Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
local(All): az adott helyen az össz. online Player komunikációját követheted végig
guid: saját guild-odat látod,hogy mit írnak vagy írsz te
team: itt beszélgettek mikor party-ban nyomultok(más nem látja),ezt mondjuk ventrin érdemes inkább
trade: ide írod ha kereskedni akarsz különbözõ parancsokkal(wts,wtb..stb),ha nem ide írsz ilyen ügyben akkor lehet ban-t kapni
Alli..: szövetséges kommunikáció
whisper: egy adott Player-el való kommun..
★ 汤姆 李
Hogyan tudok csak a Guil tagokkal beszelgetni? Vegyem ki a pipat a tobbibol? Ha lesz valami kozos Quest, akkor majd szolnak? Bocs a nagyon-nagyon lama kerdesekert, de tenyleg nagyon kezdo vagyok. Osszefutottam egy masik magyar sraccal, neki is az elso napja, de nem tudtunk sokat dumalni...csak koszontem! 😊
CSGJ --> Oszinte leszek, szivesebben adok ki olyan jatekert penzt, amit esetleg evekig elo tudok venni. Egy Mass Effect meg csak egy "sima" offline jatek, amit egyszer vegigjatszom, es kesz...mehet a polcra.
Eredeti jatekaim mind-mind csupa online is elvezheto alkotasok. (Diablo 2, Battelfield 2, Frontlines, stb.)
Elõtte is volt 1 accom még pár hónapot ez plusszba rájön😛
★ 汤姆 李
lehet hogy a következõben már vesszõ is lesz...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
専用アダプタ
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
専用アダプタ
2011-ig meg kitalalhatjak 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Na majd jol megtendereztetjuk a Dio3-at meg az Aiont es meglatjuk mi lesz az utod 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Ez a te szádból nem hangzik jól! 😛
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu
★ 汤姆 李
Tény hogy kb annyi közös van benne meg a Guild Warsba mint a Diablóban meg a Super Marió-ban.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Most se fogsz, mert ez nem az 😄
Offline rpg-knek amúgy sem jön egyik sem a közelébe, az online játékokban a questek fejlettsége meg sem közelíti az elõbbiekét. Jelenleg sajnos még mindig nem fenyegeti semmi a WoW egyeduralmát és ez még sajna egy ideig így is marad (Warhammer OL is el lett szabva :/).
OFF over
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy nagyon jól tetted,hogy nem azt a xar M.Effect-et vetted +.Az 1 vicc,olyan mintha sci-fi regényt olvasnál(gém 70%-a párbeszéd)...
★ 汤姆 李
Ma bementem a boltba Mass Effectert, aztan vegul Guild Wars-al jottem ki. Meg soha eletemben nem jatszottam MMORPG-vel (vagy barmi is legyen ez a jatek), de ugy gondoltam sosem keso elkezdeni. Diablo 2-t evekig nyomtam, es szinte az osszes offline RPG "kipipalva".
Bevallom, elegge elveszettnek ereztem magam most az elejen, de mindjart sikerult 4 orat folyamatosan jatszanom vele. 😊
Rangerrel kezdtem, megcsinaltam par kuldit, van egy pumam (vagy valami olyasmi), szoval a kuldik felvetele-teljesitese-jutalom begyujtese-cuccok eladasa-felhasznalasa nem okoz problemat, inkabb a mas jatekosokkal valo egyuttmukodes lesz majd nehezebb dio, leven meg sosem csinaltam ilyet. A Diablo 2 meg teljesen mas teszta.
Egyelore nagyon tetszik! Szep, gyors, valtozatos...majd meglatjuk erdemes lesz-e kiadni ujabb £29.99-et a kiegeszitokert.
Apropo...mikortol erdemes valamelyik Guild-be kuncsorogni felvetelert? Vagy ez nem igy mukodik?
Koszi!
fun videok pár meccsröl ventrihangal itt láthatóak
専用アダプタ
Valakinek nincs screenshot-ja a régi gw.hu-ról??
akinek van az plz ne tartsa magában, köszönöm.
Jöhet ide is vagy email-re: [email protected]
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu
Láttam a ladderen hogy megint 100ba vagytok, így tovább.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Viszont ha valaki unja a 3 éve tartó repetitive funny pve-t és szeretne valami uj dologba kezdeni, ismer 3-4 kasztot, jó hangulatú csapatban szeretne játszani, néha önnállóan tud gondolkodni, döntéseket hozni /ugye 1 félrenyomott skill eldönti a meccset/, mindezt baszogatás nélkül.
Szerintem kb. erre gondolt Beast tehát ha valakit érdekel jelentkezzen és ne magyarázzon XD.
専用アダプタ
Van valaki aki Vistával nyomja? Miután felraktam a Vistát, képtelen vagyok mûködésre bírni, állandóan bontja a kapcsolatot, portok, router szépen be van állítva, minden más (mmo-k is) szépen fut. Nem jövök rá, hogy a Vistával van baja, vagy valami mást nézek el.
Akinek van ötlete, azt szívesen veszem. Köszi elõre is!
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
Mer a GvG tapasztalat az nem olyan, mint a PvE tapasztalat, az szükségszerûen feltételez legalább másik 7 aktív játékost a saját guildjébõl. Na most ha benne vagyok egy jó kis guildben, akkor mér is menjek el?
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
ING: Rital Mistry
alapjáték alatt mit értesz?
Mert 3 alapjáték van, egyedül az eye of the north minõsül igazából kiegészítõnek. A proph, a factions és a nightfall mindhárom önállóan "alapjáték".
Szal ha megfelel egy NF kulcs, azt tudok adni, mellesleg a korábban kifejtettek szerint ha egy kis gógyid van, akkor NF-et kezdj ne proph-ot.
ui: nem tudom, lényeges-e, de az alap játékhoz kellene...
A kommunikáció nyelve angol!
IGN: Mosza A
FANTOM
13-as szintet 15 platina marhasok! 😊
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
grat hozzá 😄DDDDDDDD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Egy COF kör... vagy két kör a great destroyeren - 10perc. aszongya nagyon drága 😄D
Mondjuk tényleg nem guildet kell alapitani, hanem csatlakozni egyhez, kivéve ha emberileg olyan tipus vagy aki képtelen elviselni, hogy nem ö az istenmájer leader.
És igaz, kezdöként ne azt nézd, hogy hány ezer pízed van, vidd végig a játékokat egy farmolós karival, és amikor bárhol bármikor bárhova eljuthatsz már akkor kezdj el farmolni.
Farmoláshoz meg több platina kell,hogy megkezd és nem szép egy kezdõ játékostól ha egyböl farmol:Ss
★ 汤姆 李
専用アダプタ
guild az csak közöségi játékra kell és a sigil azért drága mert a közöség dobja össze az árát. (természetesen régi játékosok kifizetik egymaguk is)
Régen nem játszottam a GW-vel, de most újra elõvettem, és megvettem hozzá a GWEN-t is. A régi guildemet a guildleader ex-barátja bosszúból megszüntette, és ezért most keresek egy olyan guildet, ahol fõleg PvE-vel foglalkoznak. Van több 20-as karim (ranger, monk, paragon, assassin, necro). A monkom elég jó állapotban van, 1,7mill+ xp-vel, rengeteg - nem csak monk - elite skillel. Ha tud valaki egy barátságos PvE központú guildet, és szívesen látnátok engem, akkor Preacher Book-nak küldhetnétek meghívót. 😊 Köszi szépen!
BF3: csucsorr