnám, hogy csináljak már egy olyan Random Arenat, amihez legalább rank 1 gladiator kell + maradjon meg az eddigi, ahova mehetne bárki. Így az ember eldöndhetné, hogy megy olyanba ahol már tapasztalt csapattársakat kap.. Való igaz , az ellenfél is tapasztalt lesz, de legalább minõségit fog játszani az ember.. Mondom ezt úgy, hogy nekemis most lett meg a rank1 csak, de nemjátszom régóta.. Csak már egyszerûen kikészülök az RA-ban levõ emberek 70% ától..

Mert ez a random arenazas mostanában tényleg nem kikapcsolódás, hanem idegeskedés csak. Feljön az ember végre hétvégén játszani egy kicsit és televan ilyen 12 éves res signet nélküli pöcsökkel , meg buildet tesztelõ monkokkal , meg targetolni nemtudo pve titles noob faszokkal. Elmegy az ember kedve a játéktól. Hameg egyszer kapok 1 rendes monkot , meg 1 valakit magam mellé aki tudja, hogy a healert kéne ütni, akkor meg sem állunk team arenaig..

komolyan gondolkodom , hogy írok az arena netnek már ezzel kapcs, hogy csináljanak egy elite Ra-t..

StRucC555
Én egynelõre pihizek, és erre csak azt tudom mondani hogy ízlések és pofonok kedves GW közösség , meg néha kell a változatosság is. nem fikázok le senkit és semiért annyit játszol amennyi jól esik. 😊 én egyenlõre maradok, nézegetem a híreket és ha jön az open Béta meg fogom nézni egészen biztos.

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Addig el sem kezdem GW2-t míg nincs fullon Hall o.M😊

Különben van olyan is aki sok-sok hónap után tér vissza a játékhoz és rátapad rendesen😊)
Én is 1× kihagytam,nemistudom azthiszem fél évet,volt 1 Account váltásom(ezt nagyon sajnálom mert odalettek a régi karaktereim😞(( de nemtudom megunni.
Csak annyi,hogy néha L2-t játszok de a fõ kockulás az GW-ben mutatkozik😄

★ 汤姆 李

Én nem mostani játékos vagyok, egy hete vettem meg a Prophecies-t 😛
azért ez minden játéknál így van hogy megjelenik - ráugranak százerek - tolja mindenki orrvérzésig vagy 1 évig - egy része rákockul, más része szétfikázza majd lelép . a mostani játékosok nagy része kocka (ne tagadja senki 😊)) ) summa: maradnak a kockák
szintén peace

Mellesleg aktív player vagyok, és nem is szoktam sehol szidni a játékot. Engem leköt annyira, hogy a szabadidõmet gw-n töltsem (igaz nem pvezem már, csak pvpzem, de nekem ennyi elég is).

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Én nem várok semmit. Ilyet nem is írtam sehol. Csak leírtam azokat az okokat (szerintem), ami miatt kevesebb lett az aktív player, mint mikor csúcson járt a játék, és mivel a mondatokon eléggé úgy érzõdött mintha egy új játékról beszélnénk, ezt is jeleztem.
[ peace ]

ez mind igaz amit leírtál de mit vársz többet azon kívül hogy a skilleket állítgatják meg hétvégén eventek vannak. adjanik ki megint egy új részt vagy mi? már a story is a gw2ben folytatódik gwen után.
lett egy új title nem rég 😊
de viccen kívül nem lehet minden nap event. na meg milyen újdonságos event legyen? vannak pve meg pvp eventek ennyi mert ennyiböl áll a játék. mindenki kap egy kicsit.

lol?

Az hogy a skilleket átírják, az a support része. Így van (volt) kialakítva a játék régen is voltak skill balanceok. Az viszont igaz, hogy a különválasztásuk fejlesztés volt (régóta az egyelten), de az is azért, hogy meg tudják tartani a balance-ot mind pveben, mind pvpben, mert egy-egy balance után mindenki "sírt" mert sehogysem lehetett már mindkét társaságnak jó.
A "bug fixes" sem fejlesztés.
A heti "friss" fájlok a 7végi eventek fájljai, amik közül egyik sem újdonság.
nah mind1...

no problem😄

np írtam is hogy nem akartam személyeskedni csak lehet nem jól fogalmaztam 😊 sry

nézd meg plz mennyi frissítés jön le. folyamatosan azzál játszanak hogy pvp re külön skilleket tolnak (ill pve skilleknek megváltoztatt jelentése, hatóideje, stb.-je van). ajánlom a hivatalos wikit

Nem magamra gondoltam én csak azért játszok vele keveset mert egyszerûen nem szeretek már napi x órát a gép elõtt kockulni és én csak azt mondtam amit nekem mondtak

Talán a helyes fogalmazás a gw MÁR nem éli virágkorát... 😊 vagy tévednék, hogy ez egy (több mint) 3 éves játék? 😊
Látszik, hogy a fejlesztõk már egyáltalán nem foglalkoznak vele, hagytak bent supportot, meg csinálják a szokásos eventeket, és ennyi.
PvP-t sem finanszírozzák már (nincs RL nyeremény a havi tournamenteken).

