Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
Köszi!
★ 汤姆 李
odamész a total commanderrel a gw mappába. CTRL + Enter, kijön alulra, hogy gw.exe.
Mögécsapod, hogy -image (szóköz kell a kettõ közé) és nézed hogy milyen szépen tölt.
Þór vígi þessi rúnar
GW mappában van egy közel 2gb-os dat file na azt átírtam erre:gw.exe -image majd gw exe-val indítottam most letöltött 5ezer valahány file-t majd játékba lépésnél most tölt közel 20ezret.
Ennyi?Így lesz full update-elve a kliensem?
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
やられたらやり返す。倍返しだ!
★ 汤姆 李
Nagyon sajnálom<#szomoru1>#szomoru1>
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Hova lett a Guild?Nem vagyok benne<#wow2>#wow2>
Mi történt?
★ 汤姆 李
Uninstalltam mindkét gépröl.
Guildben ne keressetek, tegyetek a helyemre másik offit. Ha kell.
Valaha egyszer majd felteszem valahova, hogy a rengeteg cuccomat oda tudjam adni valami arra érdemesnek.
Üdv.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Vagy amikor kezdö guildtagoknak segitettünk néhány "nehéz" mission ban és thunderhead ban a non infused monk kolléga instant halt minden rez után és egyedül healeltem mindkét oldalt ugy hogy elit skillem se volt 1 se.
Az is tuti volt amikor anno Frost gate miss elején nem volt ritka , hogy egy pug csapatot szétszedett 2 minotaur és csak néztünk hogy wtf😊
Toomb ot barage way el elsök között végignyomni is feelinges volt FO ftw /akkor még beastmaster way nek hivták/.
Nekem ez sokkal inkább GW volt a folyamatos csapatjáték és sikerélmény miatt mint mostanság amikor kész vagyok ha pve területre lépek mert csak ursan way vagy perma shadow form farm asassin van, és 5 perc alatt majd elalszok mert herokkal kb. automatán megy minden közben lehet kajálni meg tv-t nézni meg csajozni/persze ha összevannak rakva és nem flare warival/.
Teljesen mindegy, hogy aki most kezd gw-zni melyik részt tolja mert ha megvannak a hero-k gond nem lehet semmivel, buildeket ctrl+c ctrl+v combóval bármikor bárhonnan.
専用アダプタ
Amúgy a tome-ok bevezetése is iszonyat táp. Emlékszem régen mennyit küzdöttem Mineral Springsben hencsekkel full 60% DP-s csapattal, hogy megszerezzem az eliteket. Másodpercek alatt kinyírtak a mobok, egyesével szedegettem le õket két újraéledés között. Anno még az is nagy szó volt, hogy egy questtel nem megkapható normal skillt megszerezz. Milyen nagy dolog volt pl amikor a sivatagban sikerült Aegist capelni a blessed griffon bosstól. 😊
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nyilvan nehezebb csak hencsikkel , de ezzel az elõzõ kommentemmel csak annyit akartam mondani , hogy vittem en végig a prophot ugyanugy 2 heroval fire elementalistal is, megis joval konnyebbnek ereztem mesmerrel. Hiaba kevesebb a dps-e, az igazan szivatos dolgokat meggátoltam vele es soxor ez mentette meg a partit.
Vidd végig henchman-ekkel Mesmerrel látsz majd különbséget..
Amúgy igen,félreértelmeztem Shorlex-et,sry:S
★ 汤姆 李
FANTOM
Néha mikor területet váltok elváltozik a kép nem lehet semmit látni😞
GUI nélkül persze semmi gond...
★ 汤姆 李
Amugy mesmer volt a 3 ik kari amivel nekiestem prophnak. Ugyanugy 2 hero, runak nelkul, de volt mar valamennyi jatektapasztalat. Asszem egyik karimmal se vittem vegig olyan konnyen a prophot, mint a mesoval.. erdekes.
Mesmerrel és hench-eivel végig vinni Proph-t se semmi(kihívás a javából😊
★ 汤姆 李
Én egy proph+eye csomaggal kezdtem játszani, szal én is old ascalon rejtelmeit tártam fel elsõként. És azt mondom neked, hogy amikor a flame temple corridorhoz mentem, és asszem az egy 1-2k-s quest, azon a szinten ahol én akkor voltam az eskü egy elite mission-nek felelt meg. 1-2k expért.
NF-ben meg bemegyek egy városba, beszélek egy NPC-vel, ad egy questet, átlagos esetben le kell b..ni 3 mobot, kapsz érte 1-1,5k expet, a mobok közel is vannak, de van olyan, hogy innen oda teleportálgatsz beszélgetsz kicsit, nyomkodsz és 2k exp. Jó öreg proph meg: beled szétkajtatod, kísérgetsz ide-oda minden hülyét és a végén kapsz 300 expet. Kösz. 😄
Egy dolog van, ami proph-ban verhetetlen: a sok skillquest, az OK, azt egyik kampány sem nyújtja.
Más.
Elkezdtem a játékot, azt sem tudtam, mi fán terem. Nemrég a laptopon kezdtem el gémelni (mármint laptopon kezdtem, aztán vagy fél évig nem azon gémeltem, most megint), mondom bemegyek rangerrel. Template codes, load, ranger. Következõ skillek (nagyjából): savage shot, distracting shot, troll unguent, kindle arrows, res signet, ÉS conjure phantasm, ether feast, meg még egy meso skill 😄DD azt hittem befordulok a röhögéstõl.
Nyilván egy viccbuild a dolog. De nem hiszem, hogy onnan tudtam meg, hogy ez egy szar build, hogy proph-os karim volt, és proph miatt világosodtam meg. Ha NF-ben kezdem azt a rangert, akkor nem tanultam volna meg játszani, és szerinted még mindig a phantasm-el tolnám a rangert? Vagy ha NF-ben kezdek el gémelni, akkor kevésbé tanulom meg, hogy ha nem muszáj, nem kötelezõ 40 csoport mobot összeaggrozni? Dehogynem. És NF-ben nem esik le a tantusz, hogy a vortexen tul, ahol azok a patkány environment effectek vannak, ott nem biztos, hogy a 25 manás skilleket kellene eröltetni?
Szal én nem hiszem, hogy kevésbé tanít meg gondolkodni a non-proph játékkezdés. És igen, ha átrohansz eye-ba maxos armor, lvl 20 karinak, akkor lehet, hogy kevésbé kényszerít térdre kamadan és környéke, mint flame temple corridor prophban, de nyugi, átmész a kisszigetrõl és ott már olyan szopatás kezdõdik, ha szar builded van, hogy lehetne 30as karid meg max+80as armorod is, ha tré módon játszol, behalsz. Ha mást nem a vortexban befenyítenek keményen. 😄
én az elementalistot javasolnám, könnyü vele nyomulni, egyértelmü mi a feladatod, szép nagy a sebzése és ha monkot választod majd másodlagosnak akkor még meg is tudod védeni magad.
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
専用アダプタ
Proph + eyet vettem meg. Namost elertem kb level 16 al Lions archba.. Ekkor felvettem a questet amit kiirt magatol (csodalkoztam is) es maris eyebe talaltam magam es nagyon meglepõdtem, mert azthittem , hogy a kiegbe csak a jatek vegigvitele után jutok majd el.. Sebaj, megkaptam Ogdent meg Vekket.. Igaz, nemtudtam hogy lehet nekik second masteryt is adni, és kb ugy vittem vegig prophot velük, hogy nemvolt nekik😊 Mindenesetre meg ezzel a 2 heroval is volt szivasom rendesen (igaz necro voltam és nemvolt egy ertelmes ele vagy monk skill sem unlockolva az accon).. Eleg sokat szoptam a sivatagban, meg a havas reszen is. Buildjeimet folyamatosan valtogattam ,tervezgettem , neten nem olvastam utana semmit, csak jottek az otleteim, folyamatosan cappoltam az elite skilleket magamnak , meg a heroknak is.. Vegulis atvittem egyedul a Prophot es mondhatni eleg sok tapasztalat ragadt ram..
Ezzel az egesszel csak annyit akartam mondani, hogy nyugodtan elmehet herokert egy kezdo aki nekivag valameik kampanynak. Nem fogjak megvaltani a vilagot.. Nyilvan SOKKAL konnyebb lesz veluk, ha van hozzajuk rendes buildje, rendes kiunlockolt skillekkel , meg runakkal stb. De ez egy friss accon , elsõ csóró kariként teljesen kizart. Azaz megcsinalhatja az emberkenk, hogy NF-ben indul , es level 10 en atmegy Eyebe felboxolni magat 20ra, meg elhoz 3 herot.. Isten csaszar lesz velük még a kis szigeten NF-ben, amikor folytatja majd a storyt. Aztan atmegy vabbi környekere es ugyanugy szejjel fogjak ganyolni, ugyanugy megkell majd tanulnia jatszani. Ez szerintem igaz barmelyik kampanyra.