Azért sokan játszottak és még játszanak is akik élvezték(ik) a játékot. 😊 A pve része azért lekötött pl engem is 3 karakterig.
Az tény, hogy láthatóan lecsökkent a létszám (pvpben biztos).
Én még játszom, és amíg a csapat meg van a rendszeres gvgkre, szerintem nem is nagyon váltok game-t.
donatus13: 😄 Ez eredetileg egy pvpre "kihegyezett" játék, csak a fejlesztõk "elrontották" és túl jó lett a pve rész (nah ezen fogunk megint vitázni... remélem nem). Hidd el rengetegen pveznek a mai napig is. Szerintem is jó a story ahhoz, hogy élvezetes legyen a játék (1-2 karakter erejéig mindenképp) , nomeg a sok title is itt van a pve fanoknak.

érdekes mert nálunk mindenki szereti a gwt és erösen gyúr a 2re. azért van kb 15 fö akik minden nap fent vannak és nem 10 percre beugrok stílusban.
aki meg olyan stílus (van belöle nem kevés) hogy csak azért mert megvettem eredetibe sírást nyomja soha nem is fog semmit sokáig nyomni mert ök nem valók multi játékra. gyorsan végigpróbálják vinni a pve részt(ha nem megy már akkor sz*r a játék) és ennyi volt, unalmas mert a pvp nehéz meg tele van noobokkal (mindenki noob aki nem ö maga)meg nem is tetszik annyira mert nem is olyan jó a grafika mint a 2015 be megjelenö szuper mega xy játéknak. azért van annyi játék hogy mindenki megtalálja a magának valót.
mmorpg-ben ha sokra akarod vinni akkor kockulni kell rendesen( vagy leköt annyira hogy told vagy nem. nem értem azokat akik megveszik utána fikázzák- mintha a trial key ismertlen lenne a földön.

na egy kicsit eltértem sry meg nem neked szántam az ész osztást csak kicsit elgurult a gyógyszer, meg szorított a krumpli a cipöbe

Valszeg nem is fogja annyira mert akit én eddig meg kérdeztem azok is azt mondták csak azért gw ztek mert pénzt adtak érte és azért végig vitték de annyira nem is tetszett nekik nekem egyedül ezzel mindig egyedül vagyok a pályán ha nem vagyok partyba stilus nagyon nem tetszik ilyen üres lesz tõlle az egész játék...

StRucC555
egyenlõre a gw nem éli virágkorát, majd talán gw 2 ami odébb van azért segít a dolgon ... vagy nem 😄

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Én talán arra kiváncsik lennék,hogy melyik Magyar Guild-ben legnagyobb az Online részvétel..

★ 汤姆 李

Na igen.Lehet túloztam de azért sz.tem még elfogadható az online játékosok száma.
Igaz napszak függõ:S

★ 汤姆 李

SZEG007
nagy tábor azért nincs már az én friandlistemen pl 40-böl jo ha 1-2 ember online

kastil
nem csinaltok uj bannert gwennel?:p

Hát a craft-hoz a cucc(wood+tanned hide) hamar meglesz feltéve ha szeded a drop-ot fel viszont a 60K az még odébb lesz mire megszerzed.
Farmolj pénzt,Ranger-el trap skillekkel lehet farmolni.

★ 汤姆 李

Kösz, a nõ karimnak frankó lenne az elite druid armor 😄 Csak gondolom azt jó késõn szerezhetem meg...
Igen.
Nagy a tábora még mindig GW-nak!

Shorlex: azzal a scrollal mindig betárazok ha új karit indítok de én általában olyan Miss.-nál használom(tam) el ahol sok mob van.
De most,hogy mondod itt fogom elhasználni amiröl beszéltünk.Köszi a tippeket!

★ 汤姆 李

kastil
vazze ezt még játszák?😛

★ 汤姆 李