Mert lesznek reszek, amiket lecsalhat, ellazsalhat, de kesobb ugyis ra lesz kenyszerulve, hogy megtanuljon dolgokat, kulonben nemlesz sikerelmeny, szorakozas... eshat mimasert jatszik valaki..
Ezért is jó Proph-al kezdeni mert hosszabban vezeti le a másodlagos quest-eket az elején(úgymond szájbarágósabban😊
Na de mind1 is.Csináld ahogy jónak látod de Pl.E/Rt-al semelyik részben se hõsködj😊
Monk az ideális választás egyébként hozzá..
★ 汤姆 李
- amikor eléggé zombi voltam mentem én is úgy, hogy a h+h párosítás darált én meg nem csináltam semmit -- egy kezdõ még nem feltétlen ilyen, esetleg érdekli a környezete, megcsinálja a küldiket mert kap értük új skillt meg még érdekli az egész
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
- ettõl függetlenül én NF-t javasolnám kezdõnek, FS eleje nekem nagyon tekergõs, Proph. pedig kissé lassú. Jó érzés hamar 20-as szintre jutni és akkor van idõ másra is figyelni
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
azért értelmetlen az kezdõ játékosnál, hogy "zomg, két órája már játszom ,de még csak lvl 18 vagyok, hogy leszek 20????", hanem rá kell jönnie hogy hova milyen buildet érdemes vinni, most nem konrkét wiki buildre gondolok, hanem hogy kezdõdjön meg a gondolkodás folyamata, hogy "hmm... jeges területre megyek, akkor biztos jól fogok sebezni tûz sebzéssel" stb és akkor elkezd skilleket venni, azokat összepárosítani, majd amikor rájön, hogy ez így nem olyan könnyû segítséget kér más játékosoktól és akkor együtt rájönnek, hogy mit és hogyan érdemes csinálni
megtanulja, hogy mi az a build, kite, spike, lure, stb
ha ez a folyamat kimarad, akkor sokkal több fog "szívni", mint hogyha egyszer letolná normálisan prophot
gabormoricz: amíg ilyenek kérdezel, addig kezdõnek számítasz 😊
(tök mindegy mi a másodlagos kasztod úgy is megváltoztathatod idõvel bármirE)
mikor 10x lehalok player teammal, utána henchekkel letolom masterra elsöre elgondolkodtató hogy megéri e playereket keresni- - sztem NEM. csak akor megyek playerrel ha guildböl vannak mert tudom hogy nem nooboskodnak. (ha meg kezdö a tag akkor láthatja hogy hogyan kell csinálni és direkt úgy készülök hogy tanuljon is belöle ne az legyen hogy lerusholom a missit neki - na nem mintha annyira pro lennék).
nem kezdtem prophban egy karit se és mégis végigtolom bármely kampányt egyedül. (na persze nem soloban 😄 )
ursan meg tényleg megváltoztat mindent - két N/Rt a hátad mögé egy MMel és bármit letolsz
Ti azt javasoljátok neki, hogy kezdõként szenvedjen jó sokat a proph-ban, ahol nincs hero, fanc se tudja hol jársz már, amikor lvl 20-as vagy, maxos armor asszem csak a havasban van és ilyen núb hencsmenekkel vagy kénytelen szívni orrvérzésig, mint a torkosborz.
Bár nem vagyok szakember, én úgy tudom, hogy a kisgyerekeket sem úgy oktatják úszni, hogy belevágják õket a félméteres hullámokat verõ jéghideg mélyvízbe. Elõször egy kis úszódeszka, leér a lábad, aztán anélkül, aztán egyre mélyebb víz stb stb stb.
Ti tulajdonképpen visszafelé gondolkodtok. Kezdjen rohadt keményen (hangsúlyozom, nem old ascalon, de egy hells hencsikkel kemény valljuk meg, de akár a sivatag is, vagy a mursaatok non infused - kezdõként), aztán majd amikor tapasztalt játékos lesz és amúgy sem gond ami korábban az volt, akkor nyugodtan menjen át kamadanba a herokért, meg eye-ba, skillekért, mindenért.
Én azt mondom, hogy ne utálja meg a játékot kezdõként a sok death és szarakodás miatt, aztán ha már tapasztaltabb, hát kezdjen proph-os karit.
Másik gondolat: ha sosem ettél kínai halpete fõzeléket, akkor sosem fog hiányozni az íze. Akinek füle van, hallja meg - by Jézus.
Még egyszer mondom: ez csak egy gondolat.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
★ 汤姆 李
Hozzáteszem ursanway egyelöre kizárva, szal majd ha annyira elkényelmesedem, akkor egyszer talán valaha, de addig ele, ranger. Inkább persze ele.
★ 汤姆 